Skoči na vsebino

Napoved za 44. teden

Marsa

Recommended Posts

[url="http://www.astrologija.org/napoved2004/napoved.php?t=44"][b]Napoved za 44. teden[/b][/url] - [b]25. - 31. oktober 2004[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url].

:8): :switz:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 94
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar
Tako prijetne besede Marsa za napoved v tem res malce konfuznem tednu (vsaj včeraj je bilo noro). Sem si nekaj stavkov prepisala, da jih imam pri roki, ko bo spet "zagustilo"....

Hvala. x:)x x:)x x:)x
Rika

očitno bom spet veliko v gozdu, da bi vsaj vreme temu služilo... post, bomo videli, se nekaj grešim zadnje čase,razdražena sem itak, z želodcem vred, potrpežljivost - ja to bom rabila da preživim ta teden. Upam samo da niso današnje sanje preroške, ker sem se totalno skregala z meni drago osebico v njih, pismo sem bila glasna, nasprotnik pa še bolj xrolleyesx
no pa sej je že drugi dan tega tedna, še malo...

[color="darkblue"]Oho, napoved xokx .

Sem glih včeraj razmišljala, kaj le bo tule spisano. meni se zdi,da sem nekak spet našla sebe v polnem žaru, do prejšnjega tedna sem se nekak počutila bolj ali manj izžeto par tednov, če nič drugega vsaj ne na maximumu, zdaj za vikend pa včeraj sem pa nekak spet bla v feelingu tudi zvečer, se mi ej kar dalo še pedenati zadeve. Po tejle napovedi bi rekla, da je imel škorpijon repek vmes. Nekak sem se tudi notranje spet uravnovesila - kakih hujših neravnovesij sicer že lep čas ne doživljam, ampak tisti odmik navzdol je izginil x;)x , tako da se tule vidim bolj med tistimi evforičnimi, zagretimi x:Ix .

Naravo sem tudi včeraj občudovala na poti domov, pismu kok je lepa, vsa pisana, sami levji odtenki listov - vsi odtenki od rdeče do rumene, tako da mislim da res lahko najdeš dosti energije v stiku z naravo, pa še lepo vreme je, primerno za sprehode in polnjenje baterij. No saj jaz se kaj dosti že itak zaradi Cyberčka ne dam motit, ampak mislim da tole lahko zvabi tudi tiste ven, ki si obiučajno ne vzamejo časa za naravo xflirtx . Če tam najdeš nek mir, si jasno tudi bolj potrpežljiv, tole je pa tudi na srečo ena izmed zadev, ki sem se je v zadnjem času priučila, samo vaja pa nikoli ne škodi x;)x .

Izločanje sem prebrala, krasno, ta teden imam spet čiščenje z glino, tako da se tule super poklopi in bi znalo imeti še boljši učinek. Fajn,da je primeren čas tudi za delo na sebi, moram to spet malo bolj intenzivno vpeljat x;)x .

Pogrešam edino kake iskrice, te bom pa pač sama xwizardx , ni treba da kar vse na pladnju dobimo x;)x .

V bistvu se mi zdi kar cool napoved x8Dx :palec: .[/color]
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

O, hvala vsem za odziv. :)

Ja, Oona, moja 'sola' je tudi potrpezljivost, sploh v lajfu, to je nekaj, kar mi manjka. :8):

O, Rika, to mi je pa vsec, hvala da si se prisla oglasit, sploh se mi pa fajn zdi, ker se mi res zdi, da mi je kar kul ratal napisat tole vceraj oz. ze tudi danes- :)

Selene, ja, gozd, nekaj zate, a ne, pa za janjo (no in za stevilne, gozd v bistvu kar vse pomirja), tvoje sanje morda pomenijo, da je kaj nerazresenega, morda tudi s to osebo, pa sploh ni nujno; ne se ustrasit kaksnih takih sanj, to se vse zivo cisti, bomo svasta podobe videli v sanjah in v miselnih bluzih.

Janja, ratala cist 'astroloska'. ;) :D

Ehhhhhhhhhhh!!!!!! Saj sem vedla, zivali!!! Ful... skoz sem imela v glavi, pa nocem neartikulirano imet odstavkov, ah, pol pa nisem dala...

Zemljo zakaj sem tolk poudarjala...
Mrk se lahko zgodi samo na mlaj ali scip, torej vedno ko je mrk je ena od teh dveh men.
In ko se Soncev mrk zgodi v Tehtnici, je JASNO, da sta Sonce in Luna v tehtnici, ko pa se Lunin zgodi v obdbju Skorpijona, pa ves, da je tako Sonce v Skorpijonu in Luna v Biku.
Torej ko gre za mrk, sta Luna in Sonce bodisi v konjunkciji bodisi v opoziciji.

No prejsnji mrk se je torej zgodil v tehtnici, obe nebesni telesi sta bili v tem zracnem znamenju - in ce se morda spominjate, smo rekli, zdaj bomo 'zdravili', 'delali na' odnosih, zvezah, partnerstvu...

Tokrat pa bo Luna v zemeljskem znamenju, nasponana torej os Bik/Sco, tako bomo meditacijo zdaj usmeril nekoliko0 drugace . ukvarjali se bomo z zdravljenjem zemlje, zahvaljevali se bomo za darove narave.

:palec: :palec:

Marjetka (Jersek) je nekoc v oddaji dbest rekla, da so mrki v bistvu ciscenje zemljinih caker. x^x :palec:
malo o tem se lahko razmislja.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:vragec:

Izjemno dojemljivi bomo za vse duhovne tehnike, meditacije in na dneve okrog mrka se je zelo primerno naravnati tako.
(upam, da ona gospa tegale ne bere x:Dx )

men se je nakam zaspano tole zachel....bomo vidl......proti koncu tedna....hehe

666 zlomkou....bo kmalu mrknilo (ponovno v posteljo)....tralala
tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

[quote name='Marsa' date='26. Oct 2004 ob 11:13']Janja, ratala cist 'astroloska'. ;) :D

Ehhhhhhhhhhh!!!!!! Saj sem vedla, zivali!!! Ful... skoz sem imela v glavi, pa nocem neartikulirano imet odstavkov, ah, pol pa nisem dala...[/quote]
[color="darkblue"] x:Dx x:o)x x:Dx

Si me s Piko zvabila x;)x , sej me nekak zmer bolj zanima vse skupi, sam nisem pa glih pr cajtu za kake študije delat, med tednom ni cajta, za vikend pa zmer kej vmes pride :vragec: x;)x , no pol pa vsaj tlele probam kej odnest, saj se tule po vseh temah full piše :palec: , sam če je predznanje 0, ne odneseš tok kot če imaš pojma. Tko nekak kot učenje jezika v tujini s predznanjem ali brez, s tem, da ne rabiš vedet kaj maš v 11i hiši, da bi dobil za jest, tko kot si nekak še bolj prisiljen pri jezikih x:Dx x;)x .

Kaj si pa o živalih hotla ? Da bodo še vedno nemirne, zmedene, pa tavale?[/color]

Taksno ja... To je ze na mene lohk, kaj sele mrke, potem pa se tistile kvadrat tam z neptunom...
Recimo moram frendico opozorit, ko je pes tolk... tolk ima mocen ta... nagon, je nek lovski, sledni pes al kaj in kar odbezlja in je ze ene 2x sel tako, ornk, da so ga enkrat kar skoraj 1 teden iskali in ga nasli zavitega 100x okrog svoje osi na vrvici okol enga drevesa v totalnem zbunju (tam je velik gozd, ni sans sam s setkanjem ga najti, cele vijevaje skratka) - in ja, tudi v njenih primerih je obakrat bilo skladno z energijami planetov, ne spomnim pa se, ali je bil zdaj mrk al kako tocno (ampak mislim da, vsaj v enem teh primerov, je bil ravno mrk oz. to obdobje).

Tistole... seveda janja, ce ni notri nic da bi se na to novo znanje navezalo, ne dobi oblike.... kko pa se ti zacne malo odstirati, pa postekavas vse te plasti in hkratno se ti vse to siri itd.

Bos mrknil v posteljo, Aakhut? xDDx
Ja saj men je sploh cudno, da sploh svetis tule... x:o)x x:Dx x8Dx x;)x :palec:

Picasso

:vragec:

neki se nism she chist pozdravu....me she kr mal kuha
pa sm mal med budnimi....pa mal med spechimi
jin-jang x:Dx

666 zlomkou....tra...hrrrr...hrrrrr....lala
tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

[quote name='aakhut' date='26. Oct 2004 ob 11:18']:vragec:

Izjemno dojemljivi bomo za vse duhovne tehnike, meditacije in na dneve okrog mrka se je zelo primerno naravnati tako.
(upam, da ona gospa tegale ne bere x:Dx )[/quote]
x:Dx x:Dx x:Dx :palec:
[color="darkblue"]
[color="red"]Marsa[/color] tistole pa z živalmi, pa prometom, a se da pol tut tko povezat, da bo tudi divjad boplj zblojena, da je treba bolj pazit tam na cesti, kjer opozarjajo na to? Midva se namreč skor tretjino poti po takem voziva, no saj itak sva pozorna, sam če je treba bit še ekstra pozoren[/color]

Guest sanjalica
[color="purple"]Espešeli za črnogledo Sanjalico: [/color]

Vznemirjenost, napetost in močne reakcije se bodo začele že takoj v prvih dneh in se prek tedna stopnjevale. Sanjalica bo tožila o slabem počutju in glavobolu in kljub notranjemu nemiru in nervozi o nekakšnem vsesplošnem pomanjkanju energije. Počutje pa bo kar ves teden predvsem spremenljivo in nihajoče. Kostantno mi bo skupaj padlo dol in se bom počutila težka in utrujena in bom obupovala nad nesrečno zvezdo, pod katero sem pravzaprav rojena (pa to ni res!!! ali neka bude… ;-) ). Delovanje Sanjalice bo zmedeno in odsotno, raztreseno, iz glave bodo ušle pomembne stvari in cel teden bo trajala miselna praznina, blokada. Lastna pretekla neorganiziranost in nesistematičnost bo z vso silo pljusknila Sanjalici v obraz in mi povzročila slabo vest, ki jo bom z negativnimi miselnimi filmi še poglobila. Sanjalica: Ko je na morju vihar, nima smisla pihati vanj, kričati nanj ali se nad njim pritoževati, pač pa je bolje se mu prilagoditi ali pa počaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakati, da se poleže… Veliko bo žal tudi popivanja (hk-hk-hk…), norosti (hmmm) in objestnosti (oooo) …

(Marsa, saj nisem tako prebrala, sem pa se "potrudila" najti tisto...naj :C: :O: :sori: :C: )

Ej, bejbe!! Tina, sanjalica!!!
gledam, cakaj, kaj, kje? :eek:
A sem sploh v pravi napovedi al mam odprto kar eno staro, ko lepo not sanjalica, pa Tina pa tko. :D :P

hehe, mrk izbeza vse na plano, huh? x:px :vragec: x^x :palec:

Nisem se nic prebrala, sam letela gledat, za katero napoved gre. :D

Picasso

Sam s pa prou nesramna sanjalica, kaj si sla zapichit direktnega v tam en odstavek! x:Dx xrolleyesx
pa tolk sem se potrudla pozitivno napisat (pa v skorpijonu smo!!!, vkljucno z merkurjem!!)...

Pol pa - evo ti ga na, ck - tule na pladnju, svoje blablarije, ko ponoci kolnes, kako sestavit stavek, da ne ponavljas prevec in tko...
pol ti pa tle takoj servirajo in takoj vidis svoj citat s petimi napakami slovnicnimi notri. :8): x:Ix xrolleyesx x:Dx x:Dx x;)x

Picasso

Guest sanjalica
To da sem nesramno objestna to tk ali tk piše tam not :D :D :D (tak da nič jaz kriva x^x )

Glede slovničnih napak pa - dragi Lunatiki - le-te so maslo Sanjalice :D
Pa še nekaj - to ni bil en ostavek, to je prečekirana in obdelana cela napoved; namesto da dobim "pohvalo" kako sem bila ah-in-oh da sem v tako pozitivni napovedi našla toliko realizma sem deležna žuganja s prstom :xx!: x:px x;)x .

JanjaK saj brez napovedi se ne da živeti... xrolleyesx xDDx
Bom bla enkrat "drugačna" in bom same pozitivne stvari si zapomnila in si vzela k xsrcx

[color="yellow"]----oba moja posta sta napisana v :vragec: -kastem in x:o)x x:)x razpoloženju--- [/color]

Obdelana cela napoved, ne? :D x:o)x
Tvoj iskalnik oz. 'pogoji iskanja' pa so bili: zmeda, tezave, nevsecnosti. :D :P ;)

Ja, fajn, no, skratka, da si tu v svoji tapravi izvedbi - stara dobra Sanjalica. x:px :vragec: x:o)x xDDx x;)x :palec:

Picasso

[color="purple"]Posebej pa zdaj pazimo, kaj podpisujemo, kakšne posle sklepamo, katere projekte začenjamo; vse dokumente skrbno preučimo in si - če se da - najpomembnejše zadeve prihranimo za obdobje po mrku in ko bodo ti vplivi izzveneli.
Ne sklepajmo 'sumljivih' poslov in/ali takih, ki so videti kar preveč ugodni.[/color]

tole sem pa kr nekak čutila, sploh se ne morm pripravit, da bi se dogovarjala neki pomembnega, pa sem jim povedala, da bi blo bolje, da imam ta teden dopust... jim moram napoved pokazat, mogoče se me usmilijo x;)x

Oj, nic kazat, bodo lisjaki kaksne take klavzule nastimal, ker za ene bo pa zdaj gud aspekt, a ves. :D ;) :P

Sicer pA - Merkur kvadrat neptun :sniky: :fiju: xsingx

Picasso

To kar sem v bistvu napisala v napovedi pri merkurju, a ne v prvem stoplcu, ni namrec vseeno, kje sta obadva in odkod je torej ta kvadrat...
To je v bistvu mutenje, za trgovca morda zazelen aspekt, ne pa tudi za stranko tistega trgovca. ;) :D
Temu se po domace v bistvu rece tudi prodajanje megle, evo, to je najboljsi opis tega polozaja, no, slabe plati tega polozaja...
Dobra plat pa je nenehna miselna dejavnost v bistvu, take sposobnosti tudi.

Picasso

haha za meglo prodajat sem pa ena a x;)x
no bom jutri prec lažje telefončka uporabljala, hvala
nenehna miselna dejavnost - ma jst že v sanjah miselno sodelujem...zanimivo, v tistem času ko sem jaz sanjala da se pričkam z nekom je ta ista oseba mislila kaj vse mi mora danes povedati, ampak v lepšem tonu x:Dx sem prav lepo kimala, da ne bi prišlo do vrelišča x;)x

nekakšnem vsesplošnem pomanjkanju energije, spet drugi pa bodo kar pretirano dejavni, zavzeti in celo evforični.

[color="red"]Tole ja, up and down [/color] nihajoče razpoloženje

Iz glave uhajale pomembne stvari/ včeraj pozabila na domenek s homeopatom, ki sem ga čakala mesec in pol

neorganiziranost in slaba vest zaradi tega :inocent: ...joj ravno zadnji teden mi tole ven tolče, ker še vedno nisem popedenala stvari za nazaj.

sanjala osebe iz daljne preteklosti ....10 let in več :O:

seganje po hrani :inocent: :vragec: :O:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Ah daj no Cosma, ko si tolk fit, pismu se pa res ne rabis s hrano obremenjevat! x!x :palec: x8Dx

Tole pa tudi mene - lovi... xrolleyesx xrolleyesx (nenarejeno)...

Sem zivali pozabila omenit, pa sem mislila rect kaj nenavadnega, no ribici so danes v morju 'ujeli' - srno. :D

Zaklepajte stasnovanja, bajte in avtomobile, saj res.... Bodo kaksne kraje pa taksno.

Picasso

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...