Skoči na vsebino

Napoved za 44. teden

Marsa

Recommended Posts

Pa verjetno ni najboljs v tem tednu v kaksne velike nalozbe it a ne? :o|o:

kaj pa naslednji?

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 94
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar
Hm, je tole delikatno in tud individualno, lohk bi bilo zate celo boljs v tem... odvisno pa je tudi od tega, s kolikim cajtom operiras...
ce moras cimprej, daj jutri.
Ce lohk cakas, se zmeni 4. novembra, v cetrtek.

V tem tednu je mrk, v prihodnjem pa bo satrun tezil... v tem je poleg omenjenega zoprnega kvadrata pa blazno lep trigoncek sonca z uranom, to je pa recimo zelo lep in zazelen aspekt.
In glede na to, da imas tele poudarjene, + polariteto, bi ti bolj sedle te energije.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ha! Evo, no, tocno tkole pozabim... skoz sem imela v glavi, da moram opozorit na prestavljanje ure na zimski cajt in sem jasno pozabila.
No, to pa dodam, ceprav, kot veste, ne dodajam nicesar naknadno v napoved.
Sam moram mal spomnit folk x!x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Hmm.. ce pa jaz kupujem, oci pa placuje, je pa verjetno treba njegove bolj gledat al kako?
tehtnica,tehtnica,luna v levu...

lahk cakam ja, saj je itak treba se se vse zmenit...

loesje

Spet nazaj -

Potem pa pocakajta raje.
Ja, je kar podobno potem... sem upostevala v bistvu lev/vodnar/tehtnica (je pa to troje 'ujemajoce').
4. pride Luna v leva in merkur v Strelca, bo pa to dan po saturnovi konjunkciji, tako da ce se ne mudi, morda bolje 5., v petek., ali pa, najboljse od vsega, 9. ali 10. (ne pa tudi 11.). :palec:

Picasso

O, hvala, si hitra x:)x Bom upostevala, ce se bo le dalo.. you know.. razlozit nekomu, ki se zacne valjat po tleh od smeha, ko horoskop omenis, da ne sme podpisat pogodbe, ker aspekti niso prav... :o|o:

drugac pa.. ko bo, vabljena na kavico x:Xx

loesje

Spet nazaj -

[quote name='aliana' date='26. Oct 2004 ob 21:41']... ko horoskop omenis[/quote]
Pol bod pa tih, sam zmuti pac. :vragec: x:px x^x x8Dx :palec:
[quote]drugac pa.. ko bo, vabljena na kavico  x:Xx[/quote]
OK, velja. :palec:

Picasso

[quote name='Marsa' date='26. Oct 2004 ob 19:41']Hm, je tole delikatno in tud individualno, lohk bi bilo zate celo boljs v tem... odvisno pa je tudi od tega, s kolikim  cajtom operiras...
ce moras cimprej, daj jutri.
Ce lohk cakas, se zmeni 4. novembra, v cetrtek.

V tem tednu je mrk, v prihodnjem pa bo satrun tezil... v tem je poleg omenjenega zoprnega kvadrata pa blazno lep trigoncek sonca z uranom, to je pa recimo zelo lep in zazelen aspekt.
In glede na to, da imas tele poudarjene, + polariteto, bi ti bolj sedle te energije.[/quote]
Zanimivo, da so ravno včeraj začele masovno padati [url="http://www.mbl.is/mm/vidskipti/vidsk_dagsins.html"]islandske delnice, oziroma se je tečaj njihove borze močno znižal.[/url]

Torej, ker so padle delnice jih je smotrno kupovati zdaj kot si rekla in ne šele 4. novembra. Mogoče bo takrat že prepozno.

Andres

[quote name='sanjalica' date='26. Oct 2004 ob 10:40'][color="purple"]Espešeli za črnogledo Sanjalico: [/color]

(Marsa, saj nisem tako prebrala, sem pa se "potrudila" najti tisto...naj :C:  :O:  :sori:  :C: )[/quote]
Všeč mi je, ker si tako izrazito natančna x:Dx x:Xx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Oj,. Andres, thanx, ves... res se bi bilo fajn osredotocit na razlicna podrocja... pa nekako sem na tej formi (defolt napoved)... saj je ze zdaj vse daljsa.... nasvet je ze daljsi kot napoved, pa se pol kaj pozabim.

Ko smo ze pri tem, nisem dodala o uri in tem. :o|o:

a ne Cosma, no tule sem pa jaz lohk tih, sem podobna, imava pa sicer iste cifre - Sanjalico (9zki) - 941. :)

Kok se neverjetno (meni) vse poklapa, kot bi se hecal, kot bi si izmislil vse. x:o)x

Picasso

Sem dodala obvestilo o premiku ure, pa se vseeno tole o zivalih, je vseen fajn opozorit, vecina pa jih ne bere tele teme (pridejo direkt na napoved)... No torej tole sem zdajle se dodala:
# popazimo pa tudi na svoje živali, ob stiku s tujimi pa bodimo previdni in zadržani #

Picasso

Kakšen čuden feeling imam zadnje dni... se mi zdi, da sem ful zaposlena, po drugi strani pa mi čas kar nekako spolzi... kot da se vse skupaj res odvija hitreje :inocent:
Saj se vidi že po tem, kdaj se logiram na lnf xrolleyesx ... aja, to si lahko privoščim, ker mi jutri ni treba v službo...treba viške ur porabit :8):

Ja, končno zimski (sončni) čas x;)x

Napoved pa... meni se kar dopade... sem se tele zblojenosti in jojo variant že kar malo navadila x;)x

Narava... zahvala zemlji... bom mislila na to :palec: (še vedno čutim tetivo in to... se malo težje spravim hodit, a pogrešam naravo)

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

[color="blue"]Lepo spisana napoved in vidi se, da si bila dobre volje, ko si pisala, prav žari ven!
Mežikci od smajlijev vmes posejani. Paše ti ta cajt, ti še nabrusi škorpijončka v tebi.
Da potrdim en del v tvoji napovedi, včeraj imela eno telepatsko povezavo. Potem je čez tri ure pozvonil telefon, neznana cifra, a sama sem vedela kdo je. Dobro me je nasmejalo, ker sem dvignila z besedami, ja, vem kdo je... :)[/color]

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Coccinelle, tebe si skoraj ne morem predstavljati, da bi tale jojo ucinek imel nate kaksen blazen vpliv, se mi zdis tolk uravnovesena in vse. x^x :palec:

Stanka, thanx, x:Xx - saj v bistvu uzivam, ko pisem napoved, jo rada pisem... kot bi risala al kaj tacga... 'zoprno' je, ker se tedni tolk hitro vrtijo (:D), ker je kao 'nujno' pac oz. sem si to pac zadala, pa ker se tezko spravim, ker pol jo sam napisem in konc, v bistvu praviloma brez pavz in tega.
Ko se lotim se lotim...
Tako da vcasih, ko mi res ne znese, pa jo pac napisem, tolk da je, v bistvu, pa se prav cuti, da sem bila ali povrsna, ne dost poglobljena al pac zmatrana.
Tole sem pa res prav z veseljem pisala, ob tem, da mi je bilo ves dan slabo in sem sla ob 22:30 kao mal pocivat, da se je se tim smejal, ces ker bom itak dol padla... No in sem se odlocila, me je izstrelilo ob kakih 22:45, pa sem se usedla in sam zacela pisat. :)

A ni hecno, tale obdobja in to, kako to deluje, v sco vedno kar pucam od energy (asc), tam okol rib pa ponavad cist druga scena, kot bi tam imela 12. hiso in ne v sco (12. imam tudi v sco). No, saj v bistvu je pa 4.
Hocem reci, res prav sede mi in na kozo mi je pisano. x8Dx
(*aja, s tem da 'sem se v 12.' zdaj, ne se v 1.)

Aha, telepatsko povezavo?
Verjamem, saj to imas pa najbrz ze kar po defoltu v glavnem, a ne... :) ;)

Picasso

[color="darkblue"]Hm, za živali, spet cel kup povoženih mačk :O: , se mi vedno smilijo, kako končajo uboge... Pa včeraj sta dva psa šibala čez cesto, res so bolj zmedene, ja... Aja pa še:

V Hotinji vasi so v ribniku, opuščeni gramoznici, opazili večjo količino, približno 500 do 1000 kilogramov poginjenih rib.

Nekaj pred 2. uro zjutraj je zagorelo v večjem objektu v Zgornjih Jablanah na Dravskem polju. Ogenj je uničil prvo etažo objekta, v katerem je zgorelo okrog 500 piščancev, na srečo pa se ni razširil v spodnji del objekta, kjer je hlev s prašiči.

Pujsi smo imeli srečo [/color] :palec:
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

O fak, nisem hotela bit.. preciznejsa in temnejsa... pa sem zivali samo [i]omenila[/i], pricakovala pa tud kaj tacga zal kot tele reve ribe poginjene...

Uh, dons kar dve macki povozeni na celovski, ena prav strahotno! :O: :V:

Uboge zivali, kok jih je bilo strah in grozno in so trpele. :sori: :C:

Picasso

[color="blue"][b]v Hotinji vasi v ribniku poginile ribe[/b]pri Slivnici-v moji Štajerski !!! :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: [/color]
:C:

[color="darkblue"]Ja, baje je bilo zaradi mulja premalo kisika in so poginile [/color] :C: :C: :C:

[url="http://www.24ur.com/naslovnica/slovenija/20041026_2047938.php?Rxn=20"]MNOŽIČNI POGIN RIB[/url]

[url="http://24ur.com/naslovnica/slovenija/20041026_2047909.php?Rxn=20"]POGINILO OKOLI 500 PIŠČANCEV [/url]

teh stvari nekak sploh ne maram slisat, tok mi je grozno, ker zivali so cist odvisne od nas... vcasih kdo rece, tam pa jih je ne vem kolk pomrlo, LJUDI! kao, pa nic ne zganjate...
Ja, vem, sam... glej to, nic krive zivali, sam zivijo pac, kot mi, v okolju, in mi pa se gremo taglavne sefe in red delamo, a sicer pa shtalo totalno v naravi in celo sirse, v vesolju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!:
Rajs ne razmisljam o tem, kok smo ze VESOLJA!!!!!! zasvinjali z vsem mogocim, za znort, no, ce zacnes tkole razmisljat. :V:
500 dus, histericnih piscancev, ko so v smrtnem strahu, groza!!! ves kaj je to za zivali, to je prastrah, vonj po dimu, ognju, to je PANIKA... joooj...
pa ribe, ko so tam hlastale, uboge, pa so hotle sam lepo plavat pac. :C: :C: :V: :V:

:xx!:

Picasso

[color="darkblue"]Ja, res je, mi jih reveže iz njihovih naravnih okolij potegnemo, jim čist spremenimo življenja, ko jih gojimo, potem pa takale katastrofa :O: , mah to tudi meni ni všeč, da se jih izkorišča xrolleyesx . [/color]

[color="blue"]zgodnje otroštvo sem tam preživljala! in na poledeneli ribnik me je sestrična spravila in hotela drsat učit, joj, kako so otroci tam uživali pozimi, zdaj žal pojma nimam kako je... in te ribice se mi res smilijo![/color]

Guest sanjalica
[quote name='sanjalica' date='26. Oct 2004 ob 11:40']Sanjalica bo tožila o slabem počutju in glavobolu in kljub notranjemu nemiru in nervozi o nekakšnem vsesplošnem pomanjkanju energije.[/quote]
Migrena.
Kozlanje.
Roke pri kolenih.
Ramena povešena.
Veke težke.
Rebra kot da ne dajo mesta pljučam, da bi zajela zrak.
Kot oklep.

Jaz pa milijonosemstodvaintridesetttisočsedemstoštiriindevetdeset opravkov... :o|o: :inocent: :o|o: povezane s cekini, vzgojo otrok, praznovanji, reklamacijami...

Zunaj pa tako lepo diši po jeseni...jaz pa med štirimi stenami; do večera. :o|o: :sori: :o|o:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...