Marsa 27. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 27. oktober 2004 Lej to no in jaz se moram rezat (ce pa tolk duhovit napises! ), namesto da bi samo socustvovala. Ne saj tudi socustvujem... Migrema pa tak, shit. Moja mama zadnjic - masaza z belim ahatom (tega morda nimas), kava z limono (prastar recept) - ful pomagalo. Morda bo tud teb. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 Jaz pravkar prebirala temo o tem kdo koga mara.... Mislim.......pa kako bi te marala (Marsa ); napišem kako mi je hudo, dobim cmok (upam da ne sluzast) od JanjeK (iz hvala) , Marsa pa piše, da se je začela krohotati, ker sem se "potožila" da sem telesno omagala... In da bi jo potem jaz 941 marala? Jok ženska - odpade . Pa še zastrupit me hoče. Sem ob 13. uri popila kavo z limonco, kozlala kot takrat, ko sem se ga najbolj nacedila, ti pa potem...daj še eno rundo... kava in limona....... A kje v napovedi piše, da bodo dotični izgubili mehkosrčnost????? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 [color="darkblue"]Lahko si tudi z glino pomagaš [color="red"]Sanjalica[/color], če jo uporabljaš, ti bom prepisala iz bukle: Izmenoma polagamo obkladke na čelo in tilnik. Na čelo polagamo tanjše obkladke, ki jih pustimo 1 uro. Spodnjo stran gline, ki bo prišla v stik s kožo, lahko pokapamo z limono. Na tilnik polagamo debele obkladke - obloge z mlačno ali hladno glino, ki jo pustimo najmanj 2 uri. Istočasno kot obloge na čelo in tilnik ali pa izmenoma polagamo glino tudi na jetra, pri čemer se ravnamo po istem navodilu kot za obloge na tilniku. Upoštevajoč te napotke polagamo obloge tako dolgo, dokler bolečine ne minejo. Dopolnimo z vročimi kopelmi stopal, razen če imamo krčne žile. V tem primeru namakamo roke. Glede na to, da je dobeseden prepis, navajam avtorja - Glina zdravi - Raymond Dextreit. Za to zadevo gline nisem stestirala, sem jo pa za par drugih, pa sem zadovoljna [/color] Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 Sedaj si pa JanjaK predstavljaj žensko, da sedi na sestanku z oblogami... Pa še v vlogi opozicije, kar pomeni...da smo "napadalci"... (nekoč bom o tem pisala v temo "kristalni otroci" ali šolstvo ali kaj podobnega...) Saj pa oni "na drugi strani" umrejo od smeha... Pa ti misliš, da si lahko "odtrgam" 2 uri danes, jutri? ... a-a...prihodnji teden...mogoče... Sicer pa sem si sedaj predstavljala samo sebe: obkladek na čelu, obkladek na temenu, obkladek na jetrih, noge v lavorju... bemti...saj bom konkurirala v seksipilnosti Contesi ; ti pujsasta JanjaK pa bi se komot lahko začela ukvarjati z... "kako spraviti ljudi v dobro voljo" Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 [color="darkblue"]Pol je pa ziher že spet mal bolš , če si se nasmejala , vidiš, da ti je glina pomagala[/color] Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 27. oktober 2004 [quote name='sanjalica' date='27. Oct 2004 ob 15:31']Sedaj si pa JanjaK predstavljaj žensko, da sedi na sestanku z oblogami...[/quote] Komot, jaz sem enkrat 'poslala' frendico (*poslastica - maruchina hci) na razgovor za sluzbo z avokadovo masko na obrazu. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 S temle si me pa enkrat že v smeh spravila tko bila v gozdu, ležala na rjavo rumeni rdeči preprogi, kakšen užitek... mi je bilo škoda trenutka, da bi pot pretekla kot ponavadi, sem šla počasi in and menoj je v vetrcu plesalo listje, čarobno... zdej grem pa svečko prižgat... moram malce potožit atu.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 Kar fin teden je tole! Potrebno je sicer malo previdnosti,ampak saj to normalno glede na to v katerem znamenju se nahajamo! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 27. oktober 2004 isti ptici skup' letijo... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 Drži tale napoved. Glavoboli bili. Slabo počutje tudi. V naravi itak sem , ampak v gozd ga vsak dan mahnem... Razdražljiva zelo. Nakopala si bom rano na želodcu...se mi zdi..še.. Ma ful moram kimat tej napovedi..alko tudi - nekaj v soboto..ok...to je že mimo...zdaj čisto nič.. In tudi v mislih imam, da je čas potrpljenja - to me bo ziher stalo rane na želodcu, pa kaj morem Sanjalica - tebi bi človek prav zares pogrešal Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 [quote name='sanjalica' date='27. Oct 2004 ob 15:31']Pa še v vlogi opozicije, kar pomeni...da smo "napadalci"... (nekoč bom o tem pisala v temo "kristalni otroci" ali šolstvo ali kaj podobnega...) Saj pa oni "na drugi strani" umrejo od smeha... Sicer pa sem si sedaj predstavljala samo sebe: obkladek na čelu, obkladek na temenu, obkladek na jetrih, noge v lavorju... bemti...[/quote] funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 Mene je pa včeraj začelo uho boleti. Potem se je preneslo na zob, kjer mi je pred nekaj tedni počila plomba. Sem imel za malenkost problemov dva dni, ampak je že dobro se mi zdi. Andres Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 [color="blue"]Pobož sanjalici in Andresu Lunin mrk je že mimo, ampak jutri bo sprožena stopinja sončnega mrka z Marsom, zato vseeno vključite nekje v sebi: previdnost. Tista je dobra Marsa, da je šla z oblogami na razgovor, vendar če je šlo za službo kozmetičarke, je čisto super vzbudila pozornost, da pozna take domače zadevščine [/color] Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 Tk, verjetno vas zanima, kako je z mano... Poročilo: Migrena prerasla v konstantni glavobol, kar je Želodcebol je ostal, vendar brez bruhanja, kar je Na novo pa sem lastnice fajne driske, kar je , razen če izhajam iz dejstva, da se "bolezni" pojavljajo od zgoraj dol in da me kaj več dosti od riti do stopal nima kaj pričet bolet.... Torej bom kmalu zdrava. Tnx vsem za pobože in cmoke Včeraj zalegnila ob 20. uri in se zbudila danes ob 6.15. Sem kot dojenček... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 še en pobožek od mene Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 evo moj teden....takole je bilo...šla sva na ogled...stanovanje je bilo grozno...predelana garaža...objavljali 35 kvadr. metr veliko stanovanje...bilo je dejanski cca. 16 kvadr. metr...predelana garaža...kot ptavim...jaz sem bila čisto žalostna...in ko sva se v torek zvečer peljala proti Ljubljani...sem rekla...tako po tiho pri sebi...glejte višje sile...rabim eno stanovanje, ki nama bo všeč in kjer se bova oba dobro počutila, kjer bo najina ljubezen rasla in kjer se bova skupaj razvijala...in rabim eno redno službo ki bo ravno taka ki jo potrebujem...Predno sem šla zvečer spat sem obnovila VILINSKI simbolček prošnje...in poglej...zjutraj se dogovorim z nepremičninskim agentom za ogled nekega stanovanja v Kranju...2ss 54 kvadr. metr, urejeno...itd. no pa sem rekla...pejva vseeno pogledati...čeravno ne potrebujeva tako velikega stanovanja...in res sva šla...ob 17:30 smo bili dogovorjeni z nepremičninskim agentom...1. ugotoviva da je to od mojega fanta bivši sošolc...prvo presenečenje...2. stanovanje je obema zeloooo všeč...3. cena je kar super...Tako da danes podpiševa pogodbo...še eno presenečenje...danes me oče kliče in reče, da mu je en prijatelj rekel da v podjetju računalniškem rabijo posl. sekretarko in da je on mene priporočil...tako da smo zdaj dogovorjeni da pridem tja na pogovor...tako da mislim da tudi službico dobim...ker je takole preko veze...kaj naj rečem...tako kot vedno...vse se uredi...in sem prepričana da se bo in je odvilo v najino dobro...je bilo vredno počakati malo. Sem pomislila, da sva ravno na polno luno dobila stanovanje...mogoče ima pa ona tudi prstke kaj vmes Hvala vsem in lep dan, Sončk http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 Jesssss kok sem jaz vesela zate... ti a še kakšno poslovno s. iščejo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 veš kaj nič ne vem...sploh mi niso želeli nič preko tel. povedati...baje da me bo njihova posl. sekretarka poklicala da se dogovorimo za sestanek...potem ti kaj več sporočim...velja Hvala Selene Lp, S http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 uživaj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 [color="darkblue"][color="orange"]Sončk [/color] kakšne krasne novice [/color] Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 [color="blue"]sončk sem res vesela zate take lepe novičke, res si zaslužita po vseh burnih pretresih, da vaju vesolje malo poujčka, uživajta in naj vama vse gladko steče [/color] Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 Danes imam pa bolj low energy level... drugače pa še kar v redu glede na to, da sem že cel dan lačna ... sem si ubodla lunin post kljub lunci v biku En pobož vsem makarončkom... saj tole bo minilo In sončk vesela zate ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 [quote name='sanjalica' date='28. Oct 2004 ob 06:53']Tk, verjetno vas zanima, kako je z mano... Poročilo:[/quote] brez tebe napoved sploh ni kompletna Sončk d best, da se ti je vse tko lepo zgodil Drugače pa o nizkem pritisku, bi se dal še kako rečt, coccinelle ...danes imam 85/55 ...kr neki stiska, pa glava boli, smotano počutje. Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 hvala vsem in lep dan vam želim, Sončk http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 29. oktober 2004 Bejbe (in Andres in Aakhut)! Sory, ker se 'nic ne javljam' semle, ker se zdi kot da sem mrknila; vceraj napisala odgovor na sanjalico, cosmo, selene, Soncko... Padem pol enkrat nazaj v temo - - sploh ni mojega odgovora. :o|o: Potem pa mi je vse dol padlo se enkrat pisat. Skratka - Sanjalica, upam da je ze cist dobro , Sonck - (no vidis!!, ja, saj smo rekli, da za zracne in ognjene zna bit kul, clo kaj takega, pomembnejsega). Blazno ti/vama privoscim! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.