Skoči na vsebino

Napoved za 44. teden

Marsa

Recommended Posts

[color="blue"]Pa je končno za nami tale mrk. :xx!: Čudno pri meni je to, da do petka mi je kar znesel ta teden. V petek sem se sicer počutila izmučeno, a kaj ko sem bila dogovorjena še za nakupovanje v Ikei. In sem zdržala. Zvečer padla v posteljo, tako da nisem utegnila še razmišljati, samo spati. :sleeping: Potem pa tale vikend. Ostaja mi preveč časa, ker mi je fotr v brlogu vrgel ven elektriko in se to nikakor ne da popraviti prej kot jutri. :xx!: In potem ne morem kaj dosti početi v brlogu. In za sprehode mi ni v dežju. In potem čisto preveč tuhtam in se sekiram. Želim si več jasnosti. xrainbowx In ta teden upam, da dobim vse odgovore. Pa naj bodo kakršnikoli že. Samo, da vem pri čem sem! :detelca:

In seveda, danes sem se zbudila pred sedmo (po stari uri osem), ker je to moja običajna ura. Vsi še spijo, jaz pa že tu.

Čakam na napoved za ta teden. x;)x xDDx [/color]

Angeli smo,

a le z enim krilom.

Da bi mogli poleteti,

se moramo objeti.

http://igrivavila.blogspot.com/

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 94
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar
[color="darkblue"]Jp, preveč časa te usmeri na razmišljanja in če so neprijetna, se splazi vse ven izpod preproge, jaz sem tudi odkrila, da imam nekaj skritih zadev xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx . Treba pospravit, ne skrit spet nazaj x:Ix .[/color]
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

[quote name='Danda Luna' date='1. Nov 2004 ob 08:34'][post="314109"]<{POST_SNAPBACK}>[/post][color="blue"]

Čakam na napoved za ta teden.  x;)x  xDDx  [/color][/quote]
Jaz tud, pa se kar noce in noce napisat. ;)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

[quote name='Marsa' date='1. Nov 2004 ob 10:29'][post="314191"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]Jaz tud, pa se kar noce in noce napisat. ;)[/quote]

hja, bomo pa mal pocakali, ane... x;)x al kaj pomagamo? :eek:
Dum spiro, spero.

[quote name='Marsa' date='1. Nov 2004 ob 09:29'][post="314191"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]Jaz tud, pa se kar noce in noce napisat. ;)[/quote]

[color="blue"]Saj vem, da se noče, zato pamalo žgečkam. Sicer pa si že v prejšnji napovedala, da bo v torek.[/color] x;)x

[color="red"]Sploh pa ta teden nisem tako nestrpna tako kot prejšnji in bom počakala tudi do srede x;)x , če bo treba. [/color]

[color="orange"][b]JanjaK[/b] - se čisto strinjam. In sem se tudi lotila pospravljanja. Sam ko ni več kaj za pospravit. Fizičnega. Pol pa sma tuhtanje. Ampak bomo preživeli. Včasih so bili celi meseci tuhtanja, zdaj se je to tako ali tako zminimaliziralo in mogoče pač samo rabim en tak sprehod skozi vsa moja družinska, prijateljska, partnerska, službena in ne vem kakšna še vsa razmerja. Je treba počistiti tud čustveno navlako. Itak se kar naprej sporti sama dela na novo x;)x . [/color]

x:Xx x:Xx x:Xx

Angeli smo,

a le z enim krilom.

Da bi mogli poleteti,

se moramo objeti.

:vio: Thanx, oona, saj ze pomagate, v astro temah, ko opozarjate na vse zivo, ki dogaja in bo dogajalo. :palec:

Sonce in merkur imam tako ali tako ze od od petka napisana, pa zacetek lunine (slednje pa itak komot preskocimo :o|o: :8):).

Saj bom, se nekaj naredim, pa jo do konca napisem.

Nekaj lohk kar zdaj ze povem - se bodo odprle 'stiske' in 'obupi' najbrz tule gor tudi tam okol srede, ker bo spet saturn ruzhil na Luni.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

[quote name='Danda Luna' date='1. Nov 2004 ob 11:11'][post="314220"]<{POST_SNAPBACK}>[/post][color="blue"]Sicer pa si že v prejšnji napovedala, da bo v torek.[/color]  x;)x[/quote]
Saj res! :eek: x:Dx x:o)x x:px x;)x

Ne saj je kul, saj mi pomeni in stejem kot pozitivno, ce jo pogresate (pac pa ne maram recimo, da mi kdo besno pise na urednistvo v 'nepravem tonu'. :vragec: x:px x;)x).

Ti si pa ful zivahna Danda Luna, cist spremenjena kot npr. eno leto nazaj ali dve... :palec: x8Dx

Picasso

O, thanx, DandaLuna, x:)x, cenim, ze *Diaspora se je ponudila nekje in mi tudi ze fino pomagala, ko je nasla ful napak, Tina in ostali (zdaj opazam, da vas je vedno vec x^x x8Dx) priletite z linki, pomocjo....
To je dbest in je tudi v pomoc. :palec: :palec:

*Diaspora je zdaj RežečaMačka (no, ko mi je tam ponudila spisek napak, je bila se diaspora). :)

Picasso

Marsa, malo prej:
Ti si pa ful zivahna Danda Luna, cist spremenjena kot npr. eno leto nazaj ali dve...

[color="red"]Huh, a res? Kaj sem le bluzila takrat, hehe?! [/color] x:Ix x8Dx

[color="purple"]Sicer pa je sploh čudno, da sem tako pri sebi, sploh v zadnjih dveh tednih, ker imam totalno frko z mojim dragim. Samo kaj, ko sem pa optimist po naravi. Bom probala malo zgladit robove, če ne bo šlo, pač k novim dogodivščinam naproti. (Kako je lahko to zapisat xDDx , sam ko v praksi pa ... hja no, če smo do sem zmogli, zakaj en bi še naprej :palec: ). [/color]

Angeli smo,

a le z enim krilom.

Da bi mogli poleteti,

se moramo objeti.

[quote name='Danda Luna' date='1. Nov 2004 ob 11:23'][post="314230"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
[color="purple"]... Bom probala malo zgladit robove, če ne bo šlo, pač k novim dogodivščinam naproti.... [/color][/quote]
:palec: :palec: xupx

Vse je odvisno od stalisca, ki ga zavzames.
Pravis, lazje reci, to je res, vendar - [i]reci[/i] to sploh, in the first place, je najtezje... ker to pomeni, da se moras naucit tako gledat pac. :palec:

Picasso

Guest sanjalica
.... :opica: še ni napisala napovedi... :C:
verjetno bo spet :mrko:
še posebno, če ga bo lansirala na "trg" na tak :horro-cb: dan....

(vsem je ta forum tk 1-2-3 zlezel pod kožo, jaz pa se muuučim in muuuučim in muuuuuuuučim...verjetno bo v napovedi pisalo...težave na intelektualnem področju in dojemanju novitet x:o)x :vragec: ... [color="yellow"](ppppstttt všeč mi je, je tak bolj neeežen...kot jaz... :vragec: ) [/color]

[quote name='Marsa' date='1. Nov 2004 ob 11:13']Nekaj lohk kar zdaj ze povem - se bodo odprle 'stiske' in 'obupi' najbrz tule gor tudi tam okol srede, ker bo spet saturn ruzhil na Luni.[/quote]

sanjalica, lohk tole prebiraš naprej in nazaj in diagonalno do takrat, ko pride še ostalo.... x;)x x:Dx

Guest sanjalica
Hvala, saj že dve uri prebiram in si delam scenarij, kaj le to bo mene doletelo... stiske in obup..... :inocent: ...

Čakam in čakam in čakam in čakam... (na napoved, ne na stiske in obup!)...

Ko sem prisopihala na forum, je pisala tak rajcaste napovedi, da me je z njimi okužila, potem pa....iz tedna v teden vedno bolj :C: :xx!: :O: in ko mislim, da sedaj bolj :xx!: :xx!: :xx!: več ne more biti, pa ni napovedi.......

Baba ko baba ..... x:o)x :vragec:

Saj že vem kaj bo..Ziher me bo konec tedna v čistilno akcijo pošiljala...
Že zdaj pa vidim, da ji v sredo nek Saturn na jeziku leži...in ziher bo slaba plača :vragec: -posledično - še vedno dovolj velik kredit...in žalost v postelji(8.bajta ) :O: - no tole sem na osebno noto vzela...sicer pa...
Mi tašča danes pravi: pazi kakšno bo vreme v soboto - je Lenino in če bo lepo, si vsaka baba lahko v šurcu(predpasniku) steljo prinese...torej..če bo v soboto lepo toplo nas čaka pozna zima... :O: (sodi tole bolj v vraže?)

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

nimam casa pisati napovedi, kot vidite... ne morem biti na desetih koncih naenkrat zal.

Picasso

...heh..stiske in obup...ja pa predhodni mrki pa vse...pa taki in drugačni komentarji na vse skupaj...

...se je meni zdelo, da gre za neke širše tranzite in vplive...kolektivno dogajanje torej. evo, meni je lažje, če to vem al pa s tega kota pogledam...torej...čakam, da mine...vmes pa diham...mejte se...pa sj napoved bo tudi...pa z zamudo, če ni hujšega... x:)x x;)x :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

[quote]Nekaj lohk kar zdaj ze povem - se bodo odprle 'stiske' in 'obupi' najbrz tule gor tudi tam okol srede, ker bo spet saturn ruzhil na Luni[/quote]

x:Dx Kaj mi je to vsec, take kratke male prednapovedi, ki ti ful dan polepsajo... x:Dx

Sem ravno hotela nekaj napisat o stiskanju v prsih in obupavanju... pa ne bom.. bom pocakala na napoved... x:Dx

Ma kr neki.. sm smotana dans...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

bo ko bo...
zanimivo, da sem danes imela sestanek in da sem iz vsega izluščila eno bistvo, ki je malce drugačno od danih besed... zdej pa ne vem, al sem zadela in se totalno spreminjam, ker ponavadi bi vzela črnogledo, sedaj sem pa potegnila bistvo vsega čisto drugače... kdo ve, če nimajo tud rakci zdejle krize, ker jaz sem se prav fletno držala, pa povedala svoje in ugotovila, da mi je bilo na nek način, če se ne motim in podpora in priznanje dano, ampak hm, samo sprejeti ga nisem želela, očitno... bluzim in tudi za to so tranziti krivi ;)
Marsa, dihanje je pomembno, če sem prav zasledila v eni temi, dihanje - se spomnim da sem že v preteklosti večkrat rekla, globoko vdihni in preštej do deset predno odreagiraš in tega se mislim držat tako v real lajfu kot tule...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...