Skoči na vsebino

O tipih/tipicah, ki govorijo o sebi v tretji osebi

jade

Recommended Posts

Vprašanje za vse, če ima kdo kakšno strokovno razlaga, naj kar napiše:)

Zanima me, kaj si mislite o fantih oziroma o puncah, ki govorijo o sebi v tretji osebi........razložim na primeru x:Dx xrolleyesx

Trenutno se dobivam z enim fantom Aljažem, ki napiše sporočilo " ALjaž misli nate" ali "Aljaž te ima rad", ali "ALjažu si všeč", "ALjaž et danes vabi na kavo".itd.......... dobim občutek, da je to en ALjaž, ki ga sploh ne poznam, oziroma, da smo trije....jaz, ALjaž in še en ALjaž x:px (no, mogoče sploh ne bi blo tako slabo :eek: ) x?x x?x x?x

No, že vnaprej hvala za mnenja xDDx

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 52
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Apolonija pravi....heheheh....če je to edina njegova "napaka" se res ne sekirat....

Drugače je pa tako tudi pri mama - otrok relaciji...a bo punčka kej papala...na mesto a boš kej jedla...strašno.... :xx!:

Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.

....če je to edina njegova "napaka" se res ne sekirat....

po eni strani ja, po drugi strani ne...

Nimam casa za analize, se mi zdi pa zanimivo tole in - meni tudi ne bi bilo vsec.

Morda pomeni, da ni cist iskreno, ker se izogiba besedici jaz oz., da mu je tezko sicer to spravit iz sebe - sam zakaj pa pol tole ven metanje po sms-ih, ce si za to, si, ce nisi, pa nic...

Torej... morda se se kasnej kaj pridruzim.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

hmmm, se mal pridružujem Marsi, tudi meni malo diši po neiskrenosti...

Kaj pa, če globoko v sebi noče priznati čustev, da res kaj čuti, pa jih tlači na neko tretjo osebo, ker se boji biti spet razočaran............pač teorija :o|o: :sori:

mogoče se mu zdi to fajn; a to ves čas počne ali samo ko se hoče mal crkljat , a to počne samo po smsjih ali tudi v živo,

tud jaz včasih moji hčerkici rečem "zdej bo pa mami ..." ampak mi uide, ni mi všeč, da ji tako govorim

ne, ne vedno, občasno....po sms-ih,

obstaja pa en drug, ki to ves čas počne...... (tako da je to vprašanje v bistvu moje in od frendice, ki se bo mogoče tud kaj tu gor peidružla:) )

Zanimivo vprašanje! V tretji osebi ponavadi govorimo, ko želimo nekaj povdariti, v šali, ali, če želimo, da stavek pridobi resnejši pomen! Vendar pa skoraj ne poznam človeka, ki bi tako govoril ves čas. Če tako govori o sebi ves čas, je vprašanje, če s tem podzavestno (ali zavestno), ne prelaga odgovornosti za svoja dejanja, na neko "tretjo" osebo,......?

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

haha, direktna skorpijonska... ja, kao...

sam dvomim, to je psihologija, bogve ce ve, zakaj to pocne in bi dobila obratno reakcijo od pricakovane in zelene.

ce ima to kak vzrok in bi bilo nezaupanje ali pac da bi hotel sam ostati v lupinici, bi brzkone dobila nazaj dvome in sume in bi narusila to tako zaupljivo zvezico - najbrz ti s tem daje zaupljivost...

Se mi pa zdi mal 'liksirasto', no, ce sem iskrena, pa kakrsenkoli je ze vzrok oz. ga sploh ni.

(*liksirasto* je nasa domaca raba, spekter pa nekako od serast do mevzast z vmesnimi med, pod, ob in onstran toni). :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

aja, p.s.

Papez - ni slovenec, svoje znanje prilagodi temu kar hoce povedati.

Mama - ceprav mi tud to ni vsec, pa je vendar opravicilo ali razlaga; on razume to v zacetku po pojmih... ce mu reces 'te bom'... tega morda ne steka... zato mi reces "mamica te bo"...

... ti mu v bistvu skoz govoris, da si bo zapomnil osvojil te pojme... in skratka tudi zato govoris o sebi v tretji osebi. Ucis ga besed in povezovanja pojmov z njimi.

To je torej drugace.

Picasso

to ni nič kaj takega.govorenje v tretji osebi mi je zelo znano x:Dx mogoče ima tudi kdo izmed vas občutek,da ima v sebi več duš x?x xrolleyesx no moja izražanja so ponavadi pogojena s tem.imam jih kar ozaveščena,le da izražanje v tretji osebi je dejansko tako,da en del mene čuti tako,drugi drugače. x;)x

Jaz tudi kdaj to počnem x:Ix x:Dx x:Ix , ponavadi če se hecam v tem stilu, pa je z aviona jasno,da je hec, no vsaj meni se zdi x:Dx x:o)x x:Dx , lahko pa komu zraven drugače deluje, kaj pa vem...
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Cak sam mal se vtaknem - "moj tip0 spraseval druge" - saj ni cist tko (samo)... pac, a ni zanimiva plast cloveska za podebatirat..

Saj ni specnila tipcka v crni luknji al rekla, VEDNO al kaj tacga...

Pac, je opazila in zdaj o tem razmislja...

No, ja, seveda, po drugi strani pa je tudi to;

Pac tak je, pa kaj.

kaj pa je to kaj takega. x:)x :palec:

Picasso

mah, to je pa samo igranje pac vlog...

recimo ce gre za leva... ali podobno znamenje. :8): :palec:

Picasso

Jaz pa recem kdaj kej v 3. osebi...ponavadi v hecu.

Drugace sem pa slisala, da to pocnejo ljudje, ki ne govorijo radi o sebi....ne vem, ce je kej na tem.

Drugace mene to ne bi motilo. Ok, ce clovek pretirava pol itak...drugac pa ne...

Michelle se poslavlja! x;)x

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...