Marsa 1. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 1. februar 2005 saj... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 1. februar 2005 Prijavi Deli 1. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz pa nisem mislila sam v sportu... jaz pa razumem, da neka podzavest nekoga hoce zgubit...jaz pa stekam to, skratka... Če si mislila na nekaj zadnjih komentarjev, npr. tega:<{POST_SNAPBACK}>Kaj pa če tekmuješ, da izgubiš, in ti uspe. Kaj si potem zmagal ali izgubil?potem mislim drugače. če ...tekmuješ, da izgubiš... no music46, si mislil predvsem na šport ali ne?Če greš na tekmo, da izgubiš, in ti uspe, si lahko tudi zmagal. V primeru, če si šel na tekmo priznat svoj poraz sebi (in ne drugim), na tekmi sami pa si dal vse od sebe in še več, kot ponavadi, ko si zmagoval.Tudi v lajfu so take "zmage", kadar izgubiš. Ko si samomorilcu ni uspelo vzeti življenja, npr. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 1. februar 2005 ne, nekdo, mislim da coccinelle, je rekle, kao jasno da predvsem v sportu...al nekaj tacga, ne me v kot stiskat zarad kaksne crke zdaj. No in meni pa tekma pomeni... lajfstajl, sam gre pa vedno sam zame. Sam sem pa v svetu, v okolju. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
music46 2. februar 2005 Prijavi Deli 2. februar 2005 Nisem mislil športa. Nekje v preteklosti sem ujel to misel in se mi zdi zanimiva za razmišljat, saj ti prinese različne odgovore odvisne od strani gledanja. Če vedno zmagaš, potem je jasno, da nisi izubil. V odnosu do tekmovanja "da izgubiš" pa si izgubil, saj ti tega ni uspelo uresničiti. V praksi ne poznam pa nobenega takšnega primera. Tisto s samomorom se mi pa ne zdi najbolj primerno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 2. februar 2005 Prijavi Deli 2. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nisem mislil športa. Nekje v preteklosti sem ujel to misel in se mi zdi zanimiva za razmišljat, saj ti prinese različne odgovore odvisne od strani gledanja. Če vedno zmagaš, potem je jasno, da nisi izubil. V odnosu do tekmovanja "da izgubiš" pa si izgubil, saj ti tega ni uspelo uresničiti. V praksi ne poznam pa nobenega takšnega primera. Tisto s samomorom se mi pa ne zdi najbolj primerno.Morda res ne zveni primerno, je pa Pikotov komentar čisto isto, kot praviš ti. Kajti tvoje žongliranje "odvisno od kota gledanja" - kjer tudi ob zmagi "izgubiš", če imaš pristop "da izgubiš" in ti torej ne uspe - pove isto kot Piko, ko pravi, da je neuspeh, če samomorilcu ne rata samomor ... (Bajdevej: en tak primer luzerja-samomorilca je znan iz Alan Forda.) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 2. februar 2005 Prijavi Deli 2. februar 2005 Ke sga najdu Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
music46 3. februar 2005 Prijavi Deli 3. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Morda res ne zveni primerno, je pa Pikotov komentar čisto isto, kot praviš ti. Kajti tvoje žongliranje "odvisno od kota gledanja" - kjer tudi ob zmagi "izgubiš", če imaš pristop "da izgubiš" in ti torej ne uspe - pove isto kot Piko, ko pravi, da je neuspeh, če samomorilcu ne rata samomor ... Se strinjam, da je neuspeh če samomorilcu ne uspe samomor. In to je popolnoma jasno. Noben ne bo rekel, da je uspel. Če pa zmagaš, ko si hotel izgubiti, kaj si pa potem....zmagal ali izgubil?Vidiš razliko med tem in samomorom? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zirosi 3. februar 2005 Prijavi Deli 3. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>vsaka dobljena zmaga pomeni zmago manj... tisto, ki je ne bo vec mogoce dobiti. (remarque) tale remarque je pa znal streljati kozle: tudi vsaka izgubljena zmaga pomeni zmago manj---tisto, ki je ne bo več mogoče dobiti ali zgubiti zaraven tega pa zmaga ni nekaj, kar dobiš - tako kot slabo prebavo al pa karkoli se že da dobit uživajte! Citiraj Človek lahko dela, kar hoče, ne more pa hoteti, kot bi želel. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 3. februar 2005 Jaz mislim recimo, da ne razumes tega reka. Ampak OK - vazi, pac. ce si prehitro dobil zmago, si si morda samo zmage zelel, prevec hitel k cilju...ampak daj pocakaj... ker bo -ko 1x osvojena- zelo hitro zmaga manj.Tako to jaz razumem, skratka. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 3. februar 2005 torej ne v smislu slabe prebave, ampak v smislu bojevnistva kot lajfstajla.Slaba prebava pa kaze na bojevnika, ki hoce to bit, ne na takega, ki zna to res bit. Kajti prebava je vse. Grochenje rece temu sicer adams oz. je super prevedel... kdo ze? na konc jezika ga mam... :| ... se mal neumestnega; 12. (al pa 11., lohk pa clo 10.) marec. ce komu to kaj pove, OK, z astro pojmi nom kenjala. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 14. februar 2005 Prijavi Deli 14. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Se strinjam, da je neuspeh če samomorilcu ne uspe samomor. In to je popolnoma jasno. Noben ne bo rekel, da je uspel. Če pa zmagaš, ko si hotel izgubiti, kaj si pa potem....zmagal ali izgubil?Vidiš razliko med tem in samomorom? S kom se strinjaš "da je neuspeh če samomorilcu ne uspe samomor"? Z menoj ne. Če sem napisal "Tudi v lajfu so take "zmage", kadar izgubiš. Ko si samomorilcu ni uspelo vzeti življenja, npr." si lahko interpretiraš na več načinov, odvisno, kateri ti je bližji. A vseeno bi bolj držalo, da je neuspel samomor zmaga življenja, in ne poraz. Temeljno načelo, ki velja pri samomorilcih je, da je vsako grožnjo samomora kot tako vedno obravnavati smrtno resno. Večina je to klic na pomoč pri kakih skritih problemih... in če te klici niso bili uspešni, so novi, pa poskusi samomora... pa gotovo so med njimi taki, ki to storijo tako, da jih še lahko pravočasno rešijo (takrat so zmagali, a ne) malo je takih, ki naredijo vse skrbno, premišljeno, tudi nenajavljeno, v prvo. Žal poznam dva taka. Eden najavljen in drugi ne. Ali naj to imenujem dve zmagi? Predvsem je to poraz njihovih najbližjih, (mednje sem tudi sam), ker jim nismo znali pomagati. Popravil se bom - pri samomoru lahko govorim torej lako samo o porazu. zato sem že prvotno dal besedico zmaga med navednice. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MiTjA 22 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 Jast bom reku vazno je sodelovati ne pa zmagovati, ker se gre predvsem za to da ti uzivas v tem kar pocnes, saj ce ne verjetno sploh ne bi pristopil k igri ! Sej na koncu koncev enkrat je eden zmagovalec drugic drug in vsak bi se moral veseliti srece drugega! Sam ... Kdor z malim zadovoljen ni velikega vreden ni! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jast bom reku vazno je sodelovati ne pa zmagovati, ker se gre predvsem za to da ti uzivas v tem kar pocnes, saj ce ne verjetno sploh ne bi pristopil k igri !Hja, tole tezo so nekateri zelo slabo sprejeli. Samo zmaga menda nekaj velja... predvsem ko pišejo o športu. A kasneje takoj dodajo, da ne mislijo samo športa, ampak na splošno.Hja, uživati v tistem, kar počneš... pa vendar so nekateri, ki hočejo bolje uživati kot drugi, "zmagati" v uživanju. Ali je kaj čudnega, da je na tem področju toliko drog, za plesat, za najŽur... zakaj maček naslednji dan ni poraz?Hja, biti najboljši v delu, tekmovati s sodelavci za boljšo plačo npr. napredovanje, izkazati se... po moje je tudi zato v Ameriki toliko prisotna droga. Poživila za večje delovne dosežke...Kaj pa droga med študijem, za boljše ocene? Sam si vedno postavim vprašanje, koliko sem pripravljen naresti, žrtvovati za konkreten uspeh. Pa kasneje se tudi vprašam, ali je bilo vredno. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 Zanimivo... no js k sm ponavad čist out pa mislim tko... da sta že besedi tekmovanje in zmagovanje odveč..... tekmovati pomeni dopuščat, da ti drugi narekujejo, kaj počneš, če še zmagaš, je pa velika nevarnost da te to še oddalji od resnice.... pol pa še, kot v modernem športu, k je treba pridobljeno zmago branit, če ne druzga za denar ..... Zakaj torej vse to? Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 17. maj 2005 Hojla, dobrodosel! Zanimivo razmisljas, imas prav, v bistvu. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 ZMAGA "Zmaga nad seboj je več vredna od vsake zmage nad drugimi." - Dhampada - Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 V mojem zadnjetedenskem življenju je tolk tekem, da me še samo zmage zanimajo. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>V mojem zadnjetedenskem življenju je tolk tekem, da me še samo zmage zanimajo. bravo.... saj boš zmagal... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 Težka bo. K hočem zmagat vse tekoče tekme! Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Težka bo. K hočem zmagat vse tekoče tekme! bolj ku je težko bolj bo na koncu sladko.. verjemi vase pa bo.. besedico "hočem" zamenjaj z besedo ŽELIM deluje.... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 Mah, v fajt razmerah uporabljam "hočem" k sem naoštren . Sicer pa imaš prav, ja, ....želim! Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 kaj? Zmaga nad sabo? Kaj pomeni tist "sabo"? aaaaaa - kdo je "ta" ki ga tako premagaš Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>kaj? Zmaga nad sabo? Kaj pomeni tist "sabo"? aaaaaa - kdo je "ta" ki ga tako premagaš ja un v tebi menda.... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>kaj? Zmaga nad sabo? Kaj pomeni tist "sabo"? aaaaaa - kdo je "ta" ki ga tako premagaš Jaz sem razcepljena osebnost . Pri men lahko en premaga ostale tri Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 a, štirje so?? kaj si ti po horoskopu kvadrirani dvojček al ka Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.