Ajda- 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 Se mi zdi veliko bolj pomembna tekma ... da tekma sploh je, da se dogaja pa tko... Seveda je pa dober feeling če zmagaš... ne vem zakaj in od kod ampak tako je... meni recimo ni in mi nikoli ni bilo najbolj pomembno prov zmagat... sej vsak zmaga na en svoj način ane... Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 zakaj sploh tekmovati? mi sploh ni do tega če pa že tekmujem, pa želim tudi zmagat čeprav se iz porazov lahko več naučiš Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 Itak zmaga je hotenje ega. dusi (kot si pac pomen besede predstavljam) ni potrebna! v praksi pa je to tezje izvest, ker ze sam sistem, ki nas obkroza poriva v tekmovalnost, kot tudi samo solstvo, ucenja, ipd... - zavedati se, in udejanjati drugace, je potemtakem zazeljeno! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 Točno tako, sistem nas dobesedno poriva v tekmovalnost, povsod je treba zmagovati... jaz recimo nikoli nisem bila pretirano tekmovalna, kaj šele da bi imela posebne težnje po zmagi kjerkoli in kadarkoli nad komerkoli... recimo moj mlajši brat pa trenira smučanje, v to vlaga ves svoj prosti čas, veliko denarja... V glavnem mu je to ful pomembno... in seveda si želi zmagati (konkurenca pa seveda huda)... seveda se to tudi pričakuje od njega (starši, trener...)... ne bom pozabila, enkrat je bil 2., kakšno veselje je to bilo... Pa tudi v šoli zdej je zmeraj več tekmovalnosti... povsod v bistvu... Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 in to ze mali otroci. hm... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> brez veze...čez petsto let ne bo nobenga več zanimal, kdo je kje zmagal kdo je mel več na računu koga je manj glava bolela in kdo je bil prvi na državnem prvenstvu nečimernost je to jaaaaaaa Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 ZMAGA "Biti pripravljen pomeni že napol zmagati." "Tisti hip, ko začneš govoriti o tem, kaj boš storil, če izgubiš, si že izgubil." Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 Ne mi Churchilla recitirat prosim....... xsmx Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 No ja, saj res.Če zares nimaš kaj pametnejšega ali pomembnejšega za početi, se gre v skrajnem primeru lahko celo na kakšno tekmo.Kaj ima pri vsem tem zmaga, pa ne vem. Mogoče izgovor, da gremo. Že tekma po tej logiki ni pomembna, zmaga je potem še manj. Pa imamo novo vprašanje - Kaj je manj pomembno - tekma ali zmaga? Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 loh pa vprašanje postavimo tudi tako: Ali ima smisel razglabljat, katero je bolj pomembno ali manj pomembno, k je itak očitno da je oboje zelo nepomembno? xsmx Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 a resno misliš da je samo čurčil imel takšne misli to vendar ve vsak pameten... da , ko začneš misliti ali govoriti (strah) o izgubi.... si ŽE izgubil... :xx!: vse je v GLAVI... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 ja, sejampak neki moram zint, sej veš ampak js se s tem v splošnem sploh ne ubadam. Tekma? Da se oziram na druge in se z njimi primerjam? ne.Zmaga? Kvečjemu nad samim sabo...... ja, tko to teče Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 jesss, najbolš je tekmovat s samim sabo.... vedno zmagaš ne rabim drugih..... ker smo vsi unikati, se res ne rabmo primerjat.. Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 neeeeeeeeeeevedno pa ne zmagaš, včasih so čustva močnejša al pa razum. In ker TI nisi ne eno ne drugo, potem začasno zgubiš.....bolš rečeno - zgubiš bitko...... za vojno pa še ni odločilno - vedno se lahko obrne.... xsmx Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>in to ze mali otroci. hm... Ja... tamau je star 14 let... pritisk pa tak, da si ne moreš predstavljat Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.