El Nino 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 torej sanjal sem kako se da spremenit svet, kako narest revolucijo da se tak izrazim, ni mi dalo miru že zvečer in ni mi dalo miru ponoči v sanjah, sanjal začet bo treba s politiko, pridet na oblast, spremenit svet z vrha, to je moja sanjska ideja, zavoljo dobre ideje, me zanima če še koga interesira to, ime stranke bi lahk blo pol Stranka Sočutja... al ka pa vem, ker pa o tem kak delujejo stranke skor nimam pojma bi prosil kakega našega političnega mačka, da mi da a "low down on everything"... bom hvaležen, vsi zainteresirani za stvar prosim rokce al pa palce gor, pa hitr sm.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 El Nino, tudi moje sanje so to bile včasih, sem zraven, če bo ratalo, a ne upat preveč - poglej, kaj se dogaja v naši politiki,uni, za kere sem jaz volila, sploh zraven niso prišli, pa so mel prav fajn koncept, samo stari kozli, vse podkupljeno, skorumpirano,namesto da bi kaj konkretno naredil, oni se že od začetka kregajo, kje bo mel kdo svojo rit - na kerem stolu, a ital iz parlamenta ponavadi grejo prej ven ali sploh ne pridejo... Taki, ki majo hrbtenico bi dejansko nekaj naredili, sploh zraven ne pridejo!Vidim primer v naši občini - izvolil so starega pijanca, ker se folk boji sprememb, saj zato pa občina tako stagnira, spalno naselje... držim pa pesti zate in sem na tvoji strani, DEFINITIVNO!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alfonza 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 Zanimivo. Spremeniti svet, ja, to bi bilo res lepo. A izkaže se, da ni preprosto sploh pridet zraven do te mere, da imaš nek vpliv, da te slišijo, kaj šele upoštevajo. Tisti, ki se že dolgo presedajo po po parlamentu, se jim prav nič ne mudi stran. Če lajaš "predrzno" in "glasno" te znajo tudi utišati. Neka majčkena grupica ljudi ne bo naredila nič - razen, če nisi terorist, hehe. Ni pa za obupat. Stranka mladih je prišla v parlament v prejšnjem mandatu, zaradi neresnosti pa letos niso dobili potrebne podpore. Torej da se priti zraven, če si številčen in prepričljiv. Najmanj 200 ljudi pa je potrebno, da lahko ustanoviš stranko. Razloži malo bolj podrobno tele tvoje sanje. Citiraj Thought for the day: Every smile is started by another smile. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 Sej 200 bi se jih najdlo tlele na LNF , tko da napiši program, pa maš moj Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 Takih, ki so hotl svet spremenit, so polni britofi. V špil ne prideš samo zato, ker si in ker ti je ratalo zbrat dvesto ljudi. Je treba še kaj več. Na primer dušo prodat pravim ljudem. Pa še je vprašanje, če je tudi to dosti. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 29. oktober 2004 hja zdaj bo treba pa program napisat huhu, hm do naslednjih volitev je še par let... lih za prav časa do takrat bo na LNFju že kakih 14.000 ljudi tko da rečmo da se že dobi glasove za tistih 4 procentov.... na tale "takih ki so hotl svet spremenit, so polni britofi." pa nimam lih pametnih ugovorov, sam en ga more, vsekakor se obračam na kelne Lunatke in Lunatike da mi z idejami pomagajo... če ne še kako drgač... pač vsak lahk spremeni svoj del sveta, in organizirano v večji skupini se da povečat del tega sveta ki se ga da spremenit... hjaja... mal je za razmislt... pol pa nad politiko Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 Oj, ja, saj to bo na nekih visjih nivojih se dogajalo nekoc, najbrz, mroda... Saj sem ze govorila prakrat o tem; ne predstavljam si, da bi isto igro sprejela, tam zadnjico prilepila na tam en zic in bi vlekla neko placo al kaj jaz vem...Pravzaprav je pa ze, LNF stranka. program se ni napisan, osunutek sestavljamo, , skoraj ziher sem, da ga ne bos pisal ti, Nino, ker bi bil poln lukenj. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 29. oktober 2004 sej zato se nisem niti lotil z osnutkom js že lahk kaj dodam, ampak idejni vodja pa naj bo kdo drug.... kaka bolj kompetentna oseba... ehja in najboljš da se zmanjša poslanske plače na povprečno plačo v državi... to bi bla pa kruta ideja haha tkole ja .. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 torej sanjal sem kako se da spremenit svet, kako narest revolucijo da se tak izrazim, ni mi dalo miru že zvečer in ni mi dalo miru ponoči v sanjah, sanjal začet bo treba s politiko, pridet na oblast, spremenit svet z vrha, to je moja sanjska ideja, zavoljo dobre ideje, me zanima če še koga interesira to, ime stranke bi lahk blo pol Stranka Sočutja... al ka pa vem, ker pa o tem kak delujejo stranke skor nimam pojma bi prosil kakega našega političnega mačka, da mi da a "low down on everything"... bom hvaležen, vsi zainteresirani za stvar prosim rokce al pa palce gor, pa hitr sm....Partija Lunatikov Slovenije-volite za nas P.L.S. Kandidiram za predsednika stranke PLS. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 sej zato se nisem niti lotil z osnutkom Hehe, lisac Oven/Tehntnica... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 31. oktober 2004 Prijavi Deli 31. oktober 2004 No se pravi jaz bom predsednik stranke, El Nino moja leva roka, marsa moja desna roka, Aakhut pa sredinska roka med nogami . Garantiram da bomo s takim programom prišli v parlament, sicer šele leta 2008. Do takrat bomo že rasturali po Sloveniji. Obljubljam da ne bomo izpolnili nobenih obljub . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.