Surangeni 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 Zadnjič mi je bila podarjena knjiga Pravljične poti Slovenije. Tako dobrega darila pa že dolgo časa nisem dobila! Namreč v knjigi so opisane različne izletne točke, opremljene s kakšno legendo, pravljico o tem kraju. Nastopajo Krpan, Peter Klepec, Rusalke... vsi tisti mitski liki iz slovenske antropologije. Ful dobro! Priporočam. Toda, v tej knjigi so opisani relativno znani kraji. JAz bi pa rada zvedla od vas, če poznate kakšne kotičke Slovenije, kjer ste bili in rekli "uou, kok je pa tle lepo!" Jaz poznam enega in sicer je to vasička abitanti, na primorskem, najstarejša kraška vas, sicer čist zapuščena, hiše so vse kamnite, še star vodnjak je na sredi.. Zdaj so jo menda čist pokupli večinoma Ljubljančani, a k sreči ne smejo spreminjat podobe obstoječih hišk, samo obnavljajo lahko. Meni se zdi tista vas kot vrnitev v preteklost, kar čuti se utrip življenja tamkajšnjih ljudi... Če ste raziskovalni tip človeka, se ful splača tja, malo za dušo pocrkljat, pa posanjarit.. pred vrnitvij o v realnost mmmmm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 Mogoče že tule najdeš kakšen kotiček ... Nedeljski druŽinski izleti Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 Tina, ful lepo od tebe in prijazno, in jaz sem celo nekje zadnjic rekla, da nikogar ne pogresam(o)! Ful se mi zdi kul, ko si uletela in kar prec v igri in stosu.TO mi je vsec. *aja, ne zameri, ko bom kasneje zbrisala tvoj odgovor in si se torej nekako 'zastonj matrala', v bistvu si pa meni olajsala delo, ker bom samo prikljucila tole temo k tejle, ki si jo podala, potem pa link zbrisala, ker pac ne bo vec potreben. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 31. oktober 2004 Prijavi Deli 31. oktober 2004 Logarska dolina in Matkov kot, toplo priporočam ter prenočitev v planšariji Logarski kot. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.