Skoči na vsebino

Horarna u praksi...

Antiscia

Recommended Posts

mene pa zdele muči: ali bom šla v istanbul 19.6.06? (ni niti vse še čist 100% potem so pa tu še starši, pa mogoče kake druge okoliščine,.. ne vem.. zlo me zanima, če se bo tole izšlo)

vladar AC je venera... v opp z luno, ki naj bi se tudi gledala? ne glih dobr? :inocent: ... potovanje-9 je v dvojčki, merkur v peti- recimo tole se men zdi dobr :inocent: x:px , luna v v 9 h... oz na MC ju (10 hiša-mami? bo ona mela kej proti?)

mi ne ratuje glih. bi prosila za kak komentar :8):

hvala, hvala x:)x

a si tako prijazna pa pošlješ podatke, da pogledam...

Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 267
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Halo, Vran ta tema je horarna u praksi.

Sej maš podatke, vprašanje je bilo zastavleno 22.06, kaj pa še rabš? :eek:

Veselim se tvoje razlage in horarnega odgovora.

x;)x

Po mojem bo 22. 6. odpotovala - aja spet ti Tasi, pa kaj je tebi, a si malo obsedena, ali kaj...

Daj odgovor če želiš, ali pa daj mir...

Končno pa si ful dobra, kot sama pravič in čas je da se dokažeš...

Si mogoče moja senca, ko skačeš iz teme v temo za mano in daješ pripombe (igraj šefico doma)

Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak.

Po mojem bo 22. 6. odpotovala - aja spet ti Tasi, pa kaj je tebi, a si malo obsedena, ali kaj...

Daj odgovor če želiš, ali pa daj mir...

Končno pa si ful dobra, kot sama pravič in čas je da se dokažeš...

Ej Vran dej zber se. Ženska naj bi odpotvala 19.6. Vprašanje je pa blo zastavleno dons ob 22 uri in 6 minut. Tko, še enrat ji poglej.

Sori, v horarni si ti dobr... a ne vidš da se vsi hočmo učit od tebe.

x;)x

Ej Vran dej zber se. Ženska naj bi odpotvala 19.6. Vprašanje je pa blo zastavleno dons ob 22 uri in 6 minut. Tko, še enrat ji poglej.

x;)x

daj ti povej, saj veš, največ se naučiš na lastnih napakah...

mene pa zdele muči: ali bom šla v istanbul 19.6.06?

Po moje boš šla. xsrcx

x;)x

A se ne bi šla vidva prepirat kam drugam? Sorči Tasi, jaz sem te že počas sita. če maš kej proti Vranu, ga križaj, prebutaj, al kar bi že ti, tle se pa rajši posveti temi! :wOOt:

Dum spiro, spero.

Po moje boš šla. xsrcx

A se ne bi šla vidva prepirat kam drugam? Sorči Tasi, jaz sem te že počas sita. če maš kej proti Vranu, ga križaj, prebutaj, al kar bi že ti, tle se pa rajši posveti temi! :wOOt:

:palec: Hvala OOna, da si rešla zadevo. Sej z Vranom bo pa tud jutr bolš.

Nočko.

x:)x

Tadva se ocitno poznata boljse kot sem si mislila.

Tasi mene očitno pozna in ima nekaj proti meni, saj skače iz teme v temo za mano in daje pripombe ( če bi bile namesto bi bilo o.k. tako pa niso). V tisti, ki me poznajo v živo vedo, da znanja nikoli ne skrivam, seveda pa če nekaj ne povem, ne pomeni, da je to izmišlotina. Deset let imam že lastno asztrološko prakso in verjemi, če ne bi imel nekaj izkušenj in nenazadnje pravilnih napovedi se ne bi obdržal. No če se vrnem k Tasi: Eden prvih njenih postov pa je bil, naj objavim še članke. Ampak lahko se za Tasi skriva kakšna oseba, ki me ne prenese, kajti dokler ni bilo njej v bistvu proti meni ni imel nobeden nič, razen redkih izjem. Če pa misli, da se bom spravil zaradi nje v komflikt pa se ne bom, kajti vsak naj sam presodi, kdo je začel. Odlika dobrega astrologa in tudi razodnost in ne to, da skače iz teme v temo za enim in dela nemir. Mene so ljudje že hoteli uničiti in so mi grozili in te isti ljudje se potem dalajo lepe in s prstom kažejo name. Upam pa, da bo enkrat tega konec in da bo tudi Lunin net zaživel s spoštovanjem drug drugega. Ampak očitno črna ovca mora biti in potem je tako kot je.

Moje mnenje je, naj vsak pometa pod svojim pragom in naj ne žali drugih. Sprenevedanje pa ne vodi nikamor, dajmo karte na mizo in si povejmo, kaj imamo za povedati. In le stranke so tiste, ki bodo ocenile s kom bodo sodelovala.

Vsekakor sem za mnenja, vednarle pa naj bodo konstruktivna, ne pa tista, ki jasno vidno, da so žaljiva in nepotrebna.

No še nekaj iz teme o horarni (bom šel čisto po šolsko):

Ascedent Tehtnica, nakazuje, da si razdvojena in da se po eni strani želiš iti in po drugi oklevaš. Venera je v opoziicji z Luno in to poemni, da ti bo dejansko, ali mama prepovedala, ali pa dala take smernice, da ne boš šla. Merkur (vladar 09. hiše - POTOVANJE) je v široki konjunkciji z Uranom, kar pomeni, da bo prišlo še do spremebe, ampak zaenkrat zadeva ni ravno spodbudna.

beli Vran.

Tasi mene očitno pozna in ima nekaj proti meni, saj skače iz teme v temo za mano in daje pripombe ( če bi bile namesto bi bilo o.k. tako pa niso). V tisti, ki me poznajo v živo vedo, da znanja nikoli ne skrivam, seveda pa če nekaj ne povem, ne pomeni, da je to izmišlotina. Deset let imam že lastno asztrološko prakso in verjemi, če ne bi imel nekaj izkušenj in nenazadnje pravilnih napovedi se ne bi obdržal. No če se vrnem k Tasi: Eden prvih njenih postov pa je bil, naj objavim še članke. Ampak lahko se za Tasi skriva kakšna oseba, ki me ne prenese, kajti dokler ni bilo njej v bistvu proti meni ni imel nobeden nič, razen redkih izjem. Če pa misli, da se bom spravil zaradi nje v komflikt pa se ne bom, kajti vsak naj sam presodi, kdo je začel. Odlika dobrega astrologa in tudi razodnost in ne to, da skače iz teme v temo za enim in dela nemir. Mene so ljudje že hoteli uničiti in so mi grozili in te isti ljudje se potem dalajo lepe in s prstom kažejo name. Upam pa, da bo enkrat tega konec in da bo tudi Lunin net zaživel s spoštovanjem drug drugega. Ampak očitno črna ovca mora biti in potem je tako kot je.

Moje mnenje je, naj vsak pometa pod svojim pragom in naj ne žali drugih. Sprenevedanje pa ne vodi nikamor, dajmo karte na mizo in si povejmo, kaj imamo za povedati. In le stranke so tiste, ki bodo ocenile s kom bodo sodelovala.

Vsekakor sem za mnenja, vednarle pa naj bodo konstruktivna, ne pa tista, ki jasno vidno, da so žaljiva in nepotrebna.

No še nekaj iz teme o horarni (bom šel čisto po šolsko):

Ascedent Tehtnica, nakazuje, da si razdvojena in da se po eni strani želiš iti in po drugi oklevaš. Venera je v opoziicji z Luno in to poemni, da ti bo dejansko, ali mama prepovedala, ali pa dala take smernice, da ne boš šla. Merkur (vladar 09. hiše - POTOVANJE) je v široki konjunkciji z Uranom, kar pomeni, da bo prišlo še do spremebe, ampak zaenkrat zadeva ni ravno spodbudna.

beli Vran.

Ja Vran res se poznava. Moj nick je izpeljanaka mojega imena(N). Pa išči po fasciklih, tudi ti si men dajal takšne naloge, se še spomnš...Kar parkrat sem rabla tvoj "usluge", ki niso ble zastonj. Ker pa se stvari niso peljale v to smer kt si rekel, sem te o tem pobarala in postal si prav neprijeten, žaljiv in zajedliv, kar pomeni, da ne preneseš, da ti nekdo pove da si dal napačno napoved. No pol sem se začela bolj zanimat zate in izvedela marsikaj, kar pa ne sodi sem. Vsa stvar mi je predstavljala iziv pa sem obdelala skoraj vso astro in vedeževalsko sceno in verjemi da lahko napišem doktorsko dizertacijo na račun blefa in ostalih zadev. Čeprav sem ODLOČNO prepričana da je vsak človk sam odgovoren za izbor ljudi, za katere se odloči da bo poiskal njihov nasvet in potrošil veliko denarja za to. Ko pa sem zvedla da ti še tule vedriš in oblačiš, da žugaš s prstom, podučuješ o dobrih astrologih, razvrščah po pravilih kdo ja in kdo ne, to je pa vseen tu mač. Tega si ne privošči niti Ema niti Imširagič niti Regovc niti Gerkman pa še kdo ne, čeprav so oni ki izdajajo certifikete, diplome najbolj primerni za ocenjevanje. O tvoji "lastni 10 letni astrološki praksi", pri sedanjih 26. letih, pa HALOOO

Po svoje sm ti (in tebi podobnim)pa tud hvaležna, sej sem začela sama študirat astrologijo, in v teh mescih že kr pršla nekam naprej, kar pomeni, da bom lahko z znanjem dopolnjevala ta forum in strokovno opredelila neko mnenje, ki ne bo glih v skladu s stroko. Klin se s klinom zbija, amatersko "kvazi" znanje pa s profesionalnim znanjem. Tako se bo mogoče tud ta forum, ki je med bolšimi, očistil bleferjev in bodo lahko na plan in do izraza prišli tisti(ki sem jih že večkrat omenila) ki lahko z znanjem pomagajo tistim, ki nasvete potrebujejo.

Toliko o tem, da ne boš posivel od iskanja moje identitete. x^x

Ej, Tasi, pa si res tečna.. :xx!:

kako lahko ZAHTEVAŠ od nekoga tukaj, da te uči in podaja razlage???

Sem že enkrat nekomu drugemu napisala, pojdi, vplačaj tečaj...in boš lahko zahtevala. Tukaj je vse na prostovoljni bazi in lahko smo samo hvaležni, da je kdo z nami pripravljen deliti tudi drobec svojega znanja...

Prav zoprna si s svojim napadanjem. :xx!:

Poleg tega pa velja pravilo, da se horarna karta bere, ko jo astrolog vidi in razume vprašanje, ne pa ko ej nekdo postavil vprašanje.Prav s tem se izognemo manipulaciji, ker si lahko recimo izračunaš, kdaj boš postavil vprašanje, da dobiš pozitiven odgovor.

vesolje ima vse odgovore...mi pa ta sporočila lahko samo bolj ali manj uspešno poskušamo prebrati...

Tasi, daj raje kaj od sebe in nehaj delat zdrahe x!x

Astra

Per aspera ad astra

Tasi, komu žugam s prstom, nikomor, da mam lastno astrološko prakso je res, saj že nekaj let napišem več kot 100 analiz redno, imam osebna svetovanja...

Tudi pri Jani so odgovori dobro saj odgovarjam za lanski avgust in če si imeli ti slabe izkušnje, še ne pomeni, da to velja za vse odgovore.

V prvem postu si me hvalila in resnično delaš zdraho, kot pravi Astra. Daj malo razmisli o tem, pa pusti ljudi živeti, ne pa da se greš sodnika. Veš kaj tudi kdo je blefer, pa kdo ni o tem nebi, ker nekaj je res, da mora biti več astrologov, ker eden potrebuje eno in drugi drugo. Jaz ne črnim nikogar in bi resnično rad, da se enkrat povežemo in da naredimo nekaj dobrega za astrologijo. Spoštujem tvoje mnenje in tudi če sem se zmotil, sem se pač zmotil in svojem intervjuji sem o tem lepo zapisal. Glede astrološke scene pa naslednje: Da si dala astro sceno in vedežavalsko sceno skozi, pa kaže, kako neodločna si. Od nekdaj že zagovarjam mnenja, da morata biti stranka in astrolog povezana in sodelovati. Razmisli malo in zaradi mene lahko začneš odgovarjati, potem pa bomo videli.

Jaz sem se že dokazal, tebe pa to še čaka!

Še o zmotah bi dodala...

Nihče x!x ni vseveden...in seveda se dogajajo pomote. Jaz sem ravno Pikici včeraj odgovorila, pa se potem ponoči spomnila, da sem spregledala en aspekt v naglici, ki pa popolnoma spremeni zadevo...očitno sem ga videla, samo mi je šele kasneje prišlo spontano na misel, da sem ga očitno zavestno spregledala...odgovor je bil v zraku, pa ga nisem znala, hotela videti?...

Zato pa je tukaj tema horarna v praksi, kjer naj bi izmenjevali izkušnje, se učili ..tudi na lastnih napakah...

Astra

Per aspera ad astra

Ej, Tasi, pa si res tečna.. :xx!:

kako lahko ZAHTEVAŠ od nekoga tukaj, da te uči in podaja razlage???

Sem že enkrat nekomu drugemu napisala, pojdi, vplačaj tečaj...in boš lahko zahtevala. Tukaj je vse na prostovoljni bazi in lahko smo samo hvaležni, da je kdo z nami pripravljen deliti tudi drobec svojega znanja...

Prav zoprna si s svojim napadanjem. :xx!:

Poleg tega pa velja pravilo, da se horarna karta bere, ko jo astrolog vidi in razume vprašanje, ne pa ko ej nekdo postavil vprašanje.Prav s tem se izognemo manipulaciji, ker si lahko recimo izračunaš, kdaj boš postavil vprašanje, da dobiš pozitiven odgovor.

vesolje ima vse odgovore...mi pa ta sporočila lahko samo bolj ali manj uspešno poskušamo prebrati...

Tasi, daj raje kaj od sebe in nehaj delat zdrahe x!x

Astra

Sori Astra, verjetno si malo pomešala poste, JAZ od Vrana ne pričakujem še manj pa zahtevam razlage ali učenja. Tudi sam pozdravljam vse(tudi tebe) ki so pripravljeni tukaj zastonj deliti znanje.

Kar pa se tiče izobraževanja: kar nekaj tečajev že imam za sabo (sem jih plačala, pa tudi tam nisem nič ZAHTEVALA ampak sem dobila kar po programu), tudi osnove horarne dobro poznam, jeseni pa grem še k Emi na tečaj, direkcije in progresije gredo o.k., solarce bom verjetno izpopolnila pri Bernu (kot vidim bo v marcu nekaj takega)sej jih odlično obvlada, pa še kaj bi se našlo. Veš, ne maram pa mešanja hrušk in jabolk. Obe veva kaj je horarna in kakšne odgovore daje, ki pa niso v stilu"najdite in živite žensko v sebi, ozrite se v svojo notranjost, povežite se z dobrimi vilami in angelčki" - odgovori so mnogo bolj jasni in konkretni.

:palec: :palec: :palec:

xrolleyesx Tole je pa meni zmeraj manj všeč, zato so OS za taka direktna blatenja, tle smo taki, ki nas zanima samo astrologija, zato pusti belemu vranu, da dela po svoje.

Se strinjam Lunca, pejte vsi ki blatite na OS-e pa tam pljuvajte naprej.

Potem se pa čudite kdo je kolk dolgo tu, če ga nekateri kar popljuvajo, pametnejši itak odneha pa raje oddide, kdo pa kritizira, blati, ocenjuje, ipd. je nezadovoljnem sam s svojo podobo pa bil že pod katerimkoli nickom tu ali pa še na drugih forumih. :o|o:

Ja, vem, kaj je horarna. In vem, kakšne odgovore daje. Vran pač ima svoj stil, ko daje rešitev takrat, ko ne more dati pozitivnega odgovora.

In jaz prav gotovo ne bom sodila o njegovem delu. Zato pa horarne nikoli ne bo delal računalnik,ker je to stvar osebne interpretacije...

poleg tega pa je smiselno dati mogoče negativen odgovr malce zavit v meglo, ni vsak za takojšnjo kruto resnico...

In na ta način podaš neko vizijo, kaj moraš spremeniti na sebi...da pa bo nekega dne odgovor pozitiven...

Ampak, kot sem rekla...vsak po svoje, jaz pa se samo rada učim. Tudi na svojih napakah...

Astra

Per aspera ad astra

Potem se pa čudite kdo je kolk dolgo tu, če ga nekateri kar popljuvajo, pametnejši itak odneha pa raje oddide, kdo pa kritizira, blati, ocenjuje, ipd. je nezadovoljnem sam s svojo podobo pa bil že pod katerimkoli nickom tu ali pa še na drugih forumih. :o|o:

:palec: :palec: :palec: :palec: :palec:

Po moje boš šla. xsrcx

oona sem šele zdajle vidla x:)x hvala za komentar... sam me pa zanima kako se to vidi?

mene pa ,tale Lunca,močna je in v svojem znamenju,v opoziciji z Venero in znamenje kamor se je zatekel

vladar IX.hiše (Ribe) malo moti.Morda se bodo,odločitve o potovanju,dogajale na hitro.

Se pustimo presenetiti,ti pa poročaj x:Dx

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

bom poročala čez par mescev xrolleyesx

vmes pa vseeno kakšno reci x:Dx

Želim,da ti ,željeno, potovanje uspe! Ne pretehtavaj preveč.Bodi odločna v svoji nameri . Si boš sama kreirala

kar želiš.

LP

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...