Skoči na vsebino

"duhovneži" in etika

ariel

Recommended Posts

lepo pospravljeni! x:)x nekaj me pri "duhovnežih" blazno moti (seveda je to moj problem,lahko bi to mirno sprejel, ampak pustimo zdej to) in sicer to, da ljudje ne znajo vrniti, kar je sposojenega-namreč sem ugotovil, da mi je od moje obširne zbirke literature in cd-jev s tovrstnih področij ostalo bolj malo- jezi pa me to, da knjige (in cd-je) posojam samo prijateljem, pa je vseeno ogrooomen manko... zakaj? kako? kje je občutek odgovornosti, poštenosti, ETIKE???

kakšne imate vi kej izkušnje s tem??? (in hitro vrnt vse kar ste si prisvojili x;)x

Deli na socialnih omrežjih

..... da mi je od moje obširne zbirke literature in cd-jev s tovrstnih področij ostalo bolj malo- jezi pa me to, da knjige (in cd-je) posojam samo prijateljem, pa je vseeno ogrooomen manko...

:o|o: :o|o: :o|o: :o|o: :o|o: xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

popolnoma enake kot ti.Pojma nimam kje so vsi moji CD-ji.Sposodili so si,da jih presnamejo za kakšne delavnice in evo...nikjer CD.jev ,nikjer,omenjenih, delavnic...vse je poniknilo pojmanimamkam x:Dx

Vsake toliko se kdo javi,da mi jih bo ziher prinesel in poleg še bla bla bla....zopet nikjer nikogar.Saj ne,da pričakujem kakšne nagrade ampak,da ne vrne posojenega ...ja,le kakšni duhovneži so to? x?x :o|o:

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

Ja... mal sem tut sama taka... :vio: priznam... :fiju: :OoO: da sem mal šlampasta do stvari...ampak... sem pa enmu posodla Paganinija en CD, k ga je težko dobit...pa ga vprašam, kdaj se bo ta CD kaj k men vrnil...pa prav; UUUUU, sej res, veš, zanč sem lih nanjga stopu...mora bit nekje v sobi... :O: :o|o:

Sem mu ga prostodušno dala v trajno last.... xrolleyesx x:Dx

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

zahtevaj naj ti vrne ceno nakupa !sj men so tut že kar nekaj cd uničl, pa še vedno sm tak ,da jih posojam, ampak vedno bolj trezno razmišljam al se sploh splača..

če pa se že to zgodi, pa raj ne povem,k pol lahko zgubim kolega˝,če pa se to še ponovi pa ustrezno zarjovem tut za nazaj :8):

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Ne...nikakor...dobila 5x poplačan tisti CD... :vio:

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Kaj nej rečem.... :vio: hvala.... x:Ix če so ljudje fajn... so stvari manj vredne... :palec:

5x poplačan...pa ne v kešu...da se razumemo... :sniky:

:vragec: :vragec: Uhhh, kk mene tud to jezi... mislim, eno je, da ma človk knjigo doma pa ne ve kdo točno mu jo je posodu, da ma pa doma knjigo s posvetilom, ki je blo namenjeno tebi...to je pa višek nesramnosti...

In pol si folk ful lasti tvoje stvari in se jim zdi ful čudno, če jih kdaj pocukaš za rokav pa mal spomneš. Sm že keš posojala naokol in pol ko sem kdaj spomnla zanj je na konc koncu izpadl ko da jz žicam za keš. Pa pol ko sm ga le dobila nazaj, sm JZ rekla "hvala" ONA pa "prosim"....Halo!!!

Ne, sam največja fora je pol to, da če ful posojaš stvari okol, pa da kdaj spomneš na te stvari izpadeš ful škrt, bolj ko pa on, ki se sam dela ko da je ful radodaren v bistvu je pa ful stiskaški... :vragec:

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

<{POST_SNAPBACK}>Duhovnjaštvo se mi zdi je v našem delu sveta, bolj stvar imidža.  :V:

:palec: :palec: :palec: :vragec: :o|o:

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

x:Dx x:Dx U ti si pa ko Sport Billy pol

Dear Human,

• 9 months later...

Zakaj so šole alternativne medicine tolk drage?

Pol se jih lohk udeležijo samo materialno bogati ljudje...

Takim ljudem se pa ni blo treba obračat v sebe, ker so vse imeli zunaj sebe...

Pol pa res pride do duhovnežev brez etike...

Dear Human,

Ne samo šole...tud terapije so ful drage...In tako lohk tud pomagajo samo materialno bogatim ljudem, tiste pa ki to niso, spravijo v finančne težave...

Razumem, da je od nečesa potrebno živet...Ampak namesto 10.000 sit lohk za eno terapijo reikija računaš 3.000 sit. Pa boš nekako na istem, ker se bo povečal promet.

A z visokimi cenami hočejo nam navadnim ljudem dokazat kolk so vredne te stvari. Zdravje je neprecenljivo. To je res. Ampak kjer že na prvi pogled v oči bode cena, nekako izniči prvotno idejo pomagat ljudem.

Poleg tega tile alternativci jamrajo, kok bad, ker jih ne priznavajo povsod, po drugi strani pa opravljajo terapije (očitno) samo zaprtemu krogu, ki ima denar, namesto, da bi poskušali pomagat čimvečim ljudem, da bi čimveč ljudi uvidelo, kako koristne so tele alternativne metode zdravljenja.

Začenjam dvomit v take stvari, kolk so v resnici uspešne, če jih opravljajo taki pogoltneži.

Dear Human,

Začenjam dvomit v take stvari, kolk so v resnici uspešne, če jih opravljajo taki pogoltneži

Devica popolnoma se strinjam, tudi jaz imam eno tako izkušnjo, prijateljica je imela probleme spodbujali smo jo ji želeli dobro, držali pesti zanjo, ker se problemi nisi in niso rešili je šla k reiki "zdravilcu", vprašal sem jo kako je bilo rekla je, da ji je rekel naj pozitivno gleda na vse naj pozitivno pristopi k problemu in da jo bo on tudi na daljavo "usmerjal" plačala je 12 tisoč (naj povem še to, da je sama in da težko zasluži denar), hmm mogoče sem bil nesramen, ko sem rekel, da ji jaz tudi pravim, da naj pozitivno pristopi, da naj išče pozitivne stvari tudi tam kjer misli, da se ji nekaj slabega dogaja, pa ji zato ne računam nič...

Torej nočem s temle kar sem napisal očrnit alternativne zdravilce, rad bi samo opozoril, da bi bilo dobro, da se tudi sami organizirajo in uredijo stvari.. in izločijo morebitne šarlatane, ker nekdo , ki rabi pomoč in pride k zdravilcu ni sposoben ločiti zrnja od plevela...

Tako :palec:

Eh, sebe zdej že ne morš krivit. Prijatelci si želel samo dobro x;)x

Ne le, da niso sposobni ločit zrnja od plevela...Ko je človek bolan, ko išče vse možne načine, da bi se pozdravil, bi posegel po vsem. Zato pa bolj ko je človek v stiski, lažje mu kej prodaš, ga nategneš, itd. :sori:

Dear Human,

<{POST_SNAPBACK}>Tako :palec:

Eh, sebe zdej že ne morš krivit. Prijatelci si želel samo dobro x;)x

Ne le, da niso sposobni ločit zrnja od plevela...Ko je človek bolan, ko išče vse možne načine, da bi se pozdravil, bi posegel po vsem. Zato pa bolj ko je človek v stiski, lažje mu kej prodaš, ga nategneš, itd.  :sori:

ja saj zato sem tudi napisal, da bi morali to alternativci sami med sabo razčistit v smislu ohranjanja dobrega imena......

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...