Marsa 31. oktober 2004 Prijavi Deli 31. oktober 2004 Tako.Lunin forum je brez tezav preseljen; tako vse vsebine kot tudi fotke, accounti, statusi itd. in torej celotna baza.Ko boste po mailu prejeli tole obvestilo, bo novi LNF ze deloval. Seveda je mozno, da bomo odkrili kaksne napake ali da bo prihajalo do manjsih nevsecnosti; v teh primerih vas prosiva za potrpezljivost in razumevanje in vse taksne morebitne napake in tezave javite na urednistvo po e-mailu (forum@lunin.net) ali na forumu v tej temi - s kratkim opisom tezave. Pred objavljanjem in uporabljanjem si oglejte vse moznosti, skrbno si tudi preberite Pomoc, kjer je cisto vse, kar morate vedeti za nemoteno uporabo LNF in oglejte si tudi vse moznosti na svoji osebni strani. Vpisete se z istim geslom kot doslej, kot kaze, ni tezav in bi moralo delovati, mozno pa je, kot receno, da bo kje kaj narobe (pri selitvi take baze in tako kompleksnega sistema). Skratka, vabljeni na prenovljeni in izboljsani LN Forum in se naprej veselo in prijetno sodelovanje! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 31. oktober 2004 Prijavi Deli 31. oktober 2004 Iskerne čestitke ob uspešni selitvi Nov forum je krasen, še bolj funkcionalen in praktičen. I like it.Bravo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 31. oktober 2004 Prijavi Deli 31. oktober 2004 hja, otožna mi je spulila email naslov, sem se morala malce potruditi, da mi tale deluje sedaj, drugače pa super tudi tam na Osebni strani vidim da moram še uro popraviti, pa bo.Čestitke Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 31. oktober 2004 Prijavi Deli 31. oktober 2004 Lusno Samo mal se bo treba navadit... Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 31. oktober 2004 Prijavi Deli 31. oktober 2004 Čestitke Marsa in Mitja in najlepša HVALA, pa pozdrav na novem Luninem forumu FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 31. oktober 2004 Prijavi Deli 31. oktober 2004 Čestitke za uspešno selitev! http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 31. oktober 2004 Prijavi Deli 31. oktober 2004 COOOOOOOOL marsi mitju 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pika1000 31. oktober 2004 Prijavi Deli 31. oktober 2004 Novi LNF všeč! Ste se pa glavni akterji verjetno kar fino nagarali, da se je vse gladko preselilo. Jaz pa si moram pa še vzeti čas, da zgruntam, kaj vse so nove možnosti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 31. oktober 2004 Prijavi Deli 31. oktober 2004 chist huuudooootale IPB design zej sam she kesh nakazhem...pa udri po materjalu 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 31. oktober 2004 Prijavi Deli 31. oktober 2004 <{POST_SNAPBACK}> chist huuudooootale IPB design Men je tud super http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitja 31. oktober 2004 Prijavi Deli 31. oktober 2004 <{POST_SNAPBACK}>Sta pa morda˝ prva v slo.,ki zahtevata plačljivost članov;heh, tole pa moram komentirat : Nihče ne ZAHTEVA plačila... Narobe si poštekal 1Budala: NUDIVA možnost članom, da zakupijo plačljiv paket, če želijo. Nobena funkcija ti ne manjka, če si navaden član. Mitja Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 31. oktober 2004 Prijavi Deli 31. oktober 2004 Všečno... Aja...še to... blazno mi je všeč, da sta dala zraven priponke...the best... ampak pri Tortožerkah vama je ponagaju škrat in je zamešal črke...tako, da piše zdaj PROPONKA... al neki tazga... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 31. oktober 2004 Prijavi Deli 31. oktober 2004 <{POST_SNAPBACK}>Zdej bo treba fejst pazit kj se piše, sj si nekak prsiljen pisat Lepo in Prav, ker funkcije brisanja ni več ( trenutno). Nerad priznam, da sem prav čakal nove prenovitve No, no, sej ni tko hudo Kaj vse pišemo tule po forumu Drugač pa; Marsa in Mitja - forum je hud!!! ** Popolnoma podpiram plačljive pakete, ** Všeč mi je funkcija za urejanje slik in to, da imamo omejen plac za slike ** Všeč mi je IPB design, sam jest bi ga v oranžni barvi (saj vem, verjetno še pride) ** Všeč mi je inbooooooox (bolj pregledno kot prej, ko je blo sam par sporočilc na eni strani) kaj še....? Kaj pa vem , se ne spomnim zdaj vsega, se pridem še kaj pofočkat kasneje zgleda Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 31. oktober 2004 Prijavi Deli 31. oktober 2004 Like it very much Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 31. oktober 2004 Prijavi Deli 31. oktober 2004 Pohvalno! Marsa, Mitja Všeč mi je bela podlaga za tekst in sploh zelo prijeten design (sicer mi je bil tudi prejšnji všeč, ampak tale pa tudi very nice ). Smeškoti so malo pomešani, a se bom že navadila. Grem gledat zdaj še ostale funkcije........ Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klinar 31. oktober 2004 Prijavi Deli 31. oktober 2004 Hvala vama !Ljubim svetlobo, zato oblika meni ustreza bolj kot prej !!!!! Zaradi plačljivosti se pa ne sekirajta, vsem tako nikoli ne morš ustrežt !! peace and loveclean peace and loveKlinar Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 31. oktober 2004 Prijavi Deli 31. oktober 2004 Marsa in Mitja - HVALA! ... tole je krasno funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 31. oktober 2004 Prijavi Deli 31. oktober 2004 Meni se tui zdi boljši design, ampak so defult nastavitve v večji obliki kot prej, kar pomeni, da moram šopat levo in desno ekran. Se da to kje naštelat?Priznam, da še nisem navodil prebral. Andres Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitja 31. oktober 2004 Prijavi Deli 31. oktober 2004 <{POST_SNAPBACK}>Se da to kje naštelat?Priznam, da še nisem navodil prebral. Ja, najprej navodila prebrat ... pol pa probi zamenjat dizajn foruma (čisto na dnu vske strani levo, v modri pasici) Mitja Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 31. oktober 2004 Prijavi Deli 31. oktober 2004 kolk mamo dobre tele: lunatik, neČist Začetnik, Lunin odvisnik, Vseprisotni... pa Marsin Štraufen... funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 31. oktober 2004 Prijavi Deli 31. oktober 2004 .zdele vidm, kake so unikatne Ikonce TaNove http://www.lunin.net/forum/style_avatars/Spyrith%20ikone/ensajn.gif .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 31. oktober 2004 Prijavi Deli 31. oktober 2004 Saj sem tudi design zamenjal ampak mi zmeraj ostane malo prostora na levi strani. Če dam na IPB design se mi pa zdi, kot bi na svoj forum prišel. So iste barve in vse to. Sicer pa vse je stvar navade. Bo že. Andres Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 31. oktober 2004 Prijavi Deli 31. oktober 2004 luštno je, mi je zelo všeč čestitke marsa, mitja P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 31. oktober 2004 Ahoj! Vidim, da nemoteno objavljate - vse torej brez problemov? Super, vsi gor in vse. Meni je tud bolj vsec, navadis pa se ga prec. Thanx vsem!!! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 31. oktober 2004 Prijavi Deli 31. oktober 2004 Vredika je. Edino smeškoti so se pomešali. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts