Skoči na vsebino

Novi Lunin Forum

Marsa

Recommended Posts

Tako.

Lunin forum je brez tezav preseljen; tako vse vsebine kot tudi fotke, accounti, statusi itd. in torej celotna baza.

Ko boste po mailu prejeli tole obvestilo, bo novi LNF ze deloval.

Seveda je mozno, da bomo odkrili kaksne napake ali da bo prihajalo do manjsih nevsecnosti; v teh primerih vas prosiva za potrpezljivost in razumevanje in vse taksne morebitne napake in tezave javite na urednistvo po e-mailu (forum@lunin.net) ali na forumu v tej temi - s kratkim opisom tezave.

Pred objavljanjem in uporabljanjem si oglejte vse moznosti, skrbno si tudi preberite Pomoc, kjer je cisto vse, kar morate vedeti za nemoteno uporabo LNF in oglejte si tudi vse moznosti na svoji osebni strani.

Vpisete se z istim geslom kot doslej, kot kaze, ni tezav in bi moralo delovati, mozno pa je, kot receno, da bo kje kaj narobe (pri selitvi take baze in tako kompleksnega sistema).

Skratka, vabljeni na prenovljeni in izboljsani LN Forum in se naprej veselo in prijetno sodelovanje!

:palec: x^x xcivx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 324
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>Sta pa morda˝ prva v slo.,ki zahtevata plačljivost članov;

heh, tole pa moram komentirat :

Nihče ne ZAHTEVA plačila...

Narobe si poštekal 1Budala: NUDIVA možnost članom, da zakupijo plačljiv paket, če želijo.

Nobena funkcija ti ne manjka, če si navaden član.

x^x

Mitja

Všečno... :palec: :flower: xsuperx

Aja...še to... blazno mi je všeč, da sta dala zraven priponke...the best... ampak pri Tortožerkah vama je ponagaju škrat in je zamešal črke...tako, da piše zdaj PROPONKA... al neki tazga... :vio:

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

<{POST_SNAPBACK}>

Zdej bo treba fejst pazit kj se piše, sj si nekak prsiljen pisat Lepo in Prav, ker funkcije brisanja ni več ( trenutno). Nerad priznam, da sem prav čakal nove prenovitve  :8):

No, no, sej ni tko hudo :eek: Kaj vse pišemo tule po forumu x:Dx

Drugač pa; Marsa in Mitja - forum je hud!!! xokx

** Popolnoma podpiram plačljive pakete, :palec:

** Všeč mi je funkcija za urejanje slik :palec: in to, da imamo omejen plac za slike :palec:

** Všeč mi je IPB design, sam jest bi ga v oranžni barvi :vio: x;)x (saj vem, verjetno še pride) :palec:

** Všeč mi je inbooooooox x:Xx (bolj pregledno kot prej, ko je blo sam par sporočilc na eni strani)

kaj še....? Kaj pa vem :8): , se ne spomnim zdaj vsega, se pridem še kaj pofočkat kasneje zgleda x;)x

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

:palec:

Hvala vama !

Ljubim svetlobo, zato oblika meni ustreza bolj kot prej !!!!!

Zaradi plačljivosti se pa ne sekirajta, vsem tako nikoli ne morš ustrežt !! x;)x

peace and love

clean

peace and love

Klinar

Meni se tui zdi boljši design, ampak so defult nastavitve v večji obliki kot prej, kar pomeni, da moram šopat levo in desno ekran. Se da to kje naštelat?

Priznam, da še nisem navodil prebral. :vragec:

Andres

Saj sem tudi design zamenjal ampak mi zmeraj ostane malo prostora na levi strani. Če dam na IPB design se mi pa zdi, kot bi na svoj forum prišel. So iste barve in vse to. :)

Sicer pa vse je stvar navade. Bo že.

Andres

Ahoj! :2src: :palec:

Vidim, da nemoteno objavljate - vse torej brez problemov? x^x

Super, vsi gor in vse. :)

Meni je tud bolj vsec, navadis pa se ga prec. :)

Thanx vsem!!! x:Xx x:Xx x:Xx :palec: :palec: :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...