devica 31. oktober 2004 Prijavi Deli 31. oktober 2004 Ja, v redu je Pa tud prejšn je bil... Res, navadit se ga bo treba...ker ne veš, kje točno so vsi gumbi... Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 31. oktober 2004 Prijavi Deli 31. oktober 2004 Eee, lep je! Zadnjič, ko sem ga šla samo pokukat, sem mislila, da se ga ne bom kar tako navadila. Zdaj pa mi je kar takoj postal blazno všeč. In všeč mi je, ker je tako svetel. Tud jz imam rada svetlejše barve, svetlobo! Super, sta to urihtala Marsa in Mitja! Jupi! Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan... Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 31. oktober 2004 Prijavi Deli 31. oktober 2004 Zadnjič, ko sem ga šla samo pokukat, sem mislila, da se ga ne bom kar tako navadila... Pol ko je pa človk 2, 3, 4 ure gor se pa kr navad, anede? Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 31. oktober 2004 <{POST_SNAPBACK}>Vredika je. Edino smeškoti so se pomešali.Oj, cela shtala bila vceraj - izgubili vse smeskote celo vmes! Boste videl v dnenviklu 13. v predzadnjem postu - sploh ni bilo smeskov, pa v vseh objavah sp bili img.green. ... itd. - skratka ukaz namesto grafike, no pol se je pa Mitja mal zafrkaval, pa zrihtal, ja, so pa pomesani vrstni redi, a to nic hudega (na to itak nisem imela vpliva, jaz sem jih -ze na prejsnjem tudi- samo izbrala, kateri bodo na broju (ti tule v tabelici pri odgovoru) - in ti si vsi tu isti - samo mesta so pomesana.Pa citati popaceni (spet, a mal drugace), da sem se ze ustrasila (pri prejsnji sleitvi sem popravila kakih 500 (!!!!!) tem, in ce pomislis, da je to vsak komentar, ki jih je na 1 strani 25 in ene strani grejo v desetine!!! No tega me je bilo najbolj strah (totalnega arbajta after)... No, ker je pa forum profesionalen, ima pa dodatne moznosti, pa je mitja potem postekal in resil to (hvalabogu!). Bu pravi - 'zahtevata placilo'; je ze mitja odgovoril, pa bom se jaz; a je kdo kaj placal zdajle - al ste vsi lepo not?A maste Inbox, OS-e, a so fotke gor?Vse je enako... Ce pa hoces VEC... ... - se mi zdi pa posteno.... pa se nekaj - sva edina, ki... 'zahtevava placilo' - ali sva edina, ki se v nulo potrudiva in naredivA uporabniku najbolj mozno prijazno vse skupaj - forumi so zastonjski, mnogi se ukazov ne prevedejo in nicesar, midva sva pa tegale kupila, prejsnji pa je bil free. Tako ima jasno ta tudi vec funkcij in je to pac naslednja stopnja... Poleg tega pa je Mitja povedal tudi to, da bodo donatorji avtomaticno imeli enega od paketov, tako prakticno sploh ne bo nihce na izgubi niti midva ne na plusu kaksnem blaznem, ker oni, ki bi placali, ste itak ze donirali in seveda boste tako kot lojalni clani imeli tudi vec ugodnosti - cisto posteno, konec koncev. Malo reda se bo naredilo z OS-i in fotkami, to je pa tudi vse. Posteno. Hvala vsem za komentarje in da ste si vse sli pogledat in vse in ne leteli prec sprasevat. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 31. oktober 2004 Prijavi Deli 31. oktober 2004 Smo dma pa bomo zares probal, kako je to zalaufal http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 31. oktober 2004 Aja, se nekaj. (hehe, kateri je prvi smesko... in kateri zadnji... ) Koncno sem popravila ( ) nekaj linkov, ki morda zdaj spet ne bodo delovali... kajti ce bomo iz foruma kliknili, bo to to, ce pa od drugod, pa mislim da so drugi tajtli...Tako da, prosim ce naju opozorite na vse taksno, sem, na urednistvo ali pa odprete novo temo v forume urednistva (kot je denimo tehnicno vprasanje), pa bomo vse taksno nizali tja - in tako boste tudi vedno vedeli, kje iskati..kajti novi forum 1x ne bo vec novi, pa bo morda ta naslov itak iz kontexta. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 31. oktober 2004 Prijavi Deli 31. oktober 2004 Fino zgleda tole... good job Samo... nekam počasi mi odpira strani ... sem ubodla IPB design, tako da je malo bolje Saj vem... punca, vzemi se v roke in si omisli ADSL ali kaj takega, ne pa se šlepat na navadni liniji ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 31. oktober 2004 <{POST_SNAPBACK}>Samo... nekam počasi mi odpira strani ... sem ubodla IPB design, tako da je malo bolje Saj vem... punca, vzemi se v roke in si omisli ADSL ali kaj takega, ne pa se šlepat na navadni liniji Hm... tale zatikanja so tudi posledice drugih stosev; mrka, merkurjev in kvadratov z neptunom, inkonjunkcij z uranom... itd.Torej to je bilo 'predvideno', morda ima zvezo z lnf, morda pa sploh ne; je kar ves net nekam... pocasen in tko... zatikajoc, se mi zdi...Ti ki bos imela *clanski* account, pa si bos itak lahko izbrala banner free varianto... ceprav pa glih vi po mojem klikate sploh nanje. Je lohk skratka frka z zvezami, ne glede na to, ali gre ali ne ravno za te strani. Navadna linja?Jaz sem 'hercegovscake' odgovarjala prek telefona (tel. povezave, pomeni, desifriranje vseh podatkov, sumniki, iskanje Velike Loke v atlasu sveta itd. ipd. )!!!!!!!!!!!!!!!!!!!5000 al kolk! In to prek - pk? pk pk pk pk pkpkpkpkpk pk?Modem, podnajem, telefonska linija. Error, itd. Minute, sekunde, cist blazni, ko kapljale na roozzzy@chickmail.com () 'zahteve' - "vceraj smo vam poslali podatke, pa danes se ni odgovora, halo?" x!x :xx!: Pa tak...Ja, ja, stara dobra telefonska linija.Aja - Lunin 1999 homepage nekaj. Pojma nimam, eden od taksnih naslovov pac. zdaj pa - halo pa tak. Schtraufenpacht! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 31. oktober 2004 Prijavi Deli 31. oktober 2004 Hm... tale zatikanja so tudi posledice drugih stosev; mrka, merkurjev in kvadratov z neptunom, inkonjunkcij z uranom... itd.Torej to je bilo 'predvideno', morda ima zvezo z lnf, morda pa sploh ne; je kar ves net nekam... pocasen in tko... zatikajoc, se mi zdi...Ti ki bos imela *clanski* account, pa si bos itak lahko izbrala banner free varianto... ceprav pa glih vi po mojem klikate sploh nanje. Je lohk skratka frka z zvezami, ne glede na to, ali gre ali ne ravno za te strani. ((linije in to) Saj, tale 'planetasti' faktor mi res ni prišel na misel ... bo žekaj na tem...članski account ... počaščena Veš,da sem se res parkrat 'zmotila' in kliknila na banner ... pa verjetno se bom še kdaj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 31. oktober 2004 Prijavi Deli 31. oktober 2004 A smo spet vse smeškote in slikce zgubli? Jaz nič ne vidim, sam neke kvadratke in not napisano svega i svašta? Sem celo restartala comp, ampak ni fora v tem, druge web-strani mi normalno delajo? Da se čimprej razreši, positive vibe na LNF in Marsi in Mitji Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 31. oktober 2004 <{POST_SNAPBACK}>A smo spet vse smeškote in slikce zgubli? Jaz nič ne vidim, sam neke kvadratke in not napisano svega i svašta? Sem celo restartala comp, ampak ni fora v tem, druge web-strani mi normalno delajo? Da se čimprej razreši, positive vibe na LNF in Marsi in Mitji Sončna Upam, da ne...Daj 'shut down', izbrisi kukije in vse taksno, pa ponovno probaj, meni vse dela... Hvalabog'. * p.s. Aja, Coccinelle, THANX!!! Za tvojo inteligenco in smisel za humor (aja, razen ce blefiras... - sam ne, ker pol itak ne bi vedla, kje moras tole oz. kaj sploh s tem. )... ker namrec Mitja je rekel... - a mislis da bo kdo stekal to... kao - moje zgoraj (al nekje pac). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 31. oktober 2004 Prijavi Deli 31. oktober 2004 hmmmmmmmm........... Pr men tud vse dela, mam srečo. Očitno.........enivej vorka kar goody, kar sem do sedaj probal in ščekiral http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 31. oktober 2004 Prijavi Deli 31. oktober 2004 <{POST_SNAPBACK}> Upam, da ne...Daj 'shut down', izbrisi kukije in vse taksno, pa ponovno probaj, meni vse dela...Marsa, hvala ti za tale nasvet, sem zrihtala, so bli verjetno res kukiji (sploh nisem vedla, da se lahk kaj takega smesnega zgodi, in to zarad kukijev? za katere itak sploh ne vem, kaj tocno naj bi bli, ampak sam vem, da obstajajo in da imajo neko funkcijo ) Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 31. oktober 2004 Prijavi Deli 31. oktober 2004 Se mi zdi, da mi vse dela... ampak se neki ne znajdem, bom rabila kak dan da se navadim na te novitete..tko mimgrede, stari forum je bil kar cool... Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 Hej, dans sem že cel dan na forumu, pa sem se že čist navadila Super je! Boš vidla, Oona, mal časa si daj, boš takoj not padla, na koncu sploh vedla ne boš več, da je kdaj obstajala še kakšna druga oblika foruma! Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 M&M Odlično sta to naredila - namreč tokrat prenovila forum, zadnjič spletno stran, naredila še "zelenkota". Vem, da je v vse to vloženo veliko dobre volje in pa tudi veliko dela. Upam, da bosta uspešno zapolnila dobro pozicionirane oglase z dolgoročnimi in dobro plačanimi sporočili. Vesel sem, da sta našla svoj način izražanja in tudi preživljanja - upam, da tako, da vama ostane še veliko časa za druženje in skupne lepe trenutke. Prav malce pa vama tudi zavidam, kajti tudi imam v mislih nekaj podobnega - pa se mi zdi, da sem šele na začetni točki na poti do tja. Še nekaj dni, pa bo ugoden dan za slavljenje - Zate Marsa. Žal si za Mitjo ne spomnim KIjevskih številk ali rojstnega dne. Želim vama vse dobro in obilno žetev. Vojko Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>kolk mamo dobre tele: lunatik, neČist Začetnik, Lunin odvisnik, Vseprisotni... pa Marsin Štraufen... kok sem se pa nasmejala, prav posrečena imena , un Straufen pa itak eni sami osebi pristoji Malo reda se bo naredilo z OS-i in fotkami, to je pa tudi vse. Posteno. Čisto prav, če zadeva stane, pa če se prosi mio krat, pa kdor želi fuuuul placa uporabit, naj si to zadevo pač plača. Se mi zdi še najbolj fair varianta Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 super, se da direkt na eno stran prit , npr. na 87 od 132, da ne listaš nazaj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. november 2004 Avtor Prijavi Deli 1. november 2004 Kako je pri vas s 'hitrim odgovorom'?Je gumbek zraven?(*moral bi bit, pri meni pa ga kar ni ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 čestitke za opravljeno garaško delo x!x moram pa priznat, da mi je osebno bilo nekaj stvari prej boljših. nove funkcije še spoznavam in se jih bom v znanem počasnem slogu še naučila. pa tudi če se ne naučim vseh, nič zato. kar rabim že obvladam. se mi pa zdi, da je bilo prej veliko lažje brat poste. prvič zato, ker je bila enotna podlaga in je delovalo veliko bolj pregledno...poleg tega pa tudi bolj neposredno. sedaj je pa post uokvirjen, spredalčkan nekam....hm...omejen...tle mi vodnar in škorpijon sekata ven, ki ne marata omejitev in jima je veliko bolj ljuba pristnost, spontanost in neomejenost. pri sebi opažam, da moram veliko več "truda" vložit v to, da poste preberem, ker so oči zaposlene z registriranjem teh različnih podlag in okenčkov. me prav zanima kakšne psihološke efekte bo to imelo (če bo)...a bomo postali bolj resni, umirjeni, po nekih regelcih in normativih?....hm....upam, da ne...ker bo sicer vsa stvar veliko bolj dolgočasna... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. november 2004 Avtor Prijavi Deli 1. november 2004 Amis, hvala za tvoj iskren komentar. In da stekas trud in vse. Ampak ves v cem je samo point - navadit se moras pac. Bos videla, grem stvait. Prej je bilo tudi 'v okvircku', le da ga nisi opazila, ker je pac bil taksen.Si prisla na forum, tak je ZE BIL. In si se ga navadila; zdaj pa, ko si se ga navadila, pa se moras navadit na nekaj drugega; torej sistem, ki je ze deloval, moras zdaj spreminjat (glej ga spet, duhca tvojega , natancno v teh zadevah se vidi).Morda, seveda, saj ti najboljse ves, kaj ti je vsec, a tako se mi zdi. .... do konca (kolikor se je le dalo), sem se 'borila', da ne bi bila bela podlaga, ker LN je pac oranzno/moder (pej pogledat v fotke nase brisace na morju, na razglednice eno macko, ki bos takoj vedla, da je tocno ta nasa ), ob tem, da so mi mnogi predlagali, d abi bilo na belem.No, in zdaj sva tako spedenala, da 'smo vsi zadovoljni', nekako. mene tudi bega kaj...Se osredotocim potem na poste in ne izgubljam oci okol po vsem, ker bo scasoma vse normalno, kot je bilo zdaj. Saj bodo prisli se razlicni dizajni tudi, kot je bilo na prejsnjem, pa mroda vas pol ne bo tolk motilo. Aja, in itak si lahko izberete druge moznosti, cist simple nacin, kot imajo na nekaterih forumih, da je samo linkec nanizan, samo to se niza, enim je to bolj pregledno... pa tko... Ti okvircki pa pac morjo bit, ker vse to (vsi gumbki) na forumu pac morajo bit in ne more bit kar nametano v prostor. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitja 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> glih zdej sm opazila, ko sm smeškote gledala - eni se dvakrat ponovijo Ok, mislim, da je to urejeno. Mitja Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. november 2004 Avtor Prijavi Deli 1. november 2004 Bobnar - to imas v vrstici zgoraj desno, na temnomodrem pascku - poleg osebne strani in pomocnika - NOVE OBJAVE. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitja 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>... ampak pri Tortožerkah vama je ponagaju škrat in je zamešal črke...tako, da piše zdaj PROPONKA... hm heh, Tortožerke majo 65 strani al kolk. A mi lahko poveš, na kateri strani, ali pa postneš link do konkretne objave? Mitja Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 ojla marsa ...kljub temu da sem računalniški aberveznik, mi je vendar jasno, da je to gigantsko delo eh duh v kozorogu. že mogoče. pa tud na spremembe se navadit ni v bistvu tak problem. menda je bilo rečeno čisto iz praktičnih stvari ker vem, da me kot šoferja motijo reklamne table ob poti, sploh, če jih je veliko, ker ti avtomatično "odvzamejo" pozornost. kar samo pomeni, da moraš v koncentracijo vložit več truda. kar se jasno da nardit, vprašanje pa je, če je to nujno potrebno pri vožnji že, tukaj pa nisem tako prepričana, da res.recimo, da razumem razloge, da je pač tako kot je in se bom tudi ziher navadla na to.....če pa imam vsaj za droben delček možnosti, da lahko morebiti vplivam, na to, da se barva podlage spremeni, bom pač poskusila. če bo uspelo, bo super...če pa ne pa tudi prav... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts