Skoči na vsebino

Novi Lunin Forum

Marsa

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>

Pri VSEH POSTIH, ki jih zelimo komentirati, oznacimo gumbek + CITAT - obarval se bo rdece.

Potem na koncu preprosto damo KOMENTIRAJ - in vsi posti, na katere bomo hoteli komentirati v tem enem postu, bodo lepo razvrsceni.

Vmes je prostor, kamor pisemo svoje besedilo.

Tko, to je to, ce tega ne razumete, potem pa res ne vem... :o|o:

Ce pa hocemo citirati katerikoli post ene osebe, cetudi izpred treh strani, preprosto kliknemo na " CITIRAJ - in ta post bo na dnu, tik pred nasim komentarjem (lahko 'odrezemo' del texta, ki ga nimamo namena citirati).

To je tako kot do sedaj citiranje, ki ga poznate s rpejsnjega foruma.

Ce hkrati z delom texta odrezemo se delcek ukaza, denimo [ ali ], ga dodajmo (*praviloma sta pri tipki f in g na tipkovnici s hkratnim pritiskom na 'alt').

In se nekaj ne cisto zanemarljivega; prej je bil gumbek za citiranje na vrhu, zdaj pa je pod objavo, pa vcasih pomotoma avtomaticno kliknes na napacno objavo oz. ne tisto, ki si jo zelel komentirati.

Pa se na to bodite pozorni. :o|o: :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 324
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

aja, to pa itak, thanx! xDDx :palec:

Kok je fajn tale hitri odgovor. x^x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>kar misli si... :vragec:  x^x

amis, ne vzemi osebno....

<{POST_SNAPBACK}>meni tud ful pocˇasi dela...tudi takrat, ko ni dost folk agor...ker pa sodim v ciljno skupino piscev "racˇunalnisˇtvo za telebane"...me pa nihcˇe resno ne jemlje  :xx!:  x^x  :vragec:

... mala sola citiranja...

<{POST_SNAPBACK}>OK.  xDDx  x:Dx  x;)x  :palec:

in retorike...

pri tej zadnji objavi, marsa, se npr. ne vidi razlika med tvojim citatom mene in tvojim tekstom, pa me zanima zakaj...? je to zato, ker se je kak ukaz zbrisal...? tam, kjer si me citirala prejle...?

pa se nekaj:

sem brala pomoc, pa link iz poglavja 27. TVOJ ROJSTNI DAN na poglavje OSEBNI PROFIL CLANA

meni ne dela, enako je z linkom iz 28. KAKO ZAMENJAM SVOJ CLANSKI NASLOV na poglavje OSEBNI PROFIL CLANA, oz. te pripelje na poglavje 27.

(tako, da bom malo pomagala, ne samo tezila x:px )

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

no, citirat torej znam malo, ampak ne kapiram, zakaj mi ne da tiste rumene podlage... :eek:

zakaj je tole vse belo...kaj je bilo prej, btw? okvircek...? se mi zdi?

me malo mesa tole z barvami, oz. obcasnim nerazumljenim pomanjkanjem le-teh... :8): :inocent:

Kdo lahko spremeni svet?

Pih, poglej jo, sam nakurt je treba mal tele rake ocitno! x:px

x^x :palec:

Hm, cakaj, Tinka, to pa bo pol nekaj drugega, bo Mitja prikrozil, bo on boljs lohk postekal, kaj bi se lohk bilo, a znas naredit screenshot?

Picasso

jih imam ze enih par, ampak zdaj sem ene stvari skuzila, edino tole ne, te rumene 'podlage', kam ga posljem?!

tole ne vem, ce je rakovsko...bolj strelka z overdozom dela....p apremalo casa, da bi vse v miru pogledala... :8): xcivx x;)x

pismo, zdaj mi spet ful pocasi odpira...mi pa vsaj nazaj hitro odpira, ze videne strani, prej se je dalj casa nalagalo

Kdo lahko spremeni svet?

Ma saj tud jaz poznam to, ko si preprosto pac ne vzames casa, saj stekam...

sam zato sem se pa glih tolk potrudla, ker ce sem sam dobila pozornost, je moral bit jasno...

Pa sem tam potem se skrajsala pri citiranju sebe v 3 stavke, da vas ja ne bo odvrnilo. :D ;)

Ej pojma nimam, kaj bi bilo, kateri browser, verzijo, pa uporabljas?

Meni dela na Mozilli in v IE na PC-ju, Mitji v obeh na Mac-u.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>sem brala pomoc, pa link iz poglavja 27. TVOJ ROJSTNI DAN na poglavje OSEBNI PROFIL CLANA  meni ne dela, enako je z linkom iz 28. KAKO ZAMENJAM SVOJ CLANSKI NASLOV na poglavje OSEBNI PROFIL CLANA, oz. te pripelje na poglavje 27. (tako, da bom malo pomagala, ne samo tezila  x:px  )

Thanx. Zgleda, da so VSI linki v Pomoči pokvarjeni.

Bova zrihtala ASAP.

Mitja

Se opravičujem, če sem spregledala :8): , ampak meni se zdi, da nam zdaj manjka tisto: "Danes praznuje rojstni dan..." oz. "Nihče od članov danes ne praznuje r.d. ..."

Kaj tega "hitrega pogleda" na rojstne dneve ni več, ali je na kakem drugem koncu? xscratchx :(

Drugače pa vse OK. Sem malo bolj počasna pri raziskovanju novega foruma, zato mi ne zamerite, če vas bom čez kak mesec še kaj bolj butastega vprašala. x:Ix Bo že - počasi se daleč pride. x;)x

Hehe, Tamara, dobro si opazila in fajn, da si vprasala.

To je zdaj tako - napise se samo CE KDO PRAZNUJE.

Ce ni nikogar, ni nicesar. x8Dx :palec:

Upam. :8):

:D :P ;)

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>IE mac. zato sem pa hotela poslat po mailu, pa ne morem nic pripet, ce mi das naslov, ti posljem/mitji screenshote, da bosta vidla...

ker je res malo zoprno...

Tinka, nč posiljat skrinšota x:px x:px

Takoj inštalirat Mozillo (pa skinit ta MS virus) x:Dx x^x

Free Download

(zraven ima tudi email klienta, da lahko pol Outlook zabrišeš v smeti. Če hočeš samo browser, inštaliraj Firefox - če maš kakšna vpr. pa piši na moj OS al pa mejl)

Mitja

<{POST_SNAPBACK}>Hehe, Tamara, dobro si opazila in fajn, da si vprasala.

To je zdaj tako - napise se samo CE KDO PRAZNUJE.

Ce ni nikogar, ni nicesar. x8Dx :palec:

Upam. :8):

:D :P ;)

x:Ix to sem tudi jaz iskala...ampak zdaj je koledar, pa se lahko pripravis za meseeece vnapreeeeeeej, ko bo kdo kaj praznoval x;)x x:Dx

Kdo lahko spremeni svet?

<{POST_SNAPBACK}>Tinka, ncˇ posiljat skrinsˇota  x:px  x:px

Takoj insˇtalirat Mozillo (pa skinit ta MS virus)  x:Dx  x^x

Free Download

(zraven ima tudi email klienta, da lahko pol Outlook zabrisˇesˇ v smeti. Cˇe hocˇesˇ samo browser, insˇtaliraj Firefox - cˇe masˇ kaksˇna vpr. pa pisˇi na moj OS al pa mejl)

heh, sem ti ze poslala....z mozillo je tako, da moramo imeti explorer za par drugih stvari v sluzbi,

pa nam tezijo z drugimi browserji...doma sem imela opero, je dobro delala + zelo malo reklam itd, ampak zdaj nimam interneta, pa je itak vseeno...

outlooka tudi nimam, imam first class, neko pogruntavscino amerisko...oni ga imajo in ful uporabljajo, ker svasta lahko z njim delas, imas konference itd...tak program za ful ljudi naenkrat, imas ucilnice gor itd, koledar, kot en chatroom, pa email, pa koledar vse v enem...

v glavnem...to bo zgleda tako ostalo... xrolleyesx en morem dosti spreminjat...

se bom morala zanasat na svojo inteligenco in sposobnost logicnega sklepanja...ali bodo pa postali posti ful zanimivi, ce ne bom vedla, kje se en citat konca in drugi zacne :vio:

Kdo lahko spremeni svet?

<{POST_SNAPBACK}>ti posljem/mitji screenshote, da bosta vidla...

Ej Tinka

dobil skrinšot.

torej marsine objave s citati vidiš pravilno, svoje objave s citati pa ne?

Mah, jaz vidim tudi tvoje poste s citati cisto normalno, tko da verjetno tudi vsi drugi.

Pomoje je to res IE, ker ma ze tko neki znanih bugov x:Dx

Zamenjaj dizajn foruma...

Mitja

<{POST_SNAPBACK}>IPB dizajn - ni okvirčkov al sem jaz še čisto zmedena.... ker trenutno nimam bele podlage ko berem, je siva, brez omejitev... se mi zdi, da se hitro vklopiš, sam čekiranje si moram čas vzet in pretuhtat ;)

Tak je IPB dizajn. x;)x Ni belega okvirčka.

Mitja

<{POST_SNAPBACK}>Graziesss, Marsa!  x8Dx

Se pravi, da če piše, piše na istem mestu kot prej? Čaki, grem pogledat, če za danes kaj piše.  x;)x

Pissseeee! xsuperx (*to je pa tako kot prej, eno uro prej zacne rolat ze)

Picasso

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...