Skoči na vsebino

Novi Lunin Forum

Marsa

Recommended Posts

Emmm, počasi se privajam...sem bila malo dezorientirana na začetku, ful novih barv pa funkcij....ampak počasi že pozabljam kakšna je bila prejšnja oblika in osvajam novo. Imam kar v luninem dizajnu.

Marsa si dobro povedala, da se pač moramo privaditi. Je v naravi človeka, da ima nelagodje pred spremembami....dokler jih ne osvoji.

Drugače meni vse dela...

Pa čestitke za vajino težnjo k napredku! Nekdo drug bi mogoče bil popolnoma zadovoljen s staro obliko, pa še obiskan forum je....vidva pač ne. To mi je všeč! :detelca:

Life would be so wonderful, if we only knew what to do with it. G. Garbo
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 324
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>probaj zamenjat dizajn foruma...

sem poskusila IPB in je bolj pregledno, ker so fonti citatov druge barve...

in sploh je zelo pregledno.

je pa hecno, ker mi te funkcije komentiranja in citatov odnese nekam zelooo na desno (gumbe mislim) :eek: :inocent:

ne vem, meni je barvno zelo vsec lunin design, sizim (ane marsa x;)x )

na oranzno modro...bomo videli, ce kdaj ne bom kapirala, bom dala pa v IPB x;)x

hvala :palec: xsrcx

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Guest sanjalica

Gledam in učim se...

Najbolj smešno mi je, ko si "skriti član" ti kaže, da te ni na forumu, ura zadnje "prijave" pa je... minutka nazaj... :D

Tudi jaz sedaj IPB design :D in tudi če non-stop nekaj kritiziram, priznati moram, da je velliko funkcij zelo uporabnih, novih, samo... saj bom, decembra bom že priznala da je čisto vse OK in SUPER in KUL in NAJBOLJŠE in....

Edino kar mi ni jasno, zakaj je toliko počasnejši sedaj?

Kot sem rekla sem na dobrem PC-ju in z zelo hitro povezavo.... :C:

<{POST_SNAPBACK}>... Je v naravi človeka, da ima nelagodje pred spremembami....dokler jih ne osvoji.

Drugače meni vse dela...

Pa čestitke za vajino težnjo k napredku! Nekdo drug bi mogoče bil popolnoma zadovoljen s staro obliko, pa še obiskan forum je....vidva pač ne. To mi je všeč! :detelca:

Thanx, ja, v naravi. :) Tinko in vse bom za stos napotila na tole temo cez kake pol leta. x:o)x x:px

Thanx, Pesha! :vio:

V cem je tud point; prej ste prisli gor in je bilo - KOT JE PAC BILO.

In ste se morali pac navadit, morda tud tam niste vedeli, kaj je ze tale za en knofek pa tko. No, zdaj pa je razlika, ker ste pa ze gor - in ne sam prisli, pa se je treba pre-navadit. To je pa mal drugac.

Pa o silnih skorpijah besnih berem sicer tule, a pri spremembah pa smo vsi raki pa kozorogi al kako. :D ;) :P

<{POST_SNAPBACK}>Gledam in učim se...

Najbolj smešno mi je, ko si "skriti član" ti kaže, da te ni na forumu, ura zadnje "prijave" pa je... minutka nazaj... :D

Tudi jaz sedaj IPB design :D in tudi če non-stop nekaj kritiziram, priznati moram, da je velliko funkcij zelo uporabnih, novih, samo... saj bom, decembra bom že priznala da je čisto vse OK in SUPER in KUL in NAJBOLJŠE in....

Edino kar mi ni jasno, zakaj je toliko počasnejši sedaj?

Kot sem rekla sem na dobrem PC-ju in z zelo hitro povezavo....  :C:

Sanjalica, pojma nimam, to skusava glih ugotoviti in zrihtati, predno hitiva z novimi dizajni.

Meni je vseeno sicer, ce me kdo vidi, da zdajle komentiram v temi Novi forum. ;)

Sanjalica, marca bos pa ze talala instrukcije. xsuperx x;)x

<{POST_SNAPBACK}>se tole: mi je vsec pri IPBju, ker so okvircki, ko npr. pogledas nove objave, ti pise

vse po vrsti, v poreglednih stolpcih: kateri forum, tema, objave itd...lepo po vrsti in urejeno!!! kot vcasih ;)

howgh!

Ehhh, in zdaj imate vsi IPB. :D

No, saj je kul, saj zato pa je, da se ga uporablja. :palec:

Tinka, si rekla nekje, 'zarad nas' da bi ga ubodla, pih, zarad sebe, pismu, jaz sem na mozilli s pc-ja, torej se clo na pcju ne uporabljam IE, kamoli na MAC-u (zdaj imam jaz ze dve leti pc zaradi kompatibilnosti s folkom).

Men je pa kar hecno v bistvu tole... da eni 'tak zganjate'... :P

Nataly je celo nekje v Dnevniku al kje napisala v smislu, fak, cim da se bo pa navadila, puf, pa bo 'marsa pridivjala z novim forumom'. :D :P

:sniky: Aja, pol boljs da vam ne poveva, da bo to sam za eno leto? x:o)x :vragec: x:Dx x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

O, thanx, Pomlad, predno sem tale odgovor spacala. x:Xx

No, eni pa lepo brez tezav...

... je prav fajn opazovat.

Nova faza v lajfu, cesa vsega ze nismo - no zdaj pa smo tu.

In ne morem verjet, da vas kar mal v slabo voljo lohk to spravi, ejjj, folk, jaz sem se fizicno selila 7x v 12 letih!!!!!

Vam bi se utrgal enim. :D

No pa je prav fajn opazovat pa tole..... kar jezni so eni, pismu... x:o)x x:px x:Xx xDDx

Saj bo, ste hecni. ;)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest sanjalica

Sanjalica, marca bos pa ze talala instrukcije. xsuperx x;)x

Komaj marca????

Sem si domišljala, da pričnem 1. decembra :D :vio: :inocent:

Še 1x Marsa:

Všeč mi je, samo navaditi se ga moram :o|o: .

In ker sem že starejša gospa, mi gre pač bolj počasi :inocent: .

Nenavsezadnje pa imam olajševalno okoliščino: sem KOZOROG :vragec:

"Kritika" je samo na počasnost (beri: bolj počasnost kot prej) in ne na design.

Sicer pa vem Marsa, kaj te je prešinilo tokrat: "Če ti kaj ne paše, pa pojdi drugam... " :O: :8): x^x

x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>hm, morda pa le ni tvoje dojemanje sveta in stalnih sprememb tanartabulše...

Morda pa je? x;)x

...ker enim nam ni prioriteta vsko minuto ukvarjat se s forumom in bit pozorn na vsako novo črko xrolleyesx

Ne sam enim, tudi drugim, nikomur ni forum prioriteta (UPAM!! :sori:), se celo meni ne.

...

a zdaj bomo tekmovali kdo se je večkrat selil?

hja, jaz sem se 3x, pa kaj?

eni se nikoli...

eni pa ste nomadi... men to ni nek dokaz večvrednosti x;)x

Se ti zdi, da sem se hotela dokazovat? ... hotela sem rect, da to ni nic takega, jaz se nisem selila zaradi kaksnega nomadstva ali dokazovanja, tekmovalnosti. x:o)x

In tudi tule ne napredujemo zgolj zato, ker midva hoceva spremembe - gre za to, da jih tudi vi, forumovci, sodelujoci, potrebujete, tako pac je.

Vec placa rabimo in bolj kakovosten forum.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>

.... Nenavsezadnje pa imam olajševalno okoliščino: sem KOZOROG  :vragec:

Haha, :D :P

... "Kritika" je samo na počasnost (beri: bolj počasnost kot prej) in ne na design. ...

Ej, to je pa najbrz mal forum, sam mal pa tud net, tudi drugi porocajo o tezavah.

Sicer pa je Mitja skoz na telefonu in mailih v zvezi s temle... pocasnostjo...

Bomo ze zrihtal...

... Sicer pa vem Marsa, kaj te je prešinilo tokrat: "Če ti kaj ne paše, pa pojdi drugam... "

Oh, pajade, kar meni prepusti moje misli, nic takega seveda nisem pomislila - sicer pa - saj si tu. :vio: x;)x xcivx :palec:

Bobnar, si tam se dodal zdaj nekaj vidim, se kurcim? :D

Picasso

Haha, zamislite si, nikakor nocete in nocete v 5. razred.

Kar obsedite v klopi in jezno gledate, tam se mal po skupinicah dobivate in si recete, pishuka, a ne moremo kar lepo tule ostati.

In pol bodo pridivjali in bodo hotli da gremo pa kar v gimnazijo! :O:

Pa na fax! :OO!:

;) :D :P

Picasso

Guest sanjalica
Oh, pajade, kar meni prepusti moje misli, nic takega seveda nisem pomislila - sicer pa - saj si tu.  :vio:  x;)x  xcivx  :palec:

Če bi ne pomislila na kaj takega, bi si sploh ne "zaslužila" da si mi tak pr srcu, kot si mi ...

Mimogrede - boš videla, bo Mitja ustvaril v naslednji rundi tak forum, da ti bomo uporabniki brali misli...... x:Dx x^x x:Dx

In med ljudmi bo začelo krožiti, da si ti tudi žleht Kozoroginja x:Dx x^x x:Dx

"Coln je v pristaniscu varen, a dno mu bo pocasi zgnilo." xyesx :palec:

Picasso

Sanjalica, saj ze krozi kaj, brez skrbaj. :P ;)

Ampak pri meni se folk posluzi pac druge take moznosti, kar se tice horoskopa, pa potem v teh primerih nisem kozorog, ampak skorpijon. :vragec:

No pa mi eni ocitajo moje bikovstvo, ces, pocasna pa tko...

No, kje pa so, kje pa zdaj besno citirajo, obvladujejo, razlagajo se drugim itd...

Picasso

Guest sanjalica

Misliš da mu kaj prej zgnije dno, če je varno v pristanu kot če je na vožnji?

To je v stilu...jebeš ili ne jebeš...kurcu vreme prolazi....

Mah, ok, ne bom razseckavala tolk, a recimo pa pol, da je bolj vznemirljivo dneve ocitno neizbeznega gnitja preziveti pac na voznji po vodi - ce si se ze 'rodil' kot coln. :)

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>

To je v stilu...jebeš ili ne jebeš...kurcu vreme prolazi....

Torej, brez veze da sploh, ker itak enkrat ne bo vec?

Hecna in ne prevec konstruktivna logika. ;) :D :P

Picasso

Npr. ena prednost:

brisanje fotk, os-ev, to je za forum NAJVECJA pridobitev.

Ste pa bili blazno ze pridni, saj ste pobrisali ze 10 mega fotk!!!

Ful placa novega je ratalo.

Pa pliz odprite nove teme smeskote pocutja in te, trenutne, ki nimajo zveze, da po 300 strani prejsnjih tem lahko izbrisem.

Thanx, ful placa smo pridobili. :vio: :palec:

Picasso

OK, Bobnar.

Buda sama cisti sproti, najbrz je to misljeno s tistim dvignjenim palcem, pa tudi Boris je rekel, da je cistil...

Skratka, fajn! :)

Imava pa totalne tezave s prenosom oz. s povezavo na LNM (kjer so do zdaj in naj bi tudi v prihodnje delovali forumski nicki in gesla), nikakor se ne da logirat in k sreci se je ena avtorica oglasila, da se ne more logirat, da sva sploh opazila... In zdaj to pedenava.

Tako da - ce ima ali bo imel kdo podobne tezave, kajti kar nekaj avtorjev vas objavlja tudi na LNM, je to tezava prehodne narave in se ne dogaja samo vam in bomo zrihtali. :palec:

Picasso

Dejmo bit se mal pozitivni, pa s TEH plati pogledat:

Urejen foldercek - osebna stran.

Mal placa za pisanje, urejanje, pravi pravcati postni predalcek v malem.

Moznost na vsako posamezno stran direktnega.

Moznost najpreprostejsega dizajna zaradi cimhitrejsega odpiranja (ko bomo zrihtali vse, se bo vse skupaj ful hitreje odpiralo, tudi z dizajni zahtevnejsimi).

Se vedno moznost izbire dizajnov.

Ko imas odprto temo, pise v naslovu, katera tema je sploh.

Moznost samo citiranja in razseckanega citiranja (citat plus) - zdaj vam dela preglavice, cez cas ne boste mogli nekateri vec brez.

To kar je nepreglednega zdaj oz. se vam tako zdi, se vam bo kasneje zdelo MORDA preglednejse, kajti vase oci in percepcija torej so navajene in naravnane na tak look.

Sprotno countanje, kolk placa se imas, moznost brisanja in pedenanja, da si stalno na plusu, nihce se ti v to ne vtika.

Moznost, da imas placa VEC, ce ga rabis (kajti to je forum, e-maile se dobi drugje, prav tako plac za fotke, ce jih zelis imeti, na forumu pa lahko pise vsak kar zeli in to neomejeno, torej osnovna funckija je natancno taka kot je bila).

Moznost, da imas tudi drugih moznosti vec.

Neverjetna galerija ikon in nepregledna vrsta smeskotov.

Lep, moderen dizajn.

Izvrstna pomoc, kjer je cisto vse razlozeno, na kratko.

Ukazi v slovenscini, vse uporabniku zelo prijazno.

Lahko najdes vse objave clana.

Lahko SKENSLAS clana (kaj ni to neprecenljivo!!)

...

...

...

nenazadnje - SE VEDNO, pa ce je se tolk bad, se lahko druzite tule, pridete gor, vse...

xupx

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Buda sama cisti sproti, najbrz je to misljeno s tistim dvignjenim palcem, pa tudi Boris je rekel, da je cistil... marsa to kar zdele doživljaš, sme jaz skoz tak in kar berem in berem kaj vse se še bo vun zvleklo,da se razživiš v temu;Bob, ne bod tak glupo kozje sedlo, če sploh veš kwa to pomen ali pa bi pa rad da ti smrdljive gate obesem na drog? x:Dx
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Huh Marsa, ste me namatrali danes....sem že skoraj obupala (SEM obupala, pa me je nekdo nazaj potegnil x:)x

Ampak zdaj (skor) vse štima.

Ampak sem pa baksus zadnjih 10 dni (zadnji mesec). Se glih vsaka raca name nalepi... :xx!:

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...