Skoči na vsebino

Novi Lunin Forum

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 324
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Dbest Dolores, bi mi bilo zal, sicer nimam navade prepricevati, prositi, ce se kdo odloci, ampak mi je kul, da si tu.

No, fino. :palec:

Ja, kar komplike' je nastal z maili, na LNM pa predvsem s tistimi, ki so se na novo prijavili, k sreci (da jih ni tolk).

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Guest sanjalica

Jaz :opica: da mam 2ista maila???

Prečekiraš to, prosim Marsa?

Nedabivedela....

BTW... nekoga stalno osvajam preko OS...pa nič ne zaleže; khmm...a to pomeni da OS sploh več ne laufajo ali pa sedaj niso več tako učinkoviti??? :ermm:

Lahko da pomeni samo to, da imajo vsi polne ali pa, da se niso osvojili delovanja novega foruma, ali pa so kidnili dol, jezni in uzaljeni, ker sva jih tolk namatrala s selitvijo. :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

mnenje: to je res, marsa, tut jaz še neobvladam vsega, pa dezigna foruma menjat, vsak let se prenavlja, treba zagotovit stalnost, ljudje se navadijo, razvadijo klikat, tut men se ne da učit kr naprej, AMPAK SE PRILAGAJAM,KOT DNEVNIM JAVNIM BESEDNIM IZPADOM x:Dx
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

<{POST_SNAPBACK}>... treba zagotovit stalnost...

Narobe, tega ti NIHCE ne more zagotoviti, niti papez niti drzava, najmanj LN, ki ti ze ime pove, za kaj gre.

Ce imas kolickaj rahlega osnovnega pojma o simboliki.

Iz navade pa ne bom nkogar imela na ramenih. Iz njegove navade.

jaz sem tole:

(torej, jaz pojem in nosim, nekateri pa so na mojem hrbtu in se pritozujejo)

Picasso

Guest sanjalica

BudDHA; potem pa povej...zakaj nimajo xflirtx učinka OS-i ?

Nekoč sem bila :2src:, setaj pa zaman pošiljam xvrtcx in xchatx... reakcije xnckrivx in nobene xvrtcx nazaj....

Sigurno forum/OS/neučinkovitost le-teh padla.... x^x :cry: :sick:

<{POST_SNAPBACK}>Narobe, tega ti NIHCE ne more zagotoviti, niti papez niti drzava, najmanj LN, ki ti ze ime pove, za kaj gre.  ...

.Iz navade pa ne bom nkogar imela na ramenih. Iz njegove navade.

Marsa je že uredu, se spreminjam tut jest,si dovolim to v seb tut, opazujem tut, se ne smejim več, preprosto si rečem, layf je tak, to je vse x:Dx Veličastni Optimizem x^x .ne, Javne stalnosti tega ni ne, vem..preveč merkurja, pa premal zemlje

<{POST_SNAPBACK}>BudDHA; potem pa povej...zakaj nimajo učinka OS-i ?Nekoč sem bila setaj pa zaman pošiljam .. reakcije in nobene nazaj...
vidš KOoroginja, zakaj si želiš slave tut tak, sj si prepoznavna in pogrešna na forumu, a ni dost?! glej tak x:Dx

Guest sanjalica

BudDha... v človeški naravi (razen pri budi) je, da želimo slavo... in oblast... in želimo biti ljubljene in želimo biti... uhhhhhhhh same kozorogaste reči........

A poznaš kakšnega nečimrnega kozoroga?

Ne?

Tu me imaš..... :D

V cem je tud point; prej ste prisli gor in je bilo - KOT JE PAC BILO.

In ste se morali pac navadit, morda tud tam niste vedeli, kaj je ze tale za en knofek pa tko. No, zdaj pa je razlika, ker ste pa ze gor - in ne sam prisli, pa se je treba pre-navadit. To je pa mal drugac.

to je res...ampak meni je bilo tako vsec, ker je ful dobro delalo. ni stvar v tem, da sem proti novostim...zelo za...me je motilo to, ker je slo ful pocasi, pa ker mi je bilo nepregledno x;)x

Tinka, si rekla nekje, 'zarad nas' da bi ga ubodla, pih, zarad sebe, pismu, jaz sem na mozilli s pc-ja, torej se clo na pcju ne uporabljam IE, kamoli na MAC-u (zdaj imam jaz ze dve leti pc zaradi kompatibilnosti s folkom).

itak, da zaradi sebe...samo bi imela en browser samo za LNF. to je malo neprakticno, amapak ni panike...zdaj sem v svetlo modrem okolju in je kul in vse dela in vse vidim :2src:

:sniky: Aja, pol boljs da vam ne poveva, da bo to sam za eno leto? x:o)x :vragec: x:Dx x;)x

x:Dx x:Dx x:Dx

boljse da ne! oz. boljse da ja, da se ze zacnemo pripravljat...ker smo zgleda konzerve...

aja, selitve pa to...ste me spomnili...17x, v zadnjih par letih 8x, letos drugic...

ampak dobra novica je, da sem nasla garsonjero vceraj xcivx

se selim kmalu upam, ni poceni, ampak je le malo drazje od kjer sem zdaj, pa ima ful velik atrij in sem lahko zunaj :2src: x:o)x :vio:

komaj cakam pomladi, upam, da se ne bom spet kaj selila... :8): :inocent: :vragec:

pa kje sem jaz, v totalno napacni temi....grem drugam... x;)x

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

<{POST_SNAPBACK}>

boljse da ne! oz. boljse da ja, da se ze zacnemo pripravljat...ker smo zgleda konzerve...

Ja, sam moras pogledat s pozitivne plati: kaj pa ce bo novi (x;)x x:px x:o)x) bolj podoben staremu?

Ergo, fino, boste pa spet zadovoljni. xDDx :palec:

Picasso

oho, lej lej kdo se vse spodtikuje, heh ti,njokoboba kak kj mišica ha, dela al sam funfla, nism ti jest kriv, če nis dobu za fukat, jebiga, x;)x

še to ti povem,če si ti užaljen zarad žensk svoje zgodovine, ni treba ,da so vse ostale potem zate žrtve kritiziranj in funflanj, ki jih ti tak protiobrambno izvajaš Skuliraj se ,piss v teb, dečko x;)x

.negativizem pa škodi :palec:

psst, kaj bo zdele napisau?

haha, točno to, smo si mislil tukle, kj boš napisal, lej ,vse uredu res,jest ne rabm, ceremonij ,kot ti to izvajaš, sem pa human in ti to spretno izkoriščaš, fajn in lepo bodi, vse uredu res, boš dobu kmau titulo spretnega filantropa x;)x

>Menim tudi, da povsod... pri poslih, ce hocete (to vsakdo bolje razume) >preprosto MORA obstajati - skupni imenovalec.

>najti nacin, da bodo vsi zadovoljni:

>vesoljni test, caka?

by Marsa

x:Dx

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...