Skoči na vsebino

Novi Lunin Forum

Marsa

Recommended Posts

Saj, Mitja je bolj na ck ck (tu jaz bolj nakladam in kompliciram), pa je jasneje in to ma res rad sco, minimal, jasno in stvarno. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 324
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Bemu, tu vse novo in drgač. Pa OS tud. x:px Kaj nič niso limitirani? :inocent: x:Dx Uuuu, to si bo pa treba prav cajt vzet, pa mal vseen navodila pokukat. :o|o: Kaj še kaka ikonca frej? Hm, če mi je sploh za menjat? Ma, vredi, kr neki stvari mi je všeč, saj pravim, un dizajn, izgled mi je bil bliž, sam ne bo frke. x^x Se te nismo pleh pi.....lunatkički, ne x;)x :vragec: x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Vse drug beres zgleda...

Ce hoces citirat, preprosto pritisni 'citiraj', ostalo pa zaenkrat pusti pr gmah, saj ne vidim, da bi cesto citirala solat ne vem kaksnih. :D

aja, oona, zdaj imas to desno spodaj - torej pod postom in ne vec nad njim, morda tud to koga mede, sam sem napisala, pravite vsi da ste prebrali vse... :inocent: x:px x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Oziroma... kaj za vraga pa mate zdej probleme s temi citati?

Sej je isto kot prej - okej, dodal smo SNAPBACK, zato, da lahko pogledate se originalno besedilo citata. PREJ JE BLO TUD VSE MED QUOTE UKAZI!

:horro-cb: :horro-cb: :horro-cb:

Mitja

Sej je isto kot prej - okej, dodal smo SNAPBACK, zato, da lahko pogledate se originalno besedilo citata. PREJ JE BLO TUD VSE MED QUOTE UKAZI!

:

..to ni za nas, k smo s kmetov... :8): x8Dx xrolleyesx :o|o:

Dum spiro, spero.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...