Marsa 5. november 2004 Avtor Prijavi Deli 5. november 2004 Saj, Mitja je bolj na ck ck (tu jaz bolj nakladam in kompliciram), pa je jasneje in to ma res rad sco, minimal, jasno in stvarno. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 Bemu, tu vse novo in drgač. Pa OS tud. Kaj nič niso limitirani? Uuuu, to si bo pa treba prav cajt vzet, pa mal vseen navodila pokukat. Kaj še kaka ikonca frej? Hm, če mi je sploh za menjat? Ma, vredi, kr neki stvari mi je všeč, saj pravim, un dizajn, izgled mi je bil bliž, sam ne bo frke. Se te nismo pleh pi.....lunatkički, ne Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 100 x sem ze prebrala ...ma mi ne rata...ne znam citirat del sestavka, da bi mi pa ratalo citirat vec njih ... huh ... Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. november 2004 Avtor Prijavi Deli 5. november 2004 Vse drug beres zgleda...Ce hoces citirat, preprosto pritisni 'citiraj', ostalo pa zaenkrat pusti pr gmah, saj ne vidim, da bi cesto citirala solat ne vem kaksnih. aja, oona, zdaj imas to desno spodaj - torej pod postom in ne vec nad njim, morda tud to koga mede, sam sem napisala, pravite vsi da ste prebrali vse... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Vse drug beres zgleda...Ce hoces citirat, preprosto pritisni 'citiraj', ostalo pa zaenkrat pusti pr gmah, saj ne vidim, da bi cesto citirala solat ne vem kaksnih. evo .. a znam al ne znam... Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. november 2004 Avtor Prijavi Deli 5. november 2004 Pa to ti govorim! - no evo, mah! ... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Pa to ti govorim! - no evo, mah! ... pa jaz bi rada sam en delcek, nooo... Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 Pa to ti govorim! - no evo, mah! ... Da vidim.... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Pa to ti govorim! - no evo, mah! ... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Pa to ti govorim! - no evo, mah! ... Hm, a morš cel post citirat al kako? Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Hm, a morš cel post citirat al kako? a ti si pa isti butelj kot jaz? Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitja 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Hm, a morš cel post citirat al kako? Ne... sam pazit moras, kaj brises. Vse stvari znotraj oglatih oklepajev pusti pri miru - to je koda.Ostalo je vsebina, ki jo lahko popravljas. testiraj Mitja Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitja 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Da vidim.... Evo mick ta post sem popravu da lepo prikaze citat. ti si zbrisal tudi zacetno kodo \ v oglatih oklepajih Mitja Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 thx. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitja 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 Oziroma... kaj za vraga pa mate zdej probleme s temi citati?Sej je isto kot prej - okej, dodal smo SNAPBACK, zato, da lahko pogledate se originalno besedilo citata. PREJ JE BLO TUD VSE MED QUOTE UKAZI! Mitja Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 Sej je isto kot prej - okej, dodal smo SNAPBACK, zato, da lahko pogledate se originalno besedilo citata. PREJ JE BLO TUD VSE MED QUOTE UKAZI!: ..to ni za nas, k smo s kmetov... Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitja 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>..to ni za nas, k smo s kmetov... Mitja Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 Kva....snapback?? Dober. Bom že skužu. Bom uporabu zdravo kmečko pamet Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Hm, a morš cel post citirat al kako? SE NE VEM... <{POST_SNAPBACK}>a ti si pa isti butelj kot jaz? hmm... <{POST_SNAPBACK}>..to ni za nas, k smo s kmetov... <{POST_SNAPBACK}> ampak jaz sem sla v sole... (sam da pogledam, ce mi je ratal) Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitja 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Bom uporabu zdravo kmečko pametJa točno to sm hotu rečt... To ziher dela. Mitja Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitja 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>ampak jaz sem sla v sole...se takoj opazi Mitja Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>se takoj opazi jaz tud. S kmečko pametjo vred nema da nema. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>SE NE VEM... ampak jaz sem sla v sole... (sam da pogledam, ce mi je ratal) to sm pa mislu citirat .....če? Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 Iiiiiii, glej glej......samo njen (oonin) del posta je citiralo. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 Iiiii, sploh ni v tem fora...... Iiiii....je v tem fora. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts