Skoči na vsebino

Novi Lunin Forum

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 324
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Vseh 43 forumovcev - donatorjev imate od zdajle nastiman status in s tem tudi moznosti. :palec:

D clani ste. xsrcx

:palec:

p.s. Ce se kdo najde v imenu na seznamu donatorjev, pa ni objavljen forumski nick, pa naj se javi na urednistvo. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

x:Xx Mateja, :palec: - z najvecjim veseljem (sem pa dvakrat morala vsakega posebej vnest in apdejtat, ker sem prvic nekaj zamutila, tako da sem se mal klela zraven... x:Ix :8):).

;)

Ce je kaj za vprasat, pa kar dajte al pa karkoli drugega.

nekateri ste (thanx! :palec:) pisali in podali maile oz. dali dovoljenje, da lahko nekatere (nedelujoce) accounte brisem, tako da kar dogajamo, nekateri ste imeli manjse tezave, pa smo v glavnem vse ze zrihtali.

Ne vem, kako je s povezavo na LNM (Mitja dela zdaj nekaj drucga), ampak kot receno, to bomo zrihtal.

:palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ja, mick (thanx, mateja!) - tam je varianta in si sam odkljukas, tik pod obrazcem za OS. :palec:

Picasso

Pomembno - ISKANJE na forumu - prej je bil gumbek najdi, zdaj pa je iskanje, zgoraj desno.

Da vas ne bo zmedlo, pri prvem iskanju, hitrejsem, vnesete besedo, vendar isce po vseh objavah in zato dobite dolg seznam - prednost je, da lahko s tega seznama klikate na teme, ki se izpisejo, kot tudi na osamezne objave.

Ce pa hocemo poiskati temo kot je denimo Ascendent ali Pluton, za kateri lahko na tem mestu sodimo, da bi zagotovo morali obstajati, damo naprednejse iskanje in oznacimo spodaj moznost 'najdi samo v naslovu teme'.

Podobno kot prej.

Novost pri tem iskalniku je, da - ce iscemo recimo temo aspekti, ne damo v iskalnik vec aspekt, torej samo osnove, pac pa damo v takih primerih pred pogojem iskanja oz. po zvezdico: *

Primer: ce iscem pojem aspekti, lahko sklepam, da je postavljeno aspekti (denimo dobri aspekti), aspektov (denimo interpretacija aspektov), aspekte (katere imas), torej vzamem samo aspekt.

Ce nam iskalnik nic ne pokaze oz. ne da nobenih rezultatov, pomeni najbrz, da v iskanem pojmu nekaj manjka in v teh primerih dodamo zvezdico.

Tako damo aspekt* - in 'najdi!'

Ce pa sklepamo, da je se kaj pred to besedo, denimo dobri aspekti, pa damo v iskalnik *aspekti (ali *aspekt*).

Picasso

No, problem, zato pa je ta tema, pa super, ker so vprasanja, ker je to se en odgovor, ki je ze napisan, pa bo ziher se stevilne zanimalo. x^x :palec:

Hotla sem pa se rect - ful mi je vsec, ko vidim, da vas ima kar nekaj ze fotke in mroam priznat, da sem tudi zato jo v bistvu sama dala, ker se mi je zdelo kul, evo, to sem jaz in tko.

Tam sem se celo nekaj napisala pod opis, pa prej sploh se nisem potrudila, ces saj si lahk na moji www vse vidis, kaj zganjam (ceprav neapdejtana reva ze 3 leta al kolk x:Ix :8):), no pa sem tako pisala cist druge stvari...

pa da mal vidim, kako pol to zgleda pa vse, pa kaj se vse da in kako.

vam svetujem, da si vsi vse ogledate.

brisite OS.e, pri fotkah pa v bodoce pazite na sajze, pa bo. :palec:

OS.e lahko tudi preusmerite na mail oz. jih arhivirate.

Picasso

... tam je varianta in si sam odkljukas, tik pod obrazcem za OS. :palec:

Seveda pa se potem ne smete cuditi, kako neki, da imate ze polne os-e, ce jih je zapolnjenih komaj pol. :)

To je zato - pol jih je v 'sent folderju' (ce ste pac oznacevali to moznost). :)

Je treba oboje brisat oz. vse, ce si naredite se druge oz. napolnite vse folderje.

Picasso

Guest sanjalica

V petih letih ne napolnim te OS-e...

Kaj brisat, gledam jih imam od marca ali od kdaj not pa še zmeraj je samo 17 % zasedenega predala...

Čudno....... a slikca...to pa bo...še nocoj...če mi bo uspelo..... :D

Se nekaj!

Ce vas moti, da je v aktivnih temah, ki se raztezajo v vec strani, na vrhu vedno vidna prva objava v temi, si preprosto nastavite na levi strani zgoraj (v ln dizajnu v temnorumeni pasicki) [standard] tik pod naslovom teme zgoraj levo. :palec:

Picasso

Sam zdi se ti (v nekaterih forumih, npr. astro, sem zdruzila dolocene zelo podobne teme...).

Skratka, vse je enako, morda imas drugacne pogoje nastavljene (prikazovanja tem) al kaj tacga.

Picasso

Coccinelle, ja, to je ze res, a ni spet cist sam tko, res dejavnih je 10x manj. :)

Pac, tolk se jih je vclanilo, ne gre za kaksno pripadnost al kaj tacga, veliko pa jih tudi ne pozna okoliscin, folk tega ne more stekat...

Tudi temo spregledajo kot bi jaz recimo na siol forumih postani sponzor siola. ;) :D :P ipd.

Tako da jaz cist stekam to, ce sem iskrena, meni se zdi to ful veliko. :vio:

S tem da je ena varianta tudi ta, da je morda kaksen forumovec vec, cesar pa nisem mogla skleniti zgolj po imenu in priimku, ce tega sicer ne vem.

Saj sem napisala, ce se kdo najde na seznamu, pa ni vpisan kot forumovec, pac pa s pravim imenom, in ni dobil D clanstva, naj se javi. :palec:

Picasso

Imaš prav x:Ix ... opazila sem neskladje v številkah, a pozabila vzeti v zakup, da se jih precej prijavi, pa morda objavijo post ali dva, morda pa še tega ne... in izginejo tako kot so prišli... in nekateri člani so se prijavili z več imeni... xcivx

Tisti, ki sami še niso preskrbljeni, tudi ne bodo donirali kar tako...

Spet drugi prispevajo svoje brezplačno znanje :palec: in res ni pričakovati, da bodo za to še plačevali :inocent:

Kakorkoli že, pa želim, da nas bi bilo čim več :vio:

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

Hm, imas prav in tudi ne...

Lahko pa gledas tako, da je en entuzijasticen predavatelj, ki ima vse vec in vec poslusalcev, najel prostor in ga placuje, scasoma pa se pojavijo se drugi predavatelji (jasno, ker so poslusalci ze zbrani ), vendar samo oni prvi placuje prostor (posebej vabil pa jih ni in se manj najemal, torej kar prisli so, ker je oni napravil tolk lustno vzdusje in zbral toliko in toliko zainteresiranih).

Ker je tolk blazno dobra usluga in druzbica na tem plejsu, obiskovalci kar derejo na kup in je treba imeti vec placa, ki ga potem placuje oni prvi spet samo.

Menim torej, da ce delas z ljudmi, itak rabis ljudi in vsak ima svoj motiv; cash, ce ga ni za eno delo, ajde, to se preneses, saj si se ocitno sam tako odlocil in si torej to rad naredil, pac pa cash, ki ga je treba dat (in ga dajat zaradi vseh teh okoliscin vse vec), je pa nekaj drugega in pain in the ass. ;)

Kdo je pa 'preskrbljen'?

Podnajemniska delna invalidinja ali samohranilna mati dveh ali treh otrok?

Picasso

Guest sstane
Kaj je zdaj, bomo odprli podružnico Restavracije BIODIETA med tvojima forumoma kuhinja in ambulanta :8): in podružnico LN nad mojim forumom Restavracija :8):

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...