Skoči na vsebino

Novi Lunin Forum

Marsa

Recommended Posts

Stane, tvojih tem je ful, selitev pa vse napedenat, statuse in vse, mi bo vzela recimo nekaj ur, pa se ne spravim.

Bo pa.

V prehrani, ker 'med' ne morem dajat.

Ker pa nisi sam ti in bom maredila druge podforume, moram vse skupaj malo reorganizirati, pa se tud mal tuhtam.

Potrpi pliz se malo, saj ne gori voda in tudi soli upam se ne bo tako hitro zmanjkalo. :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 324
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Guest sstane
<{POST_SNAPBACK}>Stane, tvojih tem je ful, selitev  pa vse napedenat, statuse in vse, mi bo vzela recimo nekaj ur, pa se ne spravim.

Bo pa.

V prehrani, ker 'med' ne morem dajat.

Ker pa nisi sam ti in bom maredila druge podforume, moram vse skupaj malo reorganizirati, pa se tud mal tuhtam.

Potrpi pliz se malo, saj ne gori voda in tudi soli upam se ne bo tako hitro zmanjkalo. :)

Ti kar tuhtaj, iztuhtaj pa tako, da bosta oba foruma nekako recipročno povezana. Se mi zdi, da bi bilo to najbolje.

Stane, to ti kar zdaj povem, da tega ne bom mogla stuhtat na tak nacin. da nekaj dajem 'med'.

Razen ce te dam pod satelitke, potem pa izbiraj.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest sstane
Zakaj ne moreš odpreti naslova novega podforuma med ostalimi, skozi katerega bi se vstopilo v moj forum. Jaz bi to naredil enako, odprl bi naslov podforuma Astrologija, skozi katerega se vstopi na LN. Ostalo se dogovoriva posebej.

tega ne moreva narediti - 'med ostalimi' - to so LN forumi.

jaz se na tvojo sol tok ne spoznam kot ti in ne dajem roke v ogenj zanjo mislim za druge, jaz zase ze vem - ampak, ti stojis za tem, pac ti prepuscam vse...

Lahko torej dobis podforum v prehrani ali pa forum v satelitkih.

Vcasih si ful trd, stane, ker tole sva ze obdelovala, ampak sva pa vsaj v pravi temi, ker to tud sodi.

Picasso

Kot bi se zmenila, sem mislila tvoje teme prenest, ker to bom itak mroala naredit - da bi te bilo pa po vsem LNF (imas ne vem kolk STRANI tem), pa se poseben forum, to pa mi glih ne gre. Moram razmislit.

Torej, ti pa povem, da bo tako, da bova oba zadovoljna.

te povezem se z LNM morda...

Sory Stane, ampak si poseben model in potem rabis pac mal posebno obravnavo, pa je vcasih kaj tezko dorect s tabo, a se potem nekako zjasni.

Tako bo tudi zdaj. :palec:

Picasso

Tisto ni bil (samo) on.

To si pa ti.

Free se je javil zadnjic, vmes se je rpeselil in tko.

Pravzaprav me je pred nekaj dnevi klical in mi ponudil sponzoriranje tiska koledarcka. xsrcx x:Xx

Picasso

x:)x Me veseli, Ziga! :palec: x;)x

Tinka, xDDx, kul, glavno da si spedenala oz. skenslala 'oni virus od ie', kot pravi mitja. :P

Picasso

Se neki sprehajam tam po starih zaprašenih temah (ali pa niti niso tko stare) in naletim na marsin post, kjer napiše, npr. več o Plutonu si lahko preberete tukaj... link pa ne dela, nekajkrat se mi je to zgodilo... To ni nikakršna kritika, ker mislim, da je veliko dela s popravljanjem določenih tem, niti me ne moti, če hočeš nekaj poiskat, pač poiščeš, samo podam v vednost...ker mogoče pa tega nisi opazila, Marsa...

hja, jaz sem se pa že čisto navadila na tale forum... aja kaj vedno pozabim, prej če sem šla npr. na LN mi je lepo forum ostal odprt, sedaj pa ne več, kolkrat se zmotim, ampak se bom navadila x:px

Hvala, Selene, to je zaradi selitve foruma (prejsnje).

Kot bi pricakovali od Tine ali Coccinelle, da bo sla iskat vsak svoj post, kjer sta prijazno podali linke.

Iskalnik to najde - jaz pa popravim, ce slucajno opazim ali ce me kdo usmeri tocno tja - da ne iscem okol.

Zadnjic mi pise nekkdo, ki sem objavila njegove fotke, ces a das pliz dol moje fotke.

Aha. 139 strani naj zdaj pregledam, ker hoce oni se skenslat... :D

A ves... ;) To mi vzame ure potem lahko!

Tako da v teh primerih samo fliknes link in se sploh ne rabi ful besed - tale link ne dela. Tule v tej temi. na urednistvo, pa je. :palec:

Velja za vse, nekdo pac vprasa, potem pa odgovarjam vsem.

Picasso

Saj je prav, hvala, a ce se kdo na kaj takega naleti.

Zdaj se manj berem forum, pa tako pojma nimam.

Picasso

i tata bi to radio sine... x^x x:Dx ...pišuka se mi spi danes...bo treba nekak nadoknadit....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

<{POST_SNAPBACK}>bi samo obvestila urednistvo,

da sem vmes racunalnik zamenjala, imam OS X in mozillo

He he :palec: :palec: :palec:

Pol lohk citiram se CNET:

CNET NEWSLETTER

Give Internet Explorer the boot

November 16, 2004

You read the news, so you know that Internet Explorer has

security holes. And you probably use it all the time, so you

know it has a clunky old interface and lacks modern features.

But until recently, there weren't many solid alternatives. Other

browsers just didn't function at IE's level, even if they were

more secure. Well, those days are gone. The first version of

Firefox is here, and it is better than IE in every way that

matters.

Mozilla Firefox 1.0 vs. Internet Explorer 6

x:Dx

In za vse ostale:

Firefox je na voljo tudi za vase PC-je, brezplacno in v slovenscini !!!!! xsuperx

-> TUKAJ

Mitja

Imam eno pripombo v zvezi z iskanjem :inocent:

Drugače mi je iskanje kul, dovolj preprosto... odvisno sicer, kaj in kako bi rad našel, samo...

Pri iskalniku me malo moti, da lahko iščeš samo gesla z več kot 3 črkami... imamo pa npr. odprto temo Ego (in verjetno še kakšno s 3 črkami), ki je na ta način z iskalnikom ne najdeš.

Ali pa morda obstaja še kakšen način? xscratchx

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...