Marsa 18. november 2004 Avtor Prijavi Deli 18. november 2004 Coccinelle, pomislila sem - kaj pa ce dodas zvezdico?npr. *ego* Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 Mitja, hvala za odgovor.Marsa, sem poskusila tudi to, a iskalnik opozori, da morajo biti v geslu ali delu gesla najmanj 4 znaki (ne glede na kriterij iskanja). ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. november 2004 Avtor Prijavi Deli 18. november 2004 Coccinelle, recimo - http://www.lunin.net/forum/index.php?act=S...highlite=ego%2Ahttp://www.lunin.net/forum/index.php?act=S...hlite=%2Aego%2A Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 Aha, vidim, kje je point.Na osnovnem iskanju to (kriterij npr. ego*) deluje, če iščeš na naprednem iskanju (več možnosti), pa ne. ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. november 2004 Avtor Prijavi Deli 21. november 2004 Aha, thanx, sory nisem videla... Ne vem, ce se kaj da, zdajle ne moreva razmisljat o tem, a lahko pa morda kasneje mal povprasava. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. november 2004 Avtor Prijavi Deli 26. november 2004 Coccinelle, zdajle mi je ratalo pomanjsat stevilo znakov za iskanje na 3, manj pa je res b.v.(*Mitja je zadnjic probal, pa ni delovalo, meni pa zdajle ocitno je). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 Hm Dober no, kaj zaj, pač mam bleme Nikak da odprem novo temo, lohk tam stiskam na "nove teme" kolk čem? Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 Nič nič nič....že špila ....prehitr sm bil. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 ..pa spet ne špila? Nimam dovoljenja za odpiranje nove teme? Grrrr Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 Meni pa kot opažam tale ta novi veliko bolje dela v Mozilli firefox, tako da sem z IE res samo še poredko logiram. Andres Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 znvnbdknhvkljsadilsnfdjkdkk? Pojma nima kaj si reku...... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. november 2004 Avtor Prijavi Deli 26. november 2004 Tako se govori, Andro! Mick, zaradi tezav na serverju, po mojem... vse zivo je prihajalo folku... too many connections, slike odbite pa tak...Nic ni takega, vse je ok. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Coccinelle, zdajle mi je ratalo pomanjsat stevilo znakov za iskanje na 3, manj pa je res b.v.(*Mitja je zadnjic probal, pa ni delovalo, meni pa zdajle ocitno je). O, fino Vsaj za tistih par, ki kdaj kaj poiščemo ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. november 2004 Avtor Prijavi Deli 26. november 2004 Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> Nic ni takega, vse je ok. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žiga 30. november 2004 Prijavi Deli 30. november 2004 ja res je ful je kul zlo lepo ste uštimal thenx LOVEC BOM(!) kaj se zgodi če pokličš 311-policaji se v rikverc prpelejo- Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 Osvežujem tole temo, kjer je bilo dosti napisanega tudi o citiranju... za nove člane in tiste, ki jim to ne gre od rok ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. december 2004 Avtor Prijavi Deli 16. december 2004 O, thanx! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smrketa 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Osvežujem tole temo, kjer je bilo dosti napisanega tudi o citiranju... za nove člane in tiste, ki jim to ne gre od rok se sam učim citirat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smrketa 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Osvežujem tole temo, kjer je bilo dosti napisanega tudi o citiranju... za nove člane in tiste, ki jim to ne gre od rok ne vem, kako citirat samo en stavek npr. ali pa par besed ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. april 2005 Avtor Prijavi Deli 7. april 2005 tako da del, ki ga noces citirat, preprosto katnes, moras pa pustit 'snapback'.Pa zakljucek in ves quote [], eni hkrati odrezejo se en oklepaj, pa je prec shtala. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 Ne da se mi brat, če že blo omenjeno.........sam sem se pri ponovni otvoritvi te teme spomnu, kak se nekateri nekak nismo mogli navadit na nov lnf.............zdej pa se niti več prav ne spomnimo prejšnjega dizajna. No, saj blo za pričakovat........še en dokaz, da je pomembnejša vsebina kot izgled. Pa da majo vsake oke svojga malarja. Pa da je navada železna srajca. Pa da srajca nikoli ne skrije značaja. Pismu, še mal pa bom iz tega nardil novo vedo.... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. april 2005 Avtor Prijavi Deli 7. april 2005 No vidis, fajn da si se spomnil tegale in podal.. da se mal 'ven vrzemo'. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha9 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 Super! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZVEZANI 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 Tako.Lunin forum je brez tezav preseljen; tako vse vsebine kot tudi fotke, accounti, statusi itd. in torej celotna baza.Ko boste po mailu prejeli tole obvestilo, bo novi LNF ze deloval. Seveda je mozno, da bomo odkrili kaksne napake ali da bo prihajalo do manjsih nevsecnosti; v teh primerih vas prosiva za potrpezljivost in razumevanje in vse taksne morebitne napake in tezave javite na urednistvo po e-mailu (forum@lunin.net) ali na forumu v tej temi - s kratkim opisom tezave. Pred objavljanjem in uporabljanjem si oglejte vse moznosti, skrbno si tudi preberite Pomoc, kjer je cisto vse, kar morate vedeti za nemoteno uporabo LNF in oglejte si tudi vse moznosti na svoji osebni strani. Vpisete se z istim geslom kot doslej, kot kaze, ni tezav in bi moralo delovati, mozno pa je, kot receno, da bo kje kaj narobe (pri selitvi take baze in tako kompleksnega sistema). Skratka, vabljeni na prenovljeni in izboljsani LN Forum in se naprej veselo in prijetno sodelovanje! VMES JE BLO MAU KENSLANJA,,, PA SAJ ITAK TO NI VAŽN K JE TEMA ZASTARELA,,, KDO PA DANDANES ŠE SADI KROMPIR PO STAREM,,, http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts