Skoči na vsebino

Novi Lunin Forum

Marsa

Recommended Posts

Coccinelle, pomislila sem - kaj pa ce dodas zvezdico?

npr. *ego*

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 324
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Aha, thanx, sory nisem videla... Ne vem, ce se kaj da, zdajle ne moreva razmisljat o tem, a lahko pa morda kasneje mal povprasava. :vio:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Coccinelle, zdajle mi je ratalo pomanjsat stevilo znakov za iskanje na 3, manj pa je res b.v.

(*Mitja je zadnjic probal, pa ni delovalo, meni pa zdajle ocitno je). :)

Picasso

Tako se govori, Andro! :palec:

Mick, zaradi tezav na serverju, po mojem... vse zivo je prihajalo folku... too many connections, slike odbite pa tak...

Nic ni takega, vse je ok.

Picasso

• 3 weeks later...
  • 3 months later...

tako da del, ki ga noces citirat, preprosto katnes, moras pa pustit 'snapback'.

Pa zakljucek in ves quote [], eni hkrati odrezejo se en oklepaj, pa je prec shtala. :)

Picasso

Ne da se mi brat, če že blo omenjeno.........sam sem se pri ponovni otvoritvi te teme spomnu, kak se nekateri nekak nismo mogli navadit na nov lnf.............zdej pa se niti več prav ne spomnimo prejšnjega dizajna. x:Ix x:Dx No, saj blo za pričakovat........še en dokaz, da je pomembnejša vsebina kot izgled. :vragec: x;)x Pa da majo vsake oke svojga malarja. x:o)x Pa da je navada železna srajca. Pa da srajca nikoli ne skrije značaja. x;)x Pismu, še mal pa bom iz tega nardil novo vedo.... xrolleyesx xcivx x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

No vidis, fajn da si se spomnil tegale in podal.. da se mal 'ven vrzemo'. :)

Picasso

• 3 weeks later...
  • 1 year later...
Tako.

Lunin forum je brez tezav preseljen; tako vse vsebine kot tudi fotke, accounti, statusi itd. in torej celotna baza.

Ko boste po mailu prejeli tole obvestilo, bo novi LNF ze deloval.

Seveda je mozno, da bomo odkrili kaksne napake ali da bo prihajalo do manjsih nevsecnosti; v teh primerih vas prosiva za potrpezljivost in razumevanje in vse taksne morebitne napake in tezave javite na urednistvo po e-mailu (forum@lunin.net) ali na forumu v tej temi - s kratkim opisom tezave.

Pred objavljanjem in uporabljanjem si oglejte vse moznosti, skrbno si tudi preberite Pomoc, kjer je cisto vse, kar morate vedeti za nemoteno uporabo LNF in oglejte si tudi vse moznosti na svoji osebni strani.

Vpisete se z istim geslom kot doslej, kot kaze, ni tezav in bi moralo delovati, mozno pa je, kot receno, da bo kje kaj narobe (pri selitvi take baze in tako kompleksnega sistema).

Skratka, vabljeni na prenovljeni in izboljsani LN Forum in se naprej veselo in prijetno sodelovanje!

:palec: x^x xcivx

VMES JE BLO MAU KENSLANJA,,,

PA SAJ ITAK TO NI VAŽN K JE TEMA ZASTARELA,,,

KDO PA DANDANES ŠE SADI KROMPIR PO STAREM,,,

x:Dx

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...