Skoči na vsebino

Novi Lunin Forum

Marsa

Recommended Posts

Bobnar - zato ker (recimo) nekdo uleti nov na forum; in se mu ne da sistematicno vsega foruma prechekirati in gre na Zadnje objave... Da vidi, kaj zdaj dogaja - ker na 'novih objavah' pa ni nic, ker se je komaj prikljucil - torej, point je v tem, da ce si clan, te zanimajo nove objave od tvojega zadnjega obiska, torej counta ze to softver...

Tisto so pa splosno - zadnje objave pac...

No tako nekako.

Potem pa 'vroce' teme - kar pomeni najvec odgovorov in najveckrat prebrane teme...

Saj je vse smiselno. :8): :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 324
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>Aha, okej.

Ampak, zakaj toliko opcij podobnih kot jajce jajcu potem?

Katere?

Na voljo so naslednji linki:

- nove objave od tvojega zadnjega obiska (kot pove)

- nove objave danes (torej objavljene samo danes)

- zadnje objave nasploh (torej objavljene kadarkoli

- vroče teme (prikazano po številu komentarjev)

- najbolj brane (tiste, z največ ogledi)

Nekatere so si sicer podobne, ampak niso enake. Uporabljaš torej tisto, ki ti najbolj sede.

Mitja

<{POST_SNAPBACK}>se mi pa zdi, da je bilo prej veliko lažje brat poste.

Amis, na voljo imaš različne dizajne foruma. Sam izbiraš. Res, da sta zaenkrat samo 2, ampak ko bom prepričan, da sta ta dva 100% OK, potem bom naredil še druge variante in bo pomoje vsak najdu neki po svojem okusu.

Mitja

IPB dizajn - ni okvirčkov al sem jaz še čisto zmedena.... ker trenutno nimam bele podlage ko berem, je siva, brez omejitev... se mi zdi, da se hitro vklopiš, sam čekiranje si moram čas vzet in pretuhtat ;)

Pa kaj si siten zdaj, Bobnar!

Azurno kar oba administratorja na broju in ti hkrati odgovoriva - jaz po kmecko in Mitja po tehnicno.

Kul.

Zdaj se pa bunis. ?

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Amis, na voljo imaš različne dizajne foruma. Sam izbiraš. Res, da sta zaenkrat samo 2, ampak ko bom prepričan, da sta ta dva 100% OK, potem bom naredil še druge variante in bo pomoje vsak najdu neki po svojem okusu.

ok, mitja...najlepša hvala za razlago. grem sprobat! thx x:)x :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Amis, nisme pol videla, sam Bobnarja, ja, saj stekam, verjamem.... Morda bos po enem letu rekla, pismu sam je res bil boljsi stari, morda pa se bos tegale lepo navadila kot tastarega. ;)

hehe, res da mas duh v kozorogu, sam jaz ga mam pa v sco (tud jaz znam skratka gonit svoje... ;) :D)

Na prejsnjem je nekatere motilo, da niso bili dovolj opazni gumbki za teme, npr. neprebrane in tko, te legendice skratka - no, zdaj je pa to preglednejse, na logotke se boste pa navadil.

Tam kjer je plusek vas zanima - rdeca tema je pac vroca tema.

Ure in to si sami nastavljate.

Vidim, da vas je veliko ze osvojilo citiranje, sem videla zdajle v Dnevniku pri Soncni, no in ravno za take primere je to. :palec:

Smeskoti niso na istih placih, to nic ne de (itak se sami nalozijo tudi ko jih vstavljam, po nekem ne-pravilu), pac pa ene dva res ne delata, bomo zrihtal skratka.

OS.e pucajte, pa boste imeli vedno prostor za nove ali si jih shranite drugam (to je vse pri Pomoci razlozeno).

Tam ti steje, kok fotk si porabil in potem jih lahko brises in pridobis nazaj nekaj prostora. In prej pazis - dajes gor 200 - 400 pxl velike (kot denimo jaz), pa jih das lohk vec. Ce pa je neomejeno, pa se kar stepa in tudi na sajze se jasno ne pazi (razen mene).

Torej - moznosti so se vedno cisto vse kot so bile, niso pa vec neomejene.

In - midva tu popolnoma nic ne pridobiva.

Forum, kakrsen je postal, je potreboval pac vec prostora in bolj profesionalen paket.

In ce kdo vzame placljivi paket, pomeni, da potrebuje vec prostora in v tem primeru je posteno, da se tega dodatnega placa ne krijeva midva.

To je vse.

p.s. Nefer pa bi morda bilo, ce vas ne bi nic opozarjala oz. vam ne bi dala moznosti, da SAMI izbrisete poste in naredite plac za nove, torej da bi izpolnil limit in ciao.

Zanimivo je, da nekateri sploh opazili ne bodo, da je kaj drugace, ker kdo pa rabi posiljanje os-ev na vec kot 5, 10 naslovov? Itd. Ali zakaj bi rabil vec kot en mega placa?

pa se to: v bistvu najvec placa jemljejo ravno fotke in vsi tisoci folderji OS-ev, ki jih ne brisete.

TO je za forum pridobitev.

Forum ni tako kot obicni sajt - to so skoz ukazi, to skoz klice, skoz dogaja, se pretoci strahotno enih informacij - no in vse to jemlje pac plac tudi, ravno zato forum jemlje med vsemi portali LN najvec prostora.

Picasso

Da se še jaz mal pojavim tule, vidim, da je kar nekaj novih komentarjev x;)x

<{POST_SNAPBACK}>me prav zanima kakšne psihološke efekte bo to imelo (če bo)...a bomo postali bolj resni, umirjeni, po nekih regelcih in normativih?....hm....upam, da ne...ker bo sicer vsa stvar veliko bolj dolgočasna... x;)x

Vidiš, Amis, meni je pa glih tole bolj všeč, mi je bolj tak nagajiv forum, malce bolj razgiban, nič mi ne deluje po regelcih x:px x;)x Sicer imam lunin styloing z srednjimi fonti, ker mi je IPB s tisto modro barvo mal preveč moreč :vio: Sicer je pa IPB mal bolj pregleden se mi zdi. :palec:

<{POST_SNAPBACK}>Prej je bilo tudi 'v okvircku', le da ga nisi opazila, ker je pac bil taksen.

Si prisla na forum, tak je ZE BIL. In si se ga navadila; zdaj pa, ko si se ga navadila, pa se moras navadit na nekaj drugega; torej sistem, ki je ze deloval, moras zdaj spreminjat.

:palec:

<{POST_SNAPBACK}>Amis, na voljo imaš različne dizajne foruma. Sam izbiraš. Res, da sta zaenkrat samo 2, ampak ko bom prepričan, da sta ta dva 100% OK, potem bom naredil še druge variante in bo pomoje vsak najdu neki po svojem okusu.

:palec:

<{POST_SNAPBACK}>Pa kaj si siten zdaj, Bobnar!

Azurno kar oba administratorja na broju in ti hkrati odgovoriva - jaz po kmecko in Mitja po tehnicno.

Kul.

Zdaj se pa bunis. ?

hehe x;)x ne morš žabe v vodo silt, al kako že x:Dx (k je že tam) x:Dx x;)x

Aja, Marsa, si spraševala za gumbek za hitro komentiranje - ne, jaz ga nisem imela prej, ko sem imela označeno tole možnost; pol sem si jo pa včeraj odznačila tamle v osebnih nastavitvah, zaradi teh kukijev in to, tako da ti zdaj ne znam pomagat. Kaj pa ostali? x:)x

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Thanx Soncna - ne, saj zdaj ze dela, je mroal Mitja prenest to funkcijo na vsak posamezni forum (ni po defoltu, se pa da dodat, prej pa je pac mitja nastavil to na poskusnem, zato sem vedela, da mora bit, potem pa kar naenkat ni blo vec).

Vidim, da obvladas citiranje! :palec:

Aha, ko smo ze pri tem - novo je tudi, da ne mroes vec tisockratno citirati (xrolleyesx)... ne da se pac - da ne bo kdo zacuden...

Za te primere je tudi opcija 'citat'.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>hm heh, Tortožerke majo 65 strani al kolk. A mi lahko poveš, na kateri strani, ali pa postneš link do konkretne objave?

Ah...pri tisti črni sponki, ko imaš odprt forum (recimo ) Obvestila, voščila...tisti sponki...če se postaviš nanjo s puščico, se izpiše "proponka"...enako pri Čestitkah...

Tečna, a ne? :o|o: xrolleyesx Pa smileji neki hecajo tut... drugi z vrha na skrajni desni... ga serje... x:Dx

x:Dx

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

<{POST_SNAPBACK}>Marsa, tvoj design je lepši, bolj operativna se mi pa zdi instant IPB varianta, ker se širina foruma prilagaja.  :sori:

Logično Stane. Zato so tudi na voljo različni dizajni. Da lahko izbereš tistega, ki ti je najbolj všeč.

Kmalu jih bo še več - kot sem napisal tukaj

Mitja

Vidla... x^x fejst... :palec:

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

<{POST_SNAPBACK}>Aha, ko smo ze pri tem - novo je tudi, da ne mroes vec tisockratno citirati (xrolleyesx)... ne da se pac - da ne bo kdo zacuden...

Za te primere je tudi opcija 'citat'.

x;)x x:)x

Pa hvalabogu, da se ne da več tisočkrat citirat, za moje pojme je tole blo sam tko... ker se folku ni dalo malce pobrisat v postu, nekaksna malomarnost, potem so pa postnili tako kot so xcivx

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Še nekaj bi vprašala:

kakšno funkcijo ima gumb "+citat"...in ga klikneš pa je rdeč "-citat" :inocent:

<{POST_SNAPBACK}>Majica, če bi rada kakšen post citirala, klikneš 'citat'.... gumbek se rdeče obarva, ti pa potem klikneš 'komentiraj' in tako imaš skopiran tisti post, ki ga želiš potem komentirati...

To Mateja... x^x

poleg tega, ti gumbek omogoča, da označiš več objav za citiranje naenkrat...

v bistvu se ti vse objave, pri katerih klikneš gumbek CITAT, nekako skopirajo v delovni spomin.

In potem v katerikoli temi klikneš KOMENTIRAJ se ti bodo vse označene objave prikazale v obrazcu za komentiranje.

Upam, da sem razumljiv.

Mitja

Ajaaaaaaaaaaaaaaaaa x:Dx Pudabu x:Dx x;)x

Tole mi je noro všeč... ko dobiš OS, se ti najprej del tega na velko nalima zgoraj čez ekran :palec:

... nič več izgovorov folks :vragec: x:o)x

Sončna

VILA SONCA

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...