Skoči na vsebino

Novi Lunin Forum

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 324
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Nov forum,nekatere stvari, pa so še vedno enake! :vragec: x:Dx x8Dx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Deli na socialnih omrežjih

Mah, itak, ne vem, no, meni je pa to smesno, pretirano in pravzaprav otrocje ali pa kot kup starih bab. :D :P ;)

Da cist v VSAKI temi, kamor padem notri, neko vlacenje mene, pa foruma, pa kok je bil stari boljsi...

Ejj, ejj, men tud ni prevec vsec energija tukaj gor zadnje cajte, pa menim, da nekako temu ni kriv dizajn novega foruma in nic, ampak kar ljudje.

zato pa se oglasam sploh, nocem da se kar ene energije navesijo....

Ce komu ne pase, kul, bomo pa tisti, ki nam je tu vsec, bolj sprosceni in dobre volje, kajti nikomur v svoji druzbi ne pase poslusati stalnega pritozevanja, to celotno moralo znizuje...

Pejte pol mal na druge forume, ki so ze 10 let na istih tehnologijah in vsem (:D), pa vam bo domace in fajn.

Saj kul folk je povsod, zakaj bi se revezi matrali pol tukaj.

Ce ga pa rabis pa ga hoces, je pa tu.

Sam je tak kot je. Nov.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Marsa, that`s it! :palec: x:px x:Dx :vragec: x8Dx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

:palec: x^x

aja....?! :eek: :eek: sem imela malo casa, pa nisem nic okrog hodila po vseh temah, zato tega ne vem...sem se samo tu javila na to temo in v pogresanju, ko sem imela en popadek.

ej, se cisto strinjam z novim in s tem, da je tu.

saj sem rekla, da se moram navadit, in enih 95% sem se ze x;)x

ce pa ljudje povsod samo o tem godrnjajo, je pa malo zalostno...get a life!

lep vikend vsem xsrcx x:)x x:)x x:)x

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Marsa, kva si neki tecna dons ... :eek: forum je kakrsen je, navajeni smo bili onega malo bolj kot tega, ane ... in ker smo bili zadovoljni (MI) s starim, se malo tezje privajamo na tega. Mars kvadrat Saturn... da me naus nazjala, k jaz sem tud Saturn... drz se! :palec: :vragec:
Dum spiro, spero.

Pozdravljen novi lnf xsrcx Tudi jaz imam nostalgijo po starem, je bil nekako bolj "topel", bolj "moj", ne morem pomagati x^x . Verjetno pa to smem povedat, ne? x;)x V bistvu ne rabim kaj dosti komentirat, ker se popolnoma strinjam in tako lohk tud poistovetim z mnenjem Amis x:)x . Sicer pa je novi lnf kolk sem do sedaj uspel ugotoviti poln fajnih "tehničnih" izboljšav, zanesljivo je vanj vloženo veliko truda, zato Mitji in Marsi le čestitam :palec: .....treba iti s časom naprej, ne... in čez določen čas se sploh ne bomo spomnili, da je obstajal kak star lnf x;)x . In nova ljubezen je najboljša rešitev za pozabo stare, ne x;)x Ali pa bo tudi postal naša nova ljubezen, pa je tako predvsem odvisno od nas samih. x8Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Ne vem, no, a je res tak problem navaditi se na nekaj novega :inocent:

Sama se imam za dosti konservativno, a me je lajf naučil sprejemati spremembe. Če samo pogledam službo... v sedanji (isti) firmi sem se v 10 letih (in nekaj mesecev) 13x( x!x ) selila iz ene pisarne v drugo (od tega 6x v dobrih 2 letih... verjetno ni naključje, da mi je takrat Pluton ružil čez ascendent)... in opravljala 7 različnih jobov (spet samo v tistih 2 letih 4) xrolleyesx :wacko:

No, saj, stari forum je bil kulski in vse, tale pa ima pač malo drugačen izgled... tisti beli okvirčki so res malo moteči, dokler se jih ne navadiš... a je tu še vedno bolj špartanski IPB design... in cel kup novih (ali pa izboljšanih) funkcionalnosti... in zdi se mi, da presenečenj še ni konec :palec:

Edina prava zamera novemu - počasnost - pa je tudi v veliki meri odpravljena :palec:

Menda se bodo pa tudi planeti unesli... in folk ne bo več toliko v teh mračnih scenah... pa bo vse skupaj izgledalo bolje x:)x

p.s.

Hoj, Mick, WB x8Dx xDDx

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

That's the spirit! x^x :palec:

Saj je Mitja lepo povedal, da bodo dizajni in vse, samo nima smisla jih pedenat, dokler TALE ne laufa kot je treba in dokler so zatikanja razna, ni cist vse kot je prav, namen novega foruma je med drugim tudi hitrejse odpiranje (in jasno ne pocasnejse) - moramo postekati napako ali napake, pa odpravit, pa bo - in potem tudi novi dizajni bodo. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Zakaj novi forum?

Zato:

- sej kdaj zamenjate tud avto (ceprav ima cisto nove gumbke in barvo karoserije)

- sej kdaj poslusate tudi CD-je (ceprav je zvok na longplejkah edini pravi)

- sej kdaj zamenjate tud pralni stroj (ravno zato, ker ima nove funkcije)

- sej kdaj zamenjate tud mobitel (ceprav ima cisto nove funkcije)

- sej kdaj kupte tud hlace, ki imajo namesto zadrge gumbe (he he)

- sej kdaj greste tudi v nov kraj na dopust (pa enako uzivate)

- sej kdaj uporabite tud tanovo avtocesto (ceprav je ob stari lepsa pokrajina)

- itd.

Skratka, vsi gremo povsod naprej.

x^x x^x x^x x^x x^x x^x

Mitja

Jaz sem tudi s tistimi, ki se jim po starem kolca. Ta je gud, malo se ga bo še treba navadit, po nekaj tednih pa bomo tud starega pozabli. Sicer pa so spremembe, od časa do časa, vsekakor dobrodošle, ker se tako vidi, da forum (tudi lunin net) raste in se razvija ter vsi tisti, ki stojite za tem tako tudi pokažete, da vam je mar in se držite začrtane poti in samoumevnosti ne pustite blizu, saj je mislim da eden redkih, če že ne edini forum, kjer vlada bistra mislel in lepa beseda :palec: :palec: :palec: Lunin.net rocks
It's better be dead and cool than alive and uncool

Sicer pa so spremembe, od časa do časa, vsekakor dobrodošle, ker se tako vidi, da forum (tudi lunin net) raste in se razvija ter vsi tisti, ki stojite za tem tako tudi pokažete, da vam je mar in se držite začrtane poti in samoumevnosti ne pustite blizu

:medal: :medal: :medal: :medal: :medal:

Mitja

<{POST_SNAPBACK}>Zakaj novi forum?

Zato:

- sej kdaj zamenjate tud avto (ceprav ima cisto nove gumbke in barvo karoserije)

- sej kdaj poslusate tudi CD-je (ceprav je zvok na longplejkah edini pravi)

- sej kdaj zamenjate tud pralni stroj (ravno zato, ker ima nove funkcije)

- sej kdaj zamenjate tud mobitel (ceprav ima cisto nove funkcije)

- sej kdaj kupte tud hlace, ki imajo namesto zadrge gumbe (he he)

- sej kdaj greste tudi v nov kraj na dopust (pa enako uzivate)

- sej kdaj uporabite tud tanovo avtocesto (ceprav je ob stari lepsa pokrajina)

- itd.

Skratka, vsi gremo povsod naprej.

x^x  x^x  x^x  x^x  x^x  x^x

Mitja, razčlenitev po škorpjonsko! I like it! :palec: x^x

HONORE DE BALZAC

zdele sem pa vedla, da bo Contesa to al pa kaj tacga napisala oz. da bo vsekakor komentirala tole in nekaj podobnega. :) :) :)

Picasso

O.Marsa,to je pa tako,če podobno razmišljaš! x;)x x:Dx

HONORE DE BALZAC

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...