Marsa 1. november 2004 Avtor Prijavi Deli 1. november 2004 Uh, jaz pa trojna doza spida... Nic crnogorstva danes... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 te bomo že prehiteli drugič... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 Jao mene pa prov zvija... sploh ne smem vstat... pa kdaj se bom učila...dobr vsaj vročine ni. What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 ribica.... ...pa en pobož you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 ribica, še malce zdravilnih misli zate iz moje strani Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 Ribica... en pobož še od mene...da bo čimprej minil... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 Jutri pa v hrib nekam. Moram it' če ne mi bodo noge odpadle od lenobe. Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 morgen.... zlomk chist fertig....biu zhur do 0730K4 nabasan do zadngapol pa she after v tifaniju...hehe....bli sam shtirje zdele zbudu...kavica....pol pa mal posurfat....pa mal u lukno (K4)....tko...sam pogledat 666 zlomkastih zlomkou pa 666 zmlastichnih cmokou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 Taj tvoj ka četri. Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 Bla celo na pokopališču. Totalna gužva. :xx!: In za moje pojme, čisto preveč sveč. :xx!: Pa obožujem sveče, pol si lahko mislite, kaj to pomeni... Ko je preveč, je pa preveč. :!: Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 Ole, danes bomo pa zgleda z obiskom še kašen rekord podrli! Ole! Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 jh 101jih je ta moment .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Pozdravljen, Ninek! Saj bo boljš. Pa itak, ko je razbukano jamramo, ko je pa umirjeno, pa tudi. Čudni smo ti ljudje božji. hjaja pobož levo pa pobož desno in je vredu... anyway... zdele sam odštevam trenutke preden si dam gor November Rain, za poslušat, sej ne zato k bi bil slabe volje, ampak bolj zato k pač je november.... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 Čer tule- garaška v službi.. Sem prebrala tam nekje v 13.dnevniku, da bi se najraje zabetonirala...hmm no..roko na srce...skoraj res.Zato mi je popolnoma jasno, zakaj sem do zadnjega ostala v tej službi...slabo sprejemam spremembe. Pač...ko se končnoo navadim na nov dizajn...da mi kooončno prične ugajati...pa mi ga vzamete..E. Pol pa bodi vesel...In ko se bom končnoo navadila na to verzijo...bo že Marsa pridivjala Hoopp pa ga imamo...novo verzijo. Spet!!! Sicer sem si včeraj privoščila skrivnostno potepanje...jaz in Car. Raziskovala malo okoliške gozdove. Čisto škorpijonsko sem se izmuznila, nikomur povedala...in potem lazila okrog. Ugotovila, kako zelo ljubim naravo - to itak vedela...ampak to, da smo se preselili bogu za hrbet je bila poteza življenja. Tako spokojna sem Doma me pa vsi pogrešali S sosedi vred - ker je Š. kar paniko zagnal...kje pa je naša?? Smo potem naredili kostanjev piknik. Sosedi privlekli rdeč mošt...pa je bilo. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 Da se še jaz mal oglasim Sem bila ful pridna danes, spucala cel apartma Pa popoldne sva šle s cimro na sprehod mal po Rožniku šetat, ful je lepa narava sem jo naučila, katero drevo je ginko , pa kateri japonski javor, tukaj se pa potem tudi moje znanje počasi že konča Zdaj bom verjetno mal brala, sem včeraj še mal grizla "The quantum self" od Zoharjeve, pa je ful fajn napisana knjigica, tko dost razumljivo za popolnega laika En lep večer vam želim Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 ja kak bi se že reklo... "I'll Sleep when i'm dead..." J.B.J. to je moj pogled na smrt, hm bom zdele prižgal svečko, stvarem ki so umrle, v mojem življenju, idejam predvsem, mislim, občutkom, idealom, sicer pa od živih bitij, mislim da mi ni še nihče umru... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinella 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 Pozdarv še od mene!Spet sem v Lj. in spet se začenja delovni teden (faks). :xx!: Na Primorskem smo imeli danes sončka in ful je bilo toplo Drugače pa smo šli malo po pokopališčih in to je bilo to,nič posebnega. Ostanite lepi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 hm........ Bom napisal tle, ker večina tisti, katerim je namenjeno bodo tle prebrali........ Recimo, da me brisanje postov ne moti. Moti pa me brisanje samo določenim, alipa nelaterim osebkom. Nekaterim pa ne.Ja šlo je za recimo 'osebni' dvoboj in žaljenje z niskimi udarci. Ampak taki so tudi nekateri posti v drugih temah z isto vsebino (žalitve na osebni ravni, ki nimajo veze s temo v katerih se tisi posti 'provokativni' nahajajo), in so še vedno tam in niso zbrisani oz. 'pogrešani' in še vedno na voljo javnosti in branju.Ja v 'tistih' postih sem se spustil nizko, sem pa samo odgovarjal na nizke udarce in tistim, ki je bilo namenjeno so to tudi prebrali.....mah.....WHO THE FUCKING CARES .....enivej nekateri lahko, drugi pać ne.........Like in Real Life......VIP variante allways prav pridejo......heh Užaljen, jaz Smeškote pa sm hotu uporabit, pa tisti, ki bi tle prov pršli ne delajo (2 taka sta) http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 joj turudi, ni tle malomarnost veš.. al pa Vip variante... vse kar mi naserjemo res ne more Marsa odkidat, pismu, saj ni allmigthy, da bi mela uč na vsakem postu.... še dobr da kaj pobriše, men se zdi da ma ziher kako urco na dan dela sam s tem... no anyway, Lahkonoč upam da se cvrete v nebesih.... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>joj turudi, ni tle malomarnost veš.. .... Nisem imel v mislih malomarnost, niti najmanj; tolk že vem, da malomarna sigurno ni, vem pa tudi, da ima Ribje Oko, ki veliko vidi in opazi............. http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 Ja osebnih dvobojev je veliko. Ce bi jih prijavili in bi marsa presodila, bi bili tudi najbrz zbrisani. Prcakvat pa ne mormo, da bo sama videla.Za zbrisanje doticnega dvoboja sem bila kriva jaz. Nisem napisala, da naj zbrise, ampak da mi je pac bedno, da se greste v taki temi tok nizko spuscat ( mene pac take stvari motijo). Mi je vsec Trudi ( racka niti ne poznam), ampak vseeno se mi ni treba strinjat z njem vedno.Sem mnenja, da so teme pac bolj pregledne, ce se take stvari zbrisejo, ali pa odprite temo Osebni dvoboji in se tam maltretirajte To je pac spet moje mnenje. Zadnje case itak zmerjanja ignoriram, samo tista tema, mi je ful dobra.Pac tako cutim in to je to...ce komu ni vsec, pac ni. Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 Trudi, pojma nimam , o čem govoriš, ampak si dal ful dober odgovor že kar v svojem postu - WHO THE FUCK CARES? Saj folk na LNF ne pride zaradi tega, da bi se naslajali nad raznoraznimi bockanji, to tako veš.Po drugi strani, če te skrbi, da bi izpadel zdaj pač malce "nizek" zaradi kakšnih tvojih postov, ki so ostali - te lepo prosim, vsi smo krvavi pod kožo, vsem nam je kdaj že kdo na žulj stopil, tisti, ki te sprejema, te bo točno takega, kot si. Kot vse nas druge tudi. Če je kdo s tabo frend ali kolega samo zaradi tvojih "dobrih" strani, pa tut... hihi ne bom nadaljevala, itak sam veš. Pojma nimam, kaj se je zgodilo, zato tudi nočem bit pametna, sam napisala sem par splošnih zadev, ki naj bi nekak držale, vsaj meni se tko zdi. Kaj se je pa dogajalo, pa itak sam veš. Aja... sekirat se za pretekle zadeve je brezveze. Učit se, to je pa fajn. Coccinella, WB! Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 Ja no, naj dodam Michelle, sem ti poslal OS in, ker si že tle omenila, TI NISI kriva za to (brisanje....) in me tudi ne moti to, da so bilo posti zbrisani, pač niso sodili v temo in še niso bili glih prijazni............. Zmotilo me je to, da so bili AAA-ji v tej temi zbrisani, v drugih temah pa enaki AAA-ji pa niso, pa so tudi še bolj AAA-ji, kot so bili tile http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 Ok. Tema brisanje Mene zmoti tole. Ali neke zvezdice nekje...jaz jih že nisem napisala...ker v zvzdicah ne razmišljam. Torej - najlažje je kimati. Meni to ne uspeva - zato nič povišice pri plači pravzaprav ravno obratno - nič delovne uspešnosti celo . Me je pa zato jezik zasrbel in brž vprašam(kao šefa): ti, koga naj zašpecam, da bom dobila jurija? No..nazaj k temi brisanje...Če boš veselo brisala kao neprimerne poste, bo ta forum ratal eden izmed mnogih...ki se valjajo po netu. Dolgočasen u božjo mater...vsi srečni, vsi kimajoči, vsi ful pozitivni...bog ne daj, da se ne bi kdo strinjal s kom. Ma ne...enotno mišljenje...če pa nebodigatreba le ne kima dovolj, pa ga še ostali opomnijo...Ja kje je pa uredništvo? Kako uredništvo to dopusti? Kakšno je to uredništvo....Za kozlat...takRitolizniki. Klinc...takega foruma jaz ne rabim.. Ne na tak način. Ker ne manjka dosti - lasek moj - do omejenosti. Dvomim, da si uredništvo tole ravno želi... Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 No..sicer imam zdaj po novem - od 29,10. Merkur v 1.hiši...pa bo jezik predolg včasih:) Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts