Aliana 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 Hej, hej Vau, vse je neki novo... Ok, moram priznat, da bom jaz tud rabla neki casa za navadit se.. prevec nove oblike pa sploh ne dojemam Cestitke, Marsa & Mitja Saj imam v bistvu skoraj cel dan cas, da malo raziscem tole.. spet mi je cuden dan, se nekak prisilno poskusam spravit v dobro voljo... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> ali pa ne znash....ti kr lepo she naprej u RIDE pish 666 zlomkou...tralalaČe še ne znam, se lahko naučim. Če sem se naučil pisati čšžćđ-je, to ne bo tako hudo Kaj pa pomeni RIDE? Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Kaj pa pomeni RIDE? a nis ti kokr en gurencRIDA = OVINK 666 zlomkou...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 no no no.... mislim da je res nekej težkega v zraku... take težke teme...nč veselja... zunejnč sončka... ah... jz sem še zmeri fino tko kt vedno... poljubčke... za zlomka k vidim da je že čist nakriziran po pujsi spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> a nis ti kokr en gurencRIDA = OVINK666 zlomkou...tralalaHehe, _______ bral _____ in __ ni _________ _________ sem ___ "rajd" _ mi __ potegnilo! Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 Čestitke za nov forum, gotovo sta spet vložila obilo svojega truda in obogatila z raznoraznimi izboljšavami Danes dobila možnost, da se grem cepit proti gripi za 2.500 sit, ampak ne grem (ne maram injekcij -Mars in notri enih zadev -Neptun, če ni nujno potrebno). Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> Danes dobila možnost, da se grem cepit . eni so zhe po difoltu cepleni.... 666 zlomkou...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 Danes dobila možnost, da se grem cepit proti gripi za 2.500 sit, Stanka, bod pametna in pejd. Letos je napovedane velik gripe in podobnga sranja, ker je tok toplo(virusi majo veselico) [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 Ah daj no, eno leto sem se šla cepit in vseeno pljučnico dobila,koliko te cepivo zaščiti?? in gotovo stranski učinki... Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 Doberinlepdanpravvsem (Bom pa jest namest Amis Da ne bo manjkal tale luštkan vesel pozdravček na današnji dan Sicer je malo bolj popoldanski že, ampak boljš kot nič ) <{POST_SNAPBACK}>Po dolgem času sem spala ok, končno. Sej sem vedla, da te neki takega čaka kmalu, pa čeprav je zaenkrat sam spanje You go girl!! <{POST_SNAPBACK}>V bistvu ste nesramni in prav sami krivicni.Se bom kar strinjala, pričujoča jest sama tudi nisem izvzeta <{POST_SNAPBACK}> morgen.... hehe....vam pa dogaja pa ne shtekam, kaj pizdite na marso.....pizdite nase , Zlomk No, da ne bomo več samo o tem... Včeraj sem se pregrickala skoz prvo tretjino knjige "The quantum self", demet, je tale kvantna fizika zanimiva, bi še kar brala dalje, če se mi ne bi že učki zapirali... Pripravljam teren za diplomo s telim branjem - za svoje področje imam namreč najprej za pregledat in si prebrat eno knjigo od iste avtorice, tako da... cant wait Danes bo lep dan, že čutim na vodi x:Dx Naredimo si ga! Grem še mal v druge teme pogledat, pol pa kaj konstruktivnega delat Mam filing, da se končno vlečem ven iz te moje lenobe Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 heh...končno nekaj normalnega...sončna ....u bistvu se smejem sebi, ker sem ful smotana danes, neka nihanja pa to, pa kakšne koristi ni glih od mene v službi.....pa zboljšalo se mi je tale pozdrav je pa pasal, še pa še .... x!x x!x x!x you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 Evo, ena ura tako hitro minila med brskanjem tule okrog.. nekaj sem se ze naucila, pa pocasi se privajam. se nisem zajtrkovala sploh danes, grem nekaj pojest.. pa napisat eno pritozbo, pa odposlat pismo v Novo Zelandijo, pa blablabla... Hmm.. malo brskala po starih objavah.. ugotavljam, da zadnje case pisem samo se v teme, kjer se lahko smilim sama sebi so ashamed ...to sploh nisem jaz.. Bom se poboljsalalalala WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Ah daj no, eno leto sem se šla cepit in vseeno pljučnico dobila,koliko te cepivo zaščiti?? in gotovo stranski učinki... Logičn, da ne morjo bit zajeti notr vsi virusi, so pa tisti, ki so tist let najbl kritični. Ti si lohk fasala kakšnga druzga. Cepivo je najbl učinkovit če se cepš vsak let, pol je zlo mal verjetnosti, da fašeš kar kol. Sama pa veš če maš kake alergične reakcije. Če veš da jih maš, pejd prej do svoje osebne dohtarce al dohtarja in pros za tablete Claritin, jemleš pred in po ceplenju cerka dan do dva in garantiran ne bo nobene reakcije! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 ane ane sej vem da je pasal zahvala zanj gre pa tebi, še zmer x:Dx nč se zdej ven vadit pa še enga na šnofček za lepši delovni dan, Amis in seveda tudi ostali Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 triplex hvala za tole, bom še premislila... vseeno imam raje, no, saj aakhut je danes že o tem, ne bom ponavljala Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> bemu....kje je pujsa 666 zlomkou nima vech koga kushvat razen urednishtva...tralala Pujsa pa mela dons svinjsko gužvo v službi , cel dan pakirala prospekte, pa ostale kozlarije. 777 zamudniških x:Xx Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 Ne morem verjet, kaj sem ravnokar poslušala po telefonu od svojih staršev noro noro noro, jaz sem pa že mislila, da me ata šteka kaj bolj kot mama oziroma da šteka življenje malo bolj kot ona Eh brezveze, grem v primerno temo Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 No evo, komi sem mal kuknila semle, pa je že konc šihtka , je šlo pa hitr , zdej pa še kaj posebnega ušpičit, pa bo dan popoln . Ostanite navihani Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 Pozdravljena Pujsa... no, po drugi strani pa mi je malo žal, da si že prišla , ker sem se hotla priporočat pri aakhutu da še mene malo kušne ... mogoče bo pomagalo, da najprej js vse pokušujem, pol pa že dobim kerga nazaj... evo vam: x 777 x 888! Ole! Čudovito čudežen dan vsem! xrosex Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> ker sem se hotla priporočat pri aakhutu da še mene malo kušne ... jst sam prasice pa shefice kushujem... 666 zlomkou...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 a veš da sem jaz včasih prava prasica, vsaj pravjo tko... ne vem verjetno sem se nalezla od Janjek samo ona se glede tega šali, mene se pa prime Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>a veš da sem jaz včasih prava prasica, vsaj pravjo tko... ne vem verjetno sem se nalezla od Janjek samo ona se glede tega šali, mene se pa prime glavn, de priznash... na: 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 vračam kolk em jaz danes lena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 Jest pa mislim, da sem se odlocila, da je danes cas za spremembo barve Hocem bit spet mal rdecelaska (pa upam, da ni to sam zato, ker je cudem dan in mi bo jutr zal in upam, da ne bo cudno prijel na blond pramencke, kolikor jih je se ostalo od poletja...) WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. november 2004 Avtor Prijavi Deli 2. november 2004 Tko.Grem zdaj dol z racunalnika, 12 ur je dovolj. Saj ne da bi vas zanimalo, sam da pac nekje povem. Struklje sem ze pojedla, hvala, kar dobri so bili.Za lase umit nimam casa niti ne za barvat (ja, Aliana, mene je tud picilo, sam kje pa!).Vse narejeno, hvalabogu, zdaj pa grem dol. Torej, lahko noc. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts