Skoči na vsebino

Vesoljni Dnevnik LNF 14

Marsa

Recommended Posts

Hej, hej x:)x

Vau, vse je neki novo... Ok, moram priznat, da bom jaz tud rabla neki casa za navadit se.. prevec nove oblike pa sploh ne dojemam x:Dx

Cestitke, Marsa & Mitja :palec:

Saj imam v bistvu skoraj cel dan cas, da malo raziscem tole.. spet mi je cuden dan, se nekak prisilno poskusam spravit v dobro voljo...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>:vragec:

ali pa ne znash....

ti kr lepo she naprej u RIDE pish x;)x

666 zlomkou...tralala

Če še ne znam, se lahko naučim. Če sem se naučil pisati čšžćđ-je, to ne bo tako hudo :vragec:

Kaj pa pomeni RIDE? :eek:

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

no no no.... mislim da je res nekej težkega v zraku... take težke teme...nč veselja... zunejnč sončka... ah... jz sem še zmeri fino tko kt vedno... poljubčke... za zlomka k vidim da je že čist nakriziran po pujsi x;)x x:Xx x:Xx x:Xx
spet se mi je na bolš poslabšal

Čestitke za nov forum, gotovo sta spet vložila obilo svojega truda in obogatila z raznoraznimi izboljšavami xokx

Danes dobila možnost, da se grem cepit proti gripi za 2.500 sit, ampak ne grem (ne maram injekcij -Mars in notri enih zadev -Neptun, če ni nujno potrebno).

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Danes dobila možnost, da se grem cepit proti gripi za 2.500 sit,

Stanka, bod pametna in pejd. Letos je napovedane velik gripe in podobnga sranja, ker je tok toplo(virusi majo veselico) :vragec: x:Dx

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

Ah daj no, eno leto sem se šla cepit in vseeno pljučnico dobila,

koliko te cepivo zaščiti?? in gotovo stranski učinki...

Doberinlepdanpravvsem x;)x

(Bom pa jest namest Amis x:Dx Da ne bo manjkal tale luštkan vesel pozdravček na današnji dan x;)x Sicer je malo bolj popoldanski že, ampak boljš kot nič B) )

<{POST_SNAPBACK}>Po dolgem času sem spala ok, končno.

xokx Sej sem vedla, da te neki takega čaka kmalu, pa čeprav je zaenkrat sam spanje x;)x You go girl!! x:Xx

<{POST_SNAPBACK}>V bistvu ste nesramni in prav sami krivicni.

Se bom kar strinjala, pričujoča jest sama tudi nisem izvzeta :sori:

morgen.... x:)x

hehe....vam pa dogaja x:o)x  x:Dx  x:o)x

pa ne shtekam, kaj pizdite na marso.....pizdite nase

:palec: , Zlomk

No, da ne bomo več samo o tem... x;)x

Včeraj sem se pregrickala skoz prvo tretjino knjige "The quantum self", demet, je tale kvantna fizika zanimiva, bi še kar brala dalje, če se mi ne bi že učki zapirali... Pripravljam teren za diplomo s telim branjem - za svoje področje imam namreč najprej za pregledat in si prebrat eno knjigo od iste avtorice, tako da... cant wait xokx

Danes bo lep dan, že čutim na vodi x:Dx x:Dx Naredimo si ga! x;)x

Grem še mal v druge teme pogledat, pol pa kaj konstruktivnega delat B) Mam filing, da se končno vlečem ven iz te moje lenobe x;)x

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

heh...končno nekaj normalnega...sončna :palec: ....u bistvu se smejem sebi, ker sem ful smotana danes, neka nihanja pa to, pa kakšne koristi ni glih od mene v službi.....pa zboljšalo se mi je x^x

tale pozdrav je pa pasal, še pa še .... x!x x!x x!x :2src:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Evo, ena ura tako hitro minila med brskanjem tule okrog.. nekaj sem se ze naucila, pa pocasi se privajam.

se nisem zajtrkovala sploh danes, grem nekaj pojest.. pa napisat eno pritozbo, pa odposlat pismo v Novo Zelandijo, pa blablabla... x:Dx

Hmm.. malo brskala po starih objavah.. ugotavljam, da zadnje case pisem samo se v teme, kjer se lahko smilim sama sebi :inocent: so ashamed ...to sploh nisem jaz.. Bom se poboljsalalalala :)

loesje

Spet nazaj -

<{POST_SNAPBACK}>Ah daj no, eno leto sem se šla cepit in vseeno pljučnico dobila,

koliko te cepivo zaščiti?? in gotovo stranski učinki...

Logičn, da ne morjo bit zajeti notr vsi virusi, so pa tisti, ki so tist let najbl kritični. Ti si lohk fasala kakšnga druzga. Cepivo je najbl učinkovit če se cepš vsak let, pol je zlo mal verjetnosti, da fašeš kar kol. Sama pa veš če maš kake alergične reakcije. Če veš da jih maš, pejd prej do svoje osebne dohtarce al dohtarja in pros za tablete Claritin, jemleš pred in po ceplenju cerka dan do dva in garantiran ne bo nobene reakcije! x;)x x:Dx

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

ane ane sej vem da je pasal x:Dx x;)x zahvala zanj gre pa tebi, še zmer x:Dx x:Dx nč se zdej ven vadit x:o)x :palec:

pa še enga x:Xx na šnofček za lepši delovni dan, Amis in seveda tudi ostali xsrcx

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

triplex hvala za tole, bom še premislila... vseeno imam raje, no, saj aakhut je danes že o tem, ne bom ponavljala x;)x

bemu....kje je pujsa

666 zlomkou nima vech koga kushvat razen urednishtva...tralala

Pujsa pa mela dons svinjsko gužvo v službi :o|o: , cel dan pakirala prospekte, pa ostale kozlarije.

777 zamudniških x:Xx x;)x

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Ne morem verjet, kaj sem ravnokar poslušala po telefonu od svojih staršev :V: noro noro noro, jaz sem pa že mislila, da me ata šteka kaj bolj kot mama oziroma da šteka življenje malo bolj kot ona x?x

Eh brezveze, grem v primerno temo :inocent:

Sončna

VILA SONCA

No evo, komi sem mal kuknila semle, pa je že konc šihtka x:Dx x;)x , je šlo pa hitr :palec: , zdej pa še kaj posebnega ušpičit, pa bo dan popoln x:px .

Ostanite navihani x:Xx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Pozdravljena Pujsa...

no, po drugi strani pa mi je malo žal, da si že prišla x;)x , ker sem se hotla priporočat pri aakhutu :vragec: da še mene malo kušne ... x:Ix x:o)x

mogoče bo pomagalo, da najprej js vse pokušujem, pol pa že dobim kerga nazaj...

evo vam: x:Xx x:Xx x:Xx x:Xx x:Xx x:Xx x:Xx x:Xx x:Xx x 777 x 888!

Ole!

Čudovito čudežen dan vsem!

xwizardx :inlove: :hepko: xrainbowx xrosex xpresentx xloveyx

Angeli smo,

a le z enim krilom.

Da bi mogli poleteti,

se moramo objeti.

http://igrivavila.blogspot.com/

<{POST_SNAPBACK}>a veš da sem jaz včasih prava prasica, vsaj pravjo tko... ne vem verjetno sem se nalezla od Janjek x;)x samo ona se glede tega šali, mene se pa prime :O:

:vragec:

glavn, de priznash... :vio:

na: x:Xx x:Xx

666 zlomkou....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Jest pa mislim, da sem se odlocila, da je danes cas za spremembo barve x^x Hocem bit spet mal rdecelaska (pa upam, da ni to sam zato, ker je cudem dan in mi bo jutr zal in upam, da ne bo cudno prijel na blond pramencke, kolikor jih je se ostalo od poletja...)

loesje

Spet nazaj -

Tko.

Grem zdaj dol z racunalnika, 12 ur je dovolj.

Saj ne da bi vas zanimalo, sam da pac nekje povem.

Struklje sem ze pojedla, hvala, kar dobri so bili.

Za lase umit nimam casa niti ne za barvat (ja, Aliana, mene je tud picilo, sam kje pa!).

Vse narejeno, hvalabogu, zdaj pa grem dol.

Torej, lahko noc. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...