Skoči na vsebino

Vesoljni Dnevnik LNF 14

Marsa

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Danes sem dobila od nekoga nekaj zelo prijaznega (bilo je v zvezi z benzom x;)x), pa ne vem od koga.

Skratka, hvala ti, kdorkoli si ze, zelo prijazno od tebe. xsrcx :palec:

men se je pa čudežno tel. račun napolnil za ogrooomen znesek in ker nisem prec ugotovila, se je izdal. Očitno sem pravilno potezo naredila pred časom... xsrcx

Astra, drži se.... tolk pozitivne energije kot jo prejmeš od tule, mora pomagati x:Xx :palec:

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Hm kaki dober dan :D hehe vse sem popedenal, hjaja obdobje se je z mrkom zaključilo, kr fino met mrk čez ascendent, sicer prejšni teden sem bil čist v k.... ampak ta teden sem pa kt nov :D zaključil s preteklostjo.... jeah...

no anyway danes sem gledal na avtocesti hudo izsiljevanje prednosti.... bemu ja .... s 50 prpelje gor .... direkt na vozni pas.... (in pri tem prevozi stop znak).... uaaaa

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Nesla na zavarovalnico deset jurjev. Jaz kar naprej nekam nosim denar, meni ga pa samo enkrat na mesec dajo. :cry:

Lena. Lenobna. Zdolgočasena. Sam depresivna mi še manjka. :sick:

Pa včeri (zdi se mi da včeri) sem tako prosla za lubčke. Ne. Noben ni bil zame. In danes pride en maček (!) in še ta me prezre. J*. :icon18:

Tudi jaz se pridružujem vsem, ki držimo pesti za astro! :flowers: :flowerface: :sorcerer:

Eh... :wacko: :xx!:

Bo že. :lischy: xrolleyesx

Tudi to bo minilo. :ukid:

K sreči. :palec:

Angeli smo,

a le z enim krilom.

Da bi mogli poleteti,

se moramo objeti.

http://igrivavila.blogspot.com/

danda luna, pa še v ustrezno temo pojdi pogledat x;)x

ciccinele...tebe sem pa ful vesela...maš fenomenalno ikonco!!! x:)x :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

<{POST_SNAPBACK}>Lena. Lenobna. Zdolgočasena. Sam depresivna mi še manjka. :sick:

Pa včeri (zdi se mi da včeri) sem tako prosla za lubčke. Ne. Noben ni bil zame. In danes pride en maček (!) in še ta me prezre. J*. :icon18:

Tudi to bo minilo. :ukid:

Mucici, kako sta tvoji mucici luštni!

Danes sem prav raznežen za lubčke, tale x:Xx je posebej zate... (zakaj nisem že prej videl tvojih prošenj)

kaj je pa danes s temi planeti, se ne spoznam (niti včeraj niti jutri...)

kaj je težkega v zraku, tudi ne vem (veliko okoli mene se jih pritožuje nad počutjem)

Praviš, da si lena Luna? Kadar sem sam len in zdolgočasen, sem z eno nogo že v depri! (in ko stopim notri še z drugo, je katerokoli, prvo ali drugo, levo ali desno, težko izvleči ven)

Naj bo za vsak slučaj še eden za povrh. x:Xx Tako. Ta moj maček te ni prezrl...

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

ja viš, mene so druge dimenzije vedno privlačile x:Dx ...tako znano mi je tam, da pol kr mal skačem iz ene v drugo...dober recept za preganjat dolgčas... x:Dx x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Jutrček še od mene x:Dx

...spet sem čist zmagala včeri, tako hudo pa že dolg časa ni blo... x:o)x

vidim, da si lupčke talate... evo x:Xx x:Xx x:Xx x:Xx x:Xx za vse, ki si jih želite, jaz se grem mal zdravit dalje x;)x

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Ja, me je ze cudilo, ko ni nihce nic, jaz imam ze ves dan tv vklopljen...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>D.L. evo en x:Xx ekstra zate... čeprav ni mačji ali pikast...

naj ti polepša dan xsrcx

<{POST_SNAPBACK}>x:Xx na še en od mene, čeprav jih  ne dajem pogosto ;)

<{POST_SNAPBACK}>danda luna, pa še v ustrezno temo pojdi pogledat  x;)x

Katera je ustrezna? Nimam pojma. xrolleyesx

<{POST_SNAPBACK}>Mucici, kako sta tvoji mucici luštni!

Danes sem prav raznežen za lubčke, tale  x:Xx je posebej zate... (zakaj nisem že prej videl tvojih prošenj)

Naj bo za vsak slučaj še eden za povrh. x:Xx Tako. Ta moj maček te ni prezrl...

Joooooooooooj, HVALA VSEM! Taki dobri so. Mi je kr nerodno... x:Ix xredx :farb:

Nauk te zgodbe: morš fejst jamrat, da si končno polubčkan! (sploh kakšen težaven mračen dan.) x:Ix x:Xx x;)x

No, pa sem boljše volje (kako malo včasih rabim, juhej!; zdaj si bom vedno naročila lubčke, ko bom ratovala mračnjakarska! x:Ix) .... grem malo likat! Pa brlog pogledat. Noč je pa tako že.

Bodite krasni! :palec:

:kiss: :kiss: xrainbowx xrosex :flower: x:Xx x:Xx

Angeli smo,

a le z enim krilom.

Da bi mogli poleteti,

se moramo objeti.

http://igrivavila.blogspot.com/

Kaka beda............ kako so eni ljudje netaktni............ :xx!:

danes imeli kosilo, še predno smo se posedli, smo malo poklepatali - šlo je za srečanje partnerjev ipd......... frend in kolega, ki je že prišel malo nalit (par pirov je mel že v riti), je razlagal, kako ma dosti svoje sosede, kako skoz nekaj žnara in je tečna samo zato, ker ne more met' otrok.......... ko je to reku, je men postal mal nerodno in počutil sem se butasto, ker je zraven nas stala kolegica, ki otrok ne more imeti (čeprav si z možem to močno želita). Hvala bogu, je situacijo rešu en drug kolega, ki je ta pijanemu reku, naj preseka............ xrolleyesx ........ ta nalitga frenda potegnem stran in mu rečem, kako oseba X ne more met' otrok in naj ne blebeta neumnosti.............

mi se posedemo, mal že spijemo, ko se ta nalit oglasi (z druge strani mize in reče): "Ej sorry "micka" za prej, jst sem čist sem pozabu, da si jalova"................ fak, fak fak. :eek: :eek: :eek: ................ tema mi je padla na oči................ tko je blo grozn, v trenutku tišina, ne znam opisati, kako je blo bad............. hvala bogu, da je frendica kljub zadregi odreagirala na humoren način in rekla: "Sej je cool, mi ta jalovi držimo skupi, a ne???"

uf, ful so mi mim taki ljudje, ko bleknejo še preden pomislijo.............potem me pa ta tip sprašuje zakwa nima nobene ženske?????Bedak!! x!x

taktni sokrat x^x

<{POST_SNAPBACK}>Kaka beda humoren način in rekla: "Sej je cool, mi ta jalovi držimo skupi, a ne?"

uf, ful so mi mim taki ljudje, ko bleknejo še preden pomislijo.....potem me pa ta tip sprašuje zakwa nima nobene ženske? Bedak

Sokrat, spet se morem spodtaknit ob tvoj post, k pišeš res realne triččrat sheme, zlo poučno tut x:Dx , ampak zanima me, kak se pa moškemu reče, jalovc marbit?
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

danes nisem več pod včerajšnjim vplivom lenobe... glede na to, da sem sesula že v službi en sistem na računalniku, brskam tam kjer me nič ne briga... upam,d a jutri uredijo 123, potem doma pospravila, skuhala kosilo oz. bolj pekla (postrve), nato pomila posodo, kopalnico, tla, pospravila obešene cunje, obesila druge, imela vmes glasnejšo debato z mojim... šla dvakrat v trgovino, na pošto, tolažila mami - umrla naša soseda, katera nas je vse kr posvojila, nam bila kot mama... uf, pester dan

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...