Skoči na vsebino

Vesoljni Dnevnik LNF 14

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 2,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

pismu ja tale bush pa kerry, prekleti američani, so še bolj trdi kt mi ... :D hja, pa tok dobre volje sem bil danes :D lepo sem se pomenil z ene par miškami ... pa to , no anyway, zdaj ko je vse urejeno gremo pa naprej, no tele ameriške volitve pa ... bljak
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

helou sem pršla rečt.

sem si končno računalnik iz postle nazaj na mizo prestavla. zdej k morm za šolo delat se res ne spodob da v postli ležim. Ampak je to enih kablov da znoriš. pa una ke pa unga ke... pa pol se not zamotaš in ti ni jasn kako zdej vn pridt... no ampak očitno mi je uspelo.

miška me neki heca... neče tko skakat k b jz hotla. jo bo treba mal našeškat. ne vem kaj ji ni všeč... v postli je fajn delala.

poljubčki za dandico... čeprav vidim, da jih je že dubla in je prov fejst vole ratala... no pa vseeno še od mene!!!

spet se mi je na bolš poslabšal

Sokrat vedno poln zgodbic...kjer drugi izpadejo kreteni, netaktni,nečustveni....on pa moški, ki bi si ga želela vsaka ženska... x:Dx upam..da zmoreš naval... x;)x

jest sem si danes privoščila en lušn dan..pismo, nisem vedela, da je v bolnici tolk lušnih mladih dohtarjev... :eek: x:px

Diagnoza: neopredeljiva akutna bolezen oz.stanje... :eek: x:Dx

Skratka, boli še vedno ko hudič...ampak baje bo v 10 dneh dobro...karkoli pač je...sem zdarvnika spravila v zadrego, ko mi je napisal neka zdravila..pa sem rekla, ok, jest zdravil ne rabim, pozdravila se bom sama, vi mi povejte diagnozo...pa je bil nemočen, pravi ne vemo, sam sami pa se že ne morete pozdraviti... x:Dx

Imam pa pismeno, da sem prisebna... x:Dx , to pa je tut neki...ane?

hvala za podporo x:Xx mi je velik pomenilo...

Astra

Per aspera ad astra

Aiwa - sama si si to vse spedenala?

Pih! :palec:

kako kaj voznjice? :8):

Astra, kul, saj se mi je zdelo! x^x :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>

Diagnoza: neopredeljiva akutna bolezen oz.stanje... :eek:  x:Dx

Imam pa pismeno, da sem prisebna... x:Dx , to pa je tut neki...ane?

Astra

:vragec:

hehe....hojla

kwa zej to...as bla na urgenci al na pohorju x:Dx

666 zlomkou...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Čer

O tem forumu se sliši daleč na okrog, pol pa mal gledam, pa neki časa spremlam, no in zdej se prjavm, da pogledam, če je kej za pospravit in počistit

hi hi hi :devil: :vtz: xscratchx :8):

When Something Bad Happened To You --

** First You Thing Is ME...........................

hehe :D nvem men pa bolj kt je čudno bolj mi je všeč, če je pa vse normalno mi je pa dolgčas in sem mal žalosten... heja... :)

grem js še mal kitarco igrat... pa komu kaj pošlogat, tale nov forum, se kar mal težko navajam nanj, tolk nekih gumbkov, mam očitno mal premajhen ekran (p.s spet mi je crknil 17") hm hja no anyway kako se spremeni ime js bi bil El Niňo

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

<{POST_SNAPBACK}>Čer

O tem forumu se sliši daleč na okrog, pol pa mal gledam, pa neki časa spremlam, no in zdej se prjavm, da pogledam, če je kej za pospravit in počistit

hi hi hi  :devil:  :vtz:  xscratchx  :8):

Haj! :vio: :palec:

To je pa fejst, da si se se ti pridruzil in prec cist domac. x8Dx :palec: xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>... tale nov forum, se kar mal težko navajam nanj, tolk nekih gumbkov, mam očitno mal premajhen ekran (p.s spet mi je crknil 17")  hm hja no anyway kako se spremeni ime js bi bil El Niňo

Nino - a sploh poves, kdo ti je pomagal priti (idejno) na ninota? :o|o:

Mi je vsec, ko si si izbral Mars (a ves da sem si tocnio danes hotela izbrati Pluton, brez heca... a meni zdajle kar pase spet ta, ki jo imam, Repinclju pa ni pasal Pluton. x:o)x x:px x;)x

Pih tamle - Merkur, Duh v Bikcu? x:px x:px x;)x xcivx

Picasso

mah ne sam gor mi je Piko dal idejo :D da napišem moje ime mal bolj špansko korektno :D js sem že rad Nino ampak rad bi bil tud Niño

<{POST_SNAPBACK}>:vragec:

BUSH je zmagal...... x^x  x^x  x^x

666 zlomkou....tralala

haha sem te hotel citirat sem skor kliknil na prijavi :D bemu ja se greš smejat to ni smešno.... še 4 leta bushizmov, :D pismu dobr je vsaj mi mamo fajn vlado.... haha :D zdaj k bo LDS v opoziciji zna bit stvar zanimiva... :P

me zanima kakšen film o volitvah bo posnel Michael Moore...

<{POST_SNAPBACK}>Haj!  :vio:  :palec:

To je pa fejst, da si se se ti pridruzil in prec cist domac.  x8Dx  :palec:  xDDx

Ja, ponavadi sem pri vseh doma; tako, al pa drgač x8Dx

Sam morm se prej pal po temah prezbrat, pol pa kaka akcija x:px

<{POST_SNAPBACK}>Eni si spreminjajo imena,eni spole, eni kar oboje x:Dx stil pisanja pa ostaja enak! x8Dx  Ni dolgčas tukaj, to pa moram priznat! :ukid:  xg:Dx

hm...malo pa je le čudno zadnje čase.... :o|o:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

anje, anje, Contesa x:Dx ... sicer pa - kakor komu paše, keneda x;)x x:Dx

*

pogledala sem si film Dan pojutrišnjem... dopoldne sem dečve (dašo in nečakinjo) peljala v City-ja... sta šparali svoji žepnini v ta namen. Luštno smo se imele. Na koncu smo seveda obvezno obvisele v L'Occitanu in tam se je čudežno spraznila tudi moja kartica xnckrivx ...

<{POST_SNAPBACK}>Eni si spreminjajo imena,eni spole, eni kar oboje x:Dx stil pisanja pa ostaja enak! x8Dx  Ni dolgčas tukaj, to pa moram priznat! :ukid:  xg:Dx

<{POST_SNAPBACK}>hm...malo pa je le čudno zadnje čase.... :o|o:

<{POST_SNAPBACK}>anje, anje, Contesa  x:Dx ... sicer pa - kakor komu paše, keneda  x;)x  x:Dx

...

A to kej name leti, MORDA :eek: x?x

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...