Skoči na vsebino

Vesoljni Dnevnik LNF 14

Marsa

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>U,Mateja, poročaj, kaj si dobrega kupila? :2src:  x:Dx

Ma, a je tam sploh kaj, kar ni dobro? Jaz bi kar vse x:px ... tokrat pa Neroli (že spet x:Ix :inocent: , meni je ta vonj čez vse), pa sivkino kremo za noge in vazelinov ene par.... dobila sem en testerček kremice za obraz, ampak bom, po moje, kar pri immortelle ostala, mi je ful všeč...

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>

me zanima kakšen film o volitvah bo posnel Michael Moore...

Ja, pa res, sam pismu... pa saj so bili tolk aktivno proti Bushu, mislim pa umetniki, kaj jaz vem, pa ves svet.... mah, butasto, res...

<{POST_SNAPBACK}>Ja, ponavadi sem pri vseh doma; tako, al pa drgač x8Dx

Sam morm se prej pal po temah prezbrat, pol pa kaka akcija x:px

Razen pr men (pr men si pa sam na forumu lohk) - ker nisem mascevalna, tle pa cist nic sco. mal skodozeljna, neskodljivo, sam tko mal zleht vcasih - to sem ze, ono mascevalna pa - pih, prepovrsna in ne da se mi, ti pa kar po domace. ;) :P :D

<{POST_SNAPBACK}>Eni si spreminjajo imena,eni spole, eni kar oboje x:Dx stil pisanja pa ostaja enak! x8Dx  Ni dolgčas tukaj, to pa moram priznat! :ukid:  xg:Dx

Jaz edino vse vem, ker lohk sam jaz spreminjam tule - celo spole, haha! :D

Na prejsnjem forumu (v zacetku, potem smo ene nadgradnje ubodli), se ni dalo sharit po iimenu - niti jaz, mislim v administraciji.

To zagotovo vem, da se ni dalo, ker je kdo pisal ze in hotel kaj tacga - redko sicer.

No, potem pa sem pred kratkim (a se na starem forumu) preseneceno ugotovila, da dejansko lahko menjam to, ko je prisla spet ena taka zahteva oz. prosnja.

Temu sevedA moram ugoditi, ker vsakdo sam odloca, s katerim imenom bo nastopal (ker ce se da spremenit, ocitno se ne obstaja tu in tako ni problema)...

Se pa tudi meni zdi, da lahko prinese kaj zmede.

Skratka, saj je vseeno, saj navadno lunatik sam pove, v dnevniku ali v temi ime - ali pa, kot pravita, itak pac postekas za koga gre.

Po mojem tako ni bilo treba kaksnih blaznih miselnih naprezanj, kdo da je bil Schtraufenpacht... :D ;)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Na tistole - men se pa ne da bit prodorna... v teh smislih... v bistvu mi je vseeno, kdo je kaj, kako, kje, za katerim nickom in vse.

Ima ze uzitke in tud pravico...

Imam pa tud jaz raje, da ti je tako ime in ciao. :)

Tle pa tud jaz bolj trdna...

Kot npr. st. gsm-a - eni jo skoz menjajo, men je pa dbest, da je skoz ista, se lohk par let ne vidi, ck, ga mas not. :palec:

To je eden od razlogov, zakaj ne grem na simobil oz. pac kam drugam da nisem sla.

Pa ni atraktivna, v bistvu je 'zoprna' cifra, a mi je to vsec, ce bi imela prevec simple, bi morda skoz zvonilo. :D

No, ampak vseen... me ne moti, no... v bistvu mi je totalno vseeno. :)

Saj jaz mam tud se kaksen nick, cist za stos, nenazadnje da kaj rpeverim, ce delajo accounti na isti naslov itd... Pa da vidim, kako kaj vidi ne-administrator, pa kaksne moznosti so... pa tko...

Ampak to se ve, pac...

Mi pa ni do tega, da bi se se v drugih vlogah angazirala. :)

Aja - pa prec bi se izdala, to je tako kot s hojo ali z govorom. :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Kul, pol pa hitro kaksno ustvarjalno in udarno! :palec: xDDx x;)x

--------------------------------------------------------------------------

Oho, cez slabih 10 minut bo pa konjunkcija Lune in saturna.

xcrossfingx x;)x

Mitja fusbal gleda, meni se pa ne da povisevat se tamle... sam tu pa tudi ne vec kaj dost....

Mogoce grem se kaj narest...

Dons sem spila kaksen liter rooibosha... mi ful sede, me je nekaj spikal in potem v glavi sam reklo - rooibosh, to bo kul.

Pa mi kot nalasc frendica poslje o roiboshu nekaj na mail, sem rekla, halo?

Sam zdaj se pa potim, ko se nalivam.

jaz sem 'zdravo preventivni hipohonder'. x^x

Picasso

zdej bom js izpadel neveden in nepozoren, ter tak ki nič ne opazi ampak :D hehe se bom delal da nihče ni spremenil nika in da je kdor je to to...

torej Maščevalko rabim en nasvet v zvezi z maščevanjem...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

<{POST_SNAPBACK}>zdej bom js  izpadel neveden in nepozoren, ter tak ki nič ne opazi ampak :D hehe se bom delal da nihče ni spremenil nika in da je kdor je to to...

torej Maščevalko rabim en nasvet v zvezi z maščevanjem...

Ti kar prasaj x8Dx

When Something Bad Happened To You --

** First You Thing Is ME...........................

En tak caj, jaz sem tule opazila v temi Čaji, pa potem enkrat kupovala jasmin, pa se tegale zagledala, pa rekla, dajte mi za pokazat pa za povohat, pa mi je bil zanimiv, zdaj mi je pa to nekaj najboljsega za pit...

Imam rada navadne okuse, poleg specificnih, pa je kot kaksna osvezilna voda topla... morda komu cist brez veze, meni pa spica! x^x

Imas pa 3 al kolk razlicne - tale moj je cool lemon, pila ze druge, a tisti so bolj za z mlekom pa tak, meni pa je najboljsi brez vsega. x:)x

Picasso

Zdravo svima zmijoljubcima, ja sam Evstahija Brzič, najbrža zmija na svijetu. x:Dx x:Dx

Eh pa smo preživeli proste dneve, kot se spodobi. Danes sem bil na pijači z zlo dobrim prijateljem. Naslednje leto 2005 aprila, naj bi postal fotr. Bil sem presenečen, da mojemu drugemu zelo dobremu prijatelju, ni nič povedal v zvezi z naraščajem, čeprav sta se dvakrat srečala v prejšnjih dveh tednih. To me zelo čudi, kajti vsi trije naj bi se medsebojno dobro razumeli, ali pa... sem imel o tem napačno predstavo. Mogoče pa nečesa ne vem, kaj bi se lahko zakuhalo med njima :eek: :unsure: . Kaj pa vem x?x Tole mi nekaj ne gre v računico.

Ja sam ka mali pao s lipe

Astra :detelca: da boš spedenala zadeve do konca in se uspešno samopozdravila.

Trudi?

To je sam en moj manjši medklic, še vedno busy z obiski. Danes je bilo na Pločniku, živa glasba, kar ok, pa veliko ljudi je sedelo ob Ljubljanici in leno pijuckalo svoje pijačke. Severnjaki čist paf...pri njih se take simpl stvari ne dogajajo. Danes spičli v Emporiumu ful dinarjev :O: pravjo, da je vse za skoraj pol ceneje.... cca 400 flik, pri njih bi bilo pa kao 700+ . Yes my ass...k grem pa jaz tja, se pa meni zdi vse poceni x:Dx in tam kupujem....zdej pa ne vem kdo je zmešan. Res ne.

Mojim stalnim **strankam**, oboževalcem in oboževalkam x:Xx az južuali.

Tale Rooibosh u redu čajček, ga vedno pijuckam pri frendici, ki je oboževalka tega, mislim, da imam tudi jaz na zalogi, ker me je obdarila.

Sokrates pa kje si ti, k si tok fejst?

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Astra, xcrossfingx :detelca: xsrcbumx

Jaz pa sem imela zjutraj obisk dragega, ga je že začelo zvijat kronično vnetje sinusov, spet bo vesela zima.... xrolleyesx Mu bom podtaknla mal Sstanetove soli, sem brala, da je dobra tudi za to. xDDx

Popoldne sem šla na čaj s kolegico, se zadnje čase vedno več vidiva, mogoče bom dobila novo prijateljico. xscratchx xrosex Potem sem šla v trgovino, nakupila hrano za naju z bratom, sem se prow odraslo počutla, kao, da tko skrbim za gospodinjstvo in to.... x:o)x x:Dx

Zvečer sem se še enkrat dobila s to kolegico in ostalo družbo. Ena druga iz te družbe me je že prej prosila, naj ji malo pogledam v karte, sem rekla, da sem precej amater, pa sem ji pogledala in razložila. Je rekla, da sem ful zadela. :eek: x:Ix :wOOt: :madpro: xnckrivx :fiju:

Torej, gremo počasi spat.

Aja, Marsa, tale rose xrosex pa flowerface :flowerface: sta enaka. x;)x

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Dobro jutro...sem že zgodaj vstala... in pred vsemi popackala cel forum... kaj čem cmoka vsem... x:Xx

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

o majica danes si pa res zgodnja. :O:

jz sem pa ful zaspana dons. sem šla ob polnoči spat in sem se ob štirih že zbudila... svašta. no ampak te dva dni še preguramo pa je spet vikend in spet žurkice za rojstni dan. x;)x :palec:

spet se mi je na bolš poslabšal

Jutro!

Sem mislila nekaj citirat..pa si očitno moram temo o novem forumu najprej prebrat... x:Ix

Cosma, točno tako, kot si napisala..."samoozdravila"...sem sama seb hecna, ko še vedno najprej grem k uradnemu dohtarju, da potem ugotovim, da nima smisla...in da si edin sama lahko pomagam... x^x

Ribica, kaj pa če bi mal preštudirala tele sinuse, ziher bi se našlo kaj, da se pozdravi...če praviš, da se mu to ponavlja...čeprav je sol itak zakon...sam mogoče ni dovolj, še posebej, če ne ve zanjo...pomagajo namreč tudi samoozdravitvene misli...

Moj gospod me mal skeptično gleda, ko sem zjutraj izjavila...da zdaj sem naredila, kar sem lahko, zdaj se bom pa SAMA ozdravila....in prva poteza je tavžentroža, fuj, je ogabna... xrolleyesx

Sicer pa...prejšnji teden sem bila v Srbiji, grem mal v nahrbtnik napisati vtise...

mejte se...jaz se imam danes grenko...

Astra

Per aspera ad astra

Hehe Astra, triangelca x:Dx DIY bejba.

Citiranje sem ravno danes jemala. Sem tolk ponosna nase x:Dx brez navodil. Klikneš na citat in se obarva rdeče. Pol pa napišeš svoje jasne misli x^x

Kok sm brihtna, pih :vragec:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

<{POST_SNAPBACK}>Kul, pol pa hitro kaksno ustvarjalno in udarno! :palec: xDDx x;)x
Hoj, si danes kaj boljše volje? x;)x Eno :detelca: , tako za srečo

Drgač pa sem poskuil izklopiti določene poste, da sem Citat dal na minus, pa mi nekatere izklopljene vseeno predlaga, nekatere vklopljene pa ne.

Ali pa še ne znam, kar je prav tako verjetno.

<{POST_SNAPBACK}>Ti kar prasaj x8Dx
To bo še zanivivo... El Niño mi ne deluje maščevalno ... morda, ko bo popravil ime, zna povečati moč! Ampak pole ne bo rabil maščevanja... Maščevanje je sladko anede ... samo da se na koncu ne faše sladkorne!
<{POST_SNAPBACK}>o super. si se fajn naspala potem. men pa mal manka... bom zvečer not prnesla... grem prej spat.
Ne razumem. V službo, potem spat, pa študirat. No, služba in študij - tole te bom še malo kdaj pobaral, kako ti gre. Bom kmalu moral našponati na vso silo. Čez dober mesec imam en izpit, na katerem jih dobro polovico pomečejo. Pa verjemi, da nihče ne pride nepripravljen.

Sem se že odločil. Zadnjih 21 dni skenslam vse, tudi LNF.

Matejo sem definitivno imel med izbranimi citati. Praviš, da si spala končno bolje? Meni se je zdel en velik pritisk svetovnega formata, morda zaradi teh volitev... in so minile in končno lahko spimo ... čeprav nam rezultati ne obetajo mirnejšega spanca.

P.S. A kdo ve, kaj je z Mickom?

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...