Piko 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Citiranje sem ravno danes jemala. Sem tolk ponosna nase brez navodil. Klikneš na citat in se obarva rdeče. Pol pa napišeš svoje jasne misli Kok sm brihtna, pih Viš, sem mislil prav narobe! Hvala za tvoje jasne misli! Lahko bi ti bilo ime Jasna! Hecam se, hecam, da ne bo kake zamere, kaj vem! Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 Veš kaj me je premotilo - ko sem vklopil citat, sem mislil, da sem ga - izklopil, ker se je pobarval rdeče. Kaj če bi bila barva - zelena, Marsa?Pa še preveč matematično sem vzel : kaj pomenita + in - . Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 No sej Piko, mene je tudi to zmotilo, da je bilo rdeče, pa sem vseeno tvegala ...ja Jasna, lepo ime Hči moje d best frende. Zelo lepo dekle. Samo za mene je še vedno Jasnica, čeprav me je že prerasla. Aha pa da ne pozabim za vse stranke (by Piko) Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>...ja Jasna, lepo ime Hči moje d best frende. Zelo lepo dekle.Pred mnogimi (19) leti sem poznal eno mariborsko Jasno, lepo dekle, že po prvem letniku igrala violino v SF, potem je šla na raje študirat v Koln, pa je nastopala tudi v njihovem filharmoničnem bandu, pa tam spoznala Arabca in sled za njo je izginila... pa še kakšno fejst Jasno poznam ...No, hvala za jasno misel - tvegati je treba, tudi če nam gori rdeča ... Lep dan! Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 piko... tko je zjutri na vse zgodi vstanem grem v službo... po službi domov... potem na predavanja in domov... če sem pridna... drugače pa se potem še kje ustavim in pridme pozno in skoraj nič ne spim... danes sem pa kot zombi. vse je bl v slow motionu.... spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 Aiwa, dobra si , ti moja nova stalna stranka... Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Astra, Jaz pa sem imela zjutraj obisk dragega, ga je že začelo zvijat kronično vnetje sinusov, spet bo vesela zima.... Mu bom podtaknla mal Sstanetove soli, sem brala, da je dobra tudi za to. Pošlji ti tvojega dragega v mojo virtualno ordinacijo, ker če ga dajejo sinusi, ne boš dolgo zadovoljna z njim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 danes je pa mir tukaj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>danes je pa mir tukaj Pri meni tudi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. november 2004 Avtor Prijavi Deli 4. november 2004 Je**** embalaze za jogurt in mleko iste!!!!! Vceraj Mitja unicil kavo, ker je jogurt zlil not, danes pa skoraj se jaz. Cepljenje?Mi se pa ne cepimo v lajfu.Se cepimo z lajfom, sproti. p.s. Contesa, v tvojem primeru je mroda drugace, ker opravljas delo, da si v stalnem stiku s folkom... Kdor dela z ljudmi, mu to bolj priporocajo. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 Contesa, ti ga kar soli za vsak slučaj, potem pa ni važno, ali mu bosta od cepiva ali soli astma in alergija izginili. Če je moji mami, bo še tvojemu sinu Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 mhm... jz tud sam še stanetovo sol uporabljam...razen če kdo drug kuha... pol pač jem ker je že pripravljeno. pa mi je ful žal... ker se mi zdi resnično dobra. spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 Cepljenje? Enim paše, enim koristi, meni ni ne eno ne drugo. Prej tretje. kot bi mi škodovalo... Eno zimo sem bil ne zdrav / ne bolan, ko sem se cepil. Potem je pa še odvisno, kako zadanejo koktajl, ko ugibajo vrste virusov. Sadje in zelenjava, pa šport? Imunski sistem je precej odvisen bolj od drugih stvari... Tudi to sem leta in leta šopal, pa vitaminčke, pa sem vseeno zbolel. Edine vitaminčke, ki jih še občasno papam, so malo bolj naravnega izvora (kao čisto naravni izvlečki iz sadja in zelenjave) Zdrava sol? Droge ne uporabljam! Torej samo dobro in zdravo... Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 žlehtnobca spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 Waw, nova ikonca. Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Sstane, sol je pri nas že od marca, sploh ne uporabljam druge! Na tebi se rezultati že vidijo Kaj pa pri sinu, še stalno kiha Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 zdele sem brskala tle po luni in so ful luštne ikonce... pa bomo mal menal... še kšn drug podpis najdem pa je. spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> Zdrava sol? Droge ne uporabljam! Torej samo dobro in zdravo... Ne delaj antireklame drogerašom Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 o pomlad vidim da si šla ti tud šnjofat. super. spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Kiha sploh ne se mu je pa noro povečal apetit in raste kot bi ga zalivala! Eno sestrco mu zrihtaj, da ti ne pobegne Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Ne delaj antireklame drogerašom Ker je Droga in droga, pa nobene ne uporabljam ... (no razen kozarčka vina, vrčka piva, šilčka ž.nja) Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. november 2004 Avtor Prijavi Deli 4. november 2004 Dobila sva tole za oglasevat na LN. Kaj menite? http://www.luninvodnik.com(*nega telesa, kozmetika, nasveti za vsak dan, ... ...) Ce kdo vidi, naj pove pliz, kdo je zaloznik. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. november 2004 Avtor Prijavi Deli 4. november 2004 O, potem ves, kdo je izdal, daj poglej, pliz. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinella 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 Zgleda kul Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts