Skoči na vsebino

Vesoljni Dnevnik LNF 14

Marsa

Recommended Posts

Aja, Natrix, sory, nekako sva istocasno pisala ali kaj.

Hvala, bova mislila nate, ce bo kaj, vem...

ne gre (samo) za to. Ampak thanx, dobro je vedeti, ce se lohk na koga zaneses - pa se Bik si, kot se spomnim, ne? :)

Danda, nisem videla, kaj imas, nekam si v badu al kaj... to je pac saturn, resne teme zalaufa... tezke... pust pri mir, poglej iz kota, kok si do sedaj ze obvladala!! Da si tu kjer si, je bilo ze kdaj najbrz hudo. xcrossfingx

selene, videla sem, da nisem nic tamale komentirala, itak se ve. xcrossfingx (in itak me ne skrbi, ker je tle 'po men'). x;)x x:px

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Pozdravčki vsem forumovcem! (še posebej nekaterim!) x:Dx

Vidim, da ste malo prenavljali! Čestitke, Marsa! :palec:

Hvala vsem za podporo, medtem, ko me ni blo... Mi je Natrix poročal, kolikor mi je lahko. Res nisem želel obiskov, niti mi ni blo dovoljeno imeti gsmja ves čas priklopljenega. Kakorkoli že, sem doma, ampak še daleč od popolnega okrevanja. Eni mi pravjo, da bom mastno zavarovalnino potegnu..., jaz pa pravm, jebeš to, če sem skor umrl in sem zacahnan za večno! Ga ni miljona, ki bi zadostil mojim bolečinam, strahu in trpljenju! Pa še slišu sem, da ko pridem iz bolniške, da se me bojo probal na fin način znebit, da jih nebi tožu slučajno.... :C:

Nevermind... mejte se fajn še naprej, jaz bom pa mal še počekeru, da vidm, kaj je novga! x;)x

Lepo, da si spet z nami! Welcome back! :palec: x:)x

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

<{POST_SNAPBACK}> jaz pa pravm, jebeš to, če sem skor umrl in sem zacahnan za večno! ...

Ojla, Duh!!! :palec: x:)x

Ja, mas prav, ampak kako to mislis - zacahnan za vedno? :sori: x?x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Glede na globino poškodb (opeklin), se mi bo verjetno za vedno poznalo! Če ne drugače, bo koža malo drugačne barve na teh mestih. Pa pravjo, da za fanta to ni tko hudo, kot bi blo za dekle... xrolleyesx So mi pa rekl zdravniki, da če bi šel plamen malo nižje (par cm), bi bil zdajle verjetno punčka :eek: ! No, pa je štrom hvalabogu "zgrešil" ta vitalni organ! x:Dx Tako bom lahko še vedno govoril-boli me k......!! He, he,...

Poslus, tam sem ti v ZR nekaj napisala, da se ne ponavljam...

Picasso

Marsa... tole s temle koledarčkom mi je dalo kar malo mislit... pred kosilom sem se na hitro oglasila pri starših in na brzino prelistala Ono (ne kupujem teh cajtngov) in se mi pogled ujame na fotki tega koledarčka in napisu LUNIN VODNIK... hecno, ker sem kar listala naprej in šele čez nekaj trenutkov dojela :ermm: :wOOt: x?x grem gledat še enkrat in Ema Kurent tam... pomislim, da malo podn tole, da si E.K., ki se gre atrološke šole in ima neko hoh astrološko diplomo nekaj, takole sposodit skoraj dobesedno ime nečesa, kar že dolga leta dela in ... mah :xx!: !!! Presenetila pa sem sebe, ker sem (že spet) naivno razmišljala, da lunatki to vemo in ne bomo menda kupovali tega, saj imamo tukaj LN, LNF, LNM in vsak dan visimo tukaj gor in prebiramo lunin koledarček dnevno... no, jasno, ni tako... sem se zavedla, da to jaz tako doživljam, da se meni to zdi čudno, da ne rečem, nekakšna izdaja...

... zato, ker je samo 990 tolarjev ali koliko, pa bom to kupila? kaj več mi pa lahko ponudi kot dobim tu?

[selene, videla sem, da nisem nic tamale komentirala, itak se ve. xcrossfingx (in itak me ne skrbi, ker je tle 'po men'). x;)x x:px

ja saj vem, hvala.... samo taužentrože pa ne spravi dol, oz. nekaj žličk težko x;)x

<{POST_SNAPBACK}>Hvala vsem, za želje! :palec:  x:)x

lepo da si se javil, hitro okrevanje ti želim :palec:

[Presenetila pa sem sebe, ker sem (že spet) naivno razmišljala, da lunatki to vemo in ne bomo menda kupovali tega, saj imamo tukaj LN, LNF, LNM in vsak dan visimo tukaj gor in prebiramo lunin koledarček dnevno... no, jasno, ni tako... sem se zavedla, da to jaz tako doživljam, da se meni to zdi čudno, da ne rečem, nekakšna izdaja...

... zato, ker je samo 990 tolarjev ali koliko, pa bom to kupila? kaj več mi pa lahko ponudi kot dobim tu?

tule se popolnoma strinjam s teboj x;)x :palec:

znam citiranje, hehe trmasta kot kozorog x:Dx

tko Tami je že boljše, se vam zahvaljuje za podporo, sedaj pa pravi, da bo tole virozo že sanirala do sobote, ko jo čakajo tekme... in jaz ji verjamem... Astra, ti je tole samozdravljenje kaj znano :vragec: x:Dx

tko grem sedajle eno igro kart odigrat z njo...

<{POST_SNAPBACK}>... naivno razmišljala, da lunatki to vemo...

Me prav gane tole prebrat od tebe, pa kaj pol, ce se pateticno slisi...

Ampak - tu ne razmisljam tako, obcutljivo... jemljem kot je - prakticno...

... ne bi niti hotela, da bi zdaj kao jaz mal navrgla, da kao... in tko... v bistvu ravno nasprotno: 'hocem, zahtevam!' x:o)x - da ga kupte... x;)x x:px

Kajti... kar kdo zeli... :palec:

Ampak.... dejstva pa okoliscine pa kup enih situacij...

Mah, da ne nakladam. :palec:

Picasso

Pravzaprav imam danes en bolj 'bralni' dan... pomeni, da se mi ne ljubi ravno pisat xrolleyesx ... me je pa tale zadeva z Luninim vodnikom zbezala na plan :inocent:

Marsa, veš da te kar malo občudujem, kako kulsko prenašaš tole... hm... plagiatorstvo xcivx (sicer si tega vodnika nisem ogledala, tako da pravzaprav o vsebini ne morem soditi)... po drugi strani pa... ti prekipevaš od idej, s katerimi prehitevaš čas :palec: , drugi si jih pač izposodijo (blago rečeno) v primernem trenutku in požanjejo sadove... nič novega pod soncem :o|o:

Lunatiki smo pa... taki in drugačni... vsak tu gor s svojimi motivi in interesi... in iluzorno bi bilo pričakovati, da bi bili vsi lojalni in sploh in oh...

LK imamo sicer on-line tu na netu :palec: ... vseeno pa ga bom pogrešala ( x?x ) v tiskani obliki, ki je bolj priročna xsrcx

p.s.

Duh, dobrodošel nazaj... se pridružujem željam za okrevanje xwizardx

Pa tudi vsem drugim, ki vas pestijo raznorazne težave, pošiljam pozitivne vibre v eter :detelca: xupx xcrossfingx ...

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

<{POST_SNAPBACK}>... nič novega pod soncem :o|o:

Lunatiki smo pa... taki in drugačni... vsak tu gor s svojimi motivi in interesi... in iluzorno bi bilo pričakovati, da bi bili vsi lojalni in sploh in oh...

Kok te potolazi v negotovih trenutkih take blazne trdnosti prebrat od ribe glih. :)

Natancno tako - in ker nimam duha v ribah, si ne delam s tem v zvezi nikakrsnih utvar. :P :D ;)

... on-line tu

Ja, saj... x;)x - mi smo ze na netu 5 let, po tem, ko smo osvojili tiskani medij ze pred 15 leti... :D :D :D

... ... pozitivne vibre v eter

xwizardx xmusicx xsuperx :mex:

Picasso

Mateja, Cocci xsrcx ...jaz temu rečem stara garda lnf preprosto šteka... x^x

jaz sem ga kupila včeraj v trafiki v bolnici...ker sem :eek: :OO!: :o|o: ...ko sem videla naslov...

Zanimivo pa je, da sem pred leti na lastni koži doživela, kako hudo je dotična gospa občutljiva na avtorske pravice....ko me je hotela za pričo v eni zadevi.... :xx!:

Selene... :sori: dvomim, da bo šlo takole...čuvaj malo, potrebuje dalj časa za okrevanje, tole jo bo zelo izčrpalo....jaz je neb pustila na tekmo...

ja, duhec, fajn, da si nazaj... :palec: ..sem ravno pred par dnevi pomislila nate...

grem še mal na tavžentrožo.. :xx!:

Astra

Per aspera ad astra

ojla duh, jaz pa tamle v temi duhovi študiram, da bi se morala nečesa spomnit v zvezi s tabo, pa se pol nisem. zdej pa berem tle in jasno....lepo, da si se izvlekel iz najhujšega in dobro okrevaj še naprej...pa zase poskrbi xwizardx ...saj se bo s službo tudi uredilo x:)x :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

<{POST_SNAPBACK}>ola, je tale ikonca ena električna plavajoča riba v vesolju al v morju?

Drugače je doma v morju... lahko pa si jo zamisliš tudi v vesolju (heh, če se je kit glavač lahko materializiral iz nič... in žalostno končal na površini starodavnega planeta... :inocent: )... z elektriko pa nima nobene zveze x;)x

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

Astra - nazaj x8Dx . Kakšno diagnozo imaš to???

Boš mogla v moje kraje privandrat.. :vio:

Sicer me danes skoraj kap...ko me mama mimogrede vpraša: A gre res tvoj Š. v Afganistan??? Jaz pa: Ne..kje pa...ona pa kar ni odnehala: zakaj pa hodi k angleščini... :eek: ji poskusim razložiti, da je to pač po službeni dolžnosti...in potem brž v napad.

Afganistan??? On pa:ja..v januarju... :eek: :eek: Jaz pa na sekret..in po tehtnem premisleku skužim, da me provocira..ziher.. :o|o:

Torej..nič Afganistana..še. Upam, da ne no..

Sicer pa strasti vidim, da umirjajo x;)x

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

<{POST_SNAPBACK}>

Danda! Bo boljš. Dans je en čuden dan, še jaz se počutim nekak tko  :ermm:  :blink:  :ph34r:  :unsure:

Enga x:Xx za boljš počutje, pa en lep virtualni svetel objem xsrcx

<{POST_SNAPBACK}>Danda, nisem videla, kaj imas, nekam si v badu al kaj... to je pac saturn, resne teme zalaufa... tezke... pust pri mir, poglej iz kota, kok si do sedaj ze obvladala!! Da si tu kjer si, je bilo ze kdaj najbrz hudo. xcrossfingx

Se enkrat hvala za vzpodbudo. x:Xx Zgleda, da je najhujse za mano. Je pomagala ena carovnica. Pravzaprav pogovor z njo. En tak dooolg pogovor. Bom lazje spala... jutro mi pa tako ali tako najprej prinese misel, da je vse v najlepsem redu. Zanimivo a ne. Sploh, ker za moje pojme (zame, ki vidim tako majhen delcek vesolja), pa je VSE narobe. Heh. xrolleyesx

Angeli smo,

a le z enim krilom.

Da bi mogli poleteti,

se moramo objeti.

http://igrivavila.blogspot.com/

Marsa: glede Luninega koledarčka se pridružujem mnenjem, ki so že zapisana in vama z Mitjem želim, da vama to spet zalaufa, če ne letos, pa drugo leto. :palec: :palec: (To bo tako že kmalu x;)x ).

Duh: ti želim hitro in prijetno okrevanje. Posebej me veseli, da te bo še lahko bolio k***c! :vragec: x8Dx

Astra: čimprej se samopozdravi! :palec: xsrcx

Angeli smo,

a le z enim krilom.

Da bi mogli poleteti,

se moramo objeti.

http://igrivavila.blogspot.com/

Ravno sem se fajn razlezla tule doma, si grem kakšno "večerjo" narest verjetno prav kmalu potem pa počasi spančkat po še par napisanih mejlih... x;)x

Prej sem bila razpoložena dobesedno za streljačino, bog ne daj, da bi mi kdo dal v roke kaj strelnega :inocent: Demet, kako mi gre na živce, če folk ne komunicira sploh :angry2: :bomb: Tule se mi pa res vidi moj bikec, zaboga, ko hočem vse vedno imeti črno na belem :vio:

No, hvalabogu sta me dva frenda zvlekla ven na pijačo, potem pa sem z enim zajadrala še v štirko čisto mimogrede, pa sem tam še Aakhuta staknila B) sva mal poklepetala - aja, srce, si mal zamuštral, Umek v 16.11. in ne naslednji torek x;)x

Jutri grem domov na pogreb, pa komaj čakam že nedeljo, da pridem nazaj v Lj in začnem muvat :palec:

<{POST_SNAPBACK}>Lep pozdravček vsem! 

Dan zame ni bil glih nevem kaj, ampak upam, da je bil za ostale kaj boljši! V bistvu je že nekaj dni prav čudnih (zame).

Natrix, upam, da je že kaj boljše xsrcx Naše LNF-jke bi rekel "Ne daj se Ines!!" x;)x pa en pobož, saj bo hitro šlo skoz, mogoče te pa mrk zapoznelo drajškla :inocent:

Danda, upam, da se bo tale tvoj grozni dan končal z današnjo nočjo! :flowers:

<{POST_SNAPBACK}>Pozdravčki vsem forumovcem! (še posebej nekaterim!)

Vidim, da ste malo prenavljali! Čestitke, Marsa!

Hvala vsem za podporo, medtem, ko me ni blo... Mi je Natrix poročal, kolikor mi je lahko. Res nisem želel obiskov, niti mi ni blo dovoljeno imeti gsmja ves čas priklopljenega. Kakorkoli že, sem doma, ampak še daleč od popolnega okrevanja. Eni mi pravjo, da bom mastno zavarovalnino potegnu..., jaz pa pravm, jebeš to, če sem skor umrl in sem zacahnan za večno! Ga ni miljona, ki bi zadostil mojim bolečinam, strahu in trpljenju! Pa še slišu sem, da ko pridem iz bolniške, da se me bojo probal na fin način znebit, da jih nebi tožu slučajno....

Nevermind... mejte se fajn še naprej, jaz bom pa mal še počekeru, da vidm, kaj je novga!

Duh, welcome back! xpartyx Sem vesela, da je tako, kot si opisal, saj bi lahko bilo še veliko slabše, kot praviš :sori: Mal smo te pogrešali, velik smo pesti držali zate, tako da res... dobrodošel "doma" x;)x x:Xx

Grem si kaj za jest narest.... :yumy: ... pa še kak rooibos skuhat pred spanjem, da me lepo zaziba... x;)x

Lupčke vsem! x:Xx

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...