Piko 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 Mick, samo tako na hitro: tiste poste, ki jih želiš citirati, klikneš na gumbek "Citat+" in potem se spremeni v rdeč "citat-", ko jih odnereš, poišči na začetku strani, v isti vrsti kot so številke strani "Komentiraj+". In veliko užitka!Moram reči, da dobro vse deluje. Pa še enkrat tistim ki se ne morejo hitro navaditi - za vmesni čas si levo spodaj izberite IPH dezen. Drgač pa za konec ena mala delilnica drobnih dobrot :Aivva - Amis - Marsa - Tihareka - P.S. Za konec pa še nekaj o zdravju: če sem bolan, se poskušam pozdraviti na konvencionalen in nekonvencionalen način. Če je kritično, poskušam hkrati na vseh možnih področjih z vsemi možnimi načini. Tako da nisem mislil, da bi bile donacije rešitev za "težave" z avtorskimi pravicami. Situacija je taka, da je treba vzporedno še kaj.... saj vem, da nisi zato pisala, ampak kaj češ, opazil sem... Joj pa Nataly (, zihr rabi malo pozornosti ...) Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. november 2004 Avtor Prijavi Deli 5. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Marsa - p.s. Aja, oranznega nisem opazila, sem nekako z Nat povezala, da si njej pisal, ja, saj vem, hvala Piko. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Mick, samo tako na hitro: tiste poste, ki jih želiš citirati, klikneš na gumbek "Citat+" in potem se spremeni v rdeč "citat-", ko jih odnereš, poišči na začetku strani, v isti vrsti kot so številke strani "Komentiraj+". In veliko užitka! Nekaj me đebe.... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. november 2004 Avtor Prijavi Deli 5. november 2004 Mick, to moznost: + CITAT uporabis, ko hoces komentirati v enem postu vec razlicnih postov, za 'obicno' citiranje, kot prej, pa uporabis: " CITIRAJ Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>jaz pa pogresam od vas mal vec lojalnosti.Tu ste -na tem prostoru- in ne stekate, da je kaj narobe, ce kdo 13 let za mano izda tisto? Jaz stekam.. Sam pac mi je mal brezveze tle na ves glas razglasat kako ne bom kupovala kr enga koledarja, ki ima v imenu 'lunin', ker mi je to pac cist logisch.. ne vem, zame je LN in forum in Marsa in Mitja in vse kar zraven pase samo tole tukaj. Koledarcek nosim s sabo en mesec, potem ga en mesec ne in cist pozabim nanjga, pa spet.. kupila sem ga v bistvu, ker cenim vajino delo.. bolj to, da pripadam, ker tolk nujno ga pa spet ne rabim..Ne vem, zame tole edini plac (pa ceprav na netu in se doloceni ljudje norca delajo, da se grem neki 'personal' v svetu, ki sploh ni realen...) kjer se lahko pritozujem, se zjokam, se veselim zase in za druge, kjer me vedno caka vsaj en post s tolazbo, ce jo rabim, pa kjer lahko vprasam in dobim nasvet in blablabla.. ceprav nimam glih 10000 postov, sem skoz po malem tukaj in se pocutim 'part of it'... pa sej.. sploh ne vem kaj bluzim,.. pa kaj sem hotla tocno povedat.. Kupila sem si cevlje.. svinjsko predrage za moje razmere, ampak.. usnjeni so, ne premocijo, zgledajo kul.. pa recimo, da bodo par sezon zdrzali.. tile prejsnji gredo pa direkt v smeti.. razpadajo.. ugotavljam, da sem vcasih tko nekako razklana v sebi.. racionalni del mene in en del emocionalnega bi bil rad free, svobodomiseln.. potem se pa na trenutke najde en del tega emocionalnega, ki nasprotuje.. in me prime neko ljubosumje in stvari, ki jih vcasih sploh nisem poznala... pa ni mi vsec ta del mene, res ne... Ma kak dan je to, neki se mi filozofira... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. november 2004 Avtor Prijavi Deli 5. november 2004 Saturn - sam ene resne teme pa tak, hvala, Aliana, me veseli, da tako mislis... Ja, eni ste skoz 'in', pa ceprav morda sploh nimate tolk objav, tako da jaz, ki ne sledim temu in recimo temam kot je Tisocice, sploh ne opazim, vcasih slucajno, in potem sem vcasih presenecena, kako 'malo' ima ta lunatik pac postov, glede na to, koliko casa je ze vseprisoten in recimo tud kolk je dal na nek nacin forumu, vsakdo da na nek svoj nacin. Ma saj nisem mislila cist tko, da bi moral ne vem kaj, saj itak, kaj pa cte, kaj pa cmo, itak, logicna posledica casa, saj po eni strani je pac kul, da sva tako dobro posadila, da se je prijelo, da vsi zdaj bolj skoz to razmisljajo, saj to je bil TUDI najin namen v bistvu, ce tko pogledamo...No in nama je torej uspelo, pravzaprav, in ne obratno, kajti - poleg tega pa sva tudi ze 5 let na netu in greva skratka dalje...In zdaj kot da jaz tu nekaj pritiskam in izsiljujem s tem... ampak pac, ker je dnevnik, pa mal potozim, pa na nek nacin se en picek tud vas mal tice... pac... Pametno za cevlje, jaz jih tud rabim ene dobre, bi mela kaksne take koncno spet, da bi lohk minico nosila, imam ful eno dobro, zivozeleno (Tamara bi dol padla od groze , ker bi jo utegnila (jaz) nosim s temnomodro, ker mi je mega ta kkombinacija in mi ful pase)... Fajn si naredila, fajn je kaj za duso si mal takole privoscit... Ljubosumje?Smo v sco, si pa kljub zraku tud lev... poleg teh dveh dejstev jih je se par, recimo, to dvoje je v kvadratu, se dodatno trenje mal... pa se kaj, torej, lahko mal tud pripises drugim stvarem, ne sam nekim lastnostim groznim, ki so se nenadoma pojavile. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Mick, to moznost: + CITAT uporabis, ko hoces komentirati v enem postu vec razlicnih postov, za 'obicno' citiranje, kot prej, pa uporabis: " CITIRAJ Pa zdej???? Dober to sm skužu......ono drugo pa ob priliki. Hm, a ni vseen če spodnji al pa zgornji "citiraj" stisnem.....Hm, dober, zmeda mal, pa ni mi navodil za študirat Hm, smeškoti so tud mal drgač razporejeni..... Ma, ne bo blemov, mamo strelčki radi spremembe. Čeprav mi je bil un lnf po dizajnu bl všeč. Sam, dober pa me je porihtala ena s slabšim dizajnom k predhodna, tak da..... Bemu, še prosli bote, naj se skinem spet mal, ne Marsa? Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. november 2004 Avtor Prijavi Deli 5. november 2004 No, vidis, ja, tako, zdaj pa jih citiraj vec skupaj, bos videl razliko in tudi smiselnost, zakaj je obarvano v rdece (Piko) - da TOCNO VES, katere si oznacil, kajti mroda si sel celo v vec strani.torej ce jih vec, vsakega oznacis, potem daj 'komentiraj' (in ne hitri odgovor). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 Testiram hitri odgovr...pismo, ka te to je? Sem brisal pol, no.... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. november 2004 Avtor Prijavi Deli 5. november 2004 Pri hitrem odg. nimas predogleda, pa ni palete smeskov. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Ljubosumje?Smo v sco, si pa kljub zraku tud lev... poleg teh dveh dejstev jih je se par, recimo, to dvoje je v kvadratu, se dodatno trenje mal... pa se kaj, torej, lahko mal tud pripises drugim stvarem, ne sam nekim lastnostim groznim, ki so se nenadoma pojavile. Hihi, zato mi je vsec astrologija blame it on the planets Drugac pa ja, mas prav in mas vso pravico, da tud mal poves, ker se nas tice. Ce tle jokaj(m)o, ko lnf dva dni ne dela in je vse strasno tragicno kako se ne da brez, pol je cist fer, da tud se kdaj spomni ljudi kaj je za to dejansko treba vlozit in nardit, da stvar deluje... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 Ja, sm opazu.....zlasti to za smeške. Obljubim, da pol brišem, evo zdej grem brist unga zgori, sam se raj tak učim, da mal frko delam.... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. november 2004 Avtor Prijavi Deli 5. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Hihi, zato mi je vsec astrologija blame it on the planets Ejj, tocno sem vedla, da bos to (al pac kaj tacga) rekla! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. november 2004 Avtor Prijavi Deli 5. november 2004 Eh, Mick, pa nas ja ne bo konc glih zarad enga onega posta, saj je vse OK, nic popaceno al kaj tacga... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 Da še ti neu žau za ta post Se mislim pol k pridem domov dans mal lotit lnf-a.......pa znam gnjavit k ....Aja....to tak veš. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. november 2004 Avtor Prijavi Deli 5. november 2004 Ja, saj to itak... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 Sibam v Ljubljano.. do 5h moram prit eno stanovanje pogledat... zdaj po ta novem verjetno najemam za kaksno leto, poskusam kaj cimbolj cheap najt... pa ugotavljam, da stvar ni tko preprosta... Mejte se! WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. november 2004 Avtor Prijavi Deli 5. november 2004 Kaj fajnga najd! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 Aliana Bemu, ki je krosfinger? Aha, še je tu. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 in jaz po pogrebu direkt nazaj v službo ... nisem si mislila, da me bo tko ganila zadeva, ampak ravno pred menoj je stala mami ene izmed vnukinj, malo tam okrog deset let,mamica in očka sta ločena, tko da je bila mala pri njemu, pa pride do svoje mamice, jo pogleda in komaj izjavi v joku kolk ji je hudo in me pogleda z najbolj žalostnimi očmi...in jaz v jok...grrrrrrrrr sem cmerava danes... nič naprej delat... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. november 2004 Avtor Prijavi Deli 5. november 2004 Joj te neptunovske, kolk mors vlect ven... kje, kdo, kaj, selene, 3 strani nazaj sem sla pogledat, pa vidim sam pogreb da omenjas, nic kdo kaj, zdaj pa neke puncke in ne vem kaj . skratka, Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 a nisem povedala... torej umrla je naša soseda (ampak nekje sem sigurno s temle težila), ki nas je skoraj posvojila, bila naša nadomestna stara mama, varuška moji sestri, kuharica najboljših pecivov, če se samo spomnim njene čokoladne rolade... in to je mojo mami zelo prizadelo, recimo da je v njej dobila tisto, kar pri svoji mami ni, vsa bolečina preteklih let, otroštva je v teh dneh prišla na plano, in ta mesec je 6 let odkar je v razdobju 3 tednov izgubila oba mami in očeta... aja da se vrnem k tej naši teti, torej danes je bil pogreb in ena izmed njenih vnukinj je tale mala... upam, da sem povedala kolikor toliko v povezavi vse skupaj, ker sem se že pred dnevi nekomu opravičevala, da me misli prehitevajo in pridejo popolnoma zmedeni stavki iz mene, tko da v realnosti še bolj zmedena delujem trenutno... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. november 2004 Avtor Prijavi Deli 5. november 2004 Aja potem pa oprosti, nisem nasla... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 Marsa, sej lahko da niti nisem, ali pa razdrobljeno... tko da Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 morgen.... biu zjutri pr dohtarju.... mal me je chudn ...reku ni nich rezultati v pondelk :xx!: drgach pa pr jamarjih ucheri, pol u shtirki (hihi sonchna bla tam) dons pa itaq klasika....she ne vem kaj bi 666 zlomkou....pa she kak cmokec na rilchek, ki ga nikjert ni...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts