Mick 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 aakhut, to mi delaj. Če ti kaj tazga nardiš, se Marsa kar stopi. Ceni nekaj kar pri drugih niti ne opazi ne. Vragec ima tud človeške lastnosti, juhej. Ja, redkost je bolj "opazljiva". Zamisli. Čovek ne može da poveruje.......spešl za aakhuta........člouk ne more verjet Upam, da je ni preveč ganilo, pa je še kako solzico potočla. Zdej še sam fali, da Lucifer kaj človeškega napiše . Tega ziher ne bi preživela.......ganjenost bi jo vničla. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> aakhut, to mi delaj. Če ti kaj tazga nardiš, se Marsa kar stopi. Ceni nekaj kar pri drugih niti ne opazi ne. Vragec ima tud človeške lastnosti, juhej. Ja, redkost je bolj "opazljiva". Zamisli. Čovek ne može da poveruje.......spešl za aakhuta........člouk ne more verjet Upam, da je ni preveč ganilo, pa je še kako solzico potočla. Zdej še sam fali, da Lucifer kaj človeškega napiše . Tega ziher ne bi preživela.......ganjenost bi jo vničla. tis res fuknjenc 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 ....kva to fuknjenc? Kaj lepega? Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> ....kva to fuknjenc? Kaj lepega? naslednja stopnja HEPAN-a 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 Za našo Astro xrosex http://www.gifart.de/gif231/engel/00002983.gif FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. november 2004 Avtor Prijavi Deli 5. november 2004 Nasprotno, Mick, kaj tacga bi rekla, ce bi ti Luciferju iskreno kaj lepega zazelel. Ze tudi ce bi morda pa Astri, bi se mi tud fajn zdelo, s tem da ker si ti bolj radodaren z lupcki in prijaznostmi, je dokaj logicno, da pri nekom, ki s tem ni tolk radodaren, to bolj opazim. In cenim, ja, ce gre kdo prek cesa, ko gre za pomembno stvar. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. november 2004 Avtor Prijavi Deli 5. november 2004 Kar ze zdaj dajmo, nisem vec dobila nobenega sms-a, kljub temu da sem predala zelje, pa sodim, da je tako ze izkljucila mobi - in ce bi bilo se dve uri, ga po mojem ne bi...To je bilo zelo na hitro danes... Ker sama vcasih ne maram govorit o cem, sem vprasala Astro, ce lahko povem, itak pa vedela, da lahko dobre misli sam pomagajo, Astra bo ful happy in se fajn aspekt ima in ze zadnjic sva s stanko ugotavljali, da ce bi kak poseg bil nujen oz. potreben, da bi najverjetneje vse bilo kul. Thanx vsem, itak mi pomeni, ze zame, pa za Astro, ker pa sem takole slucajno bila na zvezi, se pa cutim se mal vpletena oz. se mi se tolk bolj gre. jaz imam svecko prizgano z vonjem cedre. priporocam kaksne citruse, al pa kaj toplega - cimet, sandal ipd.kdor pa ima dihalne tezave, pa evkaliptus ali bor... al kaj tacga... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 In cenim, ja, ce gre kdo prek cesa, ko gre za pomembno stvar. jst pa v jok. In kaj pa je tu vprašljivega, ČE SI ČLOVEK? Pravkar sem govoril z Astro, ful je vesela dobrih misli lunatkov in pravi, da jih tudi res potrebuje. Je kar ok, mal sva se šla črnega humorja, tak da se mi zdi, da je ok . Zdej jo čaka en neuogden pregled, pismo....sm ga dal skoz :xx!: :xx!: Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. november 2004 Avtor Prijavi Deli 5. november 2004 Ne gre za to, da je to vprasljivo, pac pa da se to izrazi, in to pozdravljam, sploh ne dvomim v aakhuta pri teh stvareh sicer, sam mi je pasal pac komentirat in se posebej to pozdravit. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 Pa ja, ajde, itak zezam mal. Ker men se ipak to zdi čist normaln, saj sta si bla bliz, ne Dva hudičeka Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>x Dva hudičeka 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. november 2004 Avtor Prijavi Deli 5. november 2004 Ma, ja, Mick, danes pred kakimi 5 al kolk urami je prisel merkur v strelca - in eto ti ga na, mick se pojavi, ves sikast in tak. Saj vem, a ni laskavo, da pri tebi pa to ze vem in vse? A mislis, da bi bilo kul, ce bi vsi dobili aspirin in ciao...Torej - vsakomur tisto, kar si zasluzi, vsakemu njemu lastna in primerna obravnava... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 Bemu, vidiš to, ne , jst pa mam zase v mislih čist drgačno sliko o zame primerni obravnavi k ti Ves sikast in tak. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 sla se stusirat in si spricnila shower gel v oko rdece in pekoce... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 Za Astro http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosmic girl 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>jaz imam svecko prizgano z vonjem cedre. priporocam kaksne citruse, al pa kaj toplega - cimet, sandal ipd.... Evo, jaz pa danes po dolgem času cimet ubodla In seveda za Astro ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. november 2004 Avtor Prijavi Deli 5. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>sla se stusirat in si spricnila shower gel v oko rdece in pekoce... Fak, najprej s ful vode, pol pa ne bi bilo napacno se s kakimi kamilicami. jaz pa po dolgem cajtu cedro, Coccinelle, sem bila ene dva meseca na hvarski sivki, pol mi je pa mal dojadil, pa skrta moram mal ratat bolj... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 Astra, drži se Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 Sem si sla res kamilice delat, ker me kar pece pa nekaj megleno vidim. zdaj mam zaprto oko, pa spat se spravljam, da se stvar umiri... Upam, da je Astra OK... Lahko noc vsem skupaj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>pol hitra cesta, do ajdovščine vum, iz ajdovščine do vogrskega, iz vogrskega v gorico, dokaj divje, pol pa pr pumpi zame zapeljejo policaji .pol sem pa spoštoval omejitve, kakih 5 km do gorice, bemu ja ... ampak pismu dones golf nekam dobr teče, nč ne trese, primorska Nonus, ne pozab, da ima morda tisti prvi most iz ajdoušne namontirnao video k., k te ravno potegne pospešit v ravninooooooo <{POST_SNAPBACK}> Ne vem, zame tole edini plac (pa ceprav na netu in se doloceni ljudje norca delajo, da se grem neki 'personal' v svetu, ki sploh ni realen...) kjer se lahko pritozujem, se zjokam, se veselim zase in za druge, kjer me vedno caka vsaj en post s tolazbo, ce jo rabim, pa kjer lahko vprasam in dobim nasvet in blablabla.ugotavljam, da sem vcasih tko nekako razklana v sebi.. racionalni del mene in en del emocionalnega bi bil rad free, svobodomiseln.. potem se pa na trenutke najde en del tega emocionalnega, ki nasprotuje.. in me prime neko ljubosumje in stvari, ki jih vcasih sploh nisem poznala... pa ni mi vsec ta del mene, res ne... <{POST_SNAPBACK}>Kdor s svojim imenom ali z imenom koga drugega objavi, prikaže, izvede ali prenese tuje avtorsko delo ali njegov del, ali dovoli to storiti OLA, VSE TO SE PONAVLJA NA LUNI VSAJ 2X NA LET. JE PA RES, SE ZDI, DA TISTI,KI IZDA SVOJO´VARIANTO LETNEGA LUNINEGA KOLEDARJA V BILO KATERI OBLIKI, DA PO IMENSKO SE NEKAK SPLOH NE DA IZOGNITI IMENU LUNA´,lune, lunin..in tk dalje...kajti res je vsaj vidik Lune splošno povsod podan...nevem, aosciacija vedno pade, pa spreminjajo lahko kukr čjo..nanese vedno pol tk <{POST_SNAPBACK}> ..kva to fuknjenc? Kaj lepega? <{POST_SNAPBACK}> In cenim, ja, ce gre kdo prek cesa, ko gre za pomembno stvar <{POST_SNAPBACK}>...po zadnjih vesteh operacija okrog 21.ure ... .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 Astra... xrosex Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>ugotavljam, da sem vcasih tko nekako razklana v sebi.. racionalni del mene in en del emocionalnega bi bil rad free, svobodomiseln.. potem se pa na trenutke najde en del tega emocionalnega, ki nasprotuje.. in me prime neko ljubosumje in stvari, ki jih vcasih sploh nisem poznala... pa ni mi vsec ta del mene, res ne...: Men pa zelo zelo zelo všeč.............ta tvoj post. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 .danes sem si vzel dan Zase in ga tut primerno zdravo izkoristil kupil sem si laskave stvari(sam jest vem),privoščil tut tortico in dve piti Bil na mednarodni razstavi 400fotk,vodičke so me popeljale v tiste labirintske sobane kjer sem lahko skor eno uro bulil v okvirje,tudi sam sem smel nekaj poslikat po želji,ker so videle moje zanimanje, so mi podarile tudi katalog,heh ,se mi je potih zasmejalo,potem me odvede še v dodatno sobano nekam v klet in kaj vidim,še eno razstavo, kjer je razstavljav Nekdo˝ body akte, poslikau sem samo izbrane,da mam tut svoj arhiv, h0h, izrabil sem minutko še za slikanje z okostnjaki iz davnih časov. Prebral,da je Indonezija legalizirala pristitucijo .Zanimiv se mi je zdel članek o družbi,ki gradi javne oskrbne ustanove; vrtci, internati, študenstke domove in dom ostarelih; pa nikol jih nebu dost .Če ne veste iz kje izvira kakšn bučn zvok,preprosto poglejte kam pes glavo suče .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts