Skoči na vsebino

Vesoljni Dnevnik LNF 14

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 2,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Hvala, Mick! x:Xx ......... :vragec: x;)x

Že zjutraj hitela v mesto na čajček, pozabila vzet mesečno za avtobus... :o|o: tko da sem mal zamudila. Potem sem šla k dragemu, sva se na koncu le videla in bla skupaj, je blo ful lepo, ni bil nič tečka. x:Dx

Okrog pol osmih je prišla pome frendica, sva se odpeljale v Kr k eni škorpijonki, ki je mela roj. dan, pa naju je povabila na tortico. x:)x Ko sem prišla domov, sta mi vrata v blok držali dve punci....ma ena je zgledala totalno zadeta.....in ko sem šla mimo, mislim, da je začela bruhat.... :sori:

Potem sem obesla perilo (nočem, da začne smrdet, sej najbrž sem edina, ki to počne ob polnoči), zdej se pa tu oglašam in pripravljam na jutrišnji dan..... bo pestro.... Honda Club ima kostanjev piknik na dirkališču Mobikrog v Cerkljah pri Krškem.... bom pomagala pri organizaciji....bo treba zgodaj vstat xrolleyesx :xx!: x:Dx

Lahko noč vsem! x8Dx

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Deli na socialnih omrežjih

Astra, x:Xx xwizardx xupx

:detelca: xupx

:detelca:

xupx

:detelca:

Da boš čimprej med nami x:Xx in nam spet težila :vragec: xflowx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

dobrojutrodoberdanvsem...včeraj so se vrstila presenečenja, kot po tekočem traku...začelo se je zjutraj, končalo pa tudi x^x . obdarili so me z iskrenostjo, tisto pravo, pristno, človeško, ko čutiš, da se energije pretakajo in ko besede lahko postanejo nepomembne. častili so me celo s pesmimi, na koncu pa smo štirje igrali na en boben. noro...škoda, da nismo snemali, ker bi bilo fajn še kdaj poslušat...sicer so pa to dnevi, ki gredo v zgodovino, z materialnimi dokazi ali brez njih...

astra in aliana...pobož in xwizardx xwizardx xwizardx

pa vsem ostalim smeškote iz ene druge teme x^x x;)x

mejte se... :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Za Astro x:Xx :detelca:

In pobož za Aliano. :palec:

Garaška danes v službi, ampak samo do 15..pole pa domov..brskat v gozd za kostanji in sivkami..zvečer če bo bog dobre volje pa kakšen kostanj na žerjavico vrečt in zalit z moštekom....kar piten že ratal.

Skoraj bo leto dni, kar smo v hiši - natančno 8.11. je tisti datum(popoln lunin mrk bil)..

Če razgrnem vtise..in to je genau tema za to...sem zadovoljna. Ne vem, če bi kaj spreminjala..(no bi...ziher..kaj keša bi bilo dobro imeti...in VEČ zdravja), ampak pri vsej ihti, ki jo furam je še sreča, da se je izšlo tako kot se je.

RAda imam hišo. Toliko veselja in pozitivne energije je bilo vloženo v delo - tako, da me tista zgodbica ki se valja nekje na netu...o gradnji hiše...prav opozarja...Mi nismo tako gradili..vsako najmanjše delo je bilo narejeno z ljubeznijo.

Nič prepirov bilo..ko se je tesar ustrašil strehe - malo zakomplicirana bila videti..in pričel prekljinjati, ga je Š. kar po vojaško umiril..tu strahu in jeze ne bo.

Zato se zdaj tole občuti. Neka spokojnost veje, umirjenost..preprosto se nam vrača.

Logično, da se spreva midva..ali pa z otroci...ampak je tole kratkotrajna jeza...(čeprav kar se mene tiče bolj intenzivna x;)x )

In živali imam...mačko - ki so jo zavrgli in je celega pol leta rabila, da je prišla k sebi...ful anoreksična bila...kot da bi se bala do sitega najesti..čeprav jo je Car sprejel kot sebi enako..tipa skupaj spita v kleti..Logično - pes je ja bogi in ga zebe x;)x Mačica pa se ful strinja, da si delita ležišče...jesta skupaj..Lisa ga umiva,če se ne uredi dovolj...

In včeraj, ko sta punci prišli s počitnic - bi najraje kar spregovoril kakšno z njima..kako ju je pogrešal in to..mačka pa vsa elegantna..češ...stara dva sta me premalo cartljala...samo sebe sta zijala x8Dx x8Dx

Mah..grem delat..

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Ojla!

Vceraj sem dobila en obisk, pa nic vec sla gor - Astri so poseg prestavili na danes dopoldne, nisem pa se prizgala mobija in nic se ne vem, to je vceraj zvecer poslala.

mene je pa donc ful zvijalo v trebuhu, kot bi pojedla krigl od piva al kaj tacga, trdega...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Thanx, Selene, saj pijem tavzentrozo, sem si jo kuhala ob 6h zjutraj pa se flaso razbila v kuhinji, cez vso kuhno se je raztrescila.,..

Pa se mi ni dal pospravljat, sam napisala sem - pozor, crepinje, da se ne bi cist prebrihtala pa tko... (pa da ne bi zdaj tam rozljala in vse in motila vseh) pa sla nazaj spat (sem bila od kakih 4, 5 budna s temile krci).

No, pa komaj da mi je malo pomagalo, ampak sem zaspala nazaj, zdaj pa namesto kavice zulim tole grenko tavzentko spet.

Upam, da me bo nehal tiscati cez dan..

P.s. Ja, zoprno prestavljanje, morda pa je boljse, da je danes, lepo na zacetku dneva in tko, ko so bolj jasne misli in vse.

Nimam pa nobenga sms-a, lohk da je izkljucila mobi oz. da je ze not, pac, da se poseg ze opravlja. xcrossfingx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Dobila sms od Astre; poseg je zdaj opravljen, kot kaze vse kul oz. brez zapletov. :palec:

Picasso

Thanx, Selene, se kar, ne tako kot ponavadi, me se kar grabi v zelodcu...

Ampak grem vseen ven... nic drucga mi ne pase kot ribe, za te sem pa prepozna, ko se tule vsa nikakva prekladam, namest da bi se ze zdavnaj odrolala...

Butast! :|||

No, morda kaj zagledam pa mi zadisi.

Ma ne, saj je boljse, sam ni cist kul, ne zvijam se recimo v krcih, bolecinah, samo neprijetno mi je. Saj bo, grem mal na zrak (do avta ;)), pa bo boljs.

Picasso

grem jaz tud v posteljo nazaj, vsake tolk časa pridem sem pokukat... vročina, bruham, očitno mi je hčerka prenesla svojo bolečino...pa sem bila primorana en prijeten obisk odpovedat, ampak ko ne gre ne gre, žal...

mejte se

Tak, zdaj pa sem počas že besen, k ta post pišem tretjič. 1x me je dol vrgel, 1x pa sm mel preveč smeškov, pol pa je post kar zginu. Grrrrrrrrrrrrrrrr....v tretje gre rado.......paz se zdej pc, ker pa sem res že besn :vragec:

Drdan. x:)x :inocent:

Danes sem pal potegno sanjalčkanje, pismo, sm mel take fajne sanje x:px , ne vem še, če jih bom opisal v uni temi, pa še ena nikol v živo videna lunatka se je uštulila vanje :2src: , ko je blo glih super fajn, pa začne cinglat gsm :xx!: ....šiiiiiiiiiiiiiit, sam sanjam :C: , bemu, kdo mi je sfederbal take fajne sanje......grrrrrr......ooooooo.... Astra x:)x ........ki je glede na okoliščine ok, ima vse pod kontrolo :palec: . Ohranila je tudi smisel za humor, sva se kar neki spet prezafrkavala, všeč mi je, ko se v taki situaciji zna mal ponorčevat na svoj račun. Kakorkoli, je ok. Zahvaljuje se vam za lepe misli, poslane tudi po sms-ih, pravi, da je občutek ob tem res zelo prijeten. Pa še neke njene težave so nenadoma izvodenele, je bil dohtar kar :eek: ...(pismo, pošljem, da mi posta ne uniči).....pa mu je rekla.....to so pa lunatki porihtali.......je ded sam :eek: :O: in "aha".......pa nč več.......sva se režala x:Dx ....si je verjetn mislu, bemu, babnci se je čist sfuzlalo. x:o)x x:Dx

Vse vas lepo pozdravlja in pošilja x:Xx .......................................jaz pa tud. x:o)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

No, ta pc mi bo očitn živce požrl. Kar naenkrat crkne...... xrolleyesx Ga baje morm k računalničarju nest, ker je neki narobe s hardware-om zgleda. :xx!: :xx!:

Selene, Marsa....tud slabo počutje? :o|o: Mah, tud jaz nism najbolš, smo zgleda Društvo luninih povoženih makaronov. :xx!: Držte se bejbe......Astra, Selene, Marsa.......da bomo vsi skup čimprej blš :detelca: :detelca: :detelca:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

:vragec:

morgen..... :o|o:

prshu zjutri ob 8ih dam :o|o: :o|o: :o|o:

morau deeeelaaaaat :xx!: techno :xx!: :xx!: :xx!: (klele bi morau bit un smeshko k bruha)

dons pa house xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx

jutr opa roza xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx

kwa mam jst za en ksheft :inocent: :o|o: x:o)x

666 zlomkou....pa kak cmokec....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Vseh 43 forumovcev donatorjev imate nastiman status in s tem tudi moznosti. :palec:

D clani ste. xsrcx

:palec:

Picasso

Nic. To so statusi pac...

D clani so pa donatorji.

Srebrni, Lunini in Zlati pa so placljivi paketi.

V bistvu pomeni vec placa pa nekatere dodatne moznosti, saj najboljs da si vse ogledas... :palec:

Picasso

o.k. thankx Marsa:palec:

Joj, sem dons igrala tenis in mi je en tip nabil žogico na full v moje "stegence" - pa je takooooo zelo zapeklo, da sem kar zvezdice štela :xx!:

Pol sem pa še zgubila :o|o: ......čist za mal xrolleyesx

BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...