Skoči na vsebino

Vesoljni Dnevnik LNF 14

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 2,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

dobrojutrodoberdanvsem...šla kar zgodaj spat, pa mi nekam ni zadost spanja...sam kaj, ko se zjutraj zbudim, pol pa ne gre več x^x ...pa ful sanjam, le da se zjutraj malo kaj od tega spomnim.

danes obiski. najbolje pri vsem je, da bodo fajn debate in neki brezvezni pogovori, ki bi se omejili samo na službe, pa čistilna sredstva :vragec: x:Dx

mejte se... :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Deli na socialnih omrežjih

dobr jutr vsem x:)x

Upam, da je z našo Astro vse OK xvrtcx in da so slabosti in krči in trebuhoboli minili xupx

... včeraj sem dolgo v noč gledala in polušala Tobija ... vau, kolk je zdaj to dobr, ko lahko direkt gledaš srečanje v živo (iz Colorada) :party: ... Goeff in Linda začneta predstavljati ljudi, ki so prišli iz raznih koncev sveta in... kaj vidim :eek: ... Bernardo xsurprisex xrainbowx x!x ... kolk je blo hecen, ko sta želela povedat, da sta bila oktobra v Ljubljani... 'we were in Ljblj... no... Lđbl...no...labl..oh, oh...l-j-u-b ----l-----j----ana....yes!' x;)x xDDx

luštno nedeljo želim vsem :palec:

<{POST_SNAPBACK}>:vragec:

naslednja stopnja HEPAN-a

666 zlomkou....tralala

zdej mu je pa nerodno k je neki lepega naredil... pravi hudiček...

u zdele sem zbudil eno trnjulčicco... :D pa danes ma Aiwa rojstni dan .... huhu grem cmočke pošiljat....

poslušam pa Mick Jagger - Primitive Cool,

:) pa en tak poseben sound sem dobil za mojo kitaro ... taki lep efekt brrrrr kar leti stvar, mmm

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Dobro jutro.

Danes to lahko rečem, ker sem prebolela včerajšnjo zastrupitev z alkoholom :V:

Zdej vem kje je meja :xx!:

Čeprav je želodček še zmeri mal čudn. Mi ni glih do hrane trenutno...

Drugač greva pa z enim ful hudim tipom v petek v kino :2src: :wub:

In že odštevam dni...

Lepo nedeljo vsem x:Xx

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

Sej vem, da ste tuki zame in to čist zmeri k vas potrebujem, pa tu takrat k sem sonček in skupaj z vami razsvetljujem tale forum x;)x x:Ix x:Dx

Drugač sem si pa čist sama kriva za tole zastrupitev. Sem že dost stara, da bi to lahko vedla, ampak me je mogl izučit... :sick: xnckrivx

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

<{POST_SNAPBACK}>zdej mu je pa nerodno k je neki lepega naredil... pravi hudiček...

u zdele sem zbudil eno trnjulčicco... :D pa danes ma Aiwa rojstni dan .... huhu grem cmočke pošiljat....

poslušam pa Mick Jagger - Primitive Cool,

:) pa en tak poseben sound sem dobil za mojo kitaro ... taki lep efekt brrrrr kar leti stvar, mmm

hehe..... x:Ix

ojla kris...lepo, da si spet malo tukaj...vsaj nekdo, ki ni odvisnik x:Dx x;)x

pomlad... xwizardx ...kaj češ, se zgodi. nazadnje, ko sem jaz podobno skuhala, sem imela drug dan moralnega mačka (kaj mi je tega treba bilo)... x^x x:)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

<{POST_SNAPBACK}>Borism, a ti res čisto nikoli ne grešiš :inocent:

Pomlad, pobož na želodček, me veseli za tistega hudega tipa :palec: so Vilinčki pomagali a xsrcx

Selene, če misliva na pijačo, pa imam res mejo, pa ti me še po enem letu še vedno ne poznaš :sori: , mogoče si tudi sama kriva x:Ix , če mi ne verjameš, lepo nedeljo x:)x xsrcx :palec:

Sam na hitr en helou od mene, k pridn delam x:Dx zato sm tud pršu spet do računalnika! Moj bo jutr popravlen,tko, da se pol kej več javm! x8Dx Vidm da se kr neki dogaja x:px x:Dx bo zanimiv tole vse prečekirat! x:Dx Vsem lunatkicam en vroč x:Xx , lunatkom pa en pozdrav! x8Dx
[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

<{POST_SNAPBACK}>

Zdej vem kje je meja  :xx!:

x:Xx

:vragec: x;)x x:px x:o)x

Sam da je boljs.. :vio: (zna bit res grozn, sam navadno meje ne postekamo, ko je 1x bad, potem to pozabis... je pa res fino poznati pravo mero oz. se nauciti ne je presegat).

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

čeprav je včasih težko vedeti kje je meja določenega dne... včasih je preveč dva kozarčka, včasih si pa po pol litra še vedno trezen... hehe kot bi stručko iz mene govoril... samo res, kadar sem imela slab dan pa je prišla druščina sem pila isto kot oni, pa sem ostala trezna... spet drugič sem pa po prvi rudni čutila omotico...

jaz pa še vedno ačiham, smrkam, temperaturo sem nekak spravila na malce čez 37 stopinj... mam pa sestro na urgenci, ji temperatura ne pade, raste, že čez 40 je trenutno, pa dihanje oteženo... mala drži se... moja mala je pa že navihana ;)

Hoj folk x:Xx

Se vedno se mi stran pocasi odpira ( ceprav mislim, da je zdej ze hitreje), zato nisem sla brat prejsnih strani. upam, da ste vsi v redu xcrossfingx

Waw, zdajle sem opazila, da imamo tudi nove smilije :horro-cb: :onfire:

Pri meni je bilo zadnje dni zabavno. Smo imeli zur ( s prigrizki, musko, torto, striptizerjem :eek: :inocent:). Bilo pestro. Prejsni dan pa ples in zurka v bachusu, kjer je bilo tudi ful lusno ( ce odstejemo kaksnega vsiljivca, ki ne razume "ne"). Sem se odlocila, da bo tole zdaj bolj pogosto, ker prevec upokojensko zivim x:o)x x:Dx

Aja moram se se malo zahvalit tejle strani, ker ce je ne bi blo, ne bi vedla za tibetanske vaje, ki jih zdej redno izvajam in mi sedejo :palec: :vio:

pomlad, mene tud se ta dan caka. ko dobim prvo plombo namrec..socustvujem :palec:

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

<{POST_SNAPBACK}>Sam na hitr en helou od mene, k pridn delam x:Dx zato sm tud pršu spet do računalnika! Moj bo jutr popravlen,tko, da se pol kej več javm! x8Dx  Vidm da se kr neki dogaja x:px  x:Dx bo zanimiv tole vse prečekirat! x:Dx  Vsem lunatkicam en vroč  x:Xx , lunatkom pa en pozdrav! x8Dx

huhu :P smo te kar mal pogrešali, no vsaj js :D hm kar hudo da računalnik crkne, hjaja, bo treba kaj ukrenit glede mojga ekrana nasledn teden :P

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...