Skoči na vsebino

Vesoljni Dnevnik LNF 14

Marsa

Recommended Posts

Mah ja, Marsa. Pol pa tumbaš.......saj en ji ne bo nič škodu. Sam v bistvu pa ji tud koristu ne bo. Tistih par dimov jo bo sam še bl razrajcalo. Kva pa vem......ker vem kaka neznamseodpovedovati rit sm.......ji bom.....hm....verjetn nesu....pol čika. x:o)x x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>Ko te berem, si mislim:

Tale Micek tako trza sem ter tja s tisto miško, da se mu tisti kurcor kar naprej dviguje po ekranu!

Ni čudno, da je kar naprej razpizden ...  x:o)x  :vragec:  x:o)x

Uh, ti fini vesoljni ponedeljki!

Izjava tedna! x:Dx x:o)x :vragec: :palec:

Dum spiro, spero.

Daaan vsem skupaj! :2src:

Priletela domov....hči - bruhala, med terapijo mi je zaspala :o|o: ......3 ure je bila čist koma, da sem jo kar mal zbudila. No, zdej je pa že pojedla zelenjavno juhico.

SONČNA VILA ahoj, sej nisem pozabila nate, v mislih si bila velikokrat z mano x;)x Ja, bi bilo res treba mal potelefonirat in te povabit na kafetek :8): Lahko me pa prideš v četrtek pogledat na predstavitev MRS če imaš kaj časa!

Mick Dej, pozdravi Astrico in naj si privošči enega čikeca, v družbi ji bo sigurno bolj pasal. x;)x

BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI

<{POST_SNAPBACK}>:vragec:

morgen.... x:)x

ALELUUUUUUUJJJAAAAAAaaaaaa......

prezhivel enodnevno techno in dvodnevno house torturo

tacga vikenda she micku ne prvoshm x:Dx

zej pa mir.....

pa spanje.....

pa razvajanje.....

pa tko.....

kr kej x:o)x

666 zlomkou....tralala

evo en x:Xx za bolj tekoče razvajanje... me veseli, da si se imel grozno x:o)x jaz bi se tut kaj kmalu x:Dx x;)x

<{POST_SNAPBACK}>Mah ja, Marsa. Pol pa tumbaš.......saj en ji ne bo nič škodu. Sam v bistvu pa ji tud koristu ne bo. Tistih par dimov jo bo sam še bl razrajcalo. Kva pa vem......ker vem kaka neznamseodpovedovati rit sm.......ji bom.....hm....verjetn nesu....pol čika.  x:o)x  x:Dx

x:Dx x:Dx x:o)x x:Xx :palec: astri pa predaj naše hitrozdravstvujoče pozdrave, kaj pa drugega x;)x :palec:

<{POST_SNAPBACK}>Daaan vsem skupaj!

Priletela domov....hči - bruhala, med terapijo mi je zaspala  ......3 ure je bila čist koma, da sem jo kar mal zbudila. No, zdej je pa že pojedla zelenjavno juhico.

SONČNA VILA ahoj, sej nisem pozabila nate, v mislih si bila velikokrat z mano x;)x Ja, bi bilo res treba mal potelefonirat in te povabit na kafetek :8): Lahko me pa prideš v četrtek pogledat na predstavitev MRS če imaš kaj časa!

Mick Dej, pozdravi Astrico in naj si privošči enega čikeca, v družbi ji bo sigurno bolj pasal.  x;)x

pobožek za malo, naj se čimprej pocajta, tele viroze so res nadležne :sori:

MRS mi malo se razloži? Nič ne vem, kaj naj bi to blo? x:)x

x:Xx

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

<{POST_SNAPBACK}>Daaan vsem skupaj! :2src:

Mick Dej, pozdravi Astrico in naj si privošči enega čikeca, v družbi ji bo sigurno bolj pasal.  x;)x

Jp x:)x Prid še ti.......mi trije smo odličen par.....družba, sm mislu, ne x;)x :vragec: x:px x:o)x x:Dx

K. Čapek

Evo, dokončno zgučano, grem na Astrobisk x:o)x x:)x Bemu, smo res čikoljubci :o|o: . Sm jo vprašau, povej kaj rabiš, kaj si želiš, da ti prnesem, da nem falil - pa kupo neki brez veze........odgovor: sam en čik, plissssssssss x:Dx xcivx Ajde, mujceki..lep večer vsem x:Xx

K. Čapek

prezhivel enodnevno techno in dvodnevno house torturo

zdaj vem kaj je v peklu, house pa techno, ...

hm če prav pomislim danes tud js nisem zagrabil za kitaro... jet... hm hm neka jni prav.. prele sem mislil da ma en kitaro pa je mel bas, me je kr mal stisnilo, se mi je zdelo da ne more bit kitarist k je tah wus, ehja... ni druge, pojest vewčerjo pol pa rocknrol all nigth, and party every day

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Mick, se od mene pozdravcke prenesi... x:Xx

heh, tamala se me je danes izogibala kot hudic kriza... :o|o: verjetn zdej dojela, da ne hodim kr tko brezveze vsak dan na obisk in se igram z njo.. no ja, bova ze.. upam..

grem telovadit...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

No sej brušenja tud ne časti Vzajemna. 9.000 me je pršu tale nasmeh krivih zob. x:Dx

No sej bolel pa ni, sam še zmeri mam okus po krvi. Pa dlesni kot en zombi :wOOt:

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

x:Dx x:Dx

ja, sej vem kako je, pol mi pa reče splahni - jst pa nimam kej za splahnt- sam slina se vleče........... :xx!: x:o)x , pa štejem zraven ko mi vrta, no ampak danes je blo res, res cool, ne vem, če je trajalo vrtanje minutko............... tko da ni blo panike.............. xDDx

xDDx men je pa tale tak k iz kšne reklame za zobno pasto... xDDx a ni no?

ja se bom tud jz naročila... hmal enkrat...

jutr nimam šole... mam pa tok opravkov da tud ne vem kdaj bom fertik...

spet se mi je na bolš poslabšal

Preveč se je nabralo, da bi vse prebrala, kaj šele komentirala.

Za mano je blazno naporen podaljšan vikend. Ampak smo pregurali. In kupili elemente za kuhinjo. Super. x:)x Brlogec postaja podoben človeškemu prebivališču. xDDx

Vsekakor pozdravjlam Astro in ji želim čimprejšnjega okrevanja! :palec: :palec:

Pomlad: uuu, randi! Veliko nevirtualnih poljubov ti želim! x:Dx :2src: x:Xx Če pa ne bo teh, pa vsaj metuljčke v trebuhecih obeh! Ojej, ojej... x:)x

Angeli smo,

a le z enim krilom.

Da bi mogli poleteti,

se moramo objeti.

http://igrivavila.blogspot.com/

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...