Danda Luna 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Ja k jaz sem že čist zmešana. za čudež, če ga boš slučajno rabila, pa se mi zdi, da ga ne boš, ti pošiljam tegale xrosex Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 Hvala. Bom pa tud še vile prosila za pomoč... Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>p.s. napoved bo cez kako urco gor, sem sla spet odzadaj, no ja saj ni vazno, sam za obvestilo.Mejte se! Čakam... Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Hvala. Bom pa tud še vile prosila za pomoč... Pa angelčkov tud ne pozabi! Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 Se obračam kr na cel univerzum Zihr je zihr. Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 Sem že celo večnost na bolniški :xx!: se tamala dva en od drugega nalezeta.Tud LNFju komaj sledim prek tele moje onemogle škatle doma... Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Preživela! Mi sploh ni plombe prtisnu, mi je samo zobe zbrusil in sedaj imam sijoč nasmeh. Plombe pa še vedno nobene zobe zbrusil? kako pa to? malo skrajšal al kaj? bila nekaj dni nazaj, po dveh letih. neke komplikacije, me je bolelo v desni ličnici, dlesni tam nekje- sinusi, sem morala slikat, pridem na slikanje, pa mi reče da se nimam kaj smejat ker je sevanje zeloooo nevarno. potem sem bila pa tako Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Sem že celo večnost na bolniški :xx!: se tamala dva en od drugega nalezeta.Tud LNFju komaj sledim prek tele moje onemogle škatle doma... Ja boščki... Nej se čim prej pozdravita Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 Lep pozdrav!!! Ah,danes je bil eden izmed tistih dni,ko sem se zjutraj slabo počutila,pol je bilo bolje....zdej sm pa spet čist mem :xx!: Če bi lahko bi šla spat....pa še to ne morem.... Še na stolu težko sedim.... Lep večer vam želim,pa veliko dobre volje....radi se imejte!!!! Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 Hvala Conti....za lepe želje... Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 pobožpobož tiha reka sicer pa reke gloko tečejo ne pa na stolih sedijo tko da ... kar uleži se pa ukazuj natrixu naj piše namest tebe... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 Dnevi so mi prekratki.. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. november 2004 Avtor Prijavi Deli 8. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Čakam... Danda, medtem se mi dogajajo tako minidrame kot posli stoletja, kaj stoletja, tisocletja!!! :hepko: ...Tako da se komajda lohk skoncentriram na napoved, po tem, ko imam ze kake 4 ure napisane do konca sonce, merkur in nasvete... 'lunina', osnovna pa je se v bolj bogi izvedbi zaenkrat. Uhhh, jes, ne da je pravica, ampak pravica je tisto, kar je onstran... mislim vesoljna pravica... xyesx Uh... Kwa!!! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>...dogajajo ... posli stoletja, kaj stoletja, tisocletja!!! :hepko: ...Uhhh, jes, ne da je pravica, ampak pravica je tisto, kar je onstran... mislim vesoljna pravica... xyesx Uh... Kwa!!! ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 marsa you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. november 2004 Avtor Prijavi Deli 8. november 2004 kok mi je dobr, ob tem, da sploh 'ne veste', za kaj gre. Sory, ker vam ne povem... a saj veste, sem nekoliko vrazeverna... pa dozivljam 'napade' s strani... sAJ ni vazno...Ste postekali nejasen point, ko bom povedala, boste itak 'ze vedeli'. Thanx! pa tudi, da me nihce ne stiska v kot s konkretnostmi (ribo/sco ). Brez skrbi, da zveste prvi, ko JE.Kwa?ne, sam... ce napisem ko bo - sam bo... jaz pa ze enkrat hocem, da JE. odbito cist a ne... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Danda, medtem se mi dogajajo tako minidrame kot posli stoletja, kaj stoletja, tisocletja!!! :hepko: ...Tako da se komajda lohk skoncentriram na napoved, po tem, ko imam ze kake 4 ure napisane do konca sonce, merkur in nasvete... 'lunina', osnovna pa je se v bolj bogi izvedbi zaenkrat. Uhhh, jes, ne da je pravica, ampak pravica je tisto, kar je onstran... mislim vesoljna pravica... xyesx Uh... Kwa!!! slis se fajn WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. november 2004 Avtor Prijavi Deli 8. november 2004 aja sej res, kaj cem vas ubozcke sploh obremenjevat z napovedjo, sem se odlocla, da je sploh ne bo. da se noumo pol se kregal, pregovarjal, ker bom jaz natancno in vestno jo hotla met pac gor. Aja, Bobnar, thanx, saj vem! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> kok mi je dobr, ob tem, da sploh 'ne veste', za kaj gre. Sory, ker vam ne povem... a saj veste, sem nekoliko vrazeverna... pa dozivljam 'napade' s strani... sAJ ni vazno...Ste postekali nejasen point, ko bom povedala, boste itak 'ze vedeli'. važno, da si zadovoljna in se ti stvari urejajo, saj ne rabimo vedet kaj in kako you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 Marsa - naj ti rata. Tole je čisto preprosto, ampak od srca...vse dobro. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 jutro...smo spet v službi... naspala sem se kr dobr. dons bom pa laufala po opravkih, pa upam, da mi znese še učit se. V četrtek mam že izpit. lep dan želim vsem skupaj!!! spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 jutro aiwa, ti pa zgodaj v službo. Jaz sem pisal popravke v diplomi. Nič spal. sam je vseeno kul. It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 ojoj! sem kar pogledala. tebe pa nisem navajena tko zgodaj. enga za dobro jutro.Veš jz že ob šestih začnem delat.. rana ura zlata ura... sem pa ob dveh tud že frej.. če še nisi spal... takoj v postlo spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 Ma po pravici povedao, nisem ravno preveč utrujen. Služba, ki se začne ob 6-ih in se konča ob dveh pa je danes že prava redkost. sam je pa cel dan potem fraj. e pa še tebi enga It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 dobro jutro, evo še mene... razmišljam, da bi poklicala v službo, da me ne bo...Mipo, so popravki končani? Aiwa kaj voziš? Marsa, upam, da toi je uspelo oz. da si na pravi poti ačihovski pozdrav Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts