Skoči na vsebino

Vesoljni Dnevnik LNF 14

Marsa

Recommended Posts

Bilo pred leti na radiu:

V Sibiriji, naj bi bilo -65 stopinj.

Klicejo z radia eno zensko, ki je zivela v najbolj odrocni vasi, ce je to res.

Rece ona da ni, da je samo -18 stopinj.

Radijski voditelj zacuden, pa jo se enkrat vprasa.

Pravi ona, da gre se enkrat pogledat na termometer:

pride nazaj, pravi da je -18 stopinj.

Radijec : "Pa kako gospa je -18 stopin, ce nas vir pravi, da je zunaj -65 stopinj ? "

Gospa: "Aja, a zunaj ste mislili....."

x:Dx x:Dx x:Dx

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Ola, vsem. Kratko javljanje iz službe.

Včeraj sem bila lena, danes pa upam, da bom imela malo več volje za urejanje brloga. Samo včeraj je bilo nujno, da si vzamem malo prostega časa. Prav pasalo je na radiu poslušati muziko iz najstniškega obdobja. :2src: xDDx

Marsa: kolikor spremljam si se nekaj bentila čez Emo Kurent in njen Lunin vodnik - po moje čisto upravičeno, ker sem ga videla v trgovini in pogledam in ima narejeno tisto tako kot je na Luninem netu (+ = kaj je dobro za ta dan in - = kaj je slabo...; bljak baraba je! :xx!: ). No, ampak danes opazim, da je na Luninem netu en tak banner, na katerem oglašuješ tale vodnik. Nč jasno... ?!? x!x x?x

Lep dan vsem! :palec:

Angeli smo,

a le z enim krilom.

Da bi mogli poleteti,

se moramo objeti.

http://igrivavila.blogspot.com/

Hm, dandaLun, po eni strani je tako, da je to cudno, po drugi strani pa se ne braniva placljivih bannerjev in folk bo to itak kupoval, ne glede na nic, in folk ga je itak ze kupil, tudi obiskovalci LN, preden je sploh kak oglas se pojavil tu...

Sicer pa - Mitjin odgovor: Bomo pa vsaj enkrat od 'koledarcka' pac zasluzil brez da se razpocimo. ;)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>a če klikamo nanj, imaš potem ti kaj od tega?

To tud mene zanima. x;)x xDDx

<{POST_SNAPBACK}>Hm, dandaLun, po eni strani je tako, da je to cudno, po drugi strani pa se ne braniva placljivih bannerjev in folk bo to itak kupoval, ne glede na nic, in folk ga je itak ze kupil, tudi obiskovalci LN, preden je sploh kak oglas se pojavil tu...

Sicer pa - Mitjin odgovor: Bomo pa vsaj enkrat od 'koledarcka' pac zasluzil brez da se razpocimo. ;)

Se strinjam z Mitjo! x;)x Pa sam vprašat sem morala, ker mi res ni blo nč jasno. Sploh ker je tudi mene raz*iz*ila. x:Dx

Angeli smo,

a le z enim krilom.

Da bi mogli poleteti,

se moramo objeti.

http://igrivavila.blogspot.com/

ah kje... z lahkoto bi ga.... točno vem kje so Ruše... mam fotra tm bliz... pridem in ga zribam... da nau nč od nega ostal... pa zarad mene ma lohk 5km v višino.... x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx :vragec: x;)x
spet se mi je na bolš poslabšal

Guest sanjalica

Pri meni se dela nek čuden čas.

Na trenutke imam občutek, da odraščam. :inocent:

Vsako stvar premislim; pretehtam; veliko manj je spontanosti, do vseh reči poskušam nastopiti s polno odgovornostjo..., tudi pri vzgoji otrok sem se "zalotila" da sem dosti bolj "hard"; kot da bi mi življenje vzelo tisto... mehko, navihano, brezskrbno, noro....

Tudi pri taki "brezvezni" stvari, kot je barva na laseh...prav ponosno "kažem" svoje sive lase...

Mogoče pa sem samo izgubila stik s stikalom, da bi si prižgala luč xDDx x:o)x xDDx

(po radiu se vrti...solze kakor dež rosijo, solze utopile so nasmeh... čudna pesem :o|o: )

<{POST_SNAPBACK}>ah kje... z lahkoto bi ga.... točno vem kje so Ruše... mam fotra tm bliz... pridem in ga zribam... da nau nč od nega ostal... pa zarad mene ma lohk 5km v višino....  x:Dx  x:Dx  x:Dx  x:Dx  :vragec:  x;)x

boril bi se do zadnje kepe. na koncu pa bi te še po riti naribal x:)x

Sanjalica, sej bo boljš. :palec: Otroke pa je tud včasih treba malo špartansko primit. Ja, naribaj jih pa bo x;)x

It's better be dead and cool than alive and uncool

So sicer na ogled. Po zelji. :) ;)

Vendar ce bo dober obisk, utegne se eno rundo narocit. :)

Je Mitja napisal, da hmmmm, zelo izviren pa da ni...

Takoj celi seznami v inbox, in v isti sapi pove, da ze 400 let lunini koledarji, kok nemskih in vseh zivih koledarjev je in da seveda tako najin nikakor ni izviren, pac pa sodi, po tem ko si je VSE OGLEDALA, da je njen med najizvirnejsimi. x:o)x x:px

No sam za info - meni so vsi zivi nosili - "tole bi te utegnilo zanimati" (npr. lunin koledar zalozbe vale Novak, ki je zacel izhajati kake dve ali tri leta po LK in cez kake dve nehal izhajati) - no, ni me zanimalo...

ker delam iz pildkov in iz glave.

Na kolenih sem v tivoliju texte v blokce, listke pisala.

Sem ponosna na to.

Eno leto se posvetila, precesala dogodke svetovne, kdaj so bile konjunkcije, kdaj mrki, kaj se je kaj dogajalo.

In zdaj naj to pomeni, da MOJE raziskave so itak v vsakih efemeridah, ces, ker si lohk vsak sam pogleda datum Titanika pa vzame v roke efemeride - vem, sam jaz sem to pred 10 leti naredila ze. !!

In zdaj, ne nazadnje, vsi delajo po tem, tv prispevki imajo ravno titanik, diano, tocno kar sem napisala do tocno tistega leta. :D

kao...

Ampak postregli bodo s: to lohk vsak ve.

Podenj pa zato, ker je ocitno sla v izdajo koledarja leta 2005 (x:o)x - ceprav ze 400 let obstajajo vsi zivi) z desetimi nemskimi buklami in z avdokatom zraven, ker se je 'zascitila' v predgovoru, ces da vse zivo obstaja ze leta, njen pa je pravzaprav nekaj novega in izjemnega, vsekakor pa izvirnega.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:vragec:

morgen.... x:)x

no...tole pa zhe bl normalna uara za vstajanje :vio:

prprave za jutrishnji koncert v galahali....psipunktransfukbunhbljakhardmetalmix :xx!:

bo tehnik namest mene x:Dx x:o)x x:o)x

jst bom pa kle tezheil x:Dx

666 zlomkou....tralala

(che pujse ni, tut cmokou ni)

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Marsa, oborožena z delovno vnemo in novimi idejami, se mi zdi in če sodim po napovedi, optimistična za nove začetke... smo v pričakovanju x;)x

Prečekiraj tisti mali c v krogcu in se "zaščiti" tudi ti vnaprej, potem pa lovi piko vejico. Ampak v vsem in povsod ohranjaj najboljše odnose, ne si zapirat. Se spomniš tisto, ko so na radiu vedno brali tvoje napovedi in sem te opozorila? No, sedaj tega ne počnejo več in je nastala neka praznina... ki so jo napolnili z nekim kvazi dnevnim hororskopom in ga vsaj dodobra začinili s hudomušnimi pripombami, da se ga vsaj da poslušat, ampak to ni To seveda.

Astra se dobro drži, saj ni dvoma pri takem žilavem ascendentu :palec:

Samo tako naprej.

Aakhut pa spet tako zgodnji x:o)x

Sama pa zasipana z delom in spet v strašnem zaostanku kaj se tu dogaja...

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Stanka, vsaka stvar, ki enkrat izide javno pod avtorsztvom nekoga, je avtorsko zascitena - avtomaticno.

Konec koncev pa tudi SAMOINICITAIVNA podelitev mednarodne issn kode s strani NUK-a ni macji kaselj in vec kot ocitno sva pac avtorja.

LN ima kakih 1000 strani ali vec (brez foruma jasno) - na VSAKI pise, kako in kaj.

Lunin koledar - vtipkaj na NUK-u.

Picasso

Ej, tole je bilo čisto dobrohotno... Ne spoznam se na pravne zadeve, samo spomnila sem se na tisto: copyright, a ni treba to patentirat ali kaj že? in bi naj to pomenilo zaščitit, ali zakaj potem to počnejo?

A drugače je merodajno že to, da je datum objave starejši pri originalu in se s tem lahko sproži postopke?

Ne vem no, ampak gotovo so tudi pravniki, ki so specializirani za avtorske pravice.

Saj te čisto razumem, ker če bi moja pesem kje se pojavila kot da je nekdo drug avtor, tu po forumu pa sem jih natresla kar precej... bi me strlo! In bi tudi...

Nene, vem da ne oz. da je dobrohotno, saj tole je bilo tudi, sem tolk intenzivna in prepricljiva, da mi je ze mama zadnjic rekla, pa zakaj tak rafal al nekaj tacga (ko sem bila cist prijazna :D - ampak res, no dobro ona ocitno ni menila tako, sam... kaj pa zdaj?)... :D

To jaz govorim zase in zate in za vse. :)

Ce se vprasa, se pove.

zato vcasih tolk tumbam s cim, da je za koga motece, a nekdo pa ni videl nikjer nic... kaj takole je pa ze dobr vedet...

Pa se, folk si tega ocitno ne predstavlja - mislijo ce je na netu clanek, da to pomeni, da ga oni kopipejstajo in prodajo za 15 jurjev. 'Novinarcki' pac.

Aja, in studentje, seveda...

ce gre kaj narobe, so studenti delali, studente pa so tako naucili in tudi studenstka neka lunina scena seveda je in to zelo podobna, zelo prevec, sva dobila ze vec obvestil.

ne bi mogli verjet, ko bi videli moj arhiv pa imena urednikov.

Ko so me najprej prosili, pa se mi zastonj ni dalo (ker nicesar ne prodajam, ne rabim reklame, pac pa cash), pa je seveda nekdo drug pol 'napisal' - iz koledarcka pac prepisoval...

pa ko me frendica dobronamerno povabi na novootvorjene strani mami al nekaj tacga, o, fino, a daj nehaj, bravo, celo cestitam nazaj navduseno. :|

Potem pa si vzamem cas (ker je nevljudno da ne bi sla niti second looka), aha in vidim, a daj nehaj, horoskop imajo tudi, da vidmo, kaj kaj pravijo...

xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx

Pa seveda vidim - ascendenti, vse, 3x12 in razlaga x3. :o|o:

Slo horoskop se odpre?

Grem pogledat?

Ma daj nehajte, takoj dol - in so mi se besno pisali, ce sem si jaz ascendente izmislila, sem napisala nazaj, da ne, sam da ta text je pa moj in da je luna v skorpijonu nasponana, sem vsekakor jaz rekla, kot tudi, da so ovni prav duseci al kaj jaz vem.

Vi pa napisite svoje pac.

vsakdo ve, da je marsova energija rdeca in da vlada ovnu. OK - kaj pa zdaj?

No to je pA to - napisi svoje.

Mah, da ne zacnem nastevat, no... xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx

Sory, a saj je dnevnik, vsega tega se potem VSAKIC spomnis, od prve maluske dalje. :o|o: :xx!:

Kje bom pa jaz kenjala za rano na zelodcu?

sama sem si kriva? x:o)x

ja, boljs skrto zase drzat, naredit eno solo nekam v tujino, in takoj ustanovit solo (x:o)x :V:) in cashirat takoj. Pa je, pa ti nihce nic ne ukrade. Sam ti lohk.

Picasso

Vem, ker tvoje napisano je Tvoje. Ampak to bi se moralo nekako učinkovito zaustaviti.

Po drugi strani pa res, lahko bi naredila kakšna predavanja.

Škoda se mi zdi, ker astrološka scena pri nas ni bolj povezana, pozornost ostaja na razlikah in sporih, namesto na širjenju znanja in raznih aktivnosti. Tvoj del foruma astrologija je ena svetla točka in včasih predavanje kakšno in klub obstaja, čeprav nisem član, ta način, druženje zelo pozdravljam.

Želim si, da bo tudi mednarodna astrološka konferenca pri nas, da bi se bolj odprli za tujino, tako odlični ljudje so še, ki so se specializirali za razne stvari, ki jim ležijo.

Vsakokrat, ko doživim kak posmeh, eh, astrologija, potem razmišljam o tem in spet si rečem, a ni škoda... drugod pa so priznane šole.

<{POST_SNAPBACK}>

Vsakokrat, ko doživim kak posmeh, potem razmišljam o tem in spet si rečem, a ni škoda... drugod pa so priznane šole.

:vragec:

drugod niso mel 40 let enoumja :xx!:

666 zlomkou.....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...