ribica Katja 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 Hoj sončki! Jz sm se pa že učila . Joj kaj sem vidla včeraj, sva se z dragim peljala po Zaloški, zelo počasi ker je blo kar nekaj gužve. Pri Španskih borcih zavija en avto pred nama na parkirišče, pa se iz nekega razloga ustavi in zablokira pot enemu kolesarju. Kolesar pa ni nič zmanjšal hitrosti, z isto hitrostjo je šel naprej, ga je hotel obvozit po levi.... kar naenkrat, očitno nekje zapel, nardil salto, pristal pred najinim avtom se je dragi lepo pravočasno ustavil in vse, kolesar se je z zvitim kolesom pobral in umaknil s cestišča, dragi je dal vse 4 žmigavce in zapeljal na stran... je šel pogledat, če je z njim vse ok... hvala bogu je blo. Ampak vseeno, Sem že mislila, da se mlaj pozna, pa je najbrž še predaleč... What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 in še to me zanima: je res, da če bi se jaz prijela električnega pastirja in bi mene za roko držal nekdo in njega še en tretji, a bi streslo samo tretjega ali nas vse?in še to, zakaj lahko konja ubije že minimalna moč elektrike, npr. krave pa ne? Zdaj me se pa samo vprasaj, kam gre svetloba, ko ugasnes luc Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 Ja kam pa gre?? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Ja kam pa gre?? Tja, kjer se nic vec ne rece Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 Mili, pri elektriki sva si zelo blizu, o njej mi je jasno samo to, da trese ...mislim, da bi pa pri električnem pastirju treslo vse tri, razen, če bi prvi stal bos v mokri travi, drugi in tretji pa bi imela obute škornje( izolacija)..elektrika si pač izbere pot z najmanj upora.Sicer pa si najbrž že sama opazila, da tudi vse ljudje nismo enako "zdrizasti"...Poznam človeka, ki ga tok 22oV samo "prijetno žgečka okrog srca"... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 in, če mi lahko še poveš, kako naredijo progasto zobno pasto???? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>in, če mi lahko še poveš, kako naredijo progasto zobno pasto???? Ne bi vedel. A ves ti, kako narediti neumnega otroka ?Ne ?No, svojega oceta vprasaj (hec more bit ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 Hvala enja za podporokrokodil, čaki čaki, sam da se spomnim, bš vidu te bom neki vprašala kar ne boš veduse boš ti z mene hecalt, ti, tiširokoustnež ti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>in, če mi lahko še poveš, kako naredijo progasto zobno pasto???? ej o tem pa še nisem razmišljala....bom skupaj s teboj počakala, da naju kdo "razsvetli"....hm progasta zobna pasta Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 Daj eno v zmrzovalnik, pa potem razrezi (tubo zobne paste, ne zmrzovalnik )Ti bo vse jasno.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 Evo Mili...pa, da boš poročala o rezultatu, da ne bi slučajno danes pol gospodinjstev v Sloveniji imelo zobne paste v zmrzovalniku Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. november 2004 Avtor Prijavi Deli 10. november 2004 zanimivo kaksne debate na merkur kvadrat uran. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 O električnem pastirju pa ne bo čisto držalo; lahko imaš gumijaste ali usnjene škornje, ampak drmne te pa kljub temu ... v vsakem primeru in drmne nas vse v verigi...Je pa res, da žival manjX kot mene, ker je (zgleda) bolj pameten in se nikoli ne približa tako pastirju, da bi ga... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>zanimivo kaksne debate na merkur kvadrat uran. a niso fajn debate marsa? malo tehničnih stvari nikol ne škodi. kakšne bi pa bile skladne s pozicijo markurja v kvadratu z uranom? you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 msilim, da smo kar v pravih vodah.... sem jaz tole s pastirjem izprobala, pa marsikaj drugega tud, zelo firbčen otrok Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 Evo mene.. S težkim srcem sem se poslovila od samih lušnih mladih dohtarjev....da o pacientih ne govorim.. verjetno bom potrebovala kak dan, da preberem, kaj vse ste napisali... mal mi je nerodno... ...ker sem ravno v največji stiski klicala marso, če pozna kakšne pametne čajčke...in potem tut prosila za mal pozitive...pa je zdej izpadlo kot da sem bila na smrt bolna...cel cirkus torej.. no, takole zdaj gledam na to...takrat, ko mi je bilo res hudo....so me sms-ji držali pokonc....in seveda vsa energy...ki ste mi jo pošiljali....ne znam se drugače zahvaliti kot z enim preprostim hvala... Torej...imam gromozansko luknjo v želodcu...ki je začela krvaveti...in povzročila neprijetno notranjo krvavitev.... :xx!:...še danes sem prepričana, da ste mi jo pomagali ustaviti... ...in smo zadevo potem reševali z milejšimi sredstvi kot je nož...no, potem pa so se kar nekak navezali name...in me niso želeli spustiti domov... kakorkoli...evo mene opet....sam čika si pa ne upam prižgat...zdajle sem neko kuhano zelenjavo pojedla.... :xx!: ...moja prehrana naslednjih 14 dni....cvikam, ker so mi ob slovesu rekli, da če se vrnem...pomeni, da se sama ne znam čuvat...da me morajo čuvat oni....daaaaalj časa... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. november 2004 Avtor Prijavi Deli 10. november 2004 So kar skladne, Amis, to ravno sem mislila. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 WB Astra http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 astra marsa thx za razlago you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 o Astra, zaslužiš si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. november 2004 Avtor Prijavi Deli 10. november 2004 O, Astra, koncno doma! (*tistegale pa nisem stekala cist dobr, da ker si men povedala, je izpadlo smrtno resno in cela zmeda? ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. november 2004 Avtor Prijavi Deli 10. november 2004 poslusam zdajle Mitjo po telefonu - ne, to morate klicat nazaj na Mobitel... In oni se ni pustil odgnat in se mu je frzmagal, kaj ga zdaj mitja stran posilja. :xx!: Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 Astra Če ne smeš lahko pa in in - pa imaš tako ali tako na svoji strani! drži se! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. november 2004 Avtor Prijavi Deli 10. november 2004 Ah, sanjalic, sam da je doma pa da ma net, a ne astra? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 Astra!!! WB WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts