astra 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 Zaračunajte Mobitelu...100 sit info... Eh, daj no...ne ker sem teb povedala...men se zdi da sem JAZ cirkus nardila...lahko bi šla lepo v bolnico...se danes javila in pika...tako pa sem vsa panična klicala...in se smilila sama seb... hvala za podporo, ni kaj... priznam pa...da me je bilo strah ko hudiča...ko so tamle okol z EKG-ji, iglami in noži hodili... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 morgen.... dons pa mal zgodnejshi tole zna bit hudo zlomkast dan....(kolkr ga je she ostal ) 666 zlomkou....tralala(pujse ni...cmokou ni) tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Evo mene.. ...pa je zdej izpadlo kot da sem bila na smrt bolna... kwa a nis bla bemu... 666 zlomkou...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. november 2004 Avtor Prijavi Deli 10. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Zaračunajte Mobitelu...100 sit info... Saj sem jim v tem stosu zatezila tedaj, pa niso trzali, takoj ti pac nekaj bedastega recejo, da onemis oz. da vidis, da je brezveze.Sam je pa res tecno.No, saj ni bilo nobene panike, jaz sem bila zelo skopa s podatki, ker bos pac sama povedala, a da ne bi koga skrbelo, sem rekla, da ni spet nic tako strahotnega, zelje so pa padale, normalno, pismu, ves da smo tedaj vsi bili s tabo. Potem pa se Mick, to je pa lepo, ce se z Mickom tule vsak dan 'vidimo', se torej 'poznamo' vsi, da je povedal, da gre k tebi na obisk, glede na to, da smo o tem ze spregovorili. Smilis se mi mal zarad cika, k vem da bi si ga prav z uzitkom rada prizgala, samo je pa res bad, boljs da si pridna.saj jaz tud dva dni ze ne jem, saj caj pijem (da te mal potolazim ), pa morda skuham danes brokoli oz. kaj zelenjavnega, al pa kaksen rizek al pa kaksno juhco sam. Morava it banje pa ploscice pogledat, v ponedeljek se zacne Kopalnica, pa mam se mal mokre lase... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 Aakhut...v bistvu sem bla...sam me je tvoj ganljivi sms k seb spravil... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Aakhut...v bistvu sem bla...sam me je tvoj ganljivi sms k seb spravil... Astra ITAQ pa par smrdechk (kadilne palchke) sm tut skuru 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sysyphe 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 Mislim, kaki dan.Že zjutraj sem mu rekel adijo. Let the sunshine in Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 Astra , valjda tažlehtne vedno preživimo nekak . Dobro, da si nazaj, pa saj sama veš kako in kaj.....mi želodčniki, nikol nas ne bo pamet srečala Kaj dogaja naokrog? Jaz sem bila polna obiskov, kot pes bolh. So se danes še tazadnji spokal. Zdej bi pa samo ene 2-3 dni tišine, pa govejo župo, da si pomirim želodec od vseh zvarkov, ki smo jih uživali. Obiski so hobi posebne vrste zame, včasih tudi malo utrudljivo. No v glavnem, so se vsi še najavili za nazaj in se čimprej pofočkajo. Jest bom pa kmal več ljudi tam poznala, kot tukaj. Všeč mi je, ker so malce drugačni od nas. Druga mentaliteta, kultura, način razmišljanja....so malce pred nami. Njih pa očara slovenska pristnost in pa spoznanje, da le nismo kot Albanija ali Bolgarija. Tekoča voda in Emporium jih čist očarata , pol pa dobro domače vino in hrana čist nokautirajo, potem pa nočejo več domov. Tko, da sem že pomislila na oglas pod šifro:''oddam obiske'' Jutri imam neko urejanje papirjev, ki jim ni ne konca ne kraje. Uspela se zmenit, za nekaj zadev ...kr u redu.Mal sm lena, ne mal kr ornk, pritisk.Čakam lep bel sneg, ki škripa ko hodiš. Vsem Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. november 2004 Avtor Prijavi Deli 10. november 2004 O, Cosma, , tebe tud ze ful cajta nisem videla! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 Res je da Cosme že dolgo ni bilo (pogrešala sem jo); ampak prišla je v Dnevnik, se pofočkala z objavo ki nosi cifro 3000 in odbrzdela.... Kaaaaaaaaaaaaaaaaakšna čveeeeeeeeeeeeeekaaaaaaaaa......... Odkar je poročena več spoloh nima časa za nas ... :( Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. november 2004 Avtor Prijavi Deli 10. november 2004 Pa res, glih 3000. Sam????? No menim kot sem 1x dejala aliani (ki me je tud presenetilo), eni daste ful pecat, skoz ste tu gor, dejavni, skoz ste tu, pa imate v primerjavi z drugimi zelo malo postov... kako torej kvantiteta nikakor ni nikakrsno merilo. Se na dolga leta, cosma! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. november 2004 Avtor Prijavi Deli 10. november 2004 Imam pa pred sabo eno pogodbo... ne vem, al je sam tolk tiskarskih al so tud zanalasc, skratka, zelo malo razumem...In razmisljam, pismu, pogodbe... to naj bi bilo nekaj, da bodo vsi zadovoljni... tam si dajo roke, se priklonijo drug drugemu, morebiti se celo objamejo in si dajo kaksnega lupcka, v pogodbi pa bomba not. Al pac strup. :|||||da moras bit zvit, pretkan, ves govedarski, tak kot so oni. :xx!: Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 še dobro, Sanjič, da se nisi oglasila..nisem bila nič kaj priljudna te dni... ..pa sam črni humor se me je držal... Cosma..."oddam obiske..."... ...le kako se ti ljubi... Kje pa je Mateja...sem brala tamle nekje, da jo uho boli...hja, nekaj se je na triangelce spravlo te dni... ...Mateja, sam zate en Sneg ...se še ne morem odločiti...če je fajn al ne...Doma me je pričakalo cel kup vabil na otvoritve, novoletne zabave, Martinovanja...heh... ...se mi ne da, bom mal zdravo živela... Marsa, saj zdaj nočem bit pametna...sam to, da nič ne ješ, niti malo ne bo pripomoglu k temu, da bi bolečine izginile...kvečjemu slabše bo...tko da razmisli pač... projekt kopalnica... ...in seveda ste prepričani, da bo vse gotovo v treh dneh al kolk že...najboljš da odpreš novo temo...Izkušnje z mojstri... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 Se strinjam da kvantiteta ni nikakršno merilo. Se je pa Cosma /vsaj pri meni/ že pred jurja in več objavami prikupila. Eni jih imajo samo 200 pa jih zelo rada berem, pa mi je že kar nekajkrat prišlo na misel: Pa kaj si tak egoist, tako malo pišeš... Pogodbe so umetnost branja med vrsticami Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. november 2004 Avtor Prijavi Deli 10. november 2004 Astra, mislim da je post ob caju v primeru trebusne viroze nekaksne cisto kul.Mitja je imel to prejsnji teden, meni pa se vlece od sobote.Ne, si ne delam utvar, da bi bilo 3 dni... (kopalnica).je imela mama take vijevaje boga, pa ful frendov pa tko, da v bistvu bi me lohk bilo kar mal groza, sam se nismo tam. Klicem v Tapro, ce imajo odprto oz. do kdaj, pa se nihce ne oglasi, pa se nama ne da zastonj lazit, ce je zaprto.A kdo ve, do kdaj je odprt? Tu pri mercatorju v siski? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. november 2004 Avtor Prijavi Deli 10. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Pogodbe so umetnost branja med vrsticami OK, samo... nivoji so ze tolk bad ocitno, da je tezko zavzeti tako stalisce, ker ze vrstic ne znas brati, kaj sele med njimi. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Kje pa je Mateja... Ooo, lej jo trianglco ... sam, da si spet 'doma' (sem mislila LNF ) ... mene živcira tole, kar so mi stlačili v uho . skoz tak filing, kot bi bla na avionu, ne slišim dobro, razen svojega glasu (menda čist potihem govorim)... mah, saj bo tud to minilo... Marsa, a tebe tud nekaj ... pa še projekt kopalnica... da se vse maksimalno dobro izteče funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 mogoče ima pa tisti, ki je to pogodbo spisal podobno postavljen Neptun al kva že kot jaz zdej grem pa vse drugo še prebrat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. november 2004 Avtor Prijavi Deli 10. november 2004 haha, Selene, ocitno. Mateja, thanx, saj bo, to je tako ali podobno kot s kaksno selitvijo ali cim podobnim... v bistvu sam potek pain in the ass, izhod pa dbest. Pa lohk gledam tud tko, da cez 14 dni bom mela novo kopalnico, ker kaj blazno zakompliciral se najbrz ne bo, so bli videti kar resni, pa en nama jih je zrihtal, en mitjin frend, trije razlicni bodo in so se celo tud ze med sabo zorganiziral za naslednji teden. Kaj sem pa zdajle? Najslabse mozno v bistvu - tam pedenam brokoli, pa shizim na storcke, ga olupim in grickam stor, no in sem to... - po tem ko ze dva dni nic ne jem (aja vceraj sem krruh pa putr, sam to mi je pasal, ene dva majhna koscka), potem pa se en piskot (ki jih sicer sploh ne jem niti sladkarij oz. zelo redko, tim je tam imel, pa so se mi kar sline pocedile in sem 'tvegala'). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. november 2004 Avtor Prijavi Deli 10. november 2004 aja, se nekaj v zvezi s koledarcki v bistvu zalostnega in nekako trapastega...ze velik mailov sem jasno dobila, celo kar narocil (kar iz 2004, ces, saj zdaj pa bo novi, kar pomeni tud, kaksno zaupanje in vse, trdna firma, 13 let), no danes sem dobila dve ponudbi za vecje kolicine LK, kao po 200 in vec izvodov... :||||Zdaj, ko ga ni. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 Astra, dobrodošla nazaj, pa še vedno naj drži pobož FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 CIAO!! Sem nova članica foruma,vanj pa me je malo vpeljal kar veliki bratec.Naročil mi je naj v dnevnik nekaj napišem,ni mi pa povedal, da so tako kul smajliji tukaj. Po rahlem preletu foruma sem opazila,da se tudi ogromno kušuje. Ga bo treba v roke vzet!! Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 Glede na to, da mu je voščila za rojstni dan Dobrodošla Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 Hvala Contesa! Moj veliki brat je triple x,še sedaj mi ni jasno,kako je lahko izbral ta nick,mi ni nič kaj všeč! Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 jeb*** Marsa....saj si vedela, da bo kmalu tisto..."obiranje plodov"...je pa res za znoret v bistvu....žal mi je ... Mateja, ful tečno, si predstavljam.... :xx!: hehe, od kdaj ima pa Mick sestrico... ksantipa, dobrodošla.. Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts