Skoči na vsebino

Vesoljni Dnevnik LNF 14

Marsa

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>

Če ne gre, ne gre....ga bomo pa drugo leto dobili. Zdaj vsaj veš, koliko ga imamo radi. Za drugo leto držim xcrossfingx

Saj.

Bo, bo, ga tud jaz rabim.

Sploh nisem tolk slabe, je ze za nekaj dobro, malo se mi milo stori, mal sem zalostna, ko mi takole recete, kok ga bo kdo pogresal, kar predstavljam si Bilke, vse, ko bodo rekle: :O: :eek: x?x

Ce sva vedno, v najhujsih cajtih, da zdaj pa ne?

Ampak: sem ga ze sita v taki obliki, to je bilo vedno vse tolk v krcu narejeno, napisano, kampanjsko, stiskat sva morala s placem, texti so ze 14 let isti (mislim sami texti, vsebina pac, razen da se menja, ker ni slo vsakic vse not), pa se... gledam ze 10 let to tud drugje, vse tele moje besede tudi, moram priznat, da sem tako sita... mislim, teh svojih besed, ki jih ze povsod berem...

Sam po drugi strani pa je ujeto to, kar je treba vedet.

Tako da astro delov (sonce luna asc) ne bova dost spreminjala, pac pa ostalo, pri lunah se kaj pa tko.

Sistemcek drugacen... treba nekaj zgruntat...

Sem kar pozitivno.

Zdaj tocno veva vse, ga lahko cist na novo postaviva - v bistvu se ze 3 al kolk let shlepava na iste platnice in s tem bolj ali manj isti dizajn, format pac in vse.

In zdaj nama je ravno vse poslo, v glavnem no, pa tko... bo treba refreshat pac.

Mi je pa vsec, ker ni bil 13. tisti. Pac pa bo 14.

Nisem recimo vrgla puske v koruzo, jemljem kot brejk, v tem letu bova nekaj drugega, povem pa, ko bo.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Bemti Marsa...dobra si... :palec: ...jaz očitno ne morem čist iz svoje ekonomistične kože...pa Bobnar očitno tut ne...

mal pa mi greš na živce...s tem...ker glih takrat, ko bi lahko začela služit...tebe več ne zanima...in greš drugam....ihhh, riba... xrolleyesx ...a tule pa ne boš svojga bika na dan prvlekla... x;)x

aakhut.. x:Dx ...saj je tut mene zaskrbelo, ko sem za trenutek pomislila...lej, lej, tale aa je pa čist u redu fant... x;)x ...no, saj bom kak dan počakala, da me bo to mnenje minilo... x:px

cosma...jaz tut vsa živahna...90/48... x;)x

Astra

Per aspera ad astra

Ma saj sploh ne recem, da nimas prav, a ne more bit vsak za vse...

A razumes, se nauciva clo kaj jaz vem, VSEGA, no... sam da ni treba prodajat. :D :P ;)

Kam drugam, Astra? :eek:

Pravim, da ful gas bomo sponal, nic drugam, kar tu lepo. ;) :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

* Moje pitje cajev danes (vse v taveliki tazeleni skodeli, 3 deci):

2 x tavzentroza zjutraj.

Cez dan izmenicno malo rrooibosh coollemon, organski, pol pa borovnicev, potem sem si skuhala prej kamilice, zdaj pa lipo s ful medu (do prej mi ni zadisal).

V znamenju cajev, jes, se dobr da sem nabavla caje.

Saj je tud ta vidik, da sva pac na netu, se se kaj drugega ubode, nikoli nisva bila odvisna sam od enega vira.

Picasso

Marsa, mogoče ne razumeš...ali pa nočeš razumeti...kaj ti hočemo mi praktični ekonomisti povedati... :o|o:

gre za to...da je včasih pač treba narediti konec samo ponosu na narejeno, pa dobremu občutku, pa vse to...imaš pa prav, res nismo vsi za vse...se bo treba nekak združit... x;)x

meni je pač žal...da čeprav je tvoj koledarček oh in sploh....v resnici to zanima zelo malo ljudi...kupili bodo pač tisto...kar je na razpolago...pa še poceni je...kvaliteto, design, izvirnost in vse to...pa tko al tko ceni samo peščica...

in ko se je na veliko slišalo okol...da obstaja baje nek lunin koledarček...ga bodo pa vsaj letos...kupili...saj sama praviš,, da si prvič dobila večja naročila...

če mal seštejem cifre, ki jih bo nekdo potegnil za tole...no, mi pač ni vseeno...

sam..saj štekam, tut tebi ni...samo, kaj pa češ navsezadnje.. :o|o: ...tako je..in pika...gremo daljeeeeee... :palec:

Astra

Per aspera ad astra

Guest sstane
Bobnar, a veš, da imaš prav. Naš internet še nima tako velikega dometa, kot izgleda. Mnogo bolj ljudje uporabljajo še vedno klasične medije za informiranje. :sori: :o|o: x:Dx

Aakhut, kolk ti mene na ena dva meni zelo ljuba modela spominjaš, kar oba hkrati xsrcx x:Xx

No grem počas ninat, je že pozno spet x:Dx

Nočko obema x:Xx

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

<{POST_SNAPBACK}>Aakhut, kolk ti mene na ena dva meni zelo ljuba modela spominjaš, kar oba hkrati xsrcx x:Xx

No grem počas ninat, je že pozno spet x:Dx

Nočko obema x:Xx

Sončna

:vragec:

bemu a x;)x

kr dva v enem...pa she zlomk zram...ceu grupak x:Dx x;)x x:Xx

666 zlomkou...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

<{POST_SNAPBACK}>:vragec:

bemu a x;)x

kr dva v enem...pa she zlomk zram...ceu grupak x:Dx  x;)x  x:Xx

666 zlomkou...tralala

Ahhhhh!!!!!! Kako psihiranje bi to blo!!! :icon15: :OO!: :OO!: :OO!:

Nočeš tega, verjemi x:o)x :vragec:

Lana, x:Xx

Zdej pa res spat..... x:)x ... pa lepe sanje x:Xx

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

ti mi kar verjemi x:o)x

tale dva sta glih tolk prbližno huda pacienta kot si ti :vio: in pa še malce bolj neobrušena na določenih področjih (še posebno kak egotrip bi bil zabaven x:Dx ), tko da... ne bi blo glih veselo x:Dx bi se pa zabaval, to pa verjamem, še posebno ob njiju dveh x:o)x

mir mi dej, jaz grem spat, demet!!! :vio: x;)x

nočko xsrcx

Sončna

VILA SONCA

jutro luninmaistri. Spet švoh spal, poslušam Edo Majko, pa kavo si grem zdaj kuhat.

vvvvvvvvvvvvssssssssssssssssssstannnnnnnte, gremo delat x:)x x;)x x:px x:Dx

It's better be dead and cool than alive and uncool

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...