Skoči na vsebino

Vesoljni Dnevnik LNF 14

Marsa

Recommended Posts

dobro jutro boris in mipo!!!

sta pa zgodnja! no tudi jaz sem že v službi pripravljena na nove dogodivščine. danes imam izpit iz organizacije... upam, da bo šlo dobr. Lep pozdravček... xwizardx

spet se mi je na bolš poslabšal
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

:vragec:

morgen....... :eek: :eek: :eek: :vio: x:o)x :o|o:

neki zgodi tole :vio: :inocent: :inocent:

celo noch neki programeru.....zej pa zhe doma :xx!: :o|o: x:o)x

probu na svoji mashini....pa noche......deb ga :vragec: :eek:

bomo she mal....

666 zlomkou....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

dobro jutro. Spat sva šli ob pol štirih in nadaljevali ob petih. Nato je zaspala in še vedno spi. Sem klicala k zdravniku, nekak do dvanajstih naj bi prišle do tja, sem klicala mami, se mal zjokala, ker ni hujše bolečine kot bolečina otroka, nato direktorja, da me ne bo, in sedaj čakam da se zbudi, da probava vsaj nekaj tekočine obdržati v njej, ker če ne jo čaka vikend v bolnišnici :V: Ob takih dnevih se pa vprašam, kaj bo še?

selene.... vse bo ok... zih ne bo dolg trajal... pejta lepo h dohtarju k se zbudi in probite uštimat... da ji ne bi blo treba tm ostat, k bi ji blo verjetno zoperno. k se slabo počutiš, pol pa še doma nisi. držim pesti!!!
spet se mi je na bolš poslabšal

Dobro jutro.

Pri nas ga je tok nametlo, da je bilo treba kidat, da smo z avtomobilom sploh ven prišli :xx!:

Res ne maram snega.... :xx!: :vragec:

aakhut....a ti pa sred leta Novo leto čakaš. Mi ni jasno, kako ti to uspe

xnckrivx Sončna tudi :palec:

Aiwa...bomo držali pesti za tvojo organizacijo. Itak, da ti bo uspelo :palec:

Selene...neka huda viroza tole al kaj :sori: Vse dobro za tamalo... xcrossfingx xcrossfingx

Dobro jutro vsem skupi,

sem se že sprijaznila s tem, da ne morem velik viset na LNF (kot včasih sem) in bila na vsem s tekočim, ampak j+++ ga, zato včasih prav neumno zajm.. no pa nima veze.

Selene, TUDI jaz držim pesti in pošiljam pozitivne misli v vesolje za tvojega sončka

BLAGOR vsem, ki imajo smeg,mi tu samo neko deževje (razen tistim ne blagor, ki ga ne marajo)

glede pastirja in konja - živali bolj čutijo elektriko, ker so prizemljeni s 4 okončinami, mi pa samo z 2 - vseeno pa ne vem, zakaj konj še opsebej nastrada??

zadnjič se je naša psička zapletla v pastirja z ovratnico joj je pokalo tako je cvilila, potem pa zviz po travniku do doma (1km) je cvilila, rep med noge, boga reva...

še večji hec, ko se je en očetov priajtelj plazil z ruzakom pod pastirjem, pa se je zataknil, kok je dec klel in vriskal hkrati, menda so mu lasje kar pokonc potem stal

svašta

no, pametni kroki, pa mi povej, zakaj ponoči vidmo bolj črno-belo in ne barvno (temnejše ko je, manj barvno vidimo). HA?

z zamudo, pa vendar....

dobrojutrodoberdanvsem ....he he, malo pretiravanja ne škodi x:Dx ...čisto njami škorpijonsko razpoloženje x:px ...

sicer pa opažam, da eni sploh ne znate spat :eek: ...kr učke narazen, pa gledat v svet x^x x;)x

selene....za tvojo pupo xwizardx xgoldfishx xcrossfingx ...ni fajn tole...pa upam, da ji ne bo tako slabo, da bo treba v bolnico

sončna in aakhut mata tako en čisto nor ritem x:Dx x;)x

mipo se sam dela, da spi :inocent:

aiwa tebi pa en x:Xx

borism pa danes za presenečenje :onfire:

pa tud dolores, mili ...in ostali...

...mejte se.... :onfire:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Amiska

Sej se pa nea delam, da spim. x :sleeping: :fiju: sam sem se včeraj nauču , kak se prijavit pod skritega, da si nebi nekdo islo, da sm pa res prliman gor 24 ur ker bi mi blo drugače dolgčas, čeprav tu na forumu ura kar šprinta. x:o)x x:)x x:o)x x:)

It's better be dead and cool than alive and uncool

Jutrček x:)x Uuuuu, dogaja. Astra WB x;)x Uf, včeri pa v vseh variantah en prav divji popoldan in večer........pol pa v posteljo v ranih jutranjih urah, na srečo pil dober vinček in v zmernih količinah, pa mam enga čist mickenega luštkanega mujceka x:px .......celo delat se bo dalo brez blemov x:o)x ........hihi......če bo vse po sreč jih kr neki luštkanih dans pride......jst pa glih prav mujckast... :vragec: x:px x:Dx

Lep dan, mujceki x:Xx . Pa pujsa tud, če nas kaj bere. xsrcx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

ja, točno, pri vsej današnji naspidiranosti čist pozabla pozdravit astro :farb: ...ker je pa luna (ali bo v kratkem) v sco...upam, da se mi oprosti...astra x:)x :palec:

mick je spet mal tle... xangx ...pa mačka pocartaj :vragec: x;)x

mipo, dobro si to pogruntal....da ne bomo imeli slabega mnenja o tebi x:Dx x:o)x x;)x ...ampak tole z uro pa drži... x:Dx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

<{POST_SNAPBACK}>

Marsa, mogoče ne razumeš...ali pa nočeš razumeti...kaj ti hočemo mi praktični ekonomisti povedati... :o|o:

... meni je pač žal...da čeprav je tvoj koledarček oh in sploh....v resnici to zanima zelo malo ljudi...kupili bodo pač tisto...kar je na razpolago...pa še poceni je...kvaliteto, design, izvirnost in vse to...pa tko al tko ceni samo peščica...

... in ko se je na veliko slišalo okol...da obstaja baje nek lunin koledarček...ga bodo pa vsaj letos...kupili...saj sama praviš,, da si prvič dobila večja naročila...

... če mal seštejem cifre, ki jih bo nekdo potegnil za tole...no, mi pač ni vseeno...

sam..saj štekam, tut tebi ni...samo, kaj pa češ navsezadnje.. :o|o: ...tako je..in pika...gremo daljeeeeee... :palec:

Ma ne gre samo za to, da ne razumem ali nocem razumeti, zaenkrat se mi se ne da razumeti, ker... lohk nazaj tule se pregovarjam, kako nihce nic ne steka, to je pa brez veze, saj maste prav. x^x

Astra, to je res, ampak jebiga - nikoli nisem delala drugace, kot kvalitetno, to pa je tako kot je - kvalitetno znam sam tko delat kot znam.

CE BI - ja, ok, vem da dobro hocete, sam CE BI - NE BI (bilo tko). ;)

Ej, nikol v lajfu se nisem povzpenjala na tak nacin, da bi na nekom stala s pancarji.

Jaz ne delam samo za cash al pa energijo al pa svojo izpolnitev, pac pa izpolnjujem tudi karmicno nalogo, briga me, kako ravna Ema Kurent ali kdorkoli, meni je vazno, kako JAZ ravnam. :vtz:

Pa ce sem tutek, pa sem. xyesx

<{POST_SNAPBACK}>

Bobnar, a veš, da imaš prav. Naš internet še nima tako velikega dometa, kot izgleda. Mnogo bolj ljudje uporabljajo še vedno klasične medije za informiranje.

To se bo zelo kmalu spremenilo, je trajalo res dlje, kot smo pricakovali, a jaz nisem obupala.

Nisem tolk spet riba... jaz ze vem, pritizevanje in kenjanje je samo sprotno, trenutno.

Hocem rect, saj tolk naivna pa spet nisva, potem ne bi do tu prisla in tako. x8Dx

<{POST_SNAPBACK}>

in midve z dečvo še nisva zatisnili oči, bruha, driska

xcrossfingx - a mas tavzentko?

Tkole sem jaz zadnjic bila boga ponoci, ful naj caja poje, se cist izcistis tudi z rudninskimi snovmi in vsem... pa borovnicke drugac, ce je bolj driska in manj krci, ce nimas tavzentroze, lahko uporabis majaron. xdetelcax

<{POST_SNAPBACK}>:eek: he,he, jaz bi, pa ne smem  xrolleyesx ...no ja, še malo, pa bom  xDDx

O, Lana, zivjo, tebe pa ze dolgo ni bilo okoli :vio: :palec:

Pol pa ob tehle hudih urah xDDx - si imela ocitno kaksno nocno al kaj tacga, upam da zdaj lepo spanckas doma. :)

<{POST_SNAPBACK}>

lep sonchen zahod....

Pih. :eek: x;)x

<{POST_SNAPBACK}>jutro luninmaistri. Spet švoh spal

Jaz tud. :|

<{POST_SNAPBACK}>... danes imam izpit iz organizacije...

Drz se! xcrossfingx

To bos obvladala z levo roko, organizacija, skorpijon, pih! x^x

<{POST_SNAPBACK}>dobro jutro. Spat sva šli ob pol štirih in nadaljevali ob petih. Nato je zaspala in še vedno spi. Sem klicala k zdravniku, nekak do dvanajstih naj bi prišle do tja, sem klicala mami, se mal zjokala, ker ni hujše bolečine kot bolečina otroka, nato direktorja, da me ne bo, in sedaj čakam da se zbudi, da probava vsaj nekaj tekočine obdržati v njej, ker če ne jo čaka vikend v bolnišnici :V: Ob takih dnevih se pa vprašam, kaj bo še?

Blago in nezno ji masiraj trebuscek, daj kaksne disavne lucke blage, vprasaj jo, kaj bi ji pasalo, skuhaj ji kamilice, pa naj spi, ce lohk, tako se najbolj pocajtamo. :palec:

<{POST_SNAPBACK}>Dobro jutro.

Pri nas ga je tok nametlo, da je bilo treba kidat, da smo z avtomobilom sploh ven prišli

Res ne maram snega.... :xx!: 

Jaz pa ful!

In TI si Kozorog. xnckrivx ;)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

glede pastirja in konja - živali bolj čutijo elektriko, ker so prizemljeni s 4 okončinami, mi pa samo z 2 - vseeno pa ne vem, zakaj konj še opsebej nastrada??

zadnjič se je naša psička zapletla v pastirja z ovratnico joj je pokalo tako je cvilila, potem pa zviz po travniku do doma (1km) je cvilila, rep med noge, boga reva.

Mili: že od včeraj sem razmišljala zakaj konj bolj nastrada od krave.....evo, danes odgovor veterinarja- načeloma ni razlike, ...problem pa so podkve(saj veš, železo dober prevodnik)...zaradi njih enaka doza elektrike kravo strese, konja pa lahko ubije....Vidiš imaš srečo, da vaš psiček ni podkovan xDDx

Podkovan pes, veriga (verižica), pa še rink v nosu, pa pieircing v jeziku, uhani, nalakirani kremplji z metalik barvo... ja mal bi zacvilo x:)x x:Dx x:)x
It's better be dead and cool than alive and uncool

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...