Skoči na vsebino

Vesoljni Dnevnik LNF 14

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 2,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

What the fuck....... :wacko: če bi včer vedu kok dobra je voda, bi sam to piu! x:px Dons pa glava kt balon, pa leva mam, ne mačka :xx!: Mi je prejle gospodina pospravlala stanvanje, sm mogu dat čepke v uhle k je s sesavcem ropotala,pa sm vsen še preveč slišu(občutk, da se ti bojo možgani scvrl xrolleyesx ) Dons se pa cajtam, sam je blo tok noro, da mi vsen ni žou! x:Dx :kulgreen:

Švester, dej tm u temo Mi vsi-Astrologija napiš svoje podatke, me neki na os sprašujejo kaj, pa kako, jz k sm nek strašn astrolog! :icon1_blush: hehehehe x:Dx Ti bojo zihr kere pomagale napisat, so dobre astrologinje tlele! x:px x:Dx

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]
Deli na socialnih omrežjih

Marsa x:Dx huh, tole sem jaz skozi dala pred 2 leti. Imam nekako isti odnos, kot ti, gremo zdele, ampak niso vsi za stvar.

http://www.keramtrade.si/

Kersan d.o.o., Naslov: Ljubljanska 42, 1236 Trzin; Tel.: 01/7212-087, Fax: 061/7216-385

Poskusi tule s ploščicami, ponavadi so na zalogi. Dobiš takoj. Za Gorenje sem slišala, da se keramičarji pritožujejo, da niso najbolj kvalitetne.

Veliko sreče.

Meni na Mačkovi še ni uspelo zrihtat. x:Dx Če kdo spremlja mojo štorijo od poletja. Mi manjka še en podpis. Pol pa baje 1 mesec čakat, da poštemplajo :vio: Viva la birokracija in naša država xsrcx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Marsa, hočeš nočeš..tvoj projekt kopalnica ne bo kr tko...in če drugega ne, ko bo gotovo...boš vse vedela, kako in kje moraš naslednjič... x;)x x:Dx

Selene, čuvaj malo... :detelca:

Cosma, ja kaj pa hočeš bit nekaj posebnega... x;)x x:px ..sicer pa tut jaz za sina še nisem dobila odločbe...pa bo prvo trimesečje mim... :xx!: ..pa kaj bi to...do konc šolskega leta bo že... :o|o:

Jaz pa končno sama seb podobna... x^x ...sem bila danes namenjena na eno čist posebno degustacijo in slow food martinovo večerjico...pa kaj češ...pač ne gre...sem si pa zato eno fajn masažo in nego na Habakuku privoščila... x^x ...res mi je žal, ker se predstavi novi kuhar...pa so klicali frendi, lastniki...da je vsem žal, ker ne bo mojega komentarja...

še enkrat potrditev, kak samotar sem ....me je bolnica čist zdelala...ker je bilo vedno tolk ljudi okol mene... xrolleyesx ...pa babe, ki si hodijo na obiske in čvekajo... xrolleyesx

še enkrat pa hvala Mickenemu... xsrcx ...ker je prišel en večer....sva sedela spodaj v eni prazni čakalnici in se krohotala kot nora.... x:Dx ...obema je črn humor ležal tisti dan...in eno čudovito vijolično :eek: vrtnico mi je prinesel... x:Xx ...še sreča da nima telefona s fotoaparatom...ker si je hudo želel moje fotke...da bi me potem izsiljeval z njo... x:Dx x;)x ...ker majo menda hudo seksi bolnišnične pižame... x:px xrolleyesx

Ribica.. xsrcx

Astra

Per aspera ad astra

Nič mujceki, je čas za odhod domov, sm mal zmatran že. Mmmm, večerja, pa basket je dans po tv, ne vem, če ne Olimpija :Barcelona. Tud Trenje zna bit zanimivo, vsaj zame, mogoče tudi za vas........sem že 1x mislil odpret temo.......Slovenci - svetovni prvaki v prepiranju in tožarjenju. :vragec: Skratka, to bo tema te oddaje, mogoče bo pa zanimiv......iz lastnih izkušenja pa vem, da smo glede tega zagotovo nenormalen narod, tud pravdanje za vsak drek in nesposobnost mirnega reševanja sporov in ter sklepanja poravnav in nezmožnost kompromisov je lastnost slovenceljnev, ki (pre)močno obremenjuje pravosodje.

Mejte se x:)x :palec:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

<{POST_SNAPBACK}> nesposobnost mirnega reševanja sporov in ter sklepanja poravnav in nezmožnost kompromisov je lastnost slovenceljnev, ki (pre)močno obremenjuje pravosodje.

Mejte se  x:)x  :palec:

:vragec:

kwa zej to :eek: :eek: :eek:

kdo pa PLACHUJE PRAVOSODJE :vio: :vio: :vio:

kdo je zarad koga kle

666 zlomkou....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

<{POST_SNAPBACK}>Marsa  x:Dx  huh, tole sem jaz skozi dala pred 2 leti. Imam nekako isti odnos, kot ti, gremo zdele, ampak niso vsi za stvar.

http://www.keramtrade.si/

Kersan d.o.o.,  Naslov: Ljubljanska 42, 1236 Trzin; Tel.: 01/7212-087, Fax: 061/7216-385

Poskusi tule s ploščicami, ponavadi so na zalogi. Dobiš takoj. Za Gorenje sem slišala, da se keramičarji pritožujejo, da niso najbolj kvalitetne.

Veliko sreče.

Meni na Mačkovi še ni uspelo zrihtat.  x:Dx  Če kdo spremlja mojo štorijo od poletja. Mi manjka še en podpis. Pol pa baje 1 mesec čakat, da poštemplajo  :vio:  Viva la birokracija in naša država  xsrcx

Oj, Cosma, kok si ti prakticna. :vio: x^x

Thanx!

Sam - ne da se mi plug-in-a instalirat za ploscice pogledat, pa ce majo vse v flashu, pomeni navadno da nimajo kaj dosti pametnega na straneh, sicer bi nudili program, linke lepo, ki se odprejo in vse... in se ne bi vijavajali s flashem.

Sem pa rekla Mitji, da se baje keramicarji pritozujejo cez njih, pa je rekel:

Ziher so 22 milijonkrat boljse od teh (ki so zdaj). :D

In pravi, bo pa pac mal pazil, keramicar, ko bo rezal, in, 'saj jih noum butu dol'.

In v bistvu se strinjam.

Bila v Gorenju, nasla ene lustne, djabe (saj morda kao zato - aha! zato so pa tolk pocen, sam kaj pa ce bit) in mogoce jih greva iskat.

Sem sugerirnila za tole, trzin in vse, pa nisem mela prava glasanja ocitno. :P

zdajle pa sva jedla ribe in blitvo + krompir. Kul.

Zdaj me pa nekaj v bezgavkah ... shpika, kot kadar jem ananas, zoprno ful.

Aja, glej pa tole: http://www.gorenje.com/263

Poglej za stos (ce imas kje moznost) v Mozilli keramtrade. Pa bos videla o cem govorim (flashi in to)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Marsa, hočeš nočeš..tvoj projekt kopalnica ne bo kr tko...in če drugega ne, ko bo gotovo...boš vse vedela, kako in kje moraš naslednjič... x;)x  x:Dx

Hvala za spodbudo. :o|o: x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Kje se najbolj splaca si spedenat dodatno zavarovanje?

Pri 40. mogoce cist kul zacet razmisljat pocas o tem... :)

Ceprav mi gre na zivce, kot da se vdam, butast, placujem desetletja tole zavarovanje (obicno), pa vse se sama cajtam, pri dohtarju pa 3x, pa vedno blo tako, da itak pol sama doma najboljs spedenala. xrolleyesx

In zdaj pa se dodatno? :xx!: :o|o:

Sam kaj pa cem?

Kaj pa ce dobim pojutrisnjem rano na zelodcu?

Pa s tole roko pa tko... kaj pa ce bo kaj treba?

Sam trapast pa se mi zdi dat 7 jurjev za zav. + dodatno zavarovanje, da dam pol se 5 jurjev za ultrazvok in se odlocim da grem na akupunkturo, ki pa spet recimo placam najbrz med 5 in 15 jurjev. :|||||||||||

A ni mim? :o|o:

Picasso

Vstal ob 10. 30.

Zagiftan totalno.

Hitro en zeleni čaj,

Odfural dan v svojem svetu.

Če bi bil vedno tak skuliran, kot takrat ko mam mačka, bi že tudi bil odrešen.

Sončna, voda gasi ogenj. Tak, da to smo ljudje, ki ostale utapljamo, jih pomirimo, smo snov v katero lahko brcaš pa bo še vedno na miru. Eni so zmuzljivi, eni imamo trd oklep.

Bi pa rekel takole. Kadar gre ogenj čez zemljo, iz nje vedno vzklije novo seme. Po mojem je to folk, ki ga znaš prebudit. Lepo se mej.

Joj, potem pa ta mačkasta večerna brezvoljnost. Za crknit.

Let the sunshine in

O, Lana, zivjo, tebe pa ze dolgo ni bilo okoli :vio: :palec:

Pol pa ob tehle hudih urah xDDx - si imela ocitno kaksno nocno al kaj tacga, upam da zdaj lepo spanckas doma. :)

Ojla! Sem malo prišla naokoli, ja. Saj večkrat berem, pišem pa bolj malo. Sem imela nočno, pa fajn sem se naspala, za danes pa vem, da vsaj LAHKO spim, pa če bom ali pa ne :vio:

Selene :palec: , super, da je hčerki bolje xsrcx

Iz takšne smo snovi, kot sanje...

<{POST_SNAPBACK}>sem že 1x mislil odpret temo...Slovenci - svetovni prvaki v prepiranju in tožarjenju. Skratka, to bo tema te oddaje, mogoče bo pa zanimiv...iz lastnih izkušenja pa vem, da smo glede tega zagotovo nenormalen narod,tud pravdanje za vsak drek in nesposobnost mirnega reševanja sporov in ter sklepanja poravnav in nezmožnost kompromisov je lastnost slovenceljnev, ki (pre)močno obremenjuje pravosodje.
yelo yanimivo razmisljas seveda, sj mas tut vsakdanji stik in direkten vpogled, ocenis lahko statistiko tega, yaimiv pa se mi zdi,ko se gre za tozarjenje, je pa prec denar za to, haaa x:Dx

.danes je Martin-ovanje 11.11., pa g.Atrafata ni več :8): .Se pozna, da je zimski čas, noč je hitra-dan prekratek, mrzlo po ceu dan, kr neki potem experimentiraš z oblekami lahko .Danes je bil tak orkesterni˝ filing predaje. Na vsake tolko časa pa lahko doživim sebe narcizoidno´ x:Dx

. fajn in en dan manj :palec:

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Aja, glej pa tole: http://www.gorenje.com/263

Poglej za stos (ce imas kje moznost) v Mozilli keramtrade. Pa bos videla o cem govorim (flashi in to)

Marsa :eek: , všečne ploščice. Itaq drugje ne boš dosti drugačnih našla. Cena je pa bolj dostopna kot Italijanskih, Španskih in ostalih uvoženih...

Kar pogumno. Nedvomno se dajo postaviti, tok bad tudi ne morejo biti. Jaz sem tudi ene od Gorenja imela v ožjem izboru, pa mi jih je keramičar odsvetoval. Samo toliko. Zato smo potem eliminirali Gorenje. Kupila sva jih v enem skladišču na Brnčičevi. Prideš in odpelješ. Ampak gledam tele pa je enih par res cort.

Pipe imamo tudi Armal in ne Hanse, ki je 3x dražja. Kad Kolpasan , ampak smo jo čakali, ker je narejena po malce drugačnih merah od standardnih in pa masažne šobe.

Oh Selene, sem mislila, da ste že kaj boljše v vaši družini. En velik pobož zate in za tvojo malo x:Xx

Lana x:Xx . Pa kje si ti :eek: ?

Ribica Katja, hvala, ti si en velik xsrcx

Mick&Astra-še v bolnici ne data miru :vragec:

Astra, posebna da sem? Oh verjamem, ker mi vedno manjka, samo en štempelj, ko ga dobim, mi manjka prevod, ko tega dobim, ni tapravega podpisa, ko dobim tega, mi manjka še en štempelj pri štemplju, potem sem že skoraj pri pooblastilu, čeprav je 314'84x napisano eno in isto in ne potrebuješ pooblastila, ker je že 78x podpisano.

Tinka je ravno tako bolna :sori: ...vrti se ji v glavi in zbada v pljučih. Jo grem jutri obiskat, pa eno govejo župco si zasluži.

Da je katastrofa še večja, nima dostopa do interneta.

Veliko Uho? Je že kaj bolje?

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

:8): x:Xx Cosma...vsepovsod sem, večinoma v službi, doma pa vas malo berem, za pisat mi pa zmanjka časa ponavadi. Se bom poboljšala x:Ix

Vsem, ki niste čisto pri zdravju pa želim čimprejšnje boljše počutje :detelca: xcrossfingx xgoldfishx

Iz takšne smo snovi, kot sanje...

<{POST_SNAPBACK}>

Marsa  :eek:  , všečne ploščice. Itaq drugje ne boš dosti drugačnih našla. Cena je pa bolj dostopna kot Italijanskih, Španskih in ostalih uvoženih...

Kar pogumno. Nedvomno se dajo postaviti, tok bad tudi ne morejo biti. Jaz sem tudi ene od Gorenja imela v ožjem izboru, pa mi jih je keramičar odsvetoval. Samo toliko. Zato smo potem eliminirali Gorenje. Kupila sva jih v enem skladišču na Brnčičevi. Prideš in odpelješ. Ampak gledam tele pa je enih par res cort.

Pipe imamo tudi Armal in ne Hanse, ki je 3x dražja. Kad Kolpasan , ampak smo jo čakali, ker je narejena po malce drugačnih merah od standardnih in pa masažne šobe.

Thanx, a ne? x:Xx

Jaz imam ogledano eno armal. x^x

pa se ena fora je - jaz pa rada podprem slovensko firmo, sploh ce je solidna.

Vem da si imela frke z gorenjem, sam jaz pa ne, pa tko. :) ;)

Meni je tud keramicar svetoval brncicevo. sam jaz hocem tople zivahne barve.

Saj se lohk prec ugane, katere sem si izbrala, pri enih zadevah imam zelo poceni okus, ravno te so prakticno najcenejse. x8Dx

Keramicar bo lohk vesel, da ploscice sploh bodo, pa ta moja frenda dela mozaike, pa ce so njej OK, na mickene, bodo pa tud oni maherji znal lepo narezat. x^x

Uh, norim. Zdajle sem na balkonu obesila cunje. x:o)x

To so sploh moje fore, zandjic enkrat sem jih ob dveh zjutraj. :D

Zdajle pa se eno majhno delo, pol pa v horizontalo.

Thanx, Cosma, saj bom porocala, upam, da nasmejana. :) ;)

Aja, kaj je s Tinko? :sori:

Pozdravi jo in naj se cimprej pocajta. xcrossfingx

Govejo juho? To je nama enkrat ena prinesla (pravzaprav tedaj na mojo D bolezen, na 33.) ena moja 'sodelavka', me je blazno presenetila s to gesto, prav z vroco juho ze z nudlci not je prisponala. Wow!

To pa je pozorno. :palec:

To ste pa Raki. :palec:

(no ona frendica je pa Lev z ribo).

Picasso

O, Lana, si pol bolj vecerna. :)

No saj jaz sem tud, sam ti si pol vcasih nesamoiniciativno. :)

Fajn, ko prides, nc pa treba met slabe vesti, prides, ko se ti zdi, dbest! :palec:

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...