Skoči na vsebino

Vesoljni Dnevnik LNF 14

Marsa

Recommended Posts

Wow, kuuul ploščice... :palec: ...jaz bi imela daisy....al pa rose...

Ja, rakice pa župe...nimamo konkurence s temi fintami... x;)x

Veliko uho tut jaz pogrešam... xsrcx

Se vidi, da je Luna v sco.. :inocent:

Sori, nekaj sem izbrisala tule...je blo mal preveč...sončna, očitno je bilo sam za tvoje oči... x;)x

Astra

Per aspera ad astra
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Gremo spat. :sleeping:

Danes spet doživela uno, ko ponudiš prst, pa ti odtrgajo roko... :O: :xx!: :!!: Ma nisem je pustila odtrgat. Pa naj si sami rihtajo, če hočejo met po svoje, kaj se bom še s tem sekirala! :xx!: xrolleyesx Mislim, delaš uslugo, pa ne, da bi bli s tem zadovoljni in hvaležni, oni bi še to in to in to in to.... pha, SEVEDA! xrolleyesx

Ok, res je že pozno, lahko noč! x:Xx

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Jutroooo x!x

Se mi ne splača iti nazaj v posteljo.... xrolleyesx ...zjutraj odpeljala sina...danes sem na vrsti še za drugo rundo.. :o|o: ..mojmu gospodu je po novem očitno ime Martin... x:Dx ...no ja, vsaj praznoval je tako dolgo....jaz bi tudi...pa ne morem...

En ful lep petek vsem...tudi meni...

Astra

Per aspera ad astra

juterček.

čeprav danes mal bl pozen... mam ful dela... pa lih tko na petek.

ni šefice, je dopust vzela... tk da sem jz za vse... in sam laufam sem pa tja... no če bo kej časa vas poljubčkam..

aja včeri na izpitu x;)x :palec: folk je tko plohku da so mi skor uči vn padle k nisem mogla verjet... svašta!!!

spet se mi je na bolš poslabšal

dobrojutrodoberdanvsem...opažam, da ste bili vsi aktivni do jutra x;)x ...za vse bolne, da bi se čim hitreje pozdravili :palec: (tinka, astra, tami...)

pri nas nič novega...gužva kot je že pravilo...ostalo bom videla sproti...

mejte se...

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Tud v službi se kdaj zgodi kaj fantastičnega. Tole se mi je zdelo tako dobr, da vam moram kar povedat:

včeraj popoldne, sestanek, zeeeh, začetek tako dolgočasen, ravnateljica nekaj ...bla, bla,bla.. pogledam dnevni red, aha, ena ženska bo predavala o pomembnosti branaj, za mlade.. joj, vedno neke brezvezne teme, namesto da bi čim prej šli domov...

in potem po eni uri stopi gor ta gospa. In že s prvim stavkom mi pritegne pozornost. "Če mi kdo reče, naj se predstavim, rečem: rada berem!" Potem nas ta gospa pogleda z nasmeškom na ustih, samozavestno držo, blagimi potezami obraza, igrivimi očmi -uau, kako nekateri ljudje izžarevajo karizmo!!!!

Gospa dela v knjižnici na mladinskem oddelku v Ljubjlani. Ima po moje čez 50 let. Govorila, ne govorila, DAJALA nam je sebe dobro uro, a poslušali smo jo z odprtimi usti, vsrkavali njene besede, jo čutili, se smejali njeni duhovitosti in vsaj meni so stale celo uro vse dlake pokonci.

Zelo, izredno slikovito je pikazala, kako se da mlade pritegnit k branju. Imela je s seboj cel kup pripomočkov, knjige, za nas je pripravila neke igrice - tako doživeto, tako popolno je bilo, da smo na koncu lahko samo vstali in ploskali.

IZJEMNA ŽENSKA; IZJEMEN NASTOP.

Žal ne znam pričarat tega vzdušja, pa bi ga tako rada, ker vsakemu privoščim, da bi bil deležen takega nastopa. Eno samo dajanje, predajanje - uau, kakšna gospa, kaken človek, kapo dol!!!!

Dalo mi je misliti... ni treba, da si ne vem kaj, da bi te ljudje opazili. Ma kakšno materialno bogastv, lepo vas prosim. Kakšna uradna izobrazba, kakšni nazivi!!!! NIČ od tega ni važno, nič!!!! To, kar ima ta gospa V SEBI, to je neprecenljivo!!! Ena preprosta, na videz neopazna gospa, ki dela v knjižnici - a ko jo pogledaš in ko spregovori - je eno samo zlato.

SVAKA ČAST. Kakšna sreča, da je taka. In kakšna sreča zame, da sem imela priložnost spoznat in doživet takšno osebo.

En super palec za knjižničarko :palec:

Jaz pa ga jutri že na vsezgodaj pičim v Prlekijo, malce gremo ormožke kleti chekirat. Mislim, da bodo tud meni jutri dlake pokonci stale x;)x Ker, me jutri nebo na forum, da ne bo neumnnosti x:)x x:Dx x;)x x;)x Pogrešal vas bom vseeno malo :sad:

It's better be dead and cool than alive and uncool

Dobro jutro xrosex

Mili, kako fantastično si to opisala. Zelo se strinjam s teboj :palec: :palec: :palec:

Jutrčk Amis, El Nino, Sončna - če si še budna (pa kako hudiča ti uspe ne zaspat ceo noč :o|o: )

Mejte se x:o)x x:)x x:Ix x;)x xsrcx

Hojla hojla....evo prav moram se potožiti...zadnje čase sploh nimam časa, da vas pridem pozdravit, da vas malce preberem...strašno...tok dela, nič časa, pa še doma mi internet povezava ne dela... :eek:

Skratka....teli dnevi me ubijajo, ker ni in ni več pravega sonca in toplote....ni več energije zelenja...oh kako pogrešam zelene liste na drevju.....

Pogrešam tudi vas - LNFjevci - sej upam da bo kaj bolje čez čas.... x^x

Lepo se imejte....lep dan vsem.... x:Xx

Apolonija

Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.

miliiii...hvala za tale opis...je takoj lepši dan, če veš, da obstajajo taki ljudje :palec:

dolores haj

mipo, krotilca tigrov usposobi za jutri x:o)x x;)x

apolonija x:)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

JUTRČK!¨

Je fin dan, ker ne dežuje... :palec:

Teli dnevi so znajo biti tako pusti. :xx!:

No, saj si jih vsi popetrimo, če ne drugače pa LNF-jem.

Aja, pa zdej tuki v službi cele dneve gledam z okna, kako se ljudje zabavajo v lunaparku. Majo par prav vratolomnih stvari... x:Dx

Ja no, v bistvu sem hotla samo dobro jutro rečt! x:Ix

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

<{POST_SNAPBACK}>

in potem po eni uri stopi gor ta gospa. In že s prvim stavkom mi pritegne pozornost. "Če mi kdo reče, naj se predstavim, rečem: rada berem!" Potem nas ta gospa pogleda z nasmeškom na ustih, samozavestno držo, blagimi potezami obraza, igrivimi očmi -uau, kako nekateri ljudje izžarevajo karizmo!!!!

Gospa dela v knjižnici na mladinskem oddelku v Ljubjlani. Ima po moje čez 50 let. Govorila, ne govorila, DAJALA nam je sebe dobro uro, a poslušali smo jo z odprtimi usti, vsrkavali njene besede, jo čutili, se smejali njeni duhovitosti in vsaj meni so stale celo uro vse dlake pokonci.

Zelo, izredno slikovito je pikazala, kako se da mlade pritegnit k branju. Imela je s seboj cel kup pripomočkov, knjige, za nas je pripravila neke igrice - tako doživeto, tako popolno je bilo, da smo na koncu lahko samo vstali in ploskali.

Kakšna sreča, da je taka. In kakšna sreča zame, da sem imela priložnost spoznat in doživet takšno osebo.

:2src:

<{POST_SNAPBACK}>IZJEMNA ŽENSKA; IZJEMEN NASTOP.

Eno samo dajanje, predajanje - uau, kakšna gospa, kaken človek, kapo dol!!!!

.

x:)x :palec:

To posebej cenim pri ljudeh :palec: . Da znajo takšne ljudi opaziti, jih pohvaliti, o tem kaj napisati......da vsi vidimo, da je na tej naši tako "komplicirani in težki" Zemljici tudi veliko dobrih, pravih ljudi. x:)x :palec: :palec:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Ja it prek starih. To so vzponi.

Bad karma, nimaš kaj.

Sem že fajn zdelan od tedna.

Mislim droge... eh.

Moral bi se spucat totalno, pa... zaenkrat še ne gre.

Lep dan vsem skupaj.

Let the sunshine in

<{POST_SNAPBACK}>jaz bi to tako rada znala. ker jaz sem taka v resnici, čim več ljudi me gleda tem bolj se tresem. :C:

:P hihi, Aira, se da popravit stvar vrjemi na besedo osebi ki ji je uspelo vsaj mal popravit :P :) sicer pa taka lepa bejbika kt si ti :P se ji oprosti precej pomanjkanja karizme :P

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...