Skoči na vsebino

Vesoljni Dnevnik LNF 14

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 2,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

......... . x8Dx :vragec: x^x

Ja, ob podpisu pogodbe (rok en mesec) CASH ZA KOPALNICO!! :2src: :onfire:

(*in morda celo se za programerja)

p.s. potem %.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Od vas ne, pac pa od obiskovalcev Planeta.

Mater. Ceprav skoz vem, da bo tako, kar tezko verjamem. :vio:

Thanx, Dolores! x:Xx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

En hiter vklop še od mene.

Astre še sploh nisem pozdravila ( x:Xx ), pa vidim, da je že vsa v elementu xDDx :palec:

Vsem, ki se borite z boleznijo in drugimi nadlogami (Tami, Mateja, Tinka...) malo pozitivnih viber x;)x

Mili... tole je bilo pa tako lepo prebrati :palec: - in seveda za Knjižničarko xsrcx :palec:

Marsa - yesss :palec: xDDx xsuperx

pa en x:Xx vsem, ki sem vas pozabila omeniti x:Ix

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

Marsa :palec:

mi pa ravno župo jemo, tamali ful paše, kr tko čisto, pa korenjček... se je tehtala 4 kg manj kot pred tremi dnevi. Mora počas nazaj jest začet, ampak, kaj konkretnega itak ne sme... pa danes je izvedela, da drug teden pišejo dva predmeta, enega je vprašana,spis in domače branje pa piše ker je ta teden sfalila... ne moreš verjeti, kot bi špricala mi tole deluje... zelo razumevajoče res...

aja, Tami se vam zahvaljuje za poz. misli, upam, da so druge dečve tule že napol ali pa že ozdravljenje...

Smo imeli mi eno predavanje na to temo - branje, je bilo zelo zanimivo in hitro je minilo... drugi so na uro pogledovali, mene je pa pritegnilo... xsrcx

Selene, mislim, da je brez veze jo obremenjevati s šolo... če ne bo šlo, pač ne bo šlo... je zdravje vseeno na prvem mestu.

Meni je nekaj začela pipa (nos) puščati in čutim pritisk v sinusih... ko pridem domov, si moram ubosti kuro z medom in jabolčnim kisom... preverjeno pomaga :palec:

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

Bolne mačke, upam, da se čez vikend vse pozdravite x:Xx ...ker to ni pa nič, da pol bataljona lnf boleha.

Selene, Tami, Mateja, Astra, Tinka, Coccinelle....

Marsa, Mitja, kongrečulejšns :palec: za pogodbo. Naj priteče, še več.

Mili mene je tudi tvoja knjižničarka navdušila :2src: . Lepo, da si tole podelila z nami.

Dobila eno lepo zahvalno pismo, se mi je kar milo storilo. Ena tečna baba izjavila neviđeno izjavo. Nehumano, žlehtno, smotana je. Ne dovolim, da mi pokvari dan. Še napisat ne morem, kaj se bolna duša vsega ne spomni.

Povabljena, sam za pomoč na SILA bazarju, ki bo 4.12 na Gospodarskem razstavišču. Vabljeni vsi pogledat zanimivosti iz vseh koncev sveta. Jaz najraje kupujem, na južnoameriških in japonskih štantih :vio:

Tam je vedno tako živopisno. Več o podrobnostih kasneje.

Lep dan vsem x:Xx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Čestitke tistim, ki si zaslužijo, :palec:

Pozornost tisim, ki jo rabijo, xsrcx

in še posebej nekaj ljubeznivih kissov (za JanjiKo x:Xx , Aiwo x:Xx , Cosmo x:Xx , Tiho reko x:Xx in Amis x:Xx )

Gremo dalje!

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Hvala ti, Contesa! x:Xx :vio:

In prav tako tebi, Coccinelle, Cosma in Selene! x:Xx

Ja, wow. x:Xx x8Dx

Zdaj greva pa banjo izbrat. x:)x

Me veseli, Selene, ko je s tamalo vse kul, upam, da je Mateja OK in da se je vnetje ze pocajtalo; je nisem nic videla v Dnevniku.

In da je Tinka OK, ko je bila tudi boga...

Cist divje imava, tako da nic ne berem ze kake dva dni nic podrobno in ne vem, kaj se vam dogaja, Mili je omenjala knjiznicarko, vendar si nisem vzela cajta prebrat, sem samo dolocene besede ujela pa tko..., no razen da je navdusena. Kul. :)

No, tako berem danes (no, saj veckrat).

Fajn petek zelim vsem! :palec:

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Kje se najbolj splaca si spedenat dodatno zavarovanje?

Ne vem, jaz sem si na Vzajemni zrihtala.. drugje sploh nisem kaj dosti gledala, ker si vedno vse tu rihtam (tud za tujino in te stvari).. v glavnem, za dodatno bom placevala 3500, na okroglo, je odvisno od let, tko da bi zate malo vec prislo x;)x

Sem zdajle rabila skoraj eno uro, da sem cez Dnevnik prilezla.. pa samo dva dni me ni bilo okrog... Drugih stvari sploh ne berem vec kaj dosti :sori:

Jaz tudi med smrkajoce in kasljajoce spadam, se vedno.. sem mislila, da bo v dveh dneh OK, pa se kar nekaj vlece.. mi je pa vsec tak glas, kot ga imam zdaj, globok :8):

Danes se eno stanovanjce pogledat, Bezigrad, tole zgleda kar fajn.. sem ze bila enkrat, pa greva danes se z ocitom skupaj.. Stos, da jim ponudis placilo vnaprej za par mesecev, ful deluje x:)x Pa kar opremljeno je, tko da ne bo treba nekaj pretirano zapravljat.. bom zvlekla precej stvari od doma, kuhinja je, kopalnica je.. samo postelja manjka.. to bo treba..

heh, loto sem sla vplacat danes.. za stos.. sploh nisem znala listka izpolnit x:o)x

Grem si cajcka kuhat... jat tud rooibos lemon.. z limonco in medom je prav fajn x8Dx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

<{POST_SNAPBACK}>jaz bi to tako rada znala. ker jaz sem taka v resnici, čim več ljudi me gleda tem bolj se tresem. :C:

Ne poguma, kot si kasneje omenila. Pogum imaš že s tem, da se sploh pojaviš pred večimi ljudmi. Verjetno si zelo samokritična in ocenjuješ, da tisto kar jim boš predstavila ni dovolj dobro, pa mogoče se mal bojiš nepričakovane situacije v kateri se morda ne boš znašla ipd. Sam razmišljam.......Lahko pa je trema posledica slabše pripravljenosti na določen nastop, hih, vsaj pri meni je bila. x:Ix x;)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...