ribica Katja 14. november 2004 Prijavi Deli 14. november 2004 Uh ja. Spat sem šla pol ob sedmih zjutraj, bil je nek audi, najbrž bomba. Sej mi je blo ful čudn, mela tako čudno slutnjo, preden sem šla spat (okoli štirih) sem šla preverit, če smo res zaklenjeni. Je pa ornk počl, sm se kr zdrznla, pa sm mela zaprto okno. Uf, sam upam, da ni nobenemu nič... What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 14. november 2004 Prijavi Deli 14. november 2004 Utrujen, zaspan, drugač pa dobre volje. It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 14. november 2004 Prijavi Deli 14. november 2004 Nekam zaspana nedelja je in mrrrzla Včerajšnji cviček je kriv za to, da delujem danes s polovično močjo.....kar uživam, ker sem doma in posedam pred TV. Dopoldne sem morala vseeno hči odpeljati v City park ker sem ji obljubila nakup novih cunjic....pa me je obrala za nekaj jurčkov ...no ja, sej sem zadovoljna, da sva sploh našli kaj po njenem okusu, samo s čevlji imava pa še vedno problem, ker noče nič druzga kot superge ...ko bo pa sneg padu bo pa mokra, mene bo pa želodec bolel, ko jo bom gledala pod noge...oh, ja ti naši najstniki. Aja, a me lahko kdo spomne, če tukaj še deluje e-mail in kako pridem do njega....sem čisto pozabila kje ga najdem, sem se naročila in ga nič ne uporabljam pa bi prečekirala, če je kej gor BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 14. november 2004 Prijavi Deli 14. november 2004 Če hočeš mojega, klikni na neverjetno, če pa svojega, pa odpri svojo osebno stran zgraj v vrsti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 14. november 2004 Prijavi Deli 14. november 2004 sej sem tam že prej pogledala pa ni nič za odpret že obstoječi e-mail BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 14. november 2004 Prijavi Deli 14. november 2004 Potem ti pač nihče ni pisal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 14. november 2004 Prijavi Deli 14. november 2004 Poslal sem ti dva maila, pa poglej Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 14. november 2004 Prijavi Deli 14. november 2004 ... daan...sem se sla mal sprehajat po vetrcku...zdaj mam pa rdeca licka pa zmrznjena useska....piha kot zmesano... ampak pozivi! Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. november 2004 Prijavi Deli 14. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>ja amis a ti vsak dan delaš? heh..kar nimam dost v službi, si kaj nakopljem še za zraven... pri nas piha...sam dokler ne gre čez 120, ni še nobene krize you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 14. november 2004 Prijavi Deli 14. november 2004 hojla, kaj dogaja? aja burjica diha no, jaz sem pojedla eno cosmicno cudezno juhico in potem se ozdravela (sem bila bolana). grem spat, da bom jutri lahko buldozer pa pa vsi pogresala sem vas, se to povem pa ful nekih novih ikonc Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 14. november 2004 Prijavi Deli 14. november 2004 Oh kako je dons prepihalo. Sva se z mucko sprehajala po Bledu, naredila en krog okrog jezera, šla na pico in kremšnite. Nato sva se resno in odkrito pogovarjala o najini preteklosti, o najinih skrivnostih. Hmmm zelo zanimivo je bilo. Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Oh kako je dons prepihalo. Sva se z mucko sprehajala po Bledu, naredila en krog okrog jezera, šla na pico in kremšnite. Nato sva se resno in odkrito pogovarjala o najini preteklosti, o najinih skrivnostih. Hmmm zelo zanimivo je bilo. :palec: Jaz sem tudi danes imela podobno debato, sicer s človekom, ki ga komaj poznam )mi je pa ful všeč ), sva se prav po hudičevo šla "truth or dare", pa štartala sva samo na "truth", zaključila tudi direkt tam Kakšna vprašanja so bila malce neudobna, ampak pač... sem ugotovila, da je to takrat in tam, kjer si sam še nisi prišel na čisto s samim sabo... večkrat bi se mogli it kaj takega, absolutno še boljš bi pa zgledalo, če bi se vedno tako pogovarjali in nič zavijali svoje besede v celofan in limali gor metuljčke in rožice Sem vesela, da se je tole danes zgodilo Grem spat Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 en hiter juterček.... spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 nisem [el spat [e,nisem šel spat še delam dalje . .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 vse uredu, res...grem pa zdele, nardu sm enih ... .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 Dobro jutro in lep dan vsem,joj kok je pri nas pihalo te dni, pes je kar postrani stal v pesjaku, gugalnico je zasukalo okoli štange... no vsaj smeti ni več in bolj čisto se zdi v ozračju meni pa radiator v pisarni crknu smotko jedan,a prejšnji teden je pa lahko grel da sem se v kratkih rokavih morala šetat no sem pa glih zvedla, da samo peč ni prižgana - to pa nima šola čez ampak ZIK šit a se maščujejo ali kaj in - kaj imam jaz zraven.no bom pa v plaču hodila okroghvala bogu je vsaj oranžen Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. november 2004 Avtor Prijavi Deli 15. november 2004 A daj! Halo? V soli? beda, da ne uredijo tega... :||| Sicer pa - dobro jutro in lep zacetek novega delovnega tedna vsem! No, pri nas je vsekakor ze delovno. Kaksnega blaznega razbijanja se ni, ampak na to racunam.Imam pa blazno dela in upam, da mi ne bo prevec v glavo nabijalo. Sam tolk da se javim mal (nisem nic brala strani za nazaj, nisem nic na tekocem, vceraj sem bila na forumu 5 minut, potem sploh nisem odpirala, ker mi je vsaka minuta bila dragocena).Kok se dobr zorganizirava z mitjo, vsak zacne delat 'svoje' (po nekaksnem nepisanem pravilu in morda ure ne spregovoriva niti besede, razen mene malo vmes )Aja, pac pa sem videla Selene in Matejo, da sta opazili in omenili tamle nekaj... Zelo lepo od vaju in pozorno, ker mitja ne bere dnevnika in v njem ne sodeluje, se jaz zahvaljujem v njegovem imenu. Upam, da ste ok in tako delovno kot jaz in kot sem predvidela za zacetek tedna.Mejte se! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 dobrojutrodoberdanvsem...opravila en službovski sestanek na drugi lokaciji....ko sem se vračala nazaj, sem se na počivališču ustavila na čik pavzi...in sta me s svojim nizkim preletom počastila dva krokarja ...pa malo zaokrožila...pišuka to črno-modro perje je do konca fascinantno, sploh če ga vidiš tako blizu. ne vem, če sta bila več kot 3 m nad mano....prva liga mejte se... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. november 2004 Avtor Prijavi Deli 15. november 2004 p.s. Tudi banjo so vmes ze pripeljali, pravzaprav je bil samo eden in sem rekla, joj tega pa ne boste mogli sami, pravi, saj mi lohk vi pomagate. Se je pa izkazalo, da ni litozelezna, ker jih pa res ne delajo vec, pac pa je zelezna, neka zlitina al kako, kao ful kvalitetna, so bile v akciji glih, zato tako poceni. kao dobra firma, ceprav jaz pa prvic slisim - Ariston, se mi zdi al nekaj tacga.No, za prvic so se kar izkazali majstri; oni tam ploscice dol ruka, keramicar, vmes je bil elektricar ze, da je tam izkljucil, spedenal in sta ze sla (se nekoga je imel s sabo), upam da bodo skoz tako organizirani in uigrani.Sploh ne razbija tako strahotno, v bistvu sem ze navajena, zgoraj pedenajo flat ze od poletja, s tem da so pedenali kopalnico ze tedaj ko nas ni bilo (hvalabogu, je rekla frendica, da je bil disaster). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 Astra - tole je bilo samoironično. Mislim -direktor naš misli, da ima samo kimavce - en mesec potni stroški kot se sliši...potem pa jih preprosto skensla..češ moram dati regres. Sicer pa bila v soboto v Žički kartuziji. - Slovenjske KOnjice..Žiče - samostan iz 1100..in razstava zelišč in kristalov..ter menda najmočnejša energetska točka v Slo. Kakorkoli - ogled toplo priporočam..in po obhodu sem v najstarejški gostilni na slovenskem ugotovila, da me je nehala boleti roka. Zanimivo tole Pokušanju zeliščnih likerov sem se odrekla Včeraj pa sva s Š. brskala za kostanji..njam so zdajle dobri..Danes pa sneg Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 juhuhu! komi čakam da pridem domov. so mi adsl namontiral pa nov telefonček mam.... sem si nega mal bolšga ubodla... komi čakam da pridem domov in se začnem igrat... tralala spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 Dober dan... Pri nas veter še kar vztraja.....strehe nam glih ni odneslo, mene pa ziher bi, če bi pomolila nos ven...ma dons ne grem iz hiše.... Aiwa, fajn za ADSL in telefonček... Pa upam, da boš dobila dobre inf o izpistu. Ma, saj si ga itak najbrž naredila... Marsa, kje se pa ti kopaš... pa ka.... pa lu.... Pri nas je vikend bil natrpan do fulla. Obisk prijateljice, ki je nisem videla že osem mesecev. Je priletela, prišla na obisk in odletela....Včeraj pa spet gužva, pa obletnica moje (najine) poroke.... Hura, še smo tu.... Dihajte in imejte se radi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 amis dolores.... za izpit še zdej ni nč gor... upam, da bo hmal... drugač jih bom poklicala k domov pridem. me bo razgnal od firbca...zdej sem se že drugo seminarsko lotla... in sem dubla ful dobrih gradiv... tko da mislim, da ne bo problema... spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 Nataly, jaz bila letos ze drugo leto v Zicki en teden, na gledalisko likovni delavnici.. Spimo v samostanu.. V bistvu eden najlepsih tednov v letu mi je, totalno se umirim tam, zadiham.. noro dober obcutek.. Glede gostilne pa raje ne bi.. mi smo bili precej razocarani, smo letos cel teden tam jedli.. od tega, da niso se slisali za vegetarijance in so jim 2x!!! ponudili govejo juho (OK, prvic razumem, smo jim razlozili, ampak 2x??? ), do neslanega riza... No ja... Se kar smrkam in kasljam.. ne uspe mi pozdravit se cist.. pa ful meda in limonc in caja in vitaminckov pospravim O, ravnokar vidim, da sem dobila faks iz madrida.. Kul, takoj posljem na Univerzo, da mi ne bodo poskusali zaplenit tiste lanske stipendije za tujino Me je cez vikend reziser nas klical, da bodo delali v Savljah neko predstavo in jim ena zenska manjka Seveda sem za!!! Sem ze skoraj cisto skenslala teater za letos, je tako kazalo, da ne bo nic. in me je ful lepo presenetil Pa se blizu mi bo, ce bom za Bezigradom zdaj... Sla gledat postelje danes.. zagledas stvar, ki zgleda ful poceni, potem pa ugotovis, da je samo okvir.. in da je treba zraven se jogi, pa neke letvice spodaj pa se kaj.. in se vse skupaj nabere na neko cist noro ceno Nakladam... Moram vse za nazaj nadomestit WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts