cosma 16. november 2004 Prijavi Deli 16. november 2004 Huh kok enga dela, okoli kotlička. Vse je stvar presoje, izbire in zmožnosti. Za kopalnico, lahko zapraviš, še pa še denarja, če želiš. Drage stvari prinesejo, določeno komoditeto in kvaliteto s seboj. Ni pa še zdaleč vse najdražje najboljše.Mi smo se odločili za vgradni kotliček Geberit, mislim, da se reče podometni. No in potem so vse lepo naštelali, pa visečo školjko itd....vse lepo estetsko naštimano. Potem preberem po Feng shui-ju, odsvetujejo tako školjko, ker ni **prizemljena** Mojster je postavil školjko prenizko in potem so mi čisto nove ploščice zbijali, ker so morali prestaviti tudi kotliček. Skratka...so popedenal fantje vse je bilo v redu, samo je šlo ene 2 ali 3 dni še extra zato. Pa nama je bilo vseeno, ker takrat nisva živela v stanovanju. Vse zaenkrat dela bp.Mogoče, bi kar potrebovali posebno temo o prenavljanju....smo se pa večinoma ženske razpisale o tem. Se vidi, kako dogaja. Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. november 2004 Avtor Prijavi Deli 16. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>...Mi smo se odločili za vgradni kotliček Geberit....ja, saj tega sva imela ogledanega, pa je sam 'nekaj' 45 jurjev, pol pa rabis se x pa y pa z in skratka bi prislo tja do 60 jurjev.Kotlicek pa je 7.500, geberit, najboljsi, dvostopenjski.ja, saj, o tem govorim.jaz imam neko svojo zdravo logiko, no pa recmo da je bikovska (saj mi laska, v bistvu, da sem tolk trdna videt in vse ) no in delujem skoraj izkljucno po filingu, presodim, kaj je dobro.recimo pojma nimam o firmah in vseeno mi je.Ampak katere pipe so mi edino padle v uch, da bi te pa res imela?Hansgrohe (od te klasicne ponudbe med najdrazjimi). In bo to. Plastika je pa plastika. geberit pa bo vseen... Hm, tema... ja, sem ze pomislila, vendar jaz bolj nizam vtise zaenkrat, zato kar v dnevnik... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 16. november 2004 Prijavi Deli 16. november 2004 Danes v ranem jutru stopicljam, proti domenku, kjer sem se morala zglasiti. Že zjutraj me je oblila sončeva zlata svetloba skozi okno. Obstala sem za trenutek in sem jo želela prijeti, dotakniti se je s prsti. Z zaprtimi očmi mi je uspelo. A sem jih raje odprla in uživala v zlatju pred menoj.Stopicljam, proti mestu in se odločim, glede na to, da sem že malce pozna, grem na bus. Sem že pozabila, kakšne so dogodivščine na busih zjutraj. Vstopim na št. 6, komaj se zrinem, stojimo vsi kot sardine. Spomin se mi povrne, na srednješolske dni, ko sem se vsak dan, takole peljala in mi je bilo to čisto normalno. Izstopim pred Konzorcijem in se zaletavam v mimo hiteče, ki se jim mudi v službo, šolo, vrvež. Kot bi bila v kakem večjem evropskem mestu....prijeten jutranji vrvež. Sprehodim se po Čopovi proti, Tromostovju, toliko enih ljudi na kupu, zanimivi, nekateri počasi, nekateri hitreje stopicajo. V živahnih diskusijah, glasno tulenje v telefone, smeh, izgubljeni pogledi, ljudje, ki gledajo v tla, nekdo z belo kapo, na Tromostovju sonček, zlata svetloba ga obliva.Skoraj trčim v frančiškanskega meniha. Korak se mi zaustavi. Gledam ga, kako je mlad, čeden, šarmanten, vesel korak ima. Bolj me privleče njegov obraz, izraz ki ga ima in oči, ki se svetijo. V trenutku me prešine misel, da bi ga vprašala, zakaj je videti tako srečen, kaj ga dela tako zadovoljnega....kar malce nesrečna sem, ker jaz danes kljub lepoti dneva, ne občutim vesoljnega veselja.Sem že skoraj na cilju. Cerkveni zvonovi odbijajo čas. Sinhronizirana sem z jutrom. Z vsakim udarcem zvona, se počutim bolj živo....Žalostna sem, ker ne morem doumeti nekaterih stvari. Namesto, da bi se veselila, se vedem, kot užaljena nevesta včasih.Oprosti, mogoče, bo res čas pokazal, kdo je imel prav. Upam, da oba. Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. november 2004 Avtor Prijavi Deli 16. november 2004 Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. november 2004 Avtor Prijavi Deli 16. november 2004 x:Dx Ampak sem ti hvalezna, ves... ker skrbis. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. november 2004 Prijavi Deli 16. november 2004 Mame so vedno hvaležne, če sinkoti skrbijo..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. november 2004 Avtor Prijavi Deli 16. november 2004 No kar se tice tega bi blo pol boljs met bobnarja za sina, je najbrz bolj skrben, kajti tim je sicer resda riba, a ima 'vse' v vodnarju, pa bi one mame, ki si zelijo puncke, da se bojo lohk pogovarjale pa kitke pletle pa mele druzbo na stara leta, kar pozabile na vse tole. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. november 2004 Prijavi Deli 16. november 2004 ....če bi Bobnar bil sposobn videt vse kajle, ki jih je požrl tolk uspešno kot vidi tiste, za katere misli, da jih je drug dobil.........mogoč celo neb bil butnskalko. No, tud to je lepo, da se mama za maminga sinka potegne...... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. november 2004 Avtor Prijavi Deli 16. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>No, tud to je lepo, da se mama za maminga sinka potegne...... Aja, saj res, ti tako gledas. ja, saj, ti ne mores drugace gledat kot ti, to je pa tud res. Sam da jaz pozabim...To je pac dejstvo, da tim ni nic skrben, jaz se pogovarjam, ti pa tekmujes, kdo je dal kajlo, kdo kaj shta.Pa jaz 'zagovarjam', no saj misli si kar zelis, ampak tebi se najverjetneje zdi, da bi jaz morala zavzet nekaksno stalisce?Se nekak 'odlocit' med Bobnarjem in tabo, mislim ker zakaj je sicer vazen nek nepomemben komentar nekje - takoj imamo zadaj filozofijo, psihologijo in postavljamo dokoncne tabore... al kaj, ne stekam...mal mimo... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. november 2004 Prijavi Deli 16. november 2004 Ne, mami, sploh ne......tvoj "sinko" tak razmišlja, sam naj ti bo, te razumem, da ne opaziš. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. november 2004 Avtor Prijavi Deli 16. november 2004 ... Uh, ta danes je pa bolj posvinjal vse, cela shtala v bistvu, sem sproti cistila, pa na koncu, samo sem videla, da bom morala celo stopnisce nekak pomit, bom probala na metlo kaj nataknit, saj ni svinjsko, samo je droben prah.Pa zdaj tamali hoce kao prit pogledat. On si najbrz ze vse tako predstavlja, super rumene ploscice, nov umivalnik in tko, tam pa cevi pa beton pa siporex. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. november 2004 Prijavi Deli 16. november 2004 Uf, dost mam za dans . Zdej pa grem mal po mestu, si morm neke stvari nabavit, mogoče tud kak parfum . Hm, bo treba iskalnik uporabit, da kakšno idejo še dobim.....Nič mujceki, lep večer vam želim, se vidjamo. Adijo mami. ..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. november 2004 Prijavi Deli 16. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>si morm neke stvari nabavit, mogoče tud kak parfum . shtrumfpantelce pa zhe verjetno mash... 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. november 2004 Prijavi Deli 16. november 2004 Mhm..........veš kak ji pašejo Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. november 2004 Prijavi Deli 16. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Mhm..........veš kak ji pašejo a mick-eni 666 zlomkou...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. november 2004 Prijavi Deli 16. november 2004 Itak. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. november 2004 Prijavi Deli 16. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Mhm..........veš kak ji pašejo <{POST_SNAPBACK}>Itak. sam za mick-enga se ji pa res ne splacha tega gor navlachtverjetno ma postran kacga VELIK-cga 666 zlomkou...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. november 2004 Prijavi Deli 16. november 2004 Splača, splača ....in prav potrudi se, se ti še sanja ne kako. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. november 2004 Avtor Prijavi Deli 16. november 2004 Uh, kaksen dan... Zdaj sele so vsi majstri odsli...Cevi (vodovod) so ze napeljane, elektrika je tudi ze napeljana. Vseh 72 (al kolk :xx!: ) steng je pomitih in vse stopnisce oz. vsi 4 hodniki - pac, 4x ravni del, poleg 4x 16 al 18 stopnic... je bila taka shtala, tolk prahu, jaz pa sem divjala od spodaj, pa potem od zgoraj, vmes pa skoz luc prizigat, ker skoz crkuje... pac, 1 minuto al kolk traja, 3, kaj jaz vem... Blazota. :|||Cist izmucena.Pa vendar napisala zdajle (kljub se elektricarjevemu razbijanju in vrtanju) se par tock duha.Uh mam pestro in nasponano, se dobr, da mi znese, prej na stengah sem kar pikce vidla, v glavi se vrtelo pa srce nabijalo... cist izmozgana, kar tresem se...Sam jest si pa kaj blazno ne upam.Dons mi je precej tezje in imam manj energije... Grem pisat dalje, v dvojcku je zelo... :) p.s. vse pohvale celotnemu bloku! - Ful kooperativni, prirocni, razumevajoci...Hvalabogu, da imam taksne sosede! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. november 2004 Prijavi Deli 16. november 2004 you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. november 2004 Avtor Prijavi Deli 16. november 2004 Ful sem dobre... ceprav cist ded. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 16. november 2004 Prijavi Deli 16. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> Skorpija pa bi not mela - kopalnico pa racunalnik. pac, tisto kar rabi za lajf. In ne svecke okrasne, pogrinjke, to in ono, dekoracija... to ni domena sco. .čestitam in srečno pri vzdrževanju moderne kopalnice <{POST_SNAPBACK}>Mame so vedno hvaležne, če sinkoti skrbijo.. <{POST_SNAPBACK}>. sposobn videt vse kajle, ki jih je požrl tolk uspešno kot vidi tiste, za katere misli, da jih je drug dobil. No, tud to je lepo, da se mama za maminga sinka potegne... <{POST_SNAPBACK}>Ne, mami, sploh ne...tvoj "sinko" tak razmišlja, sam naj ti bo, te razumem, da ne opaziš ,dans sem se spet nadelal, pa spoznal nekaj os.pri sebi samo trdno moram strmet v odločanju pa gre, vse ostalo se odplakne, ker se ne rab ,se odločt se morem al bom anglčk˝ al pastir˝ .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. november 2004 Avtor Prijavi Deli 16. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>...se odplakne...razen ce se kak dan ne... zanimivo, kaj opazimo... jaz sem direkt tole. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 16. november 2004 Prijavi Deli 16. november 2004 Uf,kaki dan, naspidan,da kr boli! Čez pou ure šibamo s frendi u life, pa še mal okol počekiram,preden zviznem žurat! Marsa, vidm da s zlo pridna,pa prenavlaš na velko(pol pa iz kopalnce novš hotla-sploh glede na to,da si ribica )boš vidla kak fajn filing bo, ko bo vse zrihtan! Naj ti majstri čim lepš, pa čim hitrejš vse zrihtajo! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. november 2004 Prijavi Deli 16. november 2004 Marsa, a ti je že kdo od sosedov ponudil uporabo WC hja jaz sem imela srečo, pri nas je dvigalo, torej do dvigala od dvigala ven pa je blo, pomivanje mislim... ampak pri meni so samo cevi menjali nekaj dni, fante je podjetje plačalo na uro... štala... jaz imam tud v kratkem (bere se dolgi plan) tole renovirat, samo hvala bogu imam najbližjo prijateljico v sosednjem vhodu (beri tuš in wc) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts