Guest sanjalica 16. november 2004 Prijavi Deli 16. november 2004 Moram se pohvaliti: ŽIVLJENJE JE LEPO, kaj lepo, še LEPŠE od LEPEGA... Ja kaj morem, jaz če me prevzame in tudi če me bo kdo , ker sem to napisala, naj bo za opravičilo... sem, vem; v olajšanje mi je, da to ve tudi kdo drug... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. november 2004 Prijavi Deli 16. november 2004 Sanjalica a bi pisala prosim v svojem imenu sem nekje zgoraj že omenila v astrologiji, da je življenje lepo... ti a tebe je tud kej zadelo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. november 2004 Avtor Prijavi Deli 16. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Marsa, vidm da s zlo pridna,pa prenavlaš na velko(pol pa iz kopalnce novš hotla-sploh glede na to,da si ribica )boš vidla kak fajn filing bo, ko bo vse zrihtan! Naj ti majstri čim lepš, pa čim hitrejš vse zrihtajo! Saj, zato tudi hocem banjo.Sta mi dve sosedi odobravajoce kimali in malodane ploskali ( ), ker tolk razumno gledam in se ne pustim motit.kaj pa pridobim, sem rekla? 20 cm? pol hocem pac bano. Thanx, triple, komaj cakam. Fajn zuraj! <{POST_SNAPBACK}>Marsa, a ti je že kdo od sosedov ponudil uporabo WC Ne se, hvalabogu! ker pol bi bilo grdo odklonit. Jaz pa ne bi hotla tega... ja, ja, sem hecna in muhasta vcas... <{POST_SNAPBACK}>marsa,ti maš izkušnje in ravno zarad njih bi bila lahko bolj zdrava, v bistvu zdraviteljska pa se raje oprijemlješ publicitete in skačeš sem ter tja; zbegano. No v glavnem moram ti povedat, da si me naučila˝kr nekaj Plutonskih-Neptunskih shem, fraz in zdravih dialogov, jest pa se zdele sam smejem pr seb Ok, fajn, sam da si se ti naucil/a in da jaz lohk furam publiciteto. Na mrtvo, ce je treba. <{POST_SNAPBACK}>Ja kaj morem, jaz Kaj dogaja? Aja, sanjalic - imam nek pildek - bo treba na posto, vmes ko je bil, sem najbrz kako skatlo pri spodnjih sosedih pod strop tiscala... Jutri se mastim.Thanx! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. november 2004 Prijavi Deli 16. november 2004 ja jaz se tud banji ne odpovem, ni šans.... še večjo bi dala noter, sam tolk placa rabim, da rit na školjko dam, pa da lahko zobe umijem, pa prat naštimam, drugač pa je banja svetinja Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. november 2004 Prijavi Deli 16. november 2004 danes mi ni fajn, zjutraj je bilo ok, pol me je pa začelo zebst, pa slabo mi je ves dan po malem, pa malo vročine zdaj...čakam, da mine....drugač bom sitnaaaa you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. november 2004 Prijavi Deli 16. november 2004 Amis, pobožek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. november 2004 Prijavi Deli 16. november 2004 ...saj bo, selene you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. november 2004 Avtor Prijavi Deli 16. november 2004 Amis, ...mene tud mal trese... ves, je mraz tudi bolj... je tud to...A mas caje pa med?Upam, da ja. Skuhaj si sipek in kamilico, daj notri med (ko se ze mal ohladi) in limono. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. november 2004 Prijavi Deli 16. november 2004 jp...kamilica je dobra ideja, jo mam rada...mi tako lepo diši you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. november 2004 Avtor Prijavi Deli 16. november 2004 Folk misli, kamilica brez veze, ker je 'defolt' - je pa blazno zdravilna.... neverjetno zdravilna in cist podcenjena zaradi pogostosti...Ingver na kitajskem ziher bolj cenijo kot mi kamilico. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. november 2004 Prijavi Deli 16. november 2004 hm, men je pa kamilica ful magična in zdravilna rastlina, pa za dost stvari pomaga pa olajša zadeve...zelo cenim!... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 16. november 2004 Prijavi Deli 16. november 2004 Heh - kopalnice Ko so jo pred dvema letoma obnavljali smo imeli pravo krizo..ta hudir se je zavelekel za cel teden. Punci sta hodili k sosedovim na tuširanje - itak smo frendi in to..midva pa k sestri na vikend..ma...Zdaj pa bomo zgleda morali nekaj razdret - toči nekje Nekdo je nekje luknjo naredil.. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 16. november 2004 Prijavi Deli 16. november 2004 Amis, vzemi si čas zase in malo se pocrkljaj Marsa, saj bi tebi tudi napisala kaj podobnega, a imam občutek, da ne bi ravno zaleglo ... te občudujem, koliko si naspidirana Zame so vzdrževalna in obnovitvena dela nočna mora... verjetno zato, ker je bilo tole v mladosti vedno povezano z zvrhano mero nervoze in slabe volje, pa tudi če je bilo potrebno samo tapete položiti (takrat so bile moderne) Tako da... dokler ni nujno, se ne lotim... čeprav je potem, ko je nekaj narejeno, toliko bolj fino ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 16. november 2004 Prijavi Deli 16. november 2004 Tukaj sem ti pa skoraj malo fouš... bi kar rada imela malo več "obrtniške žilice"... eh, prazna 4. bajta... a to je pol to ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 16. november 2004 Prijavi Deli 16. november 2004 Gledam...skoraj nikogar na lnf.. .aja, spet bluzim v noč.. kamilice... ..saj VEM...ampak jaz samo ko sem na smrt bolna...ko si jaz skuham kamilice...moje začne pošteno skrbeti... ..poiskala bom vse druge variante prej, grenke in vse to...sam kamilic ne... Marsa, si predstavljam, da si zbita do konca... ti pa čestitam, da ti tole tako laufa... ..kdaj pa bo gotovo? Amis, kaj te muči? Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 17. november 2004 Prijavi Deli 17. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>dobro jutro. Spanje ni in ni... Volk, upam, da tvoja edklinica ceni vso tvojo energijo, ki jo vlagaš v to, da veza uspe...naj se vam naredi en superioden dan THX , upajmo da bo vse v redi. Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 17. november 2004 Prijavi Deli 17. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>uuu jjaaaaa!!!!izpit sm nardila z 8. jupi!!!!telefonček lušten, dela sem že telefonski imenik napolnila... pa budilko sem si nanga naštimala... ma cukerček je... adsl pa tud laufa... super vse štima...hvala ker si tako pozorna No čestitke za 8ico Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 17. november 2004 Prijavi Deli 17. november 2004 Danes je bil zelo pretresljiv dan... Končno sem ugotovila, kaj počno tipi, ko jim je dolgcajt- pojejo svojim ... Pesmca osamljenga tipa Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 17. november 2004 Prijavi Deli 17. november 2004 Saj ne vem, kaj naj rečem ...dobro jutro..ali lahko noč... počas mam dost tega ne-spanja... :xx!: ...zaspim zjutraj..potem pa se zbudim okol 11h...in imam občutek, da je dan že mimo.. Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 17. november 2004 Prijavi Deli 17. november 2004 sj je fino, jest sploh še spat nism šu, grem pa kr zdej naprej v dan, hmm, me zanima kdaj me bo sploh zmanjkal .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 17. november 2004 Prijavi Deli 17. november 2004 Amis, Marsa, držim pesti, da bo hitro in dobro narejeno čestitam aiwa ... včeraj prišla domov ob osmih, danes imamo inventuro, vse nekaj našponano, jaz pa zaspana , ker ponoči mejte se funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. november 2004 Prijavi Deli 17. november 2004 mateja si zgodnja!!! pa hvala joj včerej sem šla ful pozen spat... sem na netu visela... ne vem kok bo kej dober tale adsl zame sem ful vesela k si zdej lohk sama muzko rihtam... jupi!!! dons zjutri sem že poslušala ful dobre komade.... sam še pekač si morm nabavt. vse mam sam še to mi manka... grem mal na bolho pogledat spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. november 2004 Prijavi Deli 17. november 2004 dobrojutrodoberdan...hvala za dobre želje...trenutno brez vročine, le želodec je spremenil lokacijo nekam v grlo...in tam vztraja...držim pesti za vse nespečne....jah, ni fajn če zamenjaš noč za dan...pol so pa sami problemi.jutrček aiwa mejte se.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. november 2004 Avtor Prijavi Deli 17. november 2004 Ahoj! Cista crka ze ob 9h zjutraj... :|||Sla po ploscice, pa sva jih komaj do vhoda znosila, pa sem ze cist ded, zdaj jih je pa se 11 za prinest, to pomeni 11x dol pa gor, ker ne morem nest vec kot ene, pa se to je tezko, imam kar suha usta in vse, komaj poziram...Danes je tu spet keramicar, ki bo zdaj to zadelal najprej, pa se spodnjim sosedom saniral, pac to, kar smo mi nashtalarili. Ne vem, kdaj bo koncano, se mi ne da sprasevat in ufurat, ko bo pac.ker - saj skoz delajo, hitreje se ne da.Vodovodar me mal skrbi, ker je najbolj bizi, sam napeljave so ze vse, magari pride sam wc namontirat... je pa res totalno matranje, ce pomislim, da me cakajo tele ploscice spodaj in na koncu dneva spet vse stenge, me kar groza rata... Sam kaj pa cem, kako so pa drugi, treba pac zdrzat pa garat ko crna zivina.Vceraj sem sla 'telo polozit' na ravno ob kaksnih pol enajstih, pa me je sam zmanjkal, mrtva do jutra. Vsaj spala sem. Sam se pipe morva iskat pa te sifone pa to.To je tud fajn, da je vse na broju, da ne cakam kaksnih ploscic al kaj tacga. Hvala vsem za spodbudo. *grem zdaj se po eno skatlo, vseen, da bo cimvec ze gor.**sem ze sla, zdaj jih je 'samo' se 10... Bom sla po paket na posto ( - sanjalicino bucno olje)... hmm, aja... potem pa ne bom mogla se ploscic nest... :|| Nc, mejte se! ... se dobr, da je sonce zdaj na mojem ascendentu in ze kaksno stopinjo najbrz cez (saj najbrz je tam okol 25), tako je ze v 1. hisi... mal vec energy, ki jo nujno rabim zdaj, prejsnji teden pa sem se cist izcrpala... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 17. november 2004 Prijavi Deli 17. november 2004 Kopalnica..WC....nikoli zadovoljni... Mujo pride v LJ, gre na ogled stanovanja, v katerega se namerava vseliti, v stanovanjski blok.Mu predstavnik nepremicninskega podjetja razkazuje stanovanje: "Tu je balkon, tu je spalnica, tu je kuhinja...in tu je WC.Mujo :"U jebote, zar bas u mom stanu ?! " Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts