Buddha 17. november 2004 Prijavi Deli 17. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Ohjoj! ja ohojoj <{POST_SNAPBACK}>fuka fehtaš ti, ne mi. splošno znano. lalalallaa čuj grenivko,sexux odrašča vsak dan,le jaz ga izvajam,ti ga pa teščiš .jaja prpa Boba splošno znano je marskej samo ,da smo to sredili by Mate .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 17. november 2004 Prijavi Deli 17. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Drzte pesti, da jutri fulare obvladamo dalje. (bravo, kolk vam gre fajn... pa po vajinih viroznih vija-vajah , tolk moči in energije in volje in vsega ... sem skoz z mislimi pri vaši novi kopalnici ) ... Daša dobila čist tazaresno naročilo ... dekoracija knjižnice za novoletni čas in eno spletno stran za nardit... kolk je hepi, da sem še jaz hepi zarad tega, ker se ji tko fajn zdi ... z inventuro je šlo ful hitro... kakšne hecne so vmes...'zgradba šolska 1 kom' ... aja, še ena hecna... včerej na govorilnih mi ena mama reče, da je slišala, da sem noseča in, da me zarad tega ni blo v službo ... pa rečem tamalim dons 'sem mela vnetje ušes veste, noseča pa nisem'... pa pravi en: 'sej ste lohk tud z vnetimi ušesi noseča' funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 17. november 2004 Prijavi Deli 17. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> .aja, še ena hecna.. včerej na govorilnih mi ena mama reče, da je slišala, da sem noseča in, da me zarad tega ni blo v službo pa rečem tamalim dons 'sem mela vnetje ušes veste, noseča pa nisem'... pa pravi en: 'sej ste lohk tud z vnetimi ušesi noseča' .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 17. november 2004 Prijavi Deli 17. november 2004 Mateja... A res, noseča si... nisem vedela... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. november 2004 Prijavi Deli 17. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Mateja... A res, noseča si... nisem vedela... Astra pa ushesa ji gorijo.... 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 17. november 2004 Prijavi Deli 17. november 2004 ... noseča z gorečimi ušesi in to pr 42, matr, triangelci se je scufal funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 17. november 2004 Prijavi Deli 17. november 2004 Iiii, mam pa idejo.... ...lahko bi uni triangelci naročili kakšno bejbiko...midve pa botri... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 Eh pa me je danes zajela potrtost. Tista zimska potrtost. Zaspan, utrujen, apatičen, slabe volje, klasični strahovi o bodočnosti, ehhh sem se že navadu, bo že mimo. No sem mislil da me bo družba prijateljice razveselila, pa me ni. Potem pa me je mucka spravila v dobro voljo. Upam le da bo razumela, da imam tudi jaz takšne dneve, dneve melanholije in potrtosti. Najraje bi prespal današnji dan. Očitno sem postal preveč ležeren. Potrtosti in depresije so zaradi prevelike ležernosti. Ja tud Volkec ima zamorjene dneve Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Eh pa me je danes zajela potrtost. Tista zimska potrtost. Zaspan, utrujen, apatičen, slabe volje, klasični strahovi o bodočnosti, Ja tud Volkec ima zamorjene dneve Ma daj, Volk...a si Volk al nisi? Vsi smo te dni malo zamorjeni ...bo sla Lunca naprej, pa bo boljse! Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 Dons sem mali volkec, kuži mali. Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 morgen.... :xx!: bemu lajf :xx!: spal dve (2!!!!) uri :xx!: :xx!: :xx!: zej pa kava....pol pa teater....pol pa sestank...pa spet teater....pa jamarji...pa K4....mogoche she kak kofe s kako bejbo umes.... 666 zlomkom cajta zmanjkuje....tralalatistale druga tochka me mot....lajf je useen kulski tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 ja res si zgodenj... pišuka jz po dveh urah spanja sploh ne funkcioniram. svaka ti čast. no danes bo en krasen dan. pa še frizerka me pride zrihtat... komi čakam...no lep dan vsem skupajribica katja!!! spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> pa še frizerka me pride zrihtat... dej jo she k men mal poshlji.... (frizerke prec dajo) 666 zlomkou....trlala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 smotko.... jo bom poslala... bo prišla v času tvojega kosila... proti večeru... spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>smotko.... jo bom poslala... bo prišla v času tvojega kosila... proti večeru... dons ni cajta za kosilo... lohk pa sestank shpricam 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 no pa fajn ga pošprici spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>no pa fajn ga pošprici bi raj frizerko.... 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 no prov no spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> no prov no i i i i i i i i iiiiiiii :....to pomen, de mi jo bosh poslala 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 seveda... da ti mal dan popestri... čeprav bo že tako pester... spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 ampak....kuko bom pa jst vedu de je to frizerka....de me naush ti izkoristla 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 ojla, jutro vidva zgodnježa...pa vsem ostalim tudi...kljub mal spanja pa zgodnji uri ste že kr u formi you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>ojla, jutro vidva zgodnježa...pa vsem ostalim tudi...kljub mal spanja pa zgodnji uri ste že kr u formi kukp pa chesh bit na FORUMU drgach kokr u FORMI 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 u formi seveda!!! a bi mel kej proti če te izkoristim? spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 amis spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts